τον τσακισες τωραΑν δεν μπορείς να συμμαζέψεις τις γυναίκες,
αρη, κανε κουμαντο στις γυναικες, Α-ινς !!!Β-Αινς !!!(που λεει και ο αντρας του δικου μας σπιτιου)
τον τσακισες τωραΑν δεν μπορείς να συμμαζέψεις τις γυναίκες,
εγω σ αυτες τις περιπτωσεις βραζω ρυζι η μακαρονια κ βαζω μεσα 300γρ πατε.
εγω αυτα τα αποθεματα εχω οταν ξεμενω,τι να κανω,κ οταν δεν τα εχω ουτε αυτα ειπα οτι τον αφηνω νηστικο!καλά βρε Δέσποινα,ο ανθρωπος σου ειπε οτι ξέμεινε!!!τι πατε του λες να βάλει?δηλαδη ή πατε ή τιποτα?τι λες τώρα?
εγω συμφωνω με κοπρίτη,μην τρελαινεσαι Αρη μου,ταισε το σκυλακι οτι εχετε στο κτήμα.Για λιγες μέρες δεν παθαίνει τίποτα!τα παιδάκια στην Αφρική τι να πουνε???
Ωστοσο,περιμενω νέα απο το κοτοκυνηγιτο!!!
τα παιδάκια στην Αφρική τι να πουνε???
Δηλαδή μελιτζάνες, φασολάκια και λοιπά ζαρζαβατικά καθώς και ποντικοφάρμακαμην τρελαινεσαι Αρη μου,ταισε το σκυλακι οτι εχετε στο κτήμα
Δηλαδή μελιτζάνες, φασολάκια και λοιπά ζαρζαβατικά καθώς και ποντικοφάρμακα
και τα αλμυρά..Ποιοτητα πιστεύω ότι της δινουμε. Η ποσοτητα και τα λιπαρά είναι το θεμα
Aδιαφορία..Η καημενη εχει φρικάρει και ολη μερα τριγυρναει γυρω απο το τραπεζι, ανεβοκατεβαινει καρεκλες μπας και βρει τιποτα να κλεψει και μας παρακαλαει να δειξουμε ελεος.
Πλάκα πλάκα ξέμεινα χθες το βράδυ!Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πώς τα καταφέρνετε και ξεμένετε!!! (no offense).
Γιατί καλέ? Να δεις τι ανακατεύει το Chicken Soup for the Pet Lover's Soul (σε κροκέττες) που δίνω στο Μουφάκι: κοτόπουλο, βόιδι, σολωμό, πάπια, νομίζω και γουρούνι!! Και την τρώει αυτή την αηδία (υποτίθεται ότι είναι η καλύτερη σε όλη την Αμερική, έτσι λέει τουλάχιστον το Whole Dog Journal) και ζητάει και επιδόρπιο!aja1: