δεν ειναι απιθανο να ειναι ειναι οκ το κουταβι δεν εισαι η μονη που παιρνεις απο πετ σοπ αλλα υπαρχει και μεγαλη πιθανοτητα να σου βγαλει κατι!ελπιζω να πανε ολα καλαΑν υποθέσουμε οτι χασω τα λεφτά μου,τότε χανω συνολικά 850ευρο!!!!!