Την έπαθα μία και μάλλον και δεύτερη φορά

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Fifi, νομίζω άνοιξες θέμα και έκανες τόσους ανθρώπους να ασχολούνται μαζί σου χωρίς λόγο. Το κουταβάκι δεν είχες ποτέ σκοπό να μην το πάρεις από κει τελικά, πριν καν γράψεις το πρώτο σου ποστ είχες πάρει την απόφασή σου. Μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας σε παρακαλώ..
Δεν υποτιμω την νοημοσύνη κανενος!
Σας εχω γραψει την ιστορια οπως ακριβως ειναι και για ολα φταινε τα απανωτά μου λαθη!
αν ειχα γραψει νωριτερα ενα ποστ,τοτε σιγουρα ολα θα ειχαν ληθει!
και αν δεν ειχα σκοπο οπως λες να μην παρω το κουταβι,τοτε γιατι εγραψα το ποστ?
γιατι πηγα σημερα απο εκει να του πω να ακυρωσει την παραγγελία μου και να μου δωσει μια αποδειξη για τα χρηματα που του εχω δωσει?
Εισαι αδικη μαζι μου!

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Κάνε μια ύστατη προσπάθεια γιατί είναι κρίμα να ανέχεσαι να γίνετε ότι θέλουν οι άλλοι και μάλιστα με τα λεφτά σου.
την δευτερα που 8α γυρισω θα παω στην εφορια και θα τους πω το περιστατικο!
πιστευω οτι θα με βοηθησουν!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Παιδιά.... είναι δυνατόν η εφορία να εμπλακεί γιατί δεν της έδωσε χαρτί για την προκαταβολή...?????

Κοίταξε fifi, αυτό που όλοι προσπαθούμε να σου πούμε είναι ότι τα λάθη τα διορθώνουμε επι τόπου και με σωστούς χειρισμούς, δεν το πάμε από αύριο σε αύριο. Αναβολή ζητάς για να έρθει το κουτάβι και μεγειά σου με χαρά σου που θες να το κρατήσεις. Δεν θα ασχοληθώ με αυτό.
Εφόσον όμως ανοίγεις ένα θέμα το κάνεις για να σου δώσουμε συμβουλές. Μην μου λες όμως για το χρόνο γιατί όλοι εδώ μέσα είμαστε πνιγμένοι από θέμα χρόνου.

Εάν όμως το τραβάς από τα μαλλιά χρονικά για τους χψ λόγους είτε γιατί το θες το κουτάβι, είτε γιατί αναρωτιέσαι τι θα απογίνει, μην ταλαιπωρείς όλους όσοι προσπαθούν να σε βοηθήσουν.

Τη Δευτέρα θα είναι πολύ αργά και την ώρα που θα σου "χώσει" ο άλλος το κουτάβι στη μούρη να σε δω να του ζητάς τα λεφτά και να μην το παίρνεις τρέχοντας!!!

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Παιδιά.... είναι δυνατόν η εφορία να εμπλακεί γιατί δεν της έδωσε χαρτί για την προκαταβολή...?????

Κοίταξε fifi, αυτό που όλοι προσπαθούμε να σου πούμε είναι ότι τα λάθη τα διορθώνουμε επι τόπου και με σωστούς χειρισμούς, δεν το πάμε από αύριο σε αύριο. Αναβολή ζητάς για να έρθει το κουτάβι και μεγειά σου με χαρά σου που θες να το κρατήσεις. Δεν θα ασχοληθώ με αυτό.
Εφόσον όμως ανοίγεις ένα θέμα το κάνεις για να σου δώσουμε συμβουλές. Μην μου λες όμως για το χρόνο γιατί όλοι εδώ μέσα είμαστε πνιγμένοι από θέμα χρόνου.

Εάν όμως το τραβάς από τα μαλλιά χρονικά για τους χψ λόγους είτε γιατί το θες το κουτάβι, είτε γιατί αναρωτιέσαι τι θα απογίνει, μην ταλαιπωρείς όλους όσοι προσπαθούν να σε βοηθήσουν.

Τη Δευτέρα θα είναι πολύ αργά και την ώρα που θα σου "χώσει" ο άλλος το κουτάβι στη μούρη να σε δω να του ζητάς τα λεφτά και να μην το παίρνεις τρέχοντας!!!
Εγώ κατάλαβα ότι τα 350 ευρώ είναι όλο το ποσό και όχι μόνο προκαταβολή. Αλλά αν είναι προκαταβολή τότε τα πράγματα είναι ποιο εύκολα.

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα

Δεν ανεβαλα εσκεμενα το να κανω το ποστ αλλα γιατι πιστευα οτι εφοσον παρήγγειλα το κουτάβι,δεν υπηρχε περιπτωση να μπορεσω να κανω κατι απο το να το παρω!
Και για την δευτερα,δεν μπορω να το κανω αλλη μερα διοτι σημερα στις 4 φευγω απο το φοιτητικο μου σπιτι και πηγαινω στ πατρικο μου που ειναι σε αλλη πολη!

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Εγώ κατάλαβα ότι τα 350 ευρώ είναι όλο το ποσό και όχι μόνο προκαταβολή. Αλλά αν είναι προκαταβολή τότε τα πράγματα είναι ποιο εύκολα.
ειναι τα 3/4 του ποσου για το κουταβι!
το ειχα πει στην αρχη!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Άκου fifi για να συνεννοηθούμε... εγώ αν είχα να κάνω με μία ψυχούλα όπως λες και η ίδια θα εφευγα μία μέρα αργότερα από το φοιτιτικό μου σπίτι και δεν θα ερχόμουν τελευταία μέρα να λύσω το πρόβλημα. Ένα πρόβλημα που δεν πιστεύω ότι υφίσταται διότι από το πως εξελίσσονται τα πράγματα θα του δώσεις το υπόλοιπο, θα σου δώσει το σκύλο και όλα τελειώνουν εκεί. Αλλά πάλι έτσι θα έκανα εγώ...

Η καθυστέρηση δεν είναι για το post αλλά για τους χειρισμούς σου, εκτός αν νομίζεις ότι μέσω του forum θα βρεθεί μία λύση εξ ουρανού.

Διάβασες τι σε συμβουλέψαμε όλοι μας από κει και πέρα τις αποφάσεις σου τις έχεις πάρει και απλά ίσως περιμένεις να σου πει κάποιος με τις ευλογίες μας να πάρεις το καινούριο σου κουτάβι. Δεν θα γίνει και μην το περιμένεις.

Όπως έγραψα πιο πάνω η παραγγελία είναι μία κανονική σύμβαση. Δεν είναι απλά τα πράγματα, πόσο μάλλον αφού η φίλη μας δεν σκέφτηκε να πάρει ένα χαρτί που να το επιβεβαιώνει και ο τύπος ακούγεται ματσακώνι.

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
δεω γινεται να φυγω αργοτερα διοτι παω να κανω καποιες πολυ σημαντικες εξετασεις γυναικολογικης φυσεως!!!!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Συγνώμη τότε, για θέματα υγείας δεν έχω να πω τίποτε παραπάνω, εκτός από το ότι εύχομαι όλες να βγουν πεντακάθαρες και εσύ υγιέστατη. :)

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
αποφασισα να του αφησω τα χρηματα και να μην παρω το κουταβι!
ισως ετσι να ειναι καλυτερα τα πραγματα!

Lacta

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
95
0
Thessaloniki
Καλησπερα κι απο μενα!Γνωριζω τι συμβαινει πισω απο τις βιτρινες των πετσοπ στα καημενα τα σκυλακια και συμφωνω απολυτα με την προσπαθεια ολων εδω μεσα να σταματησε αυτο.Ωστοσο θεωρω οτι υπαρχουν τροποι να προσεγγιστει το θεμα χωρις να προσβληθει ενα ατομο για τα λαθη του που μαλιστα τα παραδεχεται κιολας.Απλα καποια πραγματα συμβαινουνκαι ειναι δυκολο να κανεις κατι οταν το καταλαβεις.Το θεμα εδω μεσα ειναι να δινουμε αποψεις και να βοηθαμε.Ας το εχουμε στο νου μας αυτο.Ευχομαι το κουταβακι σου να ειναι υγιες και να του δωσεις ολη σου την αγαπη!

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
ειναι τα 3/4 του ποσου για το κουταβι!
το ειχα πει στην αρχη!
Αφού λοιπών θα του δώσεις και άλλα χρήματα μπορείς με τη βοήθεια της εφορίας να τον πιάσεις. Με προσημείωση. Ψαξ΄το.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εκτος από αυτο,έχουμε και άλλο θέμα!
Εγω σημερα φευγω για το πατρικό μου και δεν έχω χρονο να βρω εφοριακούς και τα λοιπά!
Ναι σταματια,αμα μου το φερει θα το κρατησω(αρκει να μην εχει κανει καμια λαμογια και να εχει καποιο προβλημα το κουταβι)
αν εχει λοιπον,θα του το δωσω πισω οπως μου ειπε αυτος και τα χρηματα θα τα πατσισουμε αργοτερα σε τροφες λογικα(οταν παρω τον δικο μου σκυλο)
Έχεις σκεφτεί τι θα το κάνει το σκυλάκι που εσύ του παράγγειλες να σου φέρει από το puppy-mill? Ξέρεις τι κάνουν οι πετσοπάδες τα "ελαττωματικά" σκυλάκια που τους γυρίζουνε διότι δεν είναι υγιή και έχουνε προβλήματα? Ή προσπαθείς να μην το σκέφτεσαι?

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Έχεις σκεφτεί τι θα το κάνει το σκυλάκι που εσύ του παράγγειλες να σου φέρει από το puppy-mill? Ξέρεις τι κάνουν οι πετσοπάδες τα "ελαττωματικά" σκυλάκια που τους γυρίζουνε διότι δεν είναι υγιή και έχουνε προβλήματα? Ή προσπαθείς να μην το σκέφτεσαι?
εγω ειπα οτι και προβληματα να ειχε,θα το κρατουσα και θα το φροντιζα σαν να μην ειχε τιποτα!!!!
δυστυχως συνεχως αλλαζω αποψη πανω σε ολα αυτα που ειπα για το οτι δεν θα το παρω!
πρεπει να φυγω τωρα γιατι θα χασω το τρενο!
θα μιλησουμε απο δευτερα!
σας ευχαριστω πολυ ολους και ελπιζω η τελικη αποφαση μου να ειναι και η σωστοτερη!!!
και παλι ευχαριστω και καλο σας σαββατοκυριακο!!!!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
αποφασισα να του αφησω τα χρηματα και να μην παρω το κουταβι!
ισως ετσι να ειναι καλυτερα τα πραγματα!
Κάνε με το καλό τις εξετάσεις σου, σκέψου ήρεμα όσα σου είπαμε και αποφασίζεις.

Sara μου, για να το ξαναπώ μήπως δεν το έθεσα σωστά... να το πάρει το σκυλάκι αφού φτάσαμε να μιλάμε για την παράδοση του σκυλιού μερικές μέρες πριν, εάν στην πορεία της βγάλει κάποια ασθένεια δε να το κρατήσει και να φροντήσει με τη θεία τη δικηγόρο να διεκδικήσει τα αυτονόητα. Η διαδικασίες δεν είναι μονόδρομος ή έχω ένα άρρωστο σκυλί και το καταπίνω ή το γυρίζω πίσω. Οι εγγυήσεις που δίνουν τα pet shop δεν είναι δεσμευτικές απλά θέλει χρόνο και χρήμα για να διεδικήσεις το δίκιο σου και την αποζημίωσή σου, χωρίς να χρειαστεί να εποστρέψεις το σκυλάκι, και στην περίπτωση της fifi έχεικαι θεία δικηγόρο!!!

Εδώ το θέμα ουσιαστικά δεν είναι πια το αν θα πάρει το σκύλο, αλλά ότι ο τύπος είναι απατεώνας και ότι πρέπει να μάθει για το καλό της να μην λειτουργεί εν θερμώ ούτε να την πιάνουν κορόιδο συνέχεια!

PANOS-LAB

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2010
225
0
Χανιά
Σίγουρα είναι απατεώνας και αυτό φάνηκε όχι μόνο σήμερα αλλά και τότε που του έδωσα τα χρήματα και δεν έδωσε απόδειξη!
το μόνο που μου μένει τώρα είναι να πάρω το κουτάβι,να το παω σε κτηνίατρο και αν έχει κατι,να πάω και να ζητήσω τα χρήματά μου!
Αν και όπως ξαναείπα,θα μου είναι πολυ δύσκολο να μην πω και ανέφικτο να την δώσω πίσω αφού την έχω παρει στην αγκαλιά μου!
Μου φαινεται ρε κοπελια απιστευτο πως πας και δινεις σε καποιον 350 ευρω
και δεν ζητας αποδειξη ή εστω ενα χαρτι που να λεει οτι εδωσες
τα λεφτα για οποιαδηποτε αγορα και αν κανεις!!!!
Για μενα δεν υπαρχει αυτο!!!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Επίσης η ελληνική οικονομία δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να βελτιωθεί και οι Έλληνες θα υποφέρουν δυστυχώς επ' αόριστον εάν δεν αποφασίσουν να πατάξουν επιτέλους τη διαφθορά, τη ρεμούλα και τη φοροδιαφυγή! Εάν δεν αρχίσουν να ζητάνε ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!! Και εάν δεν αρχίσουν να καταγγέλλουν στην εφορεία και να στήσουν μηχανισμούς (ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ) προστασίας των καταναλωτών σαν το αμερικάνικο Better Business Bureau. Αλλά 1) ο Έλληνας περιμένει τα πάντα να γίνουν από το κράτος και 2) απειλεί θεούς και δαίμονες για συκοφαντική δυσφήμηση...

Άσε, ρε Πάνο, εδώ έδωσε 466 ευρώ μέσω τράπεζας σε ... αγγελία!!!!! Με τόσα λεφτά που πέταξε θα είχε πάρει εκτροφικό σκύλο. Επίσης δε μας κάνουν τα κοκόνια και τα τόσα αδέσποτα, θέλουμε μαλτέζ... Και παίρνουμε σκύλους χωρίς να διαβάσουμε τα χίλια μύρια όσα πρώτα.....

Last edited:

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Εδώ που τα λέμε δεν είναι και αγγελικά πλασμένα τα pet shop... (όχι όλα προς Θεού)!!

Δε πιστεύω ότι ο ως άνω τραμπούκος pet shopάς, που η πρώτη απάντηση ήταν άμα μπορεί να αποδείξει ότι του έδωσε λεφτά να είναι γεμάτος ευσεβή αισθήματα για τα κουτάβια που του έρχονται πακέτο, ή ακόμη χειρότερα για όσα του μείνουν στα αζήτητα!!

Επίσης αναρωτιέμαι το αν οι συνθήκες που τα κρατούν (όλοι ξέρουμε πως) συμπεριλαμβάνεται στο γεγονός ότι κάτι τους κάνουν ή στο ότι δεν είδα ούτε έναν Κυριακή στα pet να πάει να ταίσει.....

Σταματάω εδώ γιατί βλέπω να ανοίγουμε άλλο θέμα!!! :)

Και για το αν αναφέρεσαι σε αυτά που επιστρέφουν ή μένουν άσε γιατί οι πληροφορίες μου διαφέρουν!!!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Επίσης δε μας κάνουν τα κοκόνια και τα τόσα αδέσποτα, θέλουμε μαλτέζ...
Να θελουμε μαλτεζ Sara μου,
δεν είναι κακο.
Αλλα να ξερουμε γιατι το θελουμε,
γιατι μας αρεσει
και προπαντων απο που να το παρουμε.

To σκυλι, όπως λεει ο Λαυρέντης, αν δεν πωληθει σε καποιον άσχετο το πιθανότερο είναι
θα δωθει σε χαμηλη τιμη σε καποιον επισης άσχετο.