Τι σας εκνευρίζει στο σκύλο σας;

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Με εκνευριζει οταν τρωνε κανενα σαπιο ψοφιμι η οταν η Ισις ειδικα παει και τριβεται πανω του. Μου εχει συμβει αρκετες φορες ενω μαλιστα μολις την ειχα κανει μπανιο. Προτιμαει να ζεχνει το κωλοσκυλο. Η Λαρα εχει την κακια συνηθεια να σκαβει σαν τρελη και μετα οταν ειναι μεσα στις λασπες αρχιζει και παει εδω κι εκει και τα κανει ολα σκατα με τις λασπωμενες πατουσες, σκαλες, βεραντες κτλ. Πριν μπει μεσα εχουμε ποδολουτρο.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
με εκνευριζει η επιθετικοτητα στα αλλα σκυλια!
τοσο που σε καποιες φασεις απογοητευτηκα
βεβεα εχουμε κανει προοδο!
κατα τα αλλα κομπλε
α και με εκνευριζει που ο μπαμπης κατουραει το μπολ της αουρας και που απο τοτε που εμαθε να ανοιγει τη σιτα ειναι μεσα οξω και καθε λιγο σηκωνομαι να τη κλεισω

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.918
Στην Λούση με εκνευρίζει το πείσμα της..είναι αγύριστο κεφάλι και πολύ δύσκολα εκπαιδεύσιμη, βέβαια στην ηλικία αυτή λογικό είναι. Της βάζω να φάει και δεν υπάρχει περίπτωση να πλησιάσει το φαί της αν δεν πεινάσει, αποφασίζει αυτή. Και να της σηκώσω το πιάτο το ίδιο συμβαίνει όταν της το κατεβάζω. Οπότε πλέον την ταίζω όταν με ειδοποιεί..
Στον Έλβις υπάρχει κατεβατό...Δεν είχα ποτέ στην ζωή μου πριν ζωηρότερο κουτάβι από αυτό.. Αυτό που τον σώζει και δεν τον έχω στραγγαλίσει είναι ότι έχει χιούμορ και είναι κλόουν και γελάω μαζί του. Κατά τα άλλα το χειρότερο που κάνει αν δεν συμπεριλάβω την αγαρμποσύνη του, υπερκινητικοτητά του κλπ είναι ότι τρώει τα πάντα..Σήμερα το πρωί βρήκα τα μαλλιά από ένα κεφαλάκι που κρεμόταν στο μπρελόκ μου εξαφανισμένα...Τα είχε φάει με τις χάντρες μαζί..Αυτό με εκνευρίζει πολύ γιατί φοβάμαι ότι μια μέρα θα φάει κάτι επικίνδυνο και θα χρειαστεί εγχείρηση!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
...Τα είχε φάει με τις χάντρες μαζί..Αυτό με εκνευρίζει πολύ γιατί φοβάμαι ότι μια μέρα θα φάει κάτι επικίνδυνο και θα χρειαστεί εγχείρηση!
Οταν προκειται για σκληρα, στρογγυλα, λεια και χωρις γωνιες; αντικειμενα μην φοβασαι. Το πιο πιθανο ειναι οτι θα τα βγαλει χωρις προβλημα. Εκει που πρει να προσεχεις ειναι με καποια αντικειμενα που δεν παει ο νους σου, πχ καλτσον.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Στον Έλβις υπάρχει κατεβατό...Δεν είχα ποτέ στην ζωή μου πριν ζωηρότερο κουτάβι από αυτό.. Αυτό που τον σώζει και δεν τον έχω στραγγαλίσει είναι ότι έχει χιούμορ και είναι κλόουν και γελάω μαζί του. Κατά τα άλλα το χειρότερο που κάνει αν δεν συμπεριλάβω την αγαρμποσύνη του, υπερκινητικοτητά του κλπ είναι ότι τρώει τα πάντα..Σήμερα το πρωί βρήκα τα μαλλιά από ένα κεφαλάκι που κρεμόταν στο μπρελόκ μου εξαφανισμένα...Τα είχε φάει με τις χάντρες μαζί..Αυτό με εκνευρίζει πολύ γιατί φοβάμαι ότι μια μέρα θα φάει κάτι επικίνδυνο και θα χρειαστεί εγχείρηση!
Μην περιμένεις να βγάλεις γνώμη για ένα κουτάβι!Κράτα επιφύλαξη για όταν θα μεγαλώσει!Μπορεί να γίνει άψογος σκύλος και να έχει άψογη συμπεριφορά!
Τα κουτάβια λίγο πολύ κάποιες στιγμές θέλεις να τα πάρεις και να τα κοπανάς στον τοίχο ή να τα....στραγγαλίσεις!:D:p

