παιδια, για τη γευση τωρα αλλα και την οσμη....η royal δεν θυμιζει λιγο γαριδακια στην μυρωδια?
Μιαμ μιαμ....
ωρε λετε με τη κριση να την τρωμε ανταμα???
Μιαμ μιαμ....
Μπααααα...σκέτο άχυρο είναι (trast me άνευ πολλών ερωτήσεων )!!παιδια, για τη γευση τωρα αλλα και την οσμη....η royal δεν θυμιζει λιγο γαριδακια στην μυρωδια?
Μιαμ μιαμ....
μη μου πεις αυτο που φανταζομαι και το κανουν καποιοι λιγοι παντα!!!!!!!!!!!!!!Μπααααα...σκέτο άχυρο είναι (trast me άνευ πολλών ερωτήσεων )!!
Χριστιανή μου το δοκίμασες ?????Μπααααα...σκέτο άχυρο είναι (trast me άνευ πολλών ερωτήσεων )!!
μη μου πεις αυτο που φανταζομαι και το κανουν καποιοι λιγοι παντα!!!!!!!!!!!!!!
Ti να κανω η δόλια η μάνα.... ήταν την εποχή που δεν έτρωγε τίποτα, έκανα κι εγώ πως τρώω τάχα μου τάχα μου και θυμήθηκα τα νιάτα μου που με τον ξάδελφό μου στα έξι βάζαμε στοίχημα αν τολμάμε να δοκιμάσουμε την κουνελίνη που έτρωγε ο Μότσαρτ (το κουνέλι μου), με έφαγε και η περιέργεια.... Άστα απελπισία!!!Χριστιανή μου το δοκίμασες ?????
Εγώ πάλι που δεν μου τρώνε άλλη τροφή από αυτή που τους δίνω, αν δω τα σκούρα οικονομικά, θα βγω στο βουνό να μαζεύω ραδίκια για μένα....
Ναι.Με καμια αλλη δεν εστρωσε.Του δίνεις τροφή ειδικής δίαιτας? Εχει πρόβλημα με το γαστρο-εντερικό του?
Εεεετσι! Αντι για ξηροκάρπια, ξηρά σκυλοτροφή!οταν μου τελειωνουν τα σπορια παντως,την βαζω χερι!με γαλα ακομη δεν την εφαγα,αλλα με μπυρα ειναι σουπερ!!!!!
Λες να ισχύει το ίδιο που λένε για μια μάρκα τσιγάρων? Οτι αν την αρχίσεις δν πας σε άλλη? Χαχαχα!μηπως εχουν βαλει τιποτα εθιστικο μεσα και την τρωνε ετσι καλα τα σκυλια ?χαχαχαχαχα.......Παντως εγω την αλλαξα Παντως και μαγειρεμενο που της εδωσα καποιες φορες μολις ετρωγε ρυζι το κατουρημα πηγαινε συννεφο οποτε το εκοψα και δινω ωμο και ξηρα τροφη ωμο μονο καρδιες οπως εγραψα και πιο πανω το φοβαμαι και εγω το ωμο#-o#-o
κοψε το λαδι κοτας.......τελικα ,με την royal canin,τρεχει, ο,τι τρεχει κ με την Μαιρη.
Φυσικα ... Εμενα... Χρησιμοποιω και την adult αλλα χρησιμοποιουσα και την junior. Απολυτα ικανοποιημενος με την ενεργεια το τριχωμα την ορεξη και την διαθεση του σκυλου μουόταν λες αποδεδειγμένα; έχεια κάποια έπμπειρη πηγή να μας διαφωτίσεις;