Τι κάνουμε όταν ξεμένουμε από τροφή?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Αν δεν μπορείς να συμμαζέψεις τις γυναίκες,
τον τσακισες τωρα:D:D
αρη, κανε κουμαντο στις γυναικες, Α-ινς !!!Β-Αινς !!!(που λεει και ο αντρας του δικου μας σπιτιου):D:D:p

musudi

Member
20 Ιουλίου 2009
7
0
εγω σ αυτες τις περιπτωσεις βραζω ρυζι η μακαρονια κ βαζω μεσα 300γρ πατε.

καλά βρε Δέσποινα,ο ανθρωπος σου ειπε οτι ξέμεινε!!!τι πατε του λες να βάλει?δηλαδη ή πατε ή τιποτα?τι λες τώρα?

εγω συμφωνω με κοπρίτη,μην τρελαινεσαι Αρη μου,ταισε το σκυλακι οτι εχετε στο κτήμα.Για λιγες μέρες δεν παθαίνει τίποτα!τα παιδάκια στην Αφρική τι να πουνε???

Ωστοσο,περιμενω νέα απο το κοτοκυνηγιτο!!!:)

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
καλά βρε Δέσποινα,ο ανθρωπος σου ειπε οτι ξέμεινε!!!τι πατε του λες να βάλει?δηλαδη ή πατε ή τιποτα?τι λες τώρα?

εγω συμφωνω με κοπρίτη,μην τρελαινεσαι Αρη μου,ταισε το σκυλακι οτι εχετε στο κτήμα.Για λιγες μέρες δεν παθαίνει τίποτα!τα παιδάκια στην Αφρική τι να πουνε???

Ωστοσο,περιμενω νέα απο το κοτοκυνηγιτο!!!:)
εγω αυτα τα αποθεματα εχω οταν ξεμενω,τι να κανω,κ οταν δεν τα εχω ουτε αυτα ειπα οτι τον αφηνω νηστικο!
τα παιδακια στην αφρικη δεν μπορουν να πουν γιατι η κατασταση τους δεν τους επιτρεπει ουτε να μιλησουν!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
χαχαχαααααα :D:D:D
Δεν ξερω αν ηταν παντα ετσι, αλλά τελευταια, εκτος απο εκπαιδευτικο, το φορουμ εχει γινει και απιστευτα διασκεδαστικό :p

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πώς τα καταφέρνετε και ξεμένετε!!! (no offense). Στα πάρα πολλά χρόνια που έχω το σκυλί μου δεν έχει τύχει ούτε μια φορά! Πρόσφατα υπήρχε έλλειψη στην royal canin early cardiac που του δίνω. Ο γιατρός που μου την πουλάει είχε μείνει με 3 σακιά και μου πούλησε μόνο το ένα (αν και ήθελα να τα πάρω όλα). Σε συγκεκριμένη ημερομηνία θα έφερνε κι άλλες. Την ίδια μέρα πήγα και πήρα απόθεμα. Οι ξηρές τροφές έχουν τόσο μακρινές ημερομηνίες λήξης που, πραγματικά, δεν βλέπω το πρόβλημα. Παρ' όλα αυτά με μεγαλόσωμα σκυλιά καταλαβαίνω πως η οργάνωση είναι κάπως δυσκολότερη.

Κοτόπουλο βραστό σε περίπτωση που ξεμείνετε μου φαίνεται μια χαρά εναλλακτική :)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Κάτια, εισαι αστερι. Επρεπε να διαβασω καλυτερα τα θεματα διατροφης.
Ναι, ηταν και τα αλμυρά στο παιχνιδι δυστυχως.

Απο χθες ξεκινησαμε ολοι μαζι οικογενειακως, με αρκετη σοβαροτητα πιστευω, αφου προηγηθηκε καταλληλη τρομοκράτηση αλά Rottie :D
Δεν μιλαμε για νηστεια ή πεινα αλλά διαιτα χωρις να στερειται ιδιαιτερη ποσοτητα και ελπιζω καθολου ποιοτητα.

Η καημενη εχει φρικάρει και ολη μερα τριγυρναει γυρω απο το τραπεζι, ανεβοκατεβαινει καρεκλες μπας και βρει τιποτα να κλεψει και μας παρακαλαει να δειξουμε ελεος.
Δεν ειναι η πρωτη προσπαθεια, αλλά ελπιζω να δειξουμε συνεπεια επιτελους.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Η καημενη εχει φρικάρει και ολη μερα τριγυρναει γυρω απο το τραπεζι, ανεβοκατεβαινει καρεκλες μπας και βρει τιποτα να κλεψει και μας παρακαλαει να δειξουμε ελεος.
Aδιαφορία..
η λέξη κλειδί για την ζητιανιά, είναι αδιαφορία..;):)

Oσο και να παρακαλέσει δεν πρέπει να παίρνει αυτό που ονειρεύεται..

