Τι σκυλομέρα και σήμερα!!!

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Επίσης μου είπε ότι μαδάει!!!
χωρίς παρεξήγηση, αλλά .... εδώ μαδάς κι εσύ.... χι!!χι!! (εννοώ που μοιάζετε... ξέρεις εσύ...)

πέρα από την πλάκα... νομίζω πως τελικά το σκυλάκι της καρδιάς θα το αποκτήσεις. και στο εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου...
Τι να παρεξηγήσω, εγώ μαδάω πιο πολύ και ο μόνιμος τσακωμός με τον πατέρα μου όταν ήμουν έφηβη ήταν το μαλλί μου που το μάζευε από παντού!

Πιστεύεις ότι θα τον πάρω, ε? Κι εγώ έτσι ψυχανεμίζομαι!!! Θα ξαναπάω να τον δω και θα ενημερώσω κι εδώ.

Last edited by a moderator:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εννοείται ότι τον θέλω τον μικρό, απλώς τώρα αναρωτιέμαι μήπως χρειάζεται πιο έμπειρους γονείς καθότι πολύ φοβισμένος και με ιδιαιτερότητες. Αφού να σκεφτείς τον χάιδευα, του μιλούσα και δεν έδειχνε να συγκινείται. Ποιος ξέρει τι του έχουν κάνει πριν τον πάρει η Μαριάνθη και αντιδρά έτσι...
Αν ο σκυλάκος είναι φοβικός, θέλει πολλή πολλή προσοχή το θέμα και ειδικό χειρισμό. Αν δεν είσαι 120% σίγουρη οτι μπορείς να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις ενός φοβικού σκύλου, ίσως θα πρεπει να αναθεωρήσεις την επιλογή σου και να διαλέξεις έναν άλλο σκυλάκο που να είναι πιο κοντά σ'αυτό που ζητάς και σ'αυτό που μπορείς να του προσφέρεις. :) Θέλει πολλή πολλή υπομονή (και από σένα αλλά και από το φίλο σου), επιμονή, ηρεμία και γερά νεύρα. Επίσης πρεπει να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου, οτι ακόμα κι αν ο σκυλάκος βελτιωθεί, υπάρχουν πιθανότητες να μην φτάσει ποτέ στα επιθυμητά επίπεδα κοινωνικότητας. Σκέψου ξανά αν είσαι διατεθημένη να μπεις σ'αυτή τη διαδικασία. Το να υιοθετήσεις ενήλικο σκύλο έχει αυτό το προτέρημα. Ξέρεις απο πριν πολλά από τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις. Εκμεταλεύσου το, ωστε να κάνεις την καλύτερη επιλογή και για σας και για το σκύλο που θα υιοθετήσετε αν τελικά το αποφασίσετε. :)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
με.. προλαβε η κοπριτης...
αυτα ηθελα να πω κι εγω...
μια και δεν εχετε εμπειρια, καλυτερα να προσανατολιστειτε σε καποιο αλλο σκυλακι επισης ομορφο, αλλα περισσοτερο κοινωνικο και... προθυμο να περπατησει να βγει βολτα να δει κοσμο...
απο σκυλακια γεματα τα σωματεια...
το συγκεκριμενο καλο ειναι να μεινει λιγο καιρο στο σωματειο να αρχισει να εμπιστευεται κοσμο πριν δοθει για υοθεσια... εκτος κι αν το παρει γνωστης με απειρη υπομονη και χρονο...

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Aυτές είναι και μένα οι ανησυχίες μου. Θα δούμε, μόλις προχωρήσει λίγο η ανακαίνιση, θα μιλήσω και πάλι με τη Μαριάνθη... Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που τον είδα δεν θέλω κανέναν άλλον. Οι αντικειμενικές του δυσκολίες είναι βέβαια σοβαρές. Δεν θέλω να αναλάβω μια ευθύνη που δεν θα καταφέρω να φέρω εις πέρας και ο μοναδικός λόγος είναι ότι δεν θέλω να βασανιστεί ο μικρός περισσότερο...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Θα σε καθοδηγήσουν οι άνθρωποι του καταφυγιου, μη φοβασαι. Κι εκεινοι ξέρουν πού θα το δώσουν. :):)
Καλά εσυ τον εβαλες ταπετσαρία, εγω για αυτον που θέλω του πήρα προικιά... καλά πάμε...:D

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Θα σε καθοδηγήσουν οι άνθρωποι του καταφυγιου, μη φοβασαι. Κι εκεινοι ξέρουν πού θα το δώσουν. :):)
Καλά εσυ τον εβαλες ταπετσαρία, εγω για αυτον που θέλω του πήρα προικιά... καλά πάμε...:D
Χαχα! Είσαι κι εσύ πιο τρελή από μένα! Εγώ φοβάμαι όπως τα παλιά τα χρόνια οι έγκυες, που δεν ήθελαν να αγοράσει κανείς τίποτα για το μωρό πριν γεννηθεί..!!!!

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Tίποτα ακόμα. Εμείς έχουμε μπλέξει με το καινούργιο σπίτι, μας πούλησαν οι παλιοιί εργάτες και τώρα έχουμε άλλους μέσα και στοκάρουν/βάφουν... μέσα της εβδομάδας μετακομίζουμε μετά από τρομερή ταλαιπωρία. Ο μικρός φλέρταρε και μ' άλλους γονείς, αλλά από όσο γνωρίζω είναι ακόμα στο καταφύγιο. Ο άντρας μου πιάνει δουλειά κατευθείαν μόλις μετακομίσουμε και δεν ξέρω καθόλου αν είναι σωστό τη μία μέρα να τον πάρω και την άλλη να λείπουμε από το σπίτι 9 ώρες και οι δύο, χωρίς κανείς να μην μπορεί να του διαθέσει έστω και αρχικά κάποιο χρόνο να ξεθαρρέψει (δεδομένου ότι το σκυλάκι έχει και τις ιδιαιτερότητές του)...