Τι λένε οι Σέρβοι?

Status
Κλειδωμένο θέμα

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
Ειπα αμα πληρωσεις μαθαινεις:D:D:D:D καταλαβες:):):):)

το εργο το ειδα παντως !!!

Οι σερβοι γκρινιαζουν γιατι Frank Hedtke εδωσε 3 (καλος)στον αστορ γιουνιπερα με την δικαιολογια υπερβολκα μεγαλο κεφαλι..
τα σχολια δικα σας!!!!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Στο sieger ?
Μπορείς να βρείς την κρίση ?
Δεν το πιστεύω ... απλά ... κάτι άλλο λέει η κρίση ... ;) πάλι λάθος βέβαια, ο σκύλος δεν μπορεί να είναι "καλός".

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
Oxi κριση δεν την εχουν απλα τα λενε αυτοι που ηταν εκει?

στο site γραφουν και άλλοι από κροατία σκοπια κλπ δεν πιανω όλες τις λεπτομέρειες στις διαλεκτους αλλα ακομη και ανταγωνιστές υοστηριζουν οτι ειναι το ομορμηφοτερο σκυλι αυτη τη στιγμη στο κοσμο:)

καποιος ειπε οτι εχει σκυλα απο Αμπασαντορ...να μια προκληση

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Εγώ που ήμουν εκεί είδα

V4 Mikado Kummelsee (μεγάλο κεφάλι)

V3 Huck Flash Rose (μεγάλο κεφάλι + Σέρβος)

V2 o σκύλος του Arzadon's (επίσης ξένος)

Αρα πώς δικαιολογείται - ξενοφοβία του κριτή όχι.

Γραμμή του ADRK να θάψει τον σκύλο ? όχι . Ολοι οι άλλοι Τeshke - Peterman - Walter - Wolf - Hoffman - Hellman του έχουν δώσει ΤΟΥΣ τίτλους ...

Αρα ή στραβός είναι ο γιαλός ... ή τρελός ο κριτής ... ή κάτι έγινε άλλο που κανείς δεν το ξέρει και δεν το λέει ... :)

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
οχι αυτο λενε και επισης λενε αυτο που λες εσυ για τους αλλους οτι τον εχουν κρινει εξαιρετο?

Last edited:

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
Μιας και το εφερε η κουβεντα για τον Astor γνωριζει κανεις τιποτα για τον πατερα του Waro?
Εχει κατεβει ποτε σε εκθεση ?
Δεν εχω δει ουτε μια φωτο του πουθενα.:???::???:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
sorry αλλά αυτό δεν είναι εκτροφή κατά την γνώμη μου.

Λέμε τόση ώρα για έναν σκύλο αν είναι 64 ή 66 πόντους, τί απογόνους έχει δώσει και αν είναι ίσια τα δόντια του. Για κάποιον άλλον αν είναι κουτσός, αν ο πατέρας του και ο παππούς του δούλευαν ή όχι, και αν πουλήθηκε ή ζευγαρωσε αρκετά. Ανταλάσσουμε δηλαδή πληροφορίες. Και συγκρίνεται με έναν σκύλο που δεν ξέρουμε ποιός είναι ο πατέρας του ? Οχι για μένα. Η μορφολογική (αδιαμφισβήτητη) ποιότητα περνάει σε δεύτερη μοίρα. Και εκτροφικά δεν έχει καμία αξία. Στο σπίτι μου να ερχόταν να ζευγαρώσει με καλή σκύλα δεν θα τον έβαζα - γνώμη μου - και πές ότι δεν είμαι τολμηρός αν θές ...

Τον Axo τον βρήκαν σε μία αυλή ΑΛΛΑ

περάσαν δυσπλασίες (είναι διαθέσιμες σε όλους)
έχει adrk pedigree = άπειρες πληροφορίες για τους προγόνους του (επίσης διαθέσιμες)
πήγαν σε μία έκθεση να δούμε άμα έχει δόντια

και για όνομα του Θεού - έχουν κάποιες φωτό του :) :)

Το ίδιο είναι ?