1ον γιατί της κάνει κακό στην υγεία και 2ον γιατί το να έχεις από κάτω κάθε φορα που τρως έναν ζητιάνο, είναι από τα πιο εκνευριστικά πράγματα και μια συνήθεια που αν αρχίσει δύσκολα κόβεται..

Αλλα όλα είναι δυνατά άμα το θέλουμε!!:)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ναι, δυστυχώς η αδιαφορία είναι η μόνη λύση. Το χειρότερο απ' όλα δε είναι να καθιερωθεί η ζητιανιά και το φαΐ ως αυτό που λένε οι ντόπιοι ιθαγενείς "ritual" (τελετουργία?) συνδέσμου ("bonding") με τον ιδιοκτήτη. Π.χ. το Μουφ τρώει μεν μόνο του, αλλά μεζέδες μήλου, μοτσαρέλλας, φράουλες και πορτοκάλι (ευτυχώς όχι και τα λαχανάκια Βρυξελλών) τα έχει καθιερώσει ως τελετουργία, όπου κάθεται αυτός μπροστά μου κι εγώ στην πολυθρόνα με το μπωλ. Θέλει δε να τρώμε κάθε κομμάτι μισό εγώ και μισό αυτός!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::p:p:D:D:D

Για ΤΕΤΟΙΑ ξεφτίλα μιλάμε!!:eek::p:D:D Αν και τα παραπάνω τα τρώει με συμβουλή δυο κτηνιάτρων, δεν είναι καλό ψυχολογικά να συνδέουμε το φαγητό με τη γενική σχέση με τον ιδιοκτήτη. Είναι φαντάζομαι το ίδιο όπως λένε ότι δεν πρέπει να επιβραβεύει κανείς τα παιδιά με γλυκά ή υπερβολικό φαΐ.:D:D

Last edited:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Sara, εχετε μια υπεροχη σχεση ισοτητας βλεπω :p.
Εγω, επειδη η πινσερινα μας ειναι μίνι, την παιρνω αγκαλια και τρωμε απο το ιδιο πιατο και πινουμε απο το ιδιο ποτηρι.
Ευτυχως δεν της αρεσει η μπυρα :paja1:
Ασε, μην μιλας για ξεφτίλα.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πώς τα καταφέρνετε και ξεμένετε!!! (no offense).
Πλάκα πλάκα ξέμεινα χθες το βράδυ! :D
Τάισα ίσα ίσα το Μπρούνο και τη Ρούμπι την πήγα στη μάνα μου να φάει (πάντα της έχω φαΐ εκεί επειδή κάνει dog-sitting κατά καιρούς)! :D

Μετά γύρισα σπίτι κι έβρασα μια μαρμίτα ρύζι με κοτοπουλα και καροτάκια και κολοκυθάκια, έριξα και λίγες γαρίδες μέσα (gourme έμπνευση ήταν αυτή!!!). Πάρτυ κάνανε το πρωί!

Προσωπικά ξεμένω γιατί παραγγέλνω την τροφή από petshop που μου τη φέρνει στο σπίτι, ε άμα τους πάρεις εννιά παρά είκοσι το βράδυ δεν προλαβαίνουν................... Ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι και με καύσωνα τι να σου κάνει................

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Γιατί καλέ? :D Να δεις τι ανακατεύει το Chicken Soup for the Pet Lover's Soul (σε κροκέττες) που δίνω στο Μουφάκι: κοτόπουλο, βόιδι, σολωμό, πάπια, νομίζω και γουρούνι!!:eek::D:D Και την τρώει αυτή την αηδία (υποτίθεται ότι είναι η καλύτερη σε όλη την Αμερική, έτσι λέει τουλάχιστον το Whole Dog Journal) και ζητάει και επιδόρπιο!:D:D:D:D:D

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Φίλε μου Άρη γιατί παραξενεύεσαι?

Πρώτον τα βρωμόσκυλά μου ξετρελαίνονται με οτιδήποτε βρωμάει ψαρίλα! Μιλάμε ότι σεληνιάζονται! Οπότε με τρεις-τέσσερις γαριδούλες μέσα στην κατσαρόλα, ή κανένα ψαροκέφαλο όποτε βρίσκεται (εμείς δεν τα τρώμε έτσι κι αλλιώς*) το ρυζάκι γίνεται περιζήτητο!

Δεύτερον ναι, εχω βρει πετσοπ που μου κάνει την σκυλοτροφή delivery, πάρα πολύ βολικό, ειδικά όταν παίρνεις τις μεγάλες συσκευασίες όπως εμείς, και όταν έχεις την τάση να ξεχνάς......... :D

Εdit: * τα ψαροκέφαλα, όχι τις γαρίδες

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δεν εννοω αν σου φερνουν στο σπιτι τσουβαλι τροφης, αλλά μια μεριδα φαγητου οπως κανουν πχ οι πιτσαριες.