Τιμωρία σε εκπαιδευμένο σκύλο

frankel

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2008
82
0
Athens
Και το δικό μου κοριτσάκι είναι! Έχεις δει ποτέ διαβολάκι με φιογκάκια και κορδελίτσες?? Έλα να δεις την Ήρα!!! :p:D
Τι θα κάνω μ' αυτό το κορίτσι πια?

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Kαλα εσενα ειναι μικρακι.. ε κα ιη δικια μου μικρη ηταν πιο διαολακι.. Αν και να σου πω.. ειδα τις φωτο.. ειναι μια κουκλα!! Αντε τωρα να μαλωνα εγω αυτο το πλασμα:):)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Xritaki, της Luna είναι κορίτσια και τα δύο........................................ :D:D:D:D

ααααααα.......σε παρακαλω τα δυο κοριτσια και τωρα πλεον αποκτησαμε και τον γατουλη ,εχουμε και αντρα πια στο σπιτι..........

τον βρηκε η μια ενα βραδυ να κρυβεται κατω απο το αυτοκινητο σε κακο χαλι μες τη λασπη και για να μην ξηλωσει το αυτοκινητο για να τον πιασει
αναγκαστικά μπηκα απο κατω και τον εβγαλα,,,,,,,

οταν τον ειδα ετσι φυσικα γλυκουλη....και με την συγκαταθεση των κοριτσιων τον πηραμε και αυτον στο σπιτι μας:)

ευτυχως εχουμε φαι για ολους:D

frankel

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2008
82
0
Athens
Ούτε εμένα μου πάει η καρδιά να την μαλώσω γιατί είναι πολύ γλυκό και τρυφερό σκυλάκι αλλά ειλικρινά τα πόδια μου είναι σε άθλια κατάσταση από τις διαγκωνιές. Και η ειρωνεία είναι ότι δεν παίζει με παπούτσια κ.τ.λ. όπως κανονικά θα έπρεπε, εκτός αν τα φοράει κάποιος!! :p

Πρέπει κατά τη γνώμη μου να μάθει ότι δεν είναι καλό ακόμα κι αν χρειαστεί να μπει "τιμωρία" γιατί αργότερα που θα είναι πιο δυνατή (μιλάμε για rottweiler εδώ!!) θα το έχει μάθει σαν παιχνίδι και ...δεν θέλω να φανταστώ τη συνέχεια!

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
ναι,εχεις δικιο.........καλυτερα ομως να σου πουν συμβουλες
αλλοι απο δω μεσα σχετικα με το πως να την χειριστεις στο θεμα δαγκωμα,που γνωριζουν καλυτερα τη φυλη,μην λεμε και γνωμες οτι να'ναι........

frankel

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2008
82
0
Athens
Σας χαιρετώ για την ώρα γιατί έχω ραντεβού με τον εκπαιδευτή και θα επιστρέψω με περισσότερα νέα!

Καλό απόγευμα!:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ok..μόλις έχω γυρίσει και είχα κάνει το μοιραίο λάθος να αφήσω σκουπίδια στην κουζίνα,μπαίνω λοιπόν μέσα και τι να δω..,τα σκουπίδια όλα κάτω..
Που είχαν μπανανοφλουδες,τσόφλια από αυγά,διαφορα χαρτικά,χαρτιά από χασάπη με αίματα..,και αλλα..,όλα πεταμένα και σκισμένα στο έδαφος..
Ο χοντρός με κάτω τα αυτιά και με ύφος συγγνώμη συγγνώμη συγγνώμη δεν είναι αυτό που νομίζεις..!!
Μου ήρθε να τον πιάσω από τα αυτιά και να τον κάνω ιπτάμενο κουνέλι!!!!:mad::mad::rolleyes:

frankel

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2008
82
0
Athens
Καλημέρα! Δυστυχώς το ραντεβού με τον εκπαιδευτή μεταφέρθηκε για Σάββατο ή Δευτέρα οπότε δεν έχω νέα ακόμα. Έκανα όμως κάτι χθες που έδειξε να έχει αποτέλεσμα.

Όση ώρα έπαιζα με τη μικρή εκείνη συνέχισε το κλασικό δάγκωμα στα πόδια. Άρχισα λοιπόν να της λέω ΜΗ με έντονο ύφος και τη στιγμή που το άφηνε της έλεγα μπράβο και της έδινα ένα πολύ μικρό μπισκοτάκι. Μετά από μερικές φορές που το έκανα αυτό παρατήρησα ότι την ώρα που έλεγα ΜΗ, άφηνε το μπατζάκι και μόλις της έλεγα μπράβο καθόταν κανονικά και με κοίταγε στα μάτια σαν να περίμενε κάτι!:D

Χάρηκα πάρα πολύ γιατί έδειξε να μαθαίνει. Βέβαια η πονηρή συνέχισε να δαγκώμα (ελαφρά) για να της πω να σταματήσει και να πάρει μπισκοτάκι! Οπότε σκέφτηκα να της λέω κάθε φορά μπράβο χωρίς όμως να συνοδεύεται πάντα από λιχουδιά.;) Που και που έπιανε κι αυτό αλλά γλυκάθηκε και αν δεν της έδινα έκανε σαν τρελή γύρω γύρω μυρίζοντας τα χέρια μου! :p

Χαίρομαι που είναι τόσο έξυπνη και τα πιάνει γρήγορα :cool: (σαν χαζομαμά δεν μιλάω?:p) αλλά δικαιολογήστε με γιατί άρχισα να έχω ελπίδες για τα πόδια μου!

Τελίκα νομίζω πως χρειάζεται η τιμωρία ορισμένες φορές αλλά βλέπω σιγά σιγά ότι με σωστή εκπαίδευση και καλή επικοινωνία ανθρώπου-σκύλου οι μεγάλες ζημιές μπορούν να αποφευχθούν. :)

liajoe

Well-Known Member
Χαίρομαι που είναι τόσο έξυπνη και τα πιάνει γρήγορα :cool: (σαν χαζομαμά δεν μιλάω?:p) αλλά δικαιολογήστε με γιατί άρχισα να έχω ελπίδες για τα πόδια μου!
:D:D:D:D χαίρομαι για τα πόδια σου! :p:D:D

Τελίκα νομίζω πως χρειάζεται η τιμωρία ορισμένες φορές αλλά βλέπω σιγά σιγά ότι με σωστή εκπαίδευση και καλή επικοινωνία ανθρώπου-σκύλου οι μεγάλες ζημιές μπορούν να αποφευχθούν. :)
Έτσι είναι. Οι καλή επικοινωνία είναι τα πάντα :)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Να θυμίσω όμως ότι το θέμα μας δεν είναι ούτε η εκπαίδευση ούτε η τιμωρία κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης :)
Αν είναι να συνεχιστεί η κουβέντα, ας γίνει στα κατάλληλα topics :)

frankel

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2008
82
0
Athens
Συμφωνώ, έχεις απόλυτο δίκιο. Ήθελα μόνο να κλείσω τη χθεσινή κουβέντα.

Όταν έχω νέα από τον εκπαιδευτή θα μπει στο ανάλογο topic! :)

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
41
Kinetta
σήμερα ενώ καθόμουν στον υπολογιστή και έφτιαχνα την διπλωματική μου ακούω ενα "χρααααατς - χρούυυυτς". Σηκώνομαι και βλέπω τον Δία να ξεσκίζει το αγαπημένο μου κασκόλ (το οποίο είχα αφήσει εγώ πάνω στην καρέκλα του υπνοδωματίου:(). Με το που με βλέπει το δαγκώνει και τρέχει στην αυλή. Τον ακολουθώ του λέω Μηηηηη- ΑΣΤΟ τίποτα... τον πιάνω από τον σβέρκο του λέω ΑΣΤΟ δυνατά, το αμολάει, τον αφήνω του λέω ΚΑΤΣΕ κάθεται, πέρνω το κασκόλ το οποίο μισοκρεμόταν από το στόμα του γιατί κάποια ξέφτια είχαν σκαλώσει στα δόντια του :mad::mad::mad: του ανοίξα το στόμα και του έβγαλα τα ξέφτια μην καταπιεί και τίποτα το σκασμένο. Πάω να φύγω και έρχεται να μου το ξαναπάρει :mad::mad::mad: σαν να παίζουμε.
Μπαίνω στο σπίτι και όταν κάνει κίνηση να περάσει μέσα του λέω ΟΧΙ και του κλείνω την πόρτα.
Τον άφησα στην αυλή χωρίς να μπορεί να μπεί μέσα για μισή ώρα.:mad:

xrista spitz

Active Member
6 Νοεμβρίου 2008
28
0
Κερατσινι,Πειραιας
Εγώ τον μαλώνω αλλά δεν μπορώ να τον απομονώσω....τον λυπάμαι...:( Απλά, δεν του δίνω σημασία.
ναι,ομως ετσι δεν θα μαθει ποτε τα λαθη του και θα σου δημιουργει συνεχεια και απο ενα,αν τον κακομαθαινεις το μονο που θα καταφερεις ειναι να εχεισ ενα ανυπακουο σκυλι...!

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
ναι,ομως ετσι δεν θα μαθει ποτε τα λαθη του και θα σου δημιουργει συνεχεια και απο ενα,αν τον κακομαθαινεις το μονο που θα καταφερεις ειναι να εχεισ ενα ανυπακουο σκυλι...!
:eek::eek::eek::eek:
Έτσι νομίζεις;

Που βασίζεις (αν βασίζεις) πως το σκυλί αν δεν απομομονοθεί γίνεται ανυπάκουο και κακομαθημένο;;;;;

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Δεν τα έχω απομονώσει ποτέ ... και δεν είναι καθόλου κακομαθημένα :)

Απλά αγνοώ το ζώο όταν κάνει κάτι που δεν θέλω και επιβραβεύω τη σωστή συμπεριφορά. Ξέρουν και το 'όχι' και το 'άστο'

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Εμένα πάλι ο μικρός Dante, δεν έκανε κάτι για να με εξοργίσει μέχρι χθες...
Η αδελφή μου του έδωσε ένα κόκαλο από τ' αγαπημένα του και του το ξαναπήρε για να κόψει ανρίδραση...Και τι έκανε λέτε???ΓΚΡΡΡΡΡΡ.....
Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι...Του το πήρα αμέσως και μέχρι τώρα δεν το έχει ξαναδεί...
Λέτε αυτή η τιμωρία δεν φτάνει???
Έπρεπε να τον τιμωρήσω και με απομόνωση???
Εγώ το θεωρώ απαράδεκτο το γκρρρρ σ' αυτή την ηλικία, γι' αυτό το λόγο...Δηλαδή άμα μεγαλώσει θα μας φάει???Είμαι έξαλλη μαζί του από χθες...:mad:

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
εμενα που μου εβγαλε δοντια επειδη δεν ηθελε να του βαλω φαρμακο στ αυτια???ξερω το απεχθανεται αλλα...ειναι λογικό??? σ εμενα???κι ομως δεν τον τιμωρησα....αλλα στις διαφορες σκανταλιες που κανει ...εχει τυχει να κατσει μεχρι και ενα τεταρτο στην ''απομονωση'' (δεν αντεχω να τον αφησω περισσοτερο)...οι φωνες πιστευεται γενικα οτι περνανε η τα αφηνουν αδιαφορα????

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Πιστεύω ότι δεν πρέπει να φωνάζεις γιατί μετά συνδέουν τις φωνές με την υπακοή...
Άσε που καταλαβαίνουν ότι χάνεις την ψυχραιμία σου...
Γενικά ο δικός μου δεν φοβάται καθόλου τις φωνές...πέρα βρέχει...
Θεωρώ ότι πρέπει να καταλάβει ότι δεν παίζεις...Να υπάρχει συνέπεια όσον αφορά τις πράξεις σου...ακόμα κι αν δίνεις εντολή ψυθιριστά...Αλλιώς το έχασες το παιχνίδι...

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
κι ομως δεν τον τιμωρησα....
Κακως δεν τον τιμωρησες. Αν χρειαστει να κανεις κατι αλλο επανω στο σκυλο που θα τον τσαντιζει αλλα θα ειναι για καλο του, τι θα κανει; Θα σε δαγκωσει; Και μετα θα αρχισεις να τον φοβασαι, και ο σκυλος θα το καταλαβαινει οτι εχει ανεβει στην ιεραρχια, και θα σου κανει τη ζωη ποδηλατο

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog