Τι σας αρέσει και τι δε σας αρέσει στο Dogforum;

Status
Κλειδωμένο θέμα

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Μα δεν μπορείτε να βάλετε πολλά thnx κάτω από ένα ποστ, αλλά μόνο ενα! :p
Δλδ σαν κριτής κινδυνεύεις και από ξύλο ε; :rolleyes:

Όχι δεν θα βελτιωθεί το φόρουμ αν καταργηθεί το thanks είναι ωραίο όμως να γίνεται μια συζήτηση χωρίς εντάσεις για τα πάντα δεν βρίσκετε;
Παντα κινδυνευεις, οχι στη συγκεκριμενη περίπτωση δεν κινδυνευα απο αυτό, απο αλλό κινδυνευα, και είχε πλάκα να διαβάζω δεν τον έβρισκα και να του έκρινα το σκύλο, το ξερω οτι δεν μπαινουν πολλά τνχ.
Η χρήση του τνχ έχει σημασία, και όχι η υπαρξή του, η μη υπάρξη εντάσεων και διάφορα άλλα τέτοια
Το forum ειναι μια μικρή κοινωνία, με φυσικό την ύπαρξη ατόμων με διάφορες απόψεις, νοοτροπίες κλπ, πόσο μάλον που εδω έχει να κάνει σε ότι αφορά τον σκύλο, και αυτό και μόνο προσελκύει διάφορους ανθρώπους με το μόνο κοινο σημείο το σκύλο, με όλες τις προεκτάσεις του.
Μεσα στο σκύλο θα βρείς τον άνθρωπο της φιλοζωικής, τον ανθρωπο του σκύλου εργασίας, αυτόν του κυνηγιού, του εραστή της μορφολογίας, αν βάλεις κάτω αυτές τις λίγες κατηγορίες που ανέφερα , θα καταλάβεις τί μεγάλες διαφορές έχουν οι κάτοχοι, άρα και πόσο διαφορετικά συμπεριφέρονται, και το πόσο δύσκολο είναι να υπάρξει ισορροπία μεταξύ τόσων ατόμων, με τόση διαφορετική νοοτροπία
Σκέψου τι τεράστιες διαφορές νοοτροπίας πχ έχει ένας κάτοχος Παλαιου Αγγλικου ποιμενικου πχ, με ένα κάτοχο ποιμενικού Καυκάσου η ενός Βέλγικου ποιμενικου, η και ακόμα καί πόση διαφορά έχουν οι κάτοχοι των 4 ειδών Βέλγικου μεταξύ τους

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
mareco υπαρχει το report αλλα οταν δεν εχεις καθαρα υβριστικους ορους δυσκολευεσε να κανεις report γιατι ετσι θα παραπονιοσασταν οτι το κανουμε χωρις ουσιαστικο λογο κι οτι λαθος παρεξηγουμε τα παντα
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, δυσκολεύεται και η διοίκηση, να κάνει "παρατήρηση" σε τέτοια μυνήματα. Ακριβώς όμως για τον ίδιο λόγο.

Εγω μεσα σε 1,5 μηνα απ'την εγγραφη μου δεχθηκα προσβολες και χαρακτηρισμους που δεν μου αρεσαν καθολου,τι πρεπει να κανω δηλαδη?να περιμενω 1-2 χρονια για να με μαθετε καλυτερα?
Δεν μπορώ να ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι. Παράπονα για συμπεριφορές άλλων, να είσαι σίγουρος, ότι έχουμε όλοι. Και όλοι έχουμε δεχθεί, άσχημες συμπεριφορές. Μηδενός εξαιρουμένου. Διαλέγεις τι θα κρατήσεις και πόσο θα σε επηρεάσει και τι θα αφήσεις πίσω σου. Ενας έξυπνος άνθρωπος, όπως θεωρώ ότι είμαστε σχεδόν όλοι μας, ξέρει πότε και ποιανού τα "λόγια" θα υπολογίσει.

