Τι λετε οτι θα ηταν ο σκυλος σας αν ηταν ανθρωπος???

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Η ΜοναΛιζα θα ηταν στον στρατο- σε υψηλη θεση- για να διαταζει τους αλλους, αλλα για να μην χρειαζεται και πολυ μυαλο για να σκεφτει.
Θα δυσκολευοταν πολυ να βρει αντρα, επειδη ειναι πολυ κυριαρχη και διαταζει παντα και παντου- σε βαθμο να ειναι και πολυ κακιστρο.

Η Cinderella θα ηταν μαλλον τρελαρα που δεν αντεχει να ειναι για πολυ καιρο σε μια δουλεια. Θα δοκιμαζε τα παντα (απο πωλητρια εως Barwoman)- αλλα παντα θεσεις χωρις πολλες ευθυνες και μπελαδες, που θα της αφηναν και ακρετο ελευθερο χρονο να διασκεδασει με την πολυ μεγαλη παρεα της.
Θα κυκλοφορουσε με Vespa!!

H Carmen θα ηταν καμια γραμματεας σε μια μικρη εταιρια- παντα καπος αορατη, ασχημουλα και ατσουμπαλι γεροντοκορη, αλλα πολυ συνεπεις και υπευθυνη, με γκριζο ταγερακι, γιαλια και παντα χαμιλων τονον - αλλα και γρηνιαρα στα κρυφα.
Τα βραδυα θα καθοταν μονη της σπιτι και θα εβλεπε τηλεωραση, οταν δεν θα εβγαινε με της λιγοστες- αλλα πολυ καλες φιλες της.

din@

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2010
58
1
αθηνα
ωραιο θεμα!!!λοιπον η Κλαιρη θα ειταν μια κοντοχοντρη γυναικα,οχι ιδιαιτερα ομορφη.θα ηταν φαγανη και ζηλιαρα.θα εκανε μια δουλεια που θα καθοταν ολη μερα γιατι θα βαριοταν αλλα μολις θα ηταν να παει καμια βολτα για καφεδακι θα πεταγε την σκουφια της!!!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
H Κάρλα θα ήταν δημόσιος υπάλληλος, σε εφορία. Ειδικότερα την εποχή της υποβολής φορολογικών δηλώσεων, όπου έξω από το γκισέ θα γινόταν σφαγή η Κάρλα θα απαντούσε "Φέεεεεεεεεεεεεεετα" κάνοντας ταυτόχρονα μανικιούρ και μιλώντας στο τηλέφωνο με τις φίλες της.

Η Pepper θα ήταν τον περισσότερο καιρό φυλακή γιατί μάλλον θα έσπαγε βιτρίνες, φαρμακεία και ό,τι άλλο σπάει ...έτσι for fun! Θα ερχόταν στο σπίτι καμια φορά για ύπνο αλλά τις περισσότερες φορές θα μάζευε και τα άλλα τα ρεμάλια και θα ερχόταν στο σπίτι για να αδειάσουν το ψυγείο και να κάνουν κανα πάρτυ. Μόλις θα ερχόταν η αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας, θα βούταγε με τους άλλους το περιπολικό και πήγαιναν βόλτα στο Καζίνο Λουτρακίου.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Εμενα θα ηταν το θυμα γυναικων,συνεχως ερωτοχτυπημενος,ο νεαρουλης που θελει να κανει οικογενεια με πολλα παιδια για να τον αγαπανε και να δουλεουν γι αυτον και για κανενα χαρτζηλικι θα πηγαινε εθελοντης για πρακτικη νεων φυσιοθεραπευτων...

victoria80

Member
16 Μαϊου 2009
16
0
Χολαργός
Νομίζω οτι το πρωί θα έδειχνε την τρυφερή της πλευρά .. θα είχε μαγαζί με λουλούδια . 'Οπου φυτό αυτή είναι με τη μύτη κολλημένη πάνω του. :maria:
Το βράδυ όμως για εκτόνωση κλόουν σε τσίρκο :p:D:D

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
H Dream θα ήταν σιγουρα κάποιο -όχι πολυ γνωστό- μοντελάκι!
Θα το έκανε μόνο και μόνο επειδή θα τύχαινε να ειναι όμορφη και να έχει τις σωστές αναλογίες!Δεν θα εψαχνε για καλές ευκαιρίες,ούτε θα είχε μεγάλες φιλοδοξίες για τον εαυτό της! Το μόνο που θα ήθελε να κάνει θα ήταν να αράζει σπίτι με τις λίγες και όχι πολυ καλές φιλες!Μονόχνωτο πλασμα αλλάααα αφού της έτυχε και μια δουλείτσα τι να κάνει?

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Εγώ πάλι έχω μια υποψία για πολλά ανέραστα και καταθληπτικά πλάσματα.... είπαμε δεν ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας.... αλλά γιατί και ως άνθρωποι να είναι έτσι???

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εγώ δεν ξέρω τι θα ήταν....

πάντως θα ήταν "της οικογένειας"
και για περιπέτειες και κόλπα θα έψαχνε μόνο στις βόλτες και στις διακοπές κι αν δεν υπήρχε κάποιο ενεργό καθήκον
τον υπόλοιπο καιρό θα προσπαθούσε να είναι εντάξει σε ότι η μοίρα την έφερνε να "πρέπει" προκειμένου να είναι η "οικογένεια" εντάξει
και όταν είχε ελευθερο χρόνο απλά θα άραζε σε ένα βολικό σημείο με θέα και θα παρατηρούσε το περιβάλλον

α
και όταν είχε "κ@υλ3ς" απλά θα τα διέγραφε όλα και όλους
μάλλον κι αυτό λόγο "οικογενειακότητας"

θεωρώ ότι οι περισσότεροι κάνουν χιούμορ (σε αυτό το τόπικ ειδικά μιλάω)
όποιος δεν κάνει να σηκώσει το χέρι.........

"εγώ κυρία εγώ"

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Φυσικά και κάνουν χιούμορ... αλλά τα έθαψαν τα περισσότερα:D:D:D

Και εγώ πλάκα κάνω φυσικά....:p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
προς στιγμήν θεώρησα ότι με είπες ανέραστο και καταθλιπτικό....αν δεν είχαμε γνωριστεί θα το είχα πιστέψει κιόλας ;)
:D :D :D

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Έλιωσα...:D:D:D

Για τις περιγραφές μιλάω,,,, νευρωτική γκόμενα η μια δεν θα έβρισκε άντρα η άλλη αρχηγός μαφίας η άλλη πόρνη η επόμενη...

Μόνο για κοριτσάκια βέβαια....

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εγω δηλαδη που εγω κοπαδι τι περιεγραψα?ρε λες να ειμαι πολυπροσωπικοτητα?διαβαστε τι εγραψα για τα δικα μου,αν ηθελα να ειμαι ολα αυτα,κατι περιπου σαν φυλακισμενος,δεσμοφυλακας,μαγειρας φυλακων, υπαλληλος τραπεζας που ληστευθηκε,ντιλερ ναρκωτικων,και αλλα πολλα.
Επειτα ο αντρας που εχει θυληκο και η γυναικα αρσενικο?μαλλον γραφουμε τι θα θελαμε να ειναι,και ισως να ηταν.

Lacta

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
95
0
Thessaloniki
Αν ο σκυλος μου ηταν ανθρωπος θα ηταν....

Δημιουργω λοιπον αυτο το θεμα επειδη Πιστευω οτι υπαρχουν συμπεροφορες στα σκυλια μας που συχνα μας θυμιζουν τυπους ανθρωπων.Αν η Λακτα ηταν ανθρωπος θα ηταν σιγουρα μια σνομπ κυρια της υψηλης κοινωνιας.το δικο σας σκυλι;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie