εχουμε μελαχρινο....η Τζενη Καρεζη οταν εκανε τσαχπινιεςχαχαχαχαχαχα!!!!!!κανα ξανθο κοκερακι δεν εχουμε εδω να ηταν η αλικη βουγιουκλακι?μπουαχαχαχα!
εχουμε μελαχρινο....η Τζενη Καρεζη οταν εκανε τσαχπινιεςχαχαχαχαχαχα!!!!!!κανα ξανθο κοκερακι δεν εχουμε εδω να ηταν η αλικη βουγιουκλακι?μπουαχαχαχα!
Eγώ παλι νομίζω θα ήταν πόρνη στην παλιά Αθήνα, σικ, πανέξυπνη αλλά και αλάνιaja1::maria:Η Ίβα θα ήταν παρουσιάστρια σε κουτσομπολίστικη εκπομπή.
Διαθέτει όλη την τσαχπινιά και το νάζι καθώς είνα και περίεργη και θέλει να μαθαίνει τα πάντα!!
Χαχαχα!! Α ρε φιλενάδα..αν και δεν μου πολυαρέσει δεν σε αδικώ. Θα ήταν σίγουρα πολυτελείας και με τη μισή Τρούμπα δικιά τηςEγώ παλι νομίζω θα ήταν πόρνη στην παλιά Αθήνα, σικ, πανέξυπνη αλλά και αλάνιaja1::maria:
Η Ήρα με ποινικό μητρώο και θα τα έτρωγε η Ζήνα??? Δηλαδή Marlon Brando η Ζήνα και Al Pacino η Ήρα? Κάτι σε Godfather μου κάνει αυτό! Τόσο αλάνι η μικρά????Η Ηρα δεν ξερω τι δουλεια θα εκανε αλλά θα ειχε ένα ποινικο μητρωο φουλ και θα ηταν συνεχεια με αναστολη.
Η Ζηνα θα τα καταφερνε πολύ καλυτερα. Θα δουλευαν οι αλλοι γι αυτην. Θα ετρωγε και τα λεφτα της Ηρας.
Μανία με τις μπογιές...χαχα σε ραδιοφωνικο σταθμο aja1:
Γιατι να ειναι μεγαλος ζωγραφος? Δεν θα μπορουσε να ειναι ενας απλος μπογιατζης?
τσκ...τσκ... τι πολυτάλαντο σκυλί είναι αυτό....Ναι, ο Φον Καραγιαν θα ητανε κι εσυ τωρα!! Γιατι να μην ηταν τροχονομος στην Κατεχακη δηλαδη?
εγω θα προτεινα να αρπαξει το ρεμαλι κ να τον φυτεψει διπλα απο το μπονζαϊ!!!!να του εκανε κ κουρεματακια διαφορα!!!!!μια χαρα θα περνουσαν τα δυο τους!!!!!