Τι λένε οι Σέρβοι?

Status
Κλειδωμένο θέμα

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
(srpskim) papirima je da ranije pari, pre 15 meseci starosti

Στη σερβια τα ζωα ζευγαρωνουν κατω απο 15 μηνων..
........αυτο λεει πιο πανω!!!

Ο εκτροφεας εχει σημασια τι κανει ?...τι θελει να δει πως λειτουργει..........................................................................................................ελπιζω να καταλαβες!!!!!!!!!!

Στο ιδιο σαιτ γραφει οτι αλλαξε πετιγρι ακι ονομα ιδιοκτητη εγινε πωληση για να κανουν χρηση του σερβικου νομου!!!!

δεν τα λεω εγω αυτοι τα λενε
,
u rezultatima Zg Caciba pise vlasnik Mihajlovic Zika(Srb)

Dogo

Well-Known Member
11 Μαϊου 2007
307
0
Και γιατί στη Σερβία ζευγαρώνουν τόσο νωρίς?

Αυτό εσύ πως το βλέπεις?...και οι υπόλοιποι δηλαδή...

Ο εκτροφεας εχει σημασια τι κανει ?...τι θελει να δει πως λειτουργει..........................................................................................................ελπιζω να καταλαβες!!!!!!!!!!
Αυτό το λες για τον επιβήτορα ή τα κουτάβια?

Δεν πολυκατάλαβα μάλλον... :confused:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Σε πολλές χώρες επιτρέπεται να ζευγαρώνουν αρσενικοί κάτω από το όριο της Ελλάδας που είναι 15 μήνες. Κατά την γνώμη μου δεν έχει κανένα αρνητικό στοιχείο αυτό αλλά και κανένα θετικό, πλην ελαχίστων που και αυτά αμφισβητούνται ...

Αν ο εκτροφέας θέλει να δοκιμάσει με 2-3 σκύλες τον σκύλο του να δεί τί κουτάβια βγάζει σε ηλικία πχ 11 μηνών ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Η ΟΧΙ εγκαίρως και σε καλή τιμή, κατά την γνώμη μου είναι ΓΕΛΟΙΟΣ. Πολύ απλά. Με αυτήν την λογική ΚΑΝΕΝΑΣ μεγάλος επιβήτορας δεν θα έπρεπε να κρατηθεί από τον εκτροφέα του - είναι η λογική του παραλόγου και δηλώνει πλήρη άγνοια της διαδικασίας ή εσκεμμένα πελατειακή αντιμετώπιση της εκτροφής.

Αλλον λόγο πραγματικά δεν μπορώ να βρώ ... δικαιολογώ μόνο να θέλει οπωσδήποτε για δικούς του λόγους να ζευγαρώσει τον αρσενικό αυτόν με μία σκύλα που για δικούς της λόγους δεν θα μπορεί σε λίγο καιρό να ζευγαρώσει κλπ και κάποιες άλλες παραμέτρους που έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα του αρσενικού (εδώ είναι το αμφισβητίσιμο για μένα κομμάτι)

Τώρα το γιατί να ΜΗΝ τον βάλει είναι μεγάλη συζήτηση και ας την κάνουμε άλλη φορά ...

Να πώ και τί μου φάνηκε αστείο ... το νεογνό που παρέθεσες ρε neare ενώ πρίν γινόταν λόγος για "φανταστικά" κουτάβια ... ξέρω ότι το έκανες για άλλο λόγο, αλλά ήμουν έτοιμος να κάνω ένα σχόλιο του τύπου "πραγματικά ωραία πλάτη και έκφραση - σκούρο μάτι κλπ " :D :D :D

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
Αχχ....ρε παιδια..

Κοιτα Ντενι τη σερβια τη ξερω καλυτερα απο καθε εναν στην ελλαδα πιστεψε με και τους σερβους πολυ καλα...εσυ το επιασες τι ενουσα..
Αλλα εσυ που ξερεις τη γερμανια θες να μου πεις οτι ο γερμανος που εχει 6-7 αρσενικα στον κοιπο του περιμενει να δει τα βασικα που δινει ο σκυλος του σε ηλικια 2 χρονων :D:D:D:D
Ειπα τη λενε στα σαιτ που εχουν και απο συζητησεις που εχω κανει ..δεν ειπα οτι κατεβαινουν στις εκθεσεις τα κουταβια..:D:Dτου
Θα σου πω και κατι αλλο λοιπον και κρατα το να το εχεις..να το θυμασε στα επομενα χρονια η χωρα αναφορας για τα ροτβαιλερ θα ειναι η Σερβια και οχι η Γερμανια η αν θες η πρωην Γιουγκοσλαβια.

Dogo

Well-Known Member
11 Μαϊου 2007
307
0
Κατάλαβα (και είχα καταλάβει τελικά...) το σκεπτικό.

Δε θέλω να συνεχίσω την συγκεκριμένη κουβέντα...θα προτιμήσω να την αφήσω σε εσάς ως πιο ειδικούς (χωρίς ίχνος ειρωνείας).

...να το θυμασε στα επομενα χρονια η χωρα αναφορας για τα ροτβαιλερ θα ειναι η Σερβια και οχι η Γερμανια η αν θες η πρωην Γιουγκοσλαβια.
Το πάμε?!... http://www.longbets.org/:D

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
η χωρα αναφορας για τα ροτβαιλερ θα ειναι η Σερβια και οχι η Γερμανια η αν θες η πρωην Γιουγκοσλαβια.
Xωρα αναφορας για την εκτροφη του ολοκηρωμενου-τυπικου rott (τοσο σε μορφολογια οσο και σε χαρακτηρα) θα ειναι η Γερμανια .

Ακομα να δω επιβητορα απο Σερβια με sch3 .

Πως θα γινει χωρα αναφορας χωρις εργασια???

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Εμένα πάλι αυτό με γονάτισε...
Μια αλλη πληροφορια ειναι οτι ο αστρορ γιουνηπερα δινει κατα ομολογια των σερβων φανταστικα κουταβια..και με μετριες σκυλες..
κατά το "το ομολογώ πως είμαι όμορφος!"

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
Δημητρη το γνωριζω οτι το"τρως" το ιντερνετ..και ξερω τι διαβαζεις και απο τα ξενα σαιτ για τη γιουγκοσλαβια και ποια ειναι τα αδυναμα σημεια τους.
Αλλα τα διαβαζουν και αυτοι!!(σερβοι)
Και αρχιζουν να τα φτιαχνουν...;)
Οι αμερικανοι εφεραν ως δικαιολογια το οτι τα σερβικα σκυλια δεν εχουν ztp..αχισαν και περνανε τα ζωα τους ...με γερμανους..
Συζητουν και για την εργασια..

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
Σωτηρη εσυ με ξερεις πως εκφραζομαι...θα πρεπει να με δικαιολογησεις δεν ειναι το μυστικο του κρατους:)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Πές μου ΕΝΑΝ γερμανό εκτροφέα που 'έχει 6-7 αρσενικά στον κήπο του :) και θα σου πώ ...

... κοίτα ο μύθος "όλοι τα κάνουν μην γελιέσαι" δεν πιάνει ... και δεν πιάνει όχι γιατί λέω ότι οι Γερμανοί είναι ακέραιοι και ηθικοί, αλλά γιατί πολύ απλά θα το είχαμε μάθει και αυτό άμα γινόταν ΠΟΛΥ άνετα, όπως μαθαίνουμε άλλα ... εγώ δεν πιστεύω ότι αυτό γίνεται, και δεν το πιστεύω γιατί δεν ΜΠΟΡΕΙ να γίνει, και λόγω ADRK και λόγω κουτσομπολιού που είναι αδυσώπητο. Αν θές να ισχυριστείς ότι κάποιες σκύλες που δεν εμφανίζονται πουθενά συγγενικές με τις σκύλες των εκτροφέων με τα αίματα που τους ενδιαφέρουν ζευγαρώνουν με αρσενικούς 12 μηνών και τα κουτάβια κρατούνται σε μυστικά μέρη ... :rolleyes: :rolleyes:

Οι Γερμανοί έχουν κάνει σοβαρότατα λάθη στις κινήσεις τους συνολικά τα τελευταία χρόνια κυρίως επειδή δεν υπάρχει γεννετικό υλικό στην χώρα τους, και πραγματικά πιστεύω ότι ήδη σε χώρες όπως Σερβία - Ρωσσία υπάρχουν περισσότεροι καλοί σκύλοι, απλά γιατί έχει Γερμανούς - ντόπιους - και το κυριότερο mix, αλλά δεν μπορούν να ξεπεραστούν ώς σημείο αναφοράς από κανέναν - λόγω πάλι του ADRK - και όχι επειδή είναι Γερμανοί ξαναλέω ...

