Νεαρε mnogo ti hvala za informacije. Ali meni ne trebaju. Niste vi samo oni sto znaju o Srbima.
Που ξερεις οτι η σκυλα μου ταιριαζει με αυτον τον σκυλο και τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν τον εχω δει απο κοντα? τις συμβουλεσ σου σε αυτους που σε ακουνε.
Και γενικοτερα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να γραφεις καθε φορα στα σερβικα. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΜΦΑΣΗ?...ειπαν λεει οτι αυτην την στιγμη ειναι ο καλυτερος σκυλος στον κοσμο.
Για ποιο λογο θα πρεπει να παω με εναν σκυλο που πηρε καλος και με εναν πατερα ψαξε βρες τον? Α!! επειδη ειναι γιος του Μπαλου και τον αδελφο του τον ειχε ο Σομμερ?????
Η ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΕΡΒΟΚΡΟΑΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΠΟΣΕΣ ΜΑ@*##@Σ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ !!!!!!!!!!!...Με τα σου'πα μου ειπες και με κουτσομπολια δεν γινεται εκτροφη. Στην Ελλαδα τουλαχιστον γιατι εδω πανω καλα κανουν και λενε γιατι εχουν αντικειμενο να κουτσομπολευουν.
Κατι ανεφερες ποιο πανω σχετικα με Λιουις οτι πλερωσες και εμαθες απο το λαθος σου αν καταλαβα καλα . Αμα ζευγαρωσες με τον ΖΟΥΜΠΑ ας προσεχες.
Ασε φιλε θα παρω Benny Overtaken By Darkness που ειναι F.C.I.EUROPEAN WINNER 2008 & v4 IFR
γιο του
Beni Elez Rott, HD A; ED 0 Ch.Croatia JCh. BiH, Ch.BiH,
και γιο του Balou vom Silberblick που εχει και Noris. Kai που τον εχει δει και η μανα του και τον ξερει και η θεια του.
Σε οτι αφορα τον Falco θα συμφωνησω 80% με αυτα που λεει. Θα πρεπει να σου πω ομως οτι εσυ εισαι υπευθυνος που ο ενας τοσο καλος επιβητορας σαν τον δικο σου δεν εχει αναδειχτει. Τρεχτον ποιο πολυ και εσυ ρε παιδι μου , η δωσε τον καπου που θα τον αναδειξουν. Αμαρτια ειναι απο τον θεο το ζωντανο να χαραμιζεται στην Ελλαδα.
Για πες μου ποσα ζευγαρωματα εχει κανει ο σκυλος σου στην Ελλαδα και στειλε καμια φωτο απο κανενα παιδι του για να ξερουμε και εμεις τι τυπο περναει ο σκυλος σου και τι ποιοτητα . Θα πρεπει να εχει δωσει φοβερα σκυλια για να το λες εσυ !!!
Στο δικο σου το εκτροφειο ποσα κουταβια εχεις εκθρεψει απο αυτον τον σκυλο? 10-20-30 -40??? Και γενικα στην ελλαδα ποσα κουταβια εχει δωσει ο σκυλος σου και απο αλλα εκτροφεια?? Φανταζομαι δεν ειναι αναγκη να φτασει τα 30 ζευγαρωματα για να δωσει καποιο καλο σκυλο.
Εκτος και αν επεσε και αυτος θυμα της λογικης σιγα μην σε κανω μαγκα και δεν χρησιμοποιηται οσο του αξιζει. Οποτε κριμα !!!!!!!!!!!!!!
Για την ιστορια ο Λιουις δεν εχει κανει τοσα πολλα ζευγαρωματα οσο αλλοι γνωστοι επιβητορες. Αυτο κατι λεει.
Εγω παντος εχω εναν προβληματισμο. Για ποιο λογο ενας σκυλος σαν τον Λιουις εχει χρησιμοποιηθει απο τοσο μεγαλα εκτροφεια?...για ονομα του θεου πανω σε τακουνια και ειναι με το ζορι 64 εκατοστα το κουταβι .
Με ποιο σκεπτικο κατεβηκε ο Ντραγκιτσεβιτς Ελλαδα να ζευγαρωσει με τον νανο? Νομιζω κατι τετοιο δεν εχει ματαγινει να κατεβει μεγαλος εκτροφεας του εξωτερικου στην ψωροκωστενα. Η μαλλον κατεβηκε πριν πολλα χρονια ο Borivoje Dragacevac με την Zana Mar Ub αλλα τοτε δεν τον γνωριζε ουτε η μανα του.
Εδω εντονες ειναι οι φημες οτι ετοιμαζεται και αλλος Σερβος να κατεβει και μαλιστα εχει κανει ειδη προταση για αποκτηση η δανεισμο του σκυλου και οχι μονο αυτο αλλα επεσε τρελο παζαρι μεταξυ του Σερβου των Ροττβις και τον Ελληνων . Και ειναι πολυ αυτοι απο Σερβια που τον περιμενουν να φτασει. Γιατι παντοντε γινεται μια ερευνα αγορας δεν κανουν ασκοπες κινησεις ποτε.
Αυτο το εχεις ακουσει Νεαρε???
...Τι λενε οι Σερβοι Νεαρε?...το λεει και το τοπικ!!!!
Πως ειναι δυνατον να υπαρχουν εκτροφεις και να πετανε τα λεφτα τους φερνοντας τετοια σκυλια στην Ελλαδα?? Την στιγμη που υπαρχουν τοσοι αλλοι αξιολογοι επιβητορες. Αλλα πανω απο ολα ειναι η μοδα και τι φοριεται περισοτερο. Και υστερα μου λετε θα παμε μπροστα!!!!!!!
Αμα θελουμε Ντενις αιματα απο τον Rick υπαρχει και ενας Benno( Rick x Zamba) γιατι τα σνομπαρουμε τα σκυλια αυτα. Η μηπως ο ΜΑΜΒΟ και ο Λιουις εχουν καλυτερο κεφαλι η πετιγκρι απο Benno???
πιστευεις οτι αν ο Benno ηταν στα χερια καποιου γερμανου εκτροφεα με ZTP&VPG δεν ειχε καταξιωθει ως επιβητορας ???????????
Εχει δωσει αξιολογα παιδια ο Benno στην Ελλαδα? Και γενικοτερα κατα ποσο εχει βοηθησει στην εκτροφη της Ελλαδας αυτο ο σκυλος?...Εγω νομιζω οτι κατι εχει κανει.