πειτε ενα λογο που θα μπορουσα να κρατησω για να συνεχισω να ειμαι μελος εδω αλλα ενεργο μελος.
Αυτό το ξέρεις εσύ. Αν βρίσκεις ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να καταπιέζεσαι και να στενοχωριέσαι. Πηγές για τις πληροφορίες που ίσως χρειαστείς στο μέλλον, υπάρχουν πάρα πολλές. Σίγουρα, δεν έχεις τέτοια ανάγκη το φόρουμ. Για να είσαι όμως ακόμη εδώ, ελπίζω ότι κάτι σε κρατάει.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
sea-mol θα περιμενα απο τους mod να ηρεμουν καταστασεις .
Γιατί πρέπει να έχουμε απαίτηση απο τους mod να μας βάζουν σε τάξη ? ή να μας λένε αυτό που λες είναι αγενές ή αυτό είναι βλακεία κ.οκ? Μεγάλα παιδιά είμαστε. Έχεις δίκιο ότι κάποια από τα μέλη είναι αγενείς (το επισήμανα και εγώ πολύ νωρίτερα), αλλά δεν έχω την απαίτηση από κάποιον mod να τους βάλει στην θέση τους...μπορώ να το κάνω εύκολα μόνη μου αν έχω την διάθεση ή απλά να αδιαφορήσω γιαυτόν. Δεν έχω την απαίτηση από κανένα να με παραδεχτεί ή να με δεχτεί. Κάποιοι που ενδεχομένως με κάνουν κέφι μου μιλάνε κάποιοι άλλοι όχι. Δεν θα σκάσουμε κιόλας. Το περιστατικό που αναφέρεις για σένα δεν το θυμάμαι καθόλου...θα ήθελα να το διαβάσω όμως!!!

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Hopsi Διαφωνω μαζι σου,δεν ξερω κανεναν προσωπικα εδω μεσα για ν'αφησω απ'εξω τον εγωισμο μου και να κανω πισω σε θεματα που με θιγουν.Αν ειναι να ειμαι εδω μονο για το καλο του σκυλου μου μπορω να το βρω κι αλλου χωρις να με προσβαλουν αν ειναι ετσι,το βρισκω στην κτηνιατρο του για παραδειγμα

Εχεις δικιο mareco γι'αυτο και μπαινω πλεον να διαβασω θεματα απο συγκεκριμενα μελη,καποιοι σκαμε και γραφουμε τωρα εδω γιατι δεν αντεχουμε τετοιες συμπεριφορες ειρωνιας γενικοτερα στην ζωη μας.Ειμαι αρκετα μεγαλος για να καταλαβω τι πρεπει να κανω στην ακρη και τι οχι και κατα ποσο πρεπει να με επηρρεασει γι'αυτο κι εχω εξαφανιστει απο τα τελη του Μαη.Καλη συνεχεια στο θεμα κι ευχομαι να βγει κατι..

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
εχουμε διαφορετικο τροπο προσεγγισης προφανως. Εγω λεω πως αφου δεν ξερω κανεναν ,ακριβως δεν με νοιαζει να αποδειξω κατι απο μενα. Και που ξερω δυο ατομα(δυο ομως) λεω, με ξερουν και δεν θα αλλαξει κατι στην εικονα τους για μενα οσο και να κοπανηθω. Παντως, δεν θυμαμαι πραγματικα, αν εγω σε εθιξα καπου, εσενα η οποιον, ειλικρινα με μια μονο εξαιρεση, συγνωμη. εκτος του οτι ωρες ωρες με καταλαβαινω μονο εγω εδω και χρονια, και το χιουμορ μου ειναι για να μη χανει τριχωμα το χασκυ, ειμαι και ανθρωπος που δεν χαιρει ισορροπιας σε καποια θεματα. Παλευω βεβαια να με εχω σε ενα μοντ αλλα ωρες ωρες μου ξεφευγω. Ομως κακια γιοκ, ξερολισμος γιοκ γιατι με θεωρω κατω του μετριου σε θεματα σκυλου και μηχανης)και με λιγα λογια ωραια ευκαιρια να ζητησω μαζικα συγνωμη σε οσους πικρανα. Ειτε αθελα μου εντελως, ειτε μεσα απο τη διαδικασια εντονης διαφωνιας.

Παντως να πω οτι εμενα με αρεσει που οι μοντ δεν ειναι κτηνιατροι(θα το καβαλουσαν αργα η γρηγορα και θα θεωρουσαν εαυοτυς αυθεντιες και θα γινοταν μαχη) γκρουμερ η εκτροφεις, διοτι στο καθε τι θα ηταν με το ντουφεκι οτι μιλανε εξ συμφεροντος. Προτιμω ως εχουν. Χ3στηκατε, το ξερω:D

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
εμενα δε μαρεσει στο φορουμ που η ενοια του κυναθλητισμου αν και εχουν γινει συζητησεις και συζητησεις ποτε δεν μπορεις να συζητησεις με ανθρωπους που ειναι μεσα σε αυτο.ειναι πολυ λιγοι δυστυχως οχι οτι των αλλων οι γνωμες δεν εχουν υποσταση σοβαρη αλλα αλλο να το βλεπεις σφαιρικα και αλλο να εισαι μεσα σε αυτο.
επισης δεν μαρεσει που απαξιονωνται οι κυνηγοι (ισως οχι αδικως)και πιστευω σαυτο το ιστοτοπο δεν υπαρχουν καν η ισως καποιοι μετρημενοι στα δαχτυλα και ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις και να συζητας για σκυλους που δουλεουν πανω στο κυνηγι και πως παρολο που δεν κυνηγαω.
δεν νομιζω οτι φταει βεβεα το φορουμ σε αυτο αλλα σταατομα που απαρτιζεται και στις αποψεις τους.
ισως θα ελεγα οτι ειναι λιγο παραπανω οικολογικο απο οσο θα ηθελα.
κατα τα αλλα ολα καλα

υγ.και αυτο με τις υπογραφες ανεπιτρεπτο αισχος:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
grenouig μου ακούγεσαι πάρα πολύ θυμωμένος και ειλικρινά δυσκολεύομαι να το καταλάβω και θέλω να πιστέψεις ότι στενοχωριέμαι. Πόσο πολύ, μπορεί να θυμώσεις με λόγια ανθρώπων που δεν τους ξέρεις και δεν σε ξέρουν; Πόσο πολύ, μπορεί να σε πρόσβαλλε κάποιος; Τι μπορεί να σου είπε; Πόσο μπορεί να περεξηγήθηκες; Για πόσο καιρό; Κανένας μας δεν γνωριζόταν προσωπικά, με κανέναν στην αρχή. Οσοι ήθελαν [εγώ πρώτη και καλύτερη] τα κατάφεραν να γνωριστούν και να γίνουν μέχρι και φίλοι. Και διαπίστωσαν, ότι η εικόνα μας στην ζωή δεν είναι ακριβώς όπως αυτή στο φόρουμ. Κάποιοι μάλιστα, δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση συμπεριφορικά, εντός και εκτός φόρουμ. Συνειδητή επιλογή τους.
Εγώ πίνω νερό στο όνομα του φόρουμ. Γιατί έμαθα πράγματα στα οποία ήμουν τελείως άσχετη. Και γιατί έκανα μερικούς πάρα πολύ καλούς φίλους. Και γιατί βρήκα μέντορες και συνοδοιπόρους στο αντικείμενο "αδέσποτος σκύλος". Και έχω πάντα βοήθεια, όποτε την ζητήσω και πλάτες να στηριχτώ, ανά πάσα στιγμή. Και αισθάνομαι πολύ τυχερή και μόνο γι' αυτό. Και το χρωστάω στο φόρουμ.
Λυπάμαι που νοιώθεις τόσο πικραμένος. Καμμία ιντερνετική παρεξήγηση, δεν θα έπρεπε να σε κάνει να νοιώθεις έτσι. Μήπως ήρθε η ώρα, να μας γνωρίσεις από κοντά; :rolleyes:

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.685
4.322
43
www.proudtobegreek.eu
Αν καθόμασταν να ασχοληθούμε με τον καθένα που μας "προσβάλει" εδώ μέσα..δε θα κάναμε άλλη δουλειά...φίλε grenouig οι περισσότεροι τα ίδια έχουμε ζήσει..απλά μην ασχολέισαι με το κάθε ανθρωπάκι που δεν έχει ζωή πέρα απο ενα ντογκφόρουμ...δε θα τους κάνεις εσύ ή εμείς ανθρώπους,δε θα τους μάθουμε τρόπους γιατί πολύ απλά αν ήθελαν θα είχαν αποκτήσει...Εμένα προσωπικά με έχουν αποκαλέσει άσχετη(ίσως και να είμαι,σίγουρα δεν γνωρίζω πολλά πράγματα!),υπερευαίσθητη κλπ Δε θα καθήσω όμως να ασχοληθώ πέρα απο εκείνη τη στιγμή που ίσως στιγμιαία νευριάσω ή στεναχωρηθώ...έχουμε πολύ σημαντικότερα προβλήματα στις ζωές μας οι περισσότεροι και το φόρουμ είναι το τελευταίο.Εγώ απλά συμμετέχω όσο πιστεύω οτι μπορώ και αξίζει,μαθαίνω,διαβάζω και αυτό είναι όλο...και όπως συνηθίζω να λέω τελευταία..καλή καρδιά!
Και για να μη είμαι εκτός θέματος..μου αρέσει που διαβάζω ενδιαφέροντα πράγματα τα οποία δε γνώριζα και ας είχα για χρόνια σκύλο,μου αρέσει που διαβάζω πολλές απόψεις και έτσι μπορώ να κρίνω τι θα κρατήσω και τι όχι,μου αρέσει που υπάρχουν τυπάκια που τα διαβάζω και με κάνουν και χαμογελάω κάποιες φορές,μου αρέσει που γνώρισα έστω και διαδικτυακά κάποια αξιόλογα άτομα.
Δε μου αρέσει το απόλυτο ύφος που προσπαθούν κάποιες φορές κάποιοι να επιβάλλουν αυτό που θεωρούν σωστό,δε μου αρέσει η αγένεια απο κάποιους,δε μου αρέσει η χαλαρότητα ως προς την αγένεια(βέβαια αυτό είναι σχετικό μιας και δεν αντιλαμβανόμαστε όλοι τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο),δε μου αρέσουν τα "ιντερνετικά" παρεάκια που μιλάνε μεταξύ τους στα θέματα και δεν δίνουν το χώρο σε άλλους να μιλήσουν...αυτά δε μου αρέσουν αλλά και πάλι τι να γίνει?!Αφού φόρουμ είναι,ελευθερία λόγου έχουμε ο καθένας κάνει οτι πιστεύει σωστό και γράφει ανάλογα...ξέρω οτι δε μπορεί να γίνει κάτι..απλά σαν υπερευαίσθητη είπα να τα βγάλω απο μέσα μου...:p

Υ.Γ Πολλές φορές δεν έχει σημασία τι λές αλλά πώς το λές...δε θέλει κόπο..θέλει τρόπο..;)

Last edited:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Μ' αρέσει το thx. Το χρησιμοποιώ όταν συμφωνώ με κάποιον, όταν με εκφράζει μέρος της άποψης του κι όταν μαθαίνω κάτι. Επίσης μου τονώνει το ιντερνετικό ''εγώ'' όταν κάποιος το πατάει για 'μενα κι όποιος από 'σας δεν το παραδεχτεί στον εαυτό του τότε έχει πολύ Μυνχάουζεν μέσα του και πρέπει να το κοιτάξει πριν του στερήσει πολλά γενικά στη ζωή του. Εντούτοις δε θα υπερασπιστώ το thx. Θα προτείνω όμως δίπλα του να προστεθεί κι άλλο ένα κουμπάκι που θα λέει like, αυτό βάζει τα πράγματα στη θέση του νομίζω.

Η άποψη τα γράφω στον έναν για να τα βλέπουν κι οι άλλοι έχει διπλή λογική την οποία εγώ προσωπικά θα υπερασπιστώ. Κατ' αρχήν βλέπουν τη θέση μου και τη θέση άλλων που συμφωνούν με αυτή τη θέση (και αναφέρομαι στη σωστή θέση σε συγκεκριμένα ζητήματα που όλοι γνωρίζετε και το τονίζω για να μην παρερμηνευτεί σκόπιμα ή μη αυτό που γράφω) άνθρωποι που για τους δικούς τους λόγους δε θέλουν ή δεν έχουν το χρόνο να γραφτούν σε ένα φόρουμ, δηλαδή οι επισκέπτες. Τους θεωρώ πολύ σημαντικότερους απ' τον έναν που δε θα του αρέσει το ότι είναι καιρός να βγει απ' το τριπάκι του, τις δεισιδαιμονίες του, την κοινή μα παρεκκλίνουσα λογική του. Δεύτερος σημαντικός λόγος για 'μενα είναι πως αν πάρω την άλφα θέση απέναντι στο μέλος pugreaper (ό,τι να 'ναι τα ψευδώνυμα τελείως τυχαία) ο οποίος έμεινε και άρχισε να έχει πρόοδο στις απόψεις του (τουλάχιστον στο ποσοστό που μου δίνει να καταλάβω, γιατί ξέρω ότι κάποιοι λέτε αυτό που θέλουμε να διαβάσουμε) έχει μεγάλη σημασία να δει πως δεν έτυχε εξαιρετικής αντιμετώπισης (καλής ή κακής) αλλά υπάρχει μια συγκεκριμένη θέση που θα την υποστηρίξω σε όποιον μπει με τις δικές του αντιλήψεις.

Δε θα διαφωνήσω καθόλου πως σε όλα σημασία έχει ο τρόπος. Και όχι επειδή έγραψε ο grenouig ότι δεν ξέρω ποιός είναι ο άλλος. Δε μ' ενδιαφέρει ποιός είναι ο άλλος. Αν μ' ενδιέφερε θα είχα λογαριασμό στο μάπαμπουκ και θα τον γνώριζα ή δε θα τον γνώριζα από 'κει. Ποσώς με απασχολεί αν είναι δικηγόρος, αρχιτέκτονας, φιλόλογος. Ο λόγος που δεν πρέπει να εμμένουμε στο λάθος τρόπο (και βάζω φυσικά και τον εαυτό μου μέσα σ' αυτούς που απ' το πρώτο ποστ έχουν φερθεί με αγένεια) είναι για να μην τρομάζουν τα νέα μέλη ώστε να φύγουν. Κι αυτό πάλι έχει διπλή εξήγηση για 'μενα. Το σημαντικότερο είναι πως δεν πρόλαβαν να καταλάβουν ώστε να μάθουν, το δεύτερο επουσιώδες για κάποιους και για άλλους όχι, είναι πως υπήρξα μάρτυρας στην πτώση δυο μεγάλων φόρουμ ειδικού τύπου επειδή είχαν την ίδια αντιμετώπιση στα νέα μέλη, στην πτώση που ήρθε τελικά από τη μη ανακύκλωση με ''φρέσκο αίμα'' και το θεωρώ (εγώ δε μιλάμε ούτε για τους mod ούτε για τον admin μιλάμε για 'μενα που υποστηρίζω τη δική μου άποψη) πολύ σημαντικό ο κόσμος να μπαίνει και να ενημερώνεται και περνάει πολύ πιο επικοδομητικά την ώρα του απ' το να κοιτάει για ηλεκτρονικές αγορές αντικειμένων που δε χρειάζεται και για τσόντες, όταν πλέον μπορεί να μπει σε ένα χώρο που θα μάθει πράγματα. Κάποιος μπορεί ν' αντιδράσει επειδή θα του πω να ταϊζει δυο φορές την ημέρα και να μ' ακούσει απλά όταν του εξηγήσω το λόγο. Δε θ' αλλάξει κάτι εκείνη ακριβώς τη στιγμή, μπορεί ακόμη και για έναν ολόκληρο μήνα, αλλά ο σπόρος θα έχει φυτευτεί και αργά ή γρήγορα θα βγάλει ρίζες.

Να πω κι εγώ ένα παράπονο; Κι εμένα δε μ' αρέσει που ορισμένοι εμφανίζονται και γράφουν μόνο σε θέματα που σκανδαλίζουν, ενώ αποφεύγουν θέματα που θα χρειαζόταν η γνωμη-γνώση τους. Πράγμα που μου δείχνει ότι είναι online και παρακολουθούν τα θέματα, αλλά επιλέγουν να εμπλακούν μόνο σε εκείνα τα θέματα και εκείνη την ώρα ακριβώς που πρόκειται να γίνει ''καβγάς''.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
... και οπως ξαναειπα.. και ξαναλαεω χαιρομαι παρα πολυ να παραμενουν νεα μελη - δεν θεωρω τον εαυτο μου παλιο ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! οπως επισης αν θεωρουσα οτι τα ξερα ολα , δεν θα μουν εδω. απλο.
γιατι ολο και κατι θα μαθουμε καινουριο ακομα και απο "ασχετους" η πρωταρηδες αν θες, (που ειλικρινα δεν ειμαι εγω αυτη που θα κρινει τον ασχετο η τον σχετικο ) ακομα και ενα φταρνισμα σκυλου που θα μπει καποιος να ρωτησει μπορει να προκυψει σε νεες και πολυ χρησιμες πληροφοριες..
Το υφακι ξερολιασης, χαρακτηριζει τον ανθρωπο κατα την γνωμη μου - παρολαυτα θα κατσω να διαβασω τα ποστ ολων..
grenuig και καθε grenuig μεινε, μεινε και γραφε! θα μαθουμε για την φυλη του σκυλου σου, για τον τροπο σου/του... κτλ καθε ατομο/σκυλος ειναι μοναδικα και δεν παυουμε να μαθαινουμε.. και νομιζω ειναι το πιο σημαντικο και ο βασικοτερος λογος που ειμαστε οι περισσοτεροι εδω μεσα - εκτος απο το να χαζολογαμε για τα σκυλια μας...
αν καποιος μπηκε να το παιξει ιστορια .. δικο του το προβλημα!!
με ενοχλουν σχολια τυπου "αυτο που λες ειναι πανασχετο ή αχρηστο" και τελος. δεν πα ναχει 10.000 ποστ η αλλα τοσα thanks.. θα μπορουσα να δεχτω παρομοιο σχολιο αν υπηρχε και μια καλη δικαιολογια να το συνοδευει.. αλλιως μου κανει φτηνο και ειλικρινα απαξιω... και δεν ασχολουμαι . τερμα βρε παιδι μου. τετοια ποστ μπορει να συμφωνουσα να σβηνονται . δεν ειναι καμιας αξίας ή χρησιμης πληροφοριας ακομα και αν εχουν δικιο.