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
Οπως ξερεις ο βουλκαν εφυγε αμεσως αμερικα
ΑΧΟ=Vulcan v.d. Teufelsbrücke - Olga v.d. Teufelsbrücke(δεν ειναι τυχαια τα αιματα)
τα αιματα αυτα ισως να μην υπαρχουν Γερμανια η ΣΕΡΒΙΑ ειναι μια τεραστια αποθηκη
με σκυλους φαντασου οτι μια πολη σαν την Πατρα το ΝΙΣ ειχε εγγεγραμμένους σκυλους το 1995 4.500 σκυλους.(ολες οι ρατσες)......φαντασου
Ειμαι με την αποψη σου αλλα οταν βλεπεις σοβαρα εκτροφεια να ζευγαρωνουν με τον συγκεκριμενο αρσενικο κατι εχουν δει σιγουρα...
ο Vulkan ηταν ενας απο τους αγαπημενους σκυλους μου το 2002..αλλα δεν καθισε ΓΕΡΜΑΝΙΑ ...

http://www.rottweilermagazine.it/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=6331&forum=3

τα νεα φτανουν μακρια!!

Last edited:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Απάντησα με edit παραπάνω

Με τον Axo θα ζευγάρωνα - και βλέπω πόσοι ζευγαρώνουν τον τελευταίο καιρό και όντως κάτι σημαίνει. Δεν είναι το ίδιο όμως ... είδες τί λές: " Axo .... Vulkan .... μ'άρεσε ο Vulkan αλλά πήγε αμερική ... κλπ κλπ " κάνεις έναν εκτροφικό συλλογισμό, ο οποίος στην περίπτωση του Astor δεν μπορεί να γίνει και αν γίνει έχει πραγματικό κενό. ;)

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
Το να μην εχεις πληροφοριες για τον πατερα ειναι σιγουρα ενα πολυ σοβαρο μειον εκτροφικα.
Υπαρχει ομως και ενα θετικο σε αυτη την περιπτωση και αυτο ειναι ο αδερφος του ο Wotan που ηταν στο εκτροφειο v.h.sommer μεχρι προσφατα(πεθανε περσι σε ηληκια 2 χρονων) και προλαβε να δωσει πολυ ωραια σκυλια .
Επισης ηταν πολυ δημοφιλης στην Ουγγαρια με αρκετα ζευγαρωματα εκτος εκτροφειου.:):)

LINK με απογονους του Wotan:http://sommer.infornax.hu/wotanoffsprings.htm

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Ρε Δημήτρη να το θέσω αλλιώς ΥΠΗΡΞΕ ο Waro και πού ξέρω εγώ ότι ο Astor είναι γιός του ????

Και γιατί να μώ σε αυτήν την διαδικασία ? Οποιος θέλει ας μπεί ... :)

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
Οπως εχω πει στο παρελθον αλλες οι επιλογες οι δικες τους και αλλες τις ελλαδος αμα μπεις σε διαδικασια να πας για ζευγαρωμα εξω σιγουρα θα πας με καποιον γνωστο
εχεις δικιο!!

αμα ειχα ομως αιματα ΜΠαλου με τον Αστορ γιατι οχι!!

Last edited:

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
Eχωντας ο εκτορφεας μια σκυλα με αιματα Mamo-Rick ,ξερουμε ολοι οτι θα πρεπει να συνδιαστει με σκυλο που φερνει αιματα Νοris που ειναι μια πολυ δοκιμασμενη συμνταγη με αξιολογα δειγματα σε ολο τον κοσμο.

Tωρα θα μου πεις γιατι τοτε δεν πας Γερμανια με Αmba,Jumbo,Fanto,Odo κλπ......

Ενας λογος που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ο εκτροφεας του Αstor θα ηθελε εναν σκυλο απο την "W v.h.Sommer γεννα" γιατι φερνει τα αιματα του Βalou-Noris που ταιριαζουν γαντι στην θηλυκια του + οτι φερνει στα αιματα του ενα σκυλι (oxana v.junipera) απο την πιο πετυχημενη γεννα του"O"VOM JUNIPERA.

Τωρα θα μου πεις γιατι δεν παει στον Wotan ?
Πολυ απλα γιατι οταν η σκυλα του ηταν ετοιμη για ζευγαρωμα ο Wotan ειχε αποδημησει εις κυριον:-:)-:)-(
Αρα η μονη επιλογη του ηταν ο Waro.;);)

Λες να στεκει το παραπανω σεναριο????

pixi

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2007
121
0
47
ΘΕΡΜΗ
www.katsampekis.com
Αν θές να συζητήσουμε και για το ποιοί άλλοι αρσενικοί αδικούνται στην Ελλάδα .... πολύ ευχαρίστως ... :) πχ που δεν θα μπορούσαν να είναι στον Κumelsee ή στον Neubrand αλλά θα μπορούσαν άνετα να είναι σε ένα μεγάλο Σέρβικο εκτροφείο και να κάνουν ζευγαρώματα ... o Pixi είναι ένας από αυτούς, αν στο pedigree του στην θέση των σκύλων Scarva's Strand είχε πολύ χειρότερα σκυλιά μέν αλλά που να έγραφαν Earl Antonius κι αυτά δε ... θα ήταν καλύτερος από άλλους αρσενικούς που έχουν περάσει από το εν λογω εκτροφείο, θα ήταν εκεί, θα ζευγάρωνε και θα μοσχοπουλιόταν ...