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι.
Γενικά είμια άνθρωπος που μπορεί να εκνευριστώ με το παραμικρό. Σήμερα τα είχα πάρει όταν σε γνωστό δρόμο της Αθήνας ήταν 3 άτομα που μοιράζανε διαφημιστικά χαρτιά. Σκέφτηκα για την σπατάλη του χαρτιου που γίνεται για βλακείες...

Με τα σκυλιά δεν αντιδρώ έτσι. Μάλλον γιατί ξέρω ότι ότι κάνουν το κάνουν χωρίς να ξέρουν το σωστό απο το λάθος.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αγάπα το σκύλο σου με τα ελαττώματά του!

εξυπνάδες

Το σκέφτηκα πολύ. Με τίποτα απ' ό,τι κάνουν δεν εκνευρίζομαι πραγματικά. Διότι είτε το δικαιολογώ (σκυλιά είναι) είτε κατά βάθος το βρίσκω χαριτωμένο (το ξέρω ότι δεν είναι σωστό αυτό) είτε θεωρώ ότι φταίω εγώ γι' αυτό ή κάποιος άλλος απ' τους ανθρώπους της αγέλης μας.

Εντάξει έχει τύχει να βγάλω τον μεγάλο κουρεμένο, πλυμμένο, κούκλο περιποιημένο και να πάει να κυλιστεί στα σκατά. Μου 'ρθε πραγματικά να τον σκοτώσω, αλλά έπρεπε να προσέξω προφανώς περισσότερο.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Με εκνευρίζει που δεν κάθεται πάνω από δυο λεπτά για χάιδεμα....ή θα πάει παραπέρα....ή θα "ανέβει" και θα αρχίσει ψευτοδαγκώματα για να παίξουμε...είναι κουραστικό...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ναι ρε παιδια!(Μπραβο sea)! Γραψτε τι σας εκνευριζει επιτελους! Και μη γραφετε οτι δεν σας εκνευριζει τιποτα, γιατι εκνευριζετε εμας που εκνευριζομαστε απο κατι...:p

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Με <εκνευρίζει> ότι με ξυπνάει το πρωί για να σηκωθώ από το κρεβάτι να πάω στον καναπέ και να έρθει να κοιμηθεί αγκαλιά μου λες και δεν κοιμόμαστε μαζί όλο το βράδυ.....

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Με εκνευριζει που η Baroque κανει τον ψοφιο κοριο οταν πρεπει να σηκωθει απο το κρεββατι της.
Με εκνευριζει που η Froggy αρπαζει τις καλτσες μας ακομα και απο την απλωστρα, τις παντοφλες μου και γενικα αρπαζει διαφορα από παντου

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
χιουμορ .....
Με ενκευριζει μονο ενα πραγμα ....
εχει αυτο δεν εχω εγω... (τωρα πια ) ..... μακρια μαλλια !!!!!!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Στη Ρούνη με εκνευρίζει ότι θέλει συνέχεια χάδια...
Στον Άρη με εκνευρίζει ότι δεν θέλει συνέχεια χάδια...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αυτό το επίμονο γαβ....γαβ...γαβ...γαβ...όταν θέλει κάτι....κάνει και λεπτή φωνή.

kwstas itea

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2010
98
5
ιτεα φωκιδος
Η γλωσσα της στο αυτι μου το πρωι για να ξυπνησω να τη παω βολτα, τη χωνει μεσα γιατι ξερει οτι πεταγομαι αμεσως η σκατουλα, με εκπαιδευει μια χαρα...

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Με εκνευριζει που οταν κανει καμμια ματζολιά,εκει που ετοιμαζομαι να τον μαλωσω ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ παιρνει αυτο το θλιμμενο βλεμμα σκυβει το κεφαλι και με κοιταζει μετανοιωμενος μεσ'τα ματια...εκει λοιπον δεν μπορω να τον μαλωσω με τιποτα...μου τη σπαει εντελως...παλιο...παλιο...μην το πω...:p