+1000 mareco (ετσι για να μην ξεχνιομαστε :D ) στο οτι βρηκα και γω συνοδοιπορους στο κεφαλαιο "αδεσποτος σκυλος"

Last edited:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
πφφφφφφφφφ είχα γράψει σεντονάρα και με κάποιο μαγικό τρόπο πάτησα κάτι και πάνε όλα :cool:
Λοιπόν, να πω μόνο (γιατί ειλικρινά βαριέμαι να ξαναγράφω :p ) ότι χαίρομαι με την τροπή που έχει πάρει η κουβέντα :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Άντε να κάνω και εγώ τον απολογισμό μου..:)
Τι μου αρέσει στο ντογκ φόρουμ?

Τα έχω πει στο παρελθόν πολλές φορές..
Θα τα ξανά πω..και παραμένουν αυτά που μου αρέσουν να είναι τα ίδια..
Κάποτε ήταν με άλλες παραστάσεις και "εικόνες".. περνάγαμε ωραία, οι καιροί όμως αλλάζουν..το φόρουμ είναι ζωντανός οργανισμός.., αλλάζει μεγαλώνει.., ωριμάζει..μπουσούλισε έκανε τα πρώτα του βήματα και τώρα περπατάει..
Μου αρέσει που το είδα στα πρώτα του βήματα αν όχι στα πρώτα του μπουσουλίματα..

Τι με τράβηξε τόσα χρόνια στο ντογκ φόρουμ..?
Βασικό ήταν η ανωνυμία του admin.., ναι αυτή..!!
Πάντα ήταν διακριτικός ..και απόμακρος αλλά χωρίς να σου δίνει την αίσθηση της φιλοξενίας στο σπίτι του ..παρότι κακά τα ψέματα έτσι είναι.
Αν ήταν ο κυρ Μανώλης.. ίσως με εκνεύριζε..και δεν ήθελα να είμαι "σπίτι" του.

Ήταν το φόρουμ "μας" πάντα ..που το "ζούσαμε"..και μας έκανε να αισθανόμαστε ο κάθε ένας από ένα λιθαράκι της ύπαρξης του.

Εδώ μέσα βρήκα έναν χώρο με ανθρώπους με το ίδιο ενδιαφέρον..τον σκύλο..
Κάποιοι από αυτούς είναι φίλοι μου και ενεργά στην ζωή μου.

Μάθαμε και άλλα ..εξελιχθήκαμε ..κάναμε πράγματα καλύτερα από πριν και με ανυπομονησία θα περιμένουμε τα επόμενα.

Πάντα στο στόχαστρο ήταν οι μοντερέιτορς (οι παλιοί, οι μετέπειτα, οι επόμενοι και οι αυριανοί).
Πάντα για όλα φταίγανε αυτοί.
Το παρελθόν επαναλαμβάνεται στο παρόν..και η ιστορία συνεχίζεται με τα ίδια παράπονα..από άλλα μέλη και φτου και από την αρχή.

Ένας ιντερνετικός χώρος να ανταλλάσσουμε απόψεις που εθελοντικά γραφτήκαμε και συνεχίζουμε και γράφουμε, αποδεχτήκαμε τους κανονισμούς και προχωρήσαμε.

Παράπονα για το ύφος?για τα σβησίματα?για τα κλειδώματα?
Για αυτό γραφτήκαμε? για να κάνουμε κριτική? (που πάντα βέβαια είναι ελεύθερη όλοι κρινόμαστε για τα γραφόμενα μας..) .
Η πένα..δεν κοιτάει αριθμό ποστ.., αριθμό και θενκς..και περικεφαλαίες..το μάτι είναι υπεύθυνο και το μυαλό.

Το φόρουμ έχει διαμάντια ποστ και άρθρα από ανθρώπους με ελάχιστες δημοσιεύσεις και που ποτέ δεν έγιναν μοντερέιτορ.
Ας τα "εκμεταλλευτούμε" προς όφελος μας..
Αποδεικνύοντας πως μπήκαμε να μάθουμε και να συνεισφέρουμε με την σειρά μας και όχι να ασχολούμαστε με μικρότητες και ανούσια πράγματα.
Στο φόρουμ όσο χιλιοειπομένα πράγματα και να υπάρχουν.. πάντα θα έχει χώρο και για καινούρια.

Αν θέλετε ψάξτε το και θα δείτε πως σε παλαιότερες ανάλογες συζητήσεις για τους μοντς (πριν γίνω..) τα ίδια πράγματα έλεγα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Εδω νομιζω πως κανεις λαθος,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν αξιολογα πορτοκαλια
δεν είπα το αντίθετο-αλίμονο-υπάρχουν πολλά άλλα φόρουμ-blog-online περιοδικά και έντυπα αλλά και πολλοί εκτροφείς που έχουν καταπληκτικές σελίδες με πολλές και όμορφα διατυπωμένες πληροφορίες και όλοι μαζί κάνουν πολύ καλή δουλειά ενημέρωσης

το βασικό που ήθελα να πώ είναι "όσο πιο πολλοί μαθαίνουν έστω και ένα απο τα βασικά στοιχεία για την ανατροφή ενός σκύλου
τόσο πιο πολλά πετυχαίνει το φόρουμ" και όχι "το φόρουμ μας είναι το καλυτερότερο το μοναδικό και το αναντικατάστατο.....

περι αγένειας
καταρχάς όλα είναι σχετικά
αλλά ήταν Mod στο θέμα ή στο forum εκείνη την στιγμή?
καθότι ,αν και πολλοί, μπορεί κάποιες στιγμές να μην είμαστε όλοι μέσα

και για το χαμαλοδουλειά που λές
σαφώς και όποιος του πέφτει βαρύ παραιτείται-αλίμονο(ξανά)
απλά για αποφυγή παρεξηγήσεων και επειδή κυρίως σε δικές μου δημοσιεύσεις μιλάω περι της δουλειάς μας ως mod
το μόνο που προσπαθώ να υπερασπιστώ είναι το δικαίωμά μας να γράφουμε κι εμείς ως μέλη-να μην κρινόμαστε χώρια για τις δημοσιεύσεις μας :)

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Δεν πιστεύεις ότι το modεριλίκι, έστω και ασυνείδητα, δίνει περισσότερο "αέρα"?
Αν κάποιος το αρνείται (ενώ του έχει δοθεί η εξουσία "του δεσμείν καί λύειν" και της εκ των πραγμάτων υποχρέωσης να "κρίνει" posts), μάλλον δεν ξέρει την ανθρώπινη ψυχολογία, ή είναι ο Άγιος Ονούφριος.....
Με αυτή την έννοια, νομίζω ότι το modεριλίκι επιφορτόνει με μία επιπλέον ευθύνη (πέραν του σκουπίσματος)......να προσέχει κανείς διπλά το πως εκφράζεται...

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Οι γνωσεις δεν κανουν αυτοματα καποιον καλυτερο ανθρωπο ή καλυτερο συνομιλητη...Και αν ψαχνει καποιος τους λογους που πολλοι ''guru'' και γνωστες δεν γραφουν πια στο φορουμ σε πολλες περιπτωσεις(μεσα στους διαφορους αλλους λογους) ειναι και αυτος: Δεν μπορεσαν να δεχτουν την κοντρα, ή την ''απαξιωση'' σε καποια δεδομενη στιγμη που πιθανον η θεση τους ηταν εναντια σε μια πλειονοτητα, ή και λαθος, ή την αντιθετη αλλα τεκμηριωμενη αποψη απο νεωτερα μελη, ή την μή ''υποταγή'' και ενδειξη ''σεβασμου'' νεωτερων(οχι ''guru'') μελων, αλλα και της διαχειρισης, δεν βρηκαν υποστηριξη απο την διαχειριση, ξενερωσαν, και.... εφυγαν...
Σίγουρα όχι αλλά απο την άλλη πλευρα ίσως απλά δε θέλει να πέσει στο επίπεδο του συνομιλητή που έχει αυτή την ιδέα για τα γραφόμενα του και αποφασίζει να αφιερώσει το χρόνο του που είναι πολύτιμος πιο αποδοτικά ;)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?17152-Νέο-μέλος-)&p=418052&viewfull=1#post418052
Τρανταχτό παράδειγμα του τι δεν μας αρέσει...
Ατυχέστατο παράδειγμα μιας και κανένας δε μιλάει άσκημα ή με αγένεια στο συγκεκριμένο θέμα. Το αν αυτός ο ιδιοκτήτης ή κάποιος άλλος που μπορεί να γνωρίζεις όπως αποδείχτηκε δεν πήραν σκύλο από πραγματικό εκτροφείο, είτε γιατί ο συνεργάτης του ''εκτροφέα'' άφησε το σκύλο στο πίσω δωμάτιο ενός πετ σοπ, είτε γιατί ο ''εκτροφέας'' τους έδωσε κουτάβι μικρότερο των 50 ημερών, είτε πολλές άλλες περιπτώσεις που δεν έχουν σημασία. Αυτό που έχει σημασία στο παρόν είναι πως κανένας δε φέρθηκε με αγένεια.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Αρχικό μήνυμα απο grenouig
Εδω νομιζω πως κανεις λαθος,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν αξιολογα πορτοκαλια

Αρχικό μήνυμα απο kokoni
δεν είπα το αντίθετο-αλίμονο-υπάρχουν πολλά άλλα φόρουμ-blog-online περιοδικά και έντυπα αλλά και πολλοί εκτροφείς που έχουν καταπληκτικές σελίδες με πολλές και όμορφα διατυπωμένες πληροφορίες και όλοι μαζί κάνουν πολύ καλή δουλειά ενημέρωσης
Εδώ διαφωνώ. Και έχω, λόγω γλωσσομάθειας και τοποθεσίας καλή εποπτεία των φόρουμ. Αν και υπάρχει πολύ υλικό στο ίντερνετ που συνολικά μπορεί να υπερβαίνει σε ποσότητα, ενίοτε δε και σε ποιότητα από την άποψη πληροφοριών από πρώτο χέρι, δεν υπάρχει άλλο φόρουμ που να έχω δει μέχρι τώρα που να έχει την ποιότητα αυτού εδώ. Ναι, μπορεί καμιά φορά να εμφανίζονται αγενείς τύποι, μπορεί ορισμένα παλαιότερα μέλη που ξέρουν πάρα πολλά για σκύλους να γίνονται λίγο επιθετικά στο ύφος τους, αλλά από την άλλη μεριά εμφανίζονται και καινούριοι που καμιά φορά αρχίζουν τις κουτοπονηριές ελληνικού στυλ. Εκείνοι πια κι αν έχουν υφάκι! Και δυστυχώς δεν παίρνουν κι εύκολα από λόγια. Επίσης αρκετοί από αυτούς θεωρούν επίθεση το γεγονός ότι η πλειοψηφία των υπολοίπων μελών δε συμφωνεί με τις παράλογες απόψεις τους.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
γεγονός είναι ότι ενοχλεί πολύ το θέμα BYB και Petshop
και προσπαθούμε όταν μπαίνει καινούργιο μέλος να "τσεκάρουμε" αν είναι ενημερωμένος

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
διαφωνω, νομιζω οτι ειναι καλοσωρισμα-προτυπο.

οπως ο ''νεος'' μπαινει για να ρωτησει ετσι και ''παλιοι'' πρεπει/μπορουν να ρωτησουν 5 πραγματα για να δουν ποιος ειναι ο νεος φιλος. μην φτασουμε στο αλλο ακρο, να φοβομαστε να γραψουμε ενα ποστ..........:)

Status
Κλειδωμένο θέμα