... λάθη που έγιναν στον Γ.Ποιμενικό πιστεύω δεν θα επιτραπούν να ξαναγίνουν (αυτό επειδή είναι Γερμανοί :) ) και μακάρι οι Σέρβοι (και όντως το κάνουν) αλλά και άλλοι να προσπαθήσουν να βελτιωθούν οργανωτικά για να τους φτάσουν στον τομέα αυτόν, αλλά και στα σημεία που όντως υπερτερούν. Δεν χρειάζεται να διαβάσουν τίποτα, το ξέρουν ήδη - ξέρουν όλα τα προβλήματα και θα προσπαθήσουν να τα εξαλείψουν σίγουρα. Και ο ADRK θα εμφανίσει άλλα και θα ανεβάσει το επίπεδο όπως είδαμε με τα σκόρ δυσπλασίας κλπ και ού το καθεξής ...

Η διαφορά είναι αλλού και δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να παίξει την Γερμανία σε αυτό το επίπεδο. Και η διαφορά είναι ότι μερικοί από τους Γερμανούς, λίγοι ίσως αλλά αυτοί θα παραμείνουν κατά την γνώμη μου μόλις το internet μοιράσει ΠΟΛΥ καλά σκυλιά παντού ... λίγοι λοιπόν θα κάνουν ότι μπορούν (από εργασία καθημερινή μέχρι γέννες μέχρι korung ) απλά γιατί ... έτσι κάνεις με τον σκύλο ;) αντιλαμβάνεται κανείς την διαφορά ???

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
Τα εχουμε ξαναπει και εχω συμφωνησει σε οσα λες με τη διαφορα οτι βλεπω οτι πλεον οι Σερβοι εχουν αντιληφθει τα πραγματα..εντοπισαν τα λαθη τους σε μια εποχη ακμης για αυτους και οχι παρακμης τα συζητουν με ρωτησες τι λενε....Σου λεω λοιπον οτι τους απασχολει πολυ το γεγονος οτι εχουν σκυλια που δεν φτανουν στην πηγη λογω μερικων ατελειων στη νοοτροπια της εκτροφης.
Μην ξεχνας το εργο με τον Γκιλ.λογω πολεμου κλπ
Εχουν αλλαξει τα πραγματα στη σερβια σε σχεση με το παρελθον μην ξεχνας οτι και στις εγχωριες εκθεσεις της γερμανιας αλλα και εκτος ειναι η πρωτη δυναμη μετα τους ντοποιους..με πολλα σκυλια εκπροσωπους..αλλα και σε ζευγαρωματα στο adrk.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Δεν τα ξεχνάω και συμφωνώ.
Αλλά έχει διαφορά το

με τη διαφορα οτι βλεπω οτι πλεον οι Σερβοι εχουν αντιληφθει τα πραγματα..εντοπισαν τα λαθη τους σε μια εποχη ακμης για αυτους και οχι παρακμης τα συζητουν
με το

λίγοι λοιπόν θα κάνουν ότι μπορούν (από εργασία καθημερινή μέχρι γέννες μέχρι korung ) απλά γιατί ... έτσι κάνεις με τον σκύλο
Πιστεύω ότι ποτέ κανείς δεν θα φτάσει τους Γερμανούς σε αυτό.

ΜΑΚΑΡΙ η πρώτη δύναμη στα rottweiler στην ουσία αλλά και στην πράξη και στην θεωρία να είναι δίπλα μας, είναι το πρώτο που θα ήθελα, και δεν έχω τίποτα με τους Σέρβους πραγματικά ...

Για να γίνει αυτό πρέπει άλλες χώρες να κάνουν ZTP με Σέρβους κριτές, και ΚΑΝΕΝΑΣ Σέρβος να μην κάνει ζευγαρώματα στον ADRK, αντιλαμβάνεσαι το χάος που έχουμε ακόμα να καλυφθεί ?

celius

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2008
104
0
http://www.earlantonius.com/rottweiler/jack_elez_rott.html
ενας γιος το μπενι που μου αρεσει. για τον μακη με αγαπη.
και ο δικοσ μου αρσενικοσ μοιαζει αρκετα.. οταν μου αρεσει ενας σκυλοσ τον χρησιμοποιοω δεν περιμενω να αποδημησει εισ κυριων για να δω αν ειναι καλοσ επιβητορασ. εσυ μακη δηλαδη να φανταστω ζευγαρωνεισ μονο με αποδεδειγμενουσ επηβητορεσ. ε?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
φυσικα και δεν ζευγαρωνω ή θα ζευγαρωσω στο μελλον μονο με αποδεδειγμένο επιβήτορα

για πολλους και διαφορους λόγους

εγω ομως μπορω να ξεχωρισω την διαφορα ενός αποδεδειγμένου επιβήτορα με εναν επιβήτορα (οποιοδηποτε αρσενικο εχει ζευγαρωσει και εχει δωσει κουταβια δηλαδη)

αποδεδειγμένος επιβήτορας για εμένα θα υπάρξει προσεχώς ;)

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
κοιτα celious το 97 -98-99 δεν θυμαμαι ακριβως ειχα φερει σκυλια απο Μποκι τον αδελφο του Μπενι απο1- 2 κουταβια τη φορα 3-4 φορες με διαφορες σκυλες τον οποιο ειχε ενας φιλος σερβος.vom carapan tor του Α.Πλοτσιτσ επισης τον εχω σε βιντεο και για καποιο διαστημα μιλουσα καθημερινα με τον εκτροφεα του..στο τηλ.
Προσωπικα δεν θα ηταν επιλογη μου τ αιματα αυτα....Υπαρχουν καλυτερα ζωα στη σερβια!!!

Συγνωμη αλλο ΜΠΕΝΙ ενοουσα!!!

Συγνωμη αλλο ΜΠΕΝΙ ενοουσα!!!
λεω και εγω:D:D:D:D:D
δεν ειχα δει το πετιγρι:D:D:D

celius

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2008
104
0
Ο μπενι λοιπον ειναι

BHR 12040 Rw
HD Free; ED Free
BH; IPO I; ZTP
Young Champion of BIH
Champion of Czech
F.C.I.EUROPEAN WINNER 2008 & IFR 07 V4

ειναι ενας σκυλος που τον εχω δει απο κοντα μου αρεσει και με ενδιαφερει το πετιγκρι του. Balou vom Silberblick ,Jakomo von der Bleichstrasse ,Matcho von Burgthann ,
Beni Elez Rott και ενα απο τα αγαπημενα μου ζωα Falko von Sittard. γουστα ειναι αυτα τι να κανουμε και δεν περιμενω σε καμια περιπτωση να συμφωνειτε μαζι μου.
ζευγαρωσα μαζι του και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα αποτελεσματα. απλα το ηθελα μιασ και μιλαμε για σερβια να αναφερθουμε σε γκιλ και μπενι που μου αρεσουν . αυτο

αλλα απο την αλλη μακη δεν χρειαζεται να τρελενεσαι με τα γουστα μου . αυτο δεν μου αρεσε.

κανε μου μια χαρη σε παρακαλω και συγκεντρωσου γιατι καταντας βαρετος!!!
διαβαζε αυτα που γραφω ποιο προσεκτικα σε παρακαλω και μην λεσ αλλα αντι αλλων για αλλη μια φορα. ξερω τι παει να πει αποδεδειγμενος επιβητορς δεν χρειαζομαι φροντιστηριο απο εσενα ελεοσ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΙΠΟΝ

ποτε δεν εγραψα αποδεδειγμενοσ επιβητορας αλλα εξαιρετικος. Και αφου το ζωντανο εχει πανω απο 30CAC & F.C.I.EUROPEAN WINNER 2008 & IFR 07 V4
τοτε μαλλον ειναι εξαιρετος. επισης αφου τα υδραυλικα του δουλευουν και απο οτι ξερω ειναι αρσενικος τοτε μαλλον (και συγνωμη αν κανω λαθος) ειναι επιβητορας.
και μιασ και μου αρεσει και το πετιγκρι του κρατησα γιο του.

μπορει να κανω λαθοσ και το σκυλι να μην λεει και πολλα αλλα εμενα μου αρεσει.
αν θελετε να σχολιασετε γωνιωσεισ κεφαλι κλπ παρακαλω. πραθετω μερικες φωτο του μπενι
http://www.earlantonius.com/photos/fullsize/1643.jpg
http://www.earlantonius.com/photos/fullsize/1617.jpg
http://www.earlantonius.com/photos/fullsize/1638.jpg

συμφωνω μαζι σου νεαρε εχουν υπαρξει και καλυτερα ροττι στην σερβια.
μακαρι ντενισ να ηταν τοσο ευκολο να παω για ζευγαρωμα ρωσσια αλλα δεν γινεται.

Status
Κλειδωμένο θέμα