Τι τρέχει με την Royal Canin;

pambosq

Member
11 Νοεμβρίου 2011
15
0
λεμεσος ,κυπρο
Καλημερα σε ολους , θα ηθελα να σας ρωτησω για την τροφη acana την οποια εχω αγορασει εδω και λιγες μερες , της εδινα royal canin εδω και 1,5 χρονο θα ηθελα την γνωμη σας.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Καλημερα σε ολους , θα ηθελα να σας ρωτησω για την τροφη acana την οποια εχω αγορασει εδω και λιγες μερες , της εδινα royal canin εδω και 1,5 χρονο θα ηθελα την γνωμη σας.
Καλημέρα.

Από τις κορυφαίες τροφές η Acana. Να ρωτήσω γιατί άλλαξες? Κ η Royal στα ίδια περίπου επίπεδα είναι, αν είχε "κάτσει" καλά κ στο κουτάβι σου μια χαρά!

Προσοχή στην μετάβαση πάντως να δώσεις.

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
Αυτό δν ξέρω κατά πόσον ενδείκνυται, αλλά το κάνω κ γω. Εγινε κ σήμερα. Μου το έπαιζε κυρία τις 2 φορές που της έδωσα το μπωλ της χτες κ το άφησα την νύχτα. Το πρωί ήταν όχι άδειο, πεντακάθαρο! :p
κι εμενα παντως μου εχει τυχει αυτο...ρε μπας και ντρεπονται να τρωνε παρουσια μας? :p
Μια άλλη θεωρία είναι...μήπως από σεβασμό στον leader που βρίσκεται κοντά στο φαγητό?

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μια άλλη θεωρία είναι...μήπως από σεβασμό στον leader που βρίσκεται κοντά στο φαγητό?
Πολυ απιθανο. Αν ηταν ανθρωπος μπορει. Εξ αλλου, εμεις το δινουμε για να το φαει. Απο σεβασμο δεν πρεπει να μας χαλασει το χατηρι και πρεπει να το φαει και να ειναι ολοι ευχαριστημενοι.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Πολυ απιθανο. Αν ηταν ανθρωπος μπορει. Εξ αλλου, εμεις το δινουμε για να το φαει. Απο σεβασμο δεν πρεπει να μας χαλασει το χατηρι και πρεπει να το φαει και να ειναι ολοι ευχαριστημενοι.
αν ήταν άνθρωπος, ακόμα πιο απίθανο και δη Έλληνας :rolleyes:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog