Την έπαθα μία και μάλλον και δεύτερη φορά

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Η τιμη του μπορει να φτασει μεχρι και 50 ευρώ
αφου το σκυλι έχει φτάσει αισίως 6 μηνων.

Εκει όλο και καποιος το "λυπαται"
και το παίρνει.
Στις περισσότερες περιπτωσεις τουλαχιστον.

Σε σοινικιακο pet shop στην αναταλικη Αττικη που έτυχε να περασω χθες
(γιατι έψαχνα ένα ιατρικο σκευασμα που δεν μπορεσα να το βρω τελικα)
μια κυρια μολις είχε αγορασει ένα γερμανικο ποιμενικο 6 μηνων προς 60 ευρω.
Το τι μπαρουφες της έλεγε ο πετσοπας, δεν φανταζεστε.
Μεχρι και ότι σκεφτόταν να τον κρατησει αυτος
γιατι το σκυλι είναι πολυ "καλο" αλλα επειδη
την είδε φιλοζωη της το δινει σε συμβολικη τιμη..:rolleyes: κι ένα σωρο αλλα.

Σαφως και καποια δεν έχουν αίσιο τελος
αλλα ο πετσοπας προκειμενου να μη χασει τα λεφτα του (περα απο τα 50 ευρω που έδωσε για να το αγορασει, το ταιζε και τόσες μερες..) θα κανει τα παντα για να το πουλησει.

Last edited:

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Θεληση υπαρχει αλλα απο την αλλη υπαρχει και η εληψη χρονου και ο λαθος χειρισμος μου και οτι το κουταβι ειναι ελλαδα και πως το εχω ηδη αγαπησει!!!!!!
δηλαδή αφου το έχεις αγαπήσει και έρθει ακόμα και αν έχει πρόβλημα υγείας θα πρέπει να τ πάρεις
επίσης να πω οτι πολλά πετ σοπ παίρνουν κουτάβια απο γέννες ιδιωτών !

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Louna mou,σκέφτομαι φυσικά και τα χρήματα και το ότι έχω ερωτευτεί το κουτάβι,πριν ακόμα το πάρω!
Είναι 850ευρο, χωρίς τροφές,μπολάκια,σαμπουάν,υγρό για τον καθαρισμό των ματιών του,κολαρα,λουράκια,τα πάντα!
Και σκέψου ότι 850ευρο δεν είναι λίγα για μια φοιτήτρια!
καλησπερα και απο μενα ειναι τραγικο με αυτα τα χρηματα θα μπορουσες να βρεις απο εκτροφειο με λιγο ψαξιμο .Εγω που ειιδα το βιντεο πραγματικα σοκαριστικα τρομερα δεν εχω ασχοληθει με παπυ μιλς και εχω παθει σοκ.Να τα βαζετε πιο συχνα για να τα βλεπει ο κοσμος

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Μια ερώτηση προς όποιον αγόρασε κουτάβι από Pet shop.Όταν παραλαμβάνει ο αγοραστής το κουτάβι παίρνει απόδειξη από το κατάστημα για την αγορά???
αναλογως πως πληρωνης εαν πληρωνης με πιστωτικη η μετρητα .Εγω παντος οταν πηρα το κουταβι μου απο το εξωτερικο ζητησα απο την τραπεζα να ονομαση δικαιολογια για να ειμαι καλυμενη και η τραπεζα το δεχτηκε,Στα πετ σοπ πουθενα δεν αναφερεται η αγορα κουταβιου ειτε μετρητης ειτε πιστωτικα Το μονο που ξερω απο μεγαλο πετ σοπ οτι δινουν μια αποδειξη απλη οχι εφοριας που γραφει για αγορα πχ ταδε σκυλου:mad::mad:

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
η αλήθεια είναι οτι βγάζει ματι
sevah απάντησα εγω οτι ναι πρεπει να δίνει απόδειξη απο τ στιγμή που πουλάει κατι αλλιώς σειρά έχει η εφορία!
αποδειξη μπορει να δωση πουθενα ομως δεν θα αναφερεται οτι ειναι για αγορα κουταβιου.Θα βαλει προιοντα 23% και αυτο ειναι αφου παραστατικα για τα κουταβια δεν υπαρχουν δεν υπαρχουν στις ταμειακες τους κουταβια. Εγω πηρα κουταβι απο εξω εαν το μεταπωλησω νομιζεις θα φανει πουθενα?

