Τον χτύπησε αυτοκίνητο

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Σωστό, αλλά εγώ θα έβαζα και την ηλικία στο παιχνίδι, στην συγκεκριμένη περίπτωση.
9 ετών δεν είναι και μικρός.
Το μυαλό κάνει περίεργα παιχνίδια.
Πωπω περαστικά!! Και αγύριστα βέβαια

Και γω αυτό θα έλεγα, βλέπω και τον δικό μου που τα χει πατήσει τα 9 (+/_) τους τελευταίους μήνες ενώ είναι υγιέστατος που και που κάνει κάτι αψυχολόγητα, πχ να τρομάξει πάρα πολύ από κάτι τελείως άσχετο. Χτες γρύλισε σε μια καλή και φιλόζωη ηλικιωμένη κυρία, πράγμα ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ (για το χαρακτήρα του).

Ίσως αρχίζει σιγά σιγά να ασθενεί η όραση και η τρομάρα φέρνει ξαφνικό πανικό;;;;

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Περαστικά και σιδερένιος!
Η "κακιά η ώρα" είναι για όλους μας, με εμπειρία και χωρίς... Να το θυμόμαστε όλα τα μέλη πριν "πέσουμε να φάμε" κάποιον καινούριο με αντίστοιχο νήμα, στο μέλλον.

Φιλιά στον Κούκι και χάδια πολλά!

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
845
2.852
Περαστικά και καλή δύναμη για την εγχείρηση.
Η αποκαταστάση είναι σύντομη;

• Like
Reactions: Berna

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Περαστικά και σιδερένιος ο μικρός! Με επιτυχία να γίνει η εγχείρηση και να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που συναντά στη ζωή του. Κουράγιο και δύναμη παιδία.

• Like
Reactions: Berna and GRDANE

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Σας ευχαριστώ απ' τα βάθη της καρδιάς μου παιδιά.

Ο μικρός έφτασε σπίτι χθες βράδυ. Ο κτηνίατρος μού έδωσε χάπια για τον πόνο για τις επόμενες 4 μέρες. Περπατάει δύσκολα αλλά τρώει με πολλή όρεξη.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Σας ευχαριστώ απ' τα βάθη της καρδιάς μου παιδιά.

Ο μικρός έφτασε σπίτι χθες βράδυ. Ο κτηνίατρος μού έδωσε χάπια για τον πόνο για τις επόμενες 4 μέρες. Περπατάει δύσκολα αλλά τρώει με πολλή όρεξη.

Mπράβο Κούκη είσαι μαχητής!!!
Αφου τρώει με όρεξη μη το φοβάσαι όλα θα πάνε καλά!

• Like
Reactions: Sara and Berna