Σε ευχαριστώ Denis για τα καλά σου λόγια,

και μια και μιλούσατε για τίτλους του beni, αναφέρω ότι ο PIXI είναι
V3 IFR 07
V4 WDS O6
14 CAC - 4 CACIB και ελλήνικής εκτροφής... από Σέρβο εκτροφέα!

Τώρα αυτό με το pedigree είναι μια μεγάλη ιστορία.
Μέσα στο pedigree του υπάρχουν πολλά αξιόλογα σκυλιά.

GONZZO EARL ANTONIUS
NORIS VON DER ALTEN FESTUNG
RIA FLACH ROSE
BRONKO OD DRAGICEVICA
GIL CRNI LOTOS
RICK VON BURGTHANN
Muck vom Grüntenblick
Danjo v.Schwaiger Wappen
Hero v. Hohegeiss

Δεν το αναφέρω γιατι θέλω να παινέψω το σκύλο μας αλλά έτσι είναι.

Ούτε αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αρέσει σε όλους. Θεωρώ ότι έιναι αντικειμενικά σωστός σκύλος, - εξαίρετος - και το ωραίος ή όχι είναι υποκειμενικό και το αφήνω στην κρίση του καθενός.

Δεν θα τον κρίνω σαν επιβήτορα γιατί δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα όχι γιατί δεν έχει ζευγαρώσει, αλλά γιατι όλα του τα παιδιά είναι σε μικρή ηλικία. δεν πρόκειται να βάλω φωτογραφίες απο κουτάβια 15 ημερων και 3 μηνών και να λέω δες τι επιβήτορας είναι. αυτά είναι χαζομάρες. Σε 1 με 2 χρόνια θα έχουμε μια εικόνα.

Δεν θέλω να θεωρηθεί το παραπάνω ως διαφήμιση για τον σκύλο. Δεν έχω την απαίτηση κανένας να ζευγαρώσει μαζί του. Ούτε εκφράζω κάποιο παράπονο.

celius

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2008
104
0
Νεαρε mnogo ti hvala za informacije. Ali meni ne trebaju. Niste vi samo oni sto znaju o Srbima.

Που ξερεις οτι η σκυλα μου ταιριαζει με αυτον τον σκυλο και τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν τον εχω δει απο κοντα? τις συμβουλεσ σου σε αυτους που σε ακουνε.
Και γενικοτερα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να γραφεις καθε φορα στα σερβικα. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΜΦΑΣΗ?...ειπαν λεει οτι αυτην την στιγμη ειναι ο καλυτερος σκυλος στον κοσμο.

Για ποιο λογο θα πρεπει να παω με εναν σκυλο που πηρε καλος και με εναν πατερα ψαξε βρες τον? Α!! επειδη ειναι γιος του Μπαλου και τον αδελφο του τον ειχε ο Σομμερ?????
Η ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΕΡΒΟΚΡΟΑΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΠΟΣΕΣ ΜΑ@*##@Σ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ !!!!!!!!!!!...Με τα σου'πα μου ειπες και με κουτσομπολια δεν γινεται εκτροφη. Στην Ελλαδα τουλαχιστον γιατι εδω πανω καλα κανουν και λενε γιατι εχουν αντικειμενο να κουτσομπολευουν.
Κατι ανεφερες ποιο πανω σχετικα με Λιουις οτι πλερωσες και εμαθες απο το λαθος σου αν καταλαβα καλα . Αμα ζευγαρωσες με τον ΖΟΥΜΠΑ ας προσεχες.

Ασε φιλε θα παρω Benny Overtaken By Darkness που ειναι F.C.I.EUROPEAN WINNER 2008 & v4 IFR
γιο του Beni Elez Rott, HD A; ED 0 Ch.Croatia JCh. BiH, Ch.BiH,
και γιο του Balou vom Silberblick που εχει και Noris. Kai που τον εχει δει και η μανα του και τον ξερει και η θεια του.

Σε οτι αφορα τον Falco θα συμφωνησω 80% με αυτα που λεει. Θα πρεπει να σου πω ομως οτι εσυ εισαι υπευθυνος που ο ενας τοσο καλος επιβητορας σαν τον δικο σου δεν εχει αναδειχτει. Τρεχτον ποιο πολυ και εσυ ρε παιδι μου , η δωσε τον καπου που θα τον αναδειξουν. Αμαρτια ειναι απο τον θεο το ζωντανο να χαραμιζεται στην Ελλαδα.
Για πες μου ποσα ζευγαρωματα εχει κανει ο σκυλος σου στην Ελλαδα και στειλε καμια φωτο απο κανενα παιδι του για να ξερουμε και εμεις τι τυπο περναει ο σκυλος σου και τι ποιοτητα . Θα πρεπει να εχει δωσει φοβερα σκυλια για να το λες εσυ !!!
Στο δικο σου το εκτροφειο ποσα κουταβια εχεις εκθρεψει απο αυτον τον σκυλο? 10-20-30 -40??? Και γενικα στην ελλαδα ποσα κουταβια εχει δωσει ο σκυλος σου και απο αλλα εκτροφεια?? Φανταζομαι δεν ειναι αναγκη να φτασει τα 30 ζευγαρωματα για να δωσει καποιο καλο σκυλο.
Εκτος και αν επεσε και αυτος θυμα της λογικης σιγα μην σε κανω μαγκα και δεν χρησιμοποιηται οσο του αξιζει. Οποτε κριμα !!!!!!!!!!!!!!

Για την ιστορια ο Λιουις δεν εχει κανει τοσα πολλα ζευγαρωματα οσο αλλοι γνωστοι επιβητορες. Αυτο κατι λεει.

Εγω παντος εχω εναν προβληματισμο. Για ποιο λογο ενας σκυλος σαν τον Λιουις εχει χρησιμοποιηθει απο τοσο μεγαλα εκτροφεια?...για ονομα του θεου πανω σε τακουνια και ειναι με το ζορι 64 εκατοστα το κουταβι .
Με ποιο σκεπτικο κατεβηκε ο Ντραγκιτσεβιτς Ελλαδα να ζευγαρωσει με τον νανο? Νομιζω κατι τετοιο δεν εχει ματαγινει να κατεβει μεγαλος εκτροφεας του εξωτερικου στην ψωροκωστενα. Η μαλλον κατεβηκε πριν πολλα χρονια ο Borivoje Dragacevac με την Zana Mar Ub αλλα τοτε δεν τον γνωριζε ουτε η μανα του.
Εδω εντονες ειναι οι φημες οτι ετοιμαζεται και αλλος Σερβος να κατεβει και μαλιστα εχει κανει ειδη προταση για αποκτηση η δανεισμο του σκυλου και οχι μονο αυτο αλλα επεσε τρελο παζαρι μεταξυ του Σερβου των Ροττβις και τον Ελληνων . Και ειναι πολυ αυτοι απο Σερβια που τον περιμενουν να φτασει. Γιατι παντοντε γινεται μια ερευνα αγορας δεν κανουν ασκοπες κινησεις ποτε.

Αυτο το εχεις ακουσει Νεαρε???...Τι λενε οι Σερβοι Νεαρε?...το λεει και το τοπικ!!!!

Πως ειναι δυνατον να υπαρχουν εκτροφεις και να πετανε τα λεφτα τους φερνοντας τετοια σκυλια στην Ελλαδα?? Την στιγμη που υπαρχουν τοσοι αλλοι αξιολογοι επιβητορες. Αλλα πανω απο ολα ειναι η μοδα και τι φοριεται περισοτερο. Και υστερα μου λετε θα παμε μπροστα!!!!!!!

Αμα θελουμε Ντενις αιματα απο τον Rick υπαρχει και ενας Benno( Rick x Zamba) γιατι τα σνομπαρουμε τα σκυλια αυτα. Η μηπως ο ΜΑΜΒΟ και ο Λιουις εχουν καλυτερο κεφαλι η πετιγκρι απο Benno???

πιστευεις οτι αν ο Benno ηταν στα χερια καποιου γερμανου εκτροφεα με ZTP&VPG δεν ειχε καταξιωθει ως επιβητορας ???????????

Εχει δωσει αξιολογα παιδια ο Benno στην Ελλαδα? Και γενικοτερα κατα ποσο εχει βοηθησει στην εκτροφη της Ελλαδας αυτο ο σκυλος?...Εγω νομιζω οτι κατι εχει κανει.

Status
Κλειδωμένο θέμα