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Ωραία καλά θυμόμουν. Λοιπών fifi πας στο pet shop παίρνεις το κουτάβι και την απόδειξη αγοράς πας μια μικρή βόλτα και σε 5 λεπτά επιστρέφεις του δίνεις πίσω το κουτάβι και ζητάς τα χρήματά σου και αν δεν στα δώσει τότε με την απόδειξη τον χορεύεις κανονικά.
παιδια πουθενα δεν αναφερεται πωληση κουταβιου. Μια καλη λυση θα ηταν να του ζητηση εξοφλητικη με ολο το ποσο ιδιοχειρη και με αιτιολογια.Αν και αμφιβαλω αν στην κοψει.Τοτε πες στου οτι χωρις αιτιολογια αρνησε να εξοφλησης το ποσο.Εαν σου δωσει προχειρη κατευθειαν στην εφορια μην δεχτεις απο την ταμειακη μηχανηγιατι τοτε δεν θα φαινεται πουθενα οτι αγορασες σκυλο και οχι το μισο μαγαζι με ειδη για το σκυλο σου.Μην φυγεις απο εκει χωρις αιτιολογημενη αποδειξη:p

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
βασικα κοιτα μην ειναι πλαστα τα χαρτια που θα σου δωσει. θα ειναι 90% πλαστο το pedigree!στο λεω επειδη εχω ακουσει πολλες ιστοριες γ πλαστα χαρτια!ριξε μια ματια...
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/pet-city.html
και ακομα στο βιβλιαριο τα αυτοκολλητακια του πρωτου εμβολιου ειναι κ αυτα μουφα πολλες φορες..
to chow της μανας μου ηρθε απο ουγγαρια χωρις αντιλισικο και ειχανε βαλει μουφα αυτοκολλητακι οι κεραταδες...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Φιλε giotis, δεν υπαρχει περιπτωση να εχει χαρτια για το σκυλακι. Ουτε πλαστα...
Γενικα ειναι κατα των χαρτιων(οταν ειναι να δωσει)αποδειξεις κλπ.

υ. γ. Και τωρα που το θυμηθηκα: πηρε κιλα το σκυλακι σου;

Sent from my Liquid MT using Tapatalk

giannnis

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
242
0
οκ... γι αυτον με το πετσοπ καταλαβαινω τηνθεια σου δεν θελει να μπλεξει...
με αυτον απο το ιντερνετ πως τον πληρωσες?
βρεθηκατε χερι με χερι...?
Προφανως δεν θα ειχε γραψει αιτιολογια οταν καθεσε τα χρηματα στον λογαριασμο του.
Δηλαδη: ΧΧΧ ευρω για αγορα κουταβιου

Last edited:

giannnis

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
242
0
Louna mou,σκέφτομαι φυσικά και τα χρήματα και το ότι έχω ερωτευτεί το κουτάβι,πριν ακόμα το πάρω!
Είναι 850ευρο, χωρίς τροφές,μπολάκια,σαμπουάν,υγρό για τον καθαρισμό των ματιών του,κολαρα,λουράκια,τα πάντα!
Και σκέψου ότι 850ευρο δεν είναι λίγα για μια φοιτήτρια!
fifi ειμαι και εγώ φοιτητης.Αυτη την στιγμη ευρω-ευρω εχω καταφερει να τα κανω 430 για τα 1000 εχω δρομο ακομα.
Στις μερες μας 850 ευρω ειναι πολλα για ολους και πολυ περισσοτερο για εναν/μια φοιτητη/ρια.Αν δεν μπορεσεις με καθε τροπο να παρεις πισω τα λεφτα σου τοτε ελεγχξε κτηνιατρικα το κουταβι σου και -αν μεχρι τοτε- ειναι υγιές κρατησε το.
Δειξε ομως στον πετσοπα οτι το παιρνεις επειδη δεν μπορεις να κανεις αλλιως, επειδη σε "κοροιδεψε".Να καταλαβει οτι δεν προκειται για μια φυσιολογικη αγορα.Εγω οταν μπαινω σε πετ σοπ και τους κανω "ψαρωτικες" ερωτησεις "βαζουν την ουρα κατω απο τα σκελια".Θελω να πω οτι ευτυχως το θεμα πετ σοπ αρχιζει και παιρνει (αρνητικα) μεγαλες διαστασεις -οσον αφορα την πωληση ζωων- και οι ιδιοι το καταλαβαινουν.Οποτε εγω θα ελεγα να δειξεις την δυσαρεσκια σου και αν δεν μπορεις να κανεις κατι παρε το κουταβι σου και ζησε μαζι του οσα πιο πολλα χρονια γινεται.Δεδομενου οτι μεχρι τοτε ειναι υγιες.
Σιγουρα θα γουσταρα να μπεις μεσα στο πετ σοπ να τα σπασεις και να μην παρεις το κουταβι.Αλλα δε μπορω να πω σε ενα νεο παιδι οπως εσυ χαρισε τα λεφτα σου ή παρε τροφες αξιας πολλων ευρω -για ενα μλτεζ- με τα λεφτα που μαζευες τοσο καιρο.
Στην τελικη το μαλτεζακι θα καταληξει σε καλα χερια + ο πετσοπας θα εχει παρει το μυνημα του τι εχει να αντιμετωπισει σε λιγο καιρο, οταν ολοι οχι μονο ζωα αλλα ουτε τροφες και κολαρα δεν θα παιρνουμε απο μερικους σαν αυτον.

ΥΓ:Ειτε το παρεις ειτε οχι "ΣΠΑΣΤΑ" με νομικο, λεκτικο, εφοριακο ή χειρονακτικο...τροπο.

Last edited:

giannnis

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
242
0
ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΑ
Προτινω οι ιδικτητες σκυλων του dogforum να στειλου σε pm στην fifi διαφορα προιοντα που εχουν αναγκη για τον σκυλο τους.Η fifi να συγκεντρωσει μια λιστα αξιας ισης με τα χρηματα που εχει δωσει στο πετ σοπ και να αγορασει αυτα αντι του κουταβιου.Επειτα εσεις αγοραστε απο την fifi οσα της "παραγγειλατε".

Ενας τροπος να κορυφωσετε, να υπερασπιστειτε ενεργα και κανετε πραξη την κυνοφιλικη σας κουλτουρα.

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Αυτό είναι πολύ καλή ιδέα Γιάννη, αν η Fifi όντως θέλει να το κάνει εγώ είμαι μέσα, ας μας πει η ίδια.

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
Φιλε giotis, δεν υπαρχει περιπτωση να εχει χαρτια για το σκυλακι. Ουτε πλαστα...
Γενικα ειναι κατα των χαρτιων(οταν ειναι να δωσει)αποδειξεις κλπ.

υ. γ. Και τωρα που το θυμηθηκα: πηρε κιλα το σκυλακι σου;

Sent from my Liquid MT using Tapatalk
μερικα πετ σοπ δινουν αν και νομιζω οτι αν τα ζητησεις σου δινουν ολα,με το αζημιωτο..

το σκυλακι μου εχει παρει λιγο!τουλαχιστον δεν φαινονται πλευρα!κ ο γιατρος μου πε οτι ειναι ενταξει στα κιλα.το ρυζι την εκανε τη δουλεια!

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
καλως σας βρηκα και παλι!!!
οπως ειχα πει παραπανω,επρεπε να κανω καποιες εξετασεις οπου τα πρωτα και "ατυπα" αποτελεσματα εδειξαν οτι υπαρχει μια υποψια να εχω καρ...ο σε αρχικο σταδιο!
την κουταβιτσα μου θα την παρω και θα ελπιζουμε να ειμαστε και οι δυο καλα!!!
θα αγαπαμε η μια την αλλη ακομα και αν σε καποιους μηνες η εμφανιση μας αλλαξει ριζικα!!
σας υπερευχαριστω ολους και η προταση του γιαννη ηταν πολυ καλη και πραγματικα εξεπλαγην που καποιοι απο εσας θελησαν να με βοηθουν!!!( παιδια, να ειστε καλα και σας ευχαριστω!!!)
αυριο θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσματα της μπεμπας μου και την τεταρτη για τα δικα μου που ελπιζω να βγουν αρνητικα!!!
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ!!!!