1o συστατικο σημαινει πρωτο σε ποσοστο, συνεπως το αναφερουν πρωτο....ειναι σημαντικο αυτο.....Το θυμάμαι όταν έψαχνα.Αρκετοι κωδικοί έχουν,γι αυτό τα κόπρανα είναι τόσο στέρεα...
1o συστατικο σημαινει πρωτο σε ποσοστο, συνεπως το αναφερουν πρωτο....ειναι σημαντικο αυτο.....Το θυμάμαι όταν έψαχνα.Αρκετοι κωδικοί έχουν,γι αυτό τα κόπρανα είναι τόσο στέρεα...
Παιδιά, μη βλέπετε την Αμερικάνικη έκδοση. Διαφέρει από την Ευρωπαϊκή.http://products.royalcanin.us/products.aspx?Animal=Dog
Δες χαμηλά,στο giant.
Αν θυμάμαι καλά και αυτή που του δίνω εγώ,η κτηνηιατρικη της ρουαγιαλ,εχει σιτηρα πρωτα...
Αν της δίνεις αυτήν που είναι για Κόκερ:1o συστατικο σημαινει πρωτο σε ποσοστο, συνεπως το αναφερουν πρωτο....ειναι σημαντικο αυτο.....
Του δίνεις τροφή ειδικής δίαιτας? Εχει πρόβλημα με το γαστρο-εντερικό του?Δεν ξερω παιδια,οταν εψαχνα,το θυμαμαι καλα.Καποιοι κωδικοι ειχαν σιτηρα πρωτα.Συγκεκριμενα η δικη μου,royal canin gastro intestinal,πρωτο συστατικο ρυζι,δευτερο chicken meal.
πρωτο ισως οχι, αλλα και δευτερο οταν ειναι, δεν ειναι καθολου καλο....Εγώ πάντως δεν βλέπω πουθενά πρώτο συστατικό το καλαμπόκι...
Την Mini Adult 27, που είναι από 1-10 κιλά. Αναφέρω τα πρώτα τρία συστατικά: καλαμπόκι, αφυδατωμένο κρέας πουλερικών, καλαμποκάλευρο....Ποια έδινες που έχει πρώτο συστατικό το καλαμπόκι;
ναι....αλλα πλεον μπανει πρωτο στα συστατικα σε καποιους κωδικους...αυτο λεμε...και ρωτω αν παντα ηταν ετσι!H Royal Canin περιέχει καλαμπόκι, αυτό δεν είναι τίποτα καινούριο..
Για τους νέους κωδικούς δεν ξέρω.. από ποια χώρα εισάγουν; Ξέρω πως οι Βρετανικές έχουν αλλάξει, οι Γαλλικές όχι.
τοσα χρονια μωρε κι εμενα τα γατοσκυλα με αυτην μεγαλωσαν....δεν αντιλεγω, ξαναλεω...δεν ειπαμε οτι ειναι χαλια....μην πεσει ομως η ποιοτητα....Δεν ξέρω παιδιά, πάντως, τα συστατικά στην άκρη, τα καλύτερα αποτελέσματα τα είχα με τη Royal. Πώς και γιατί αν πραγματικά είναι τόσο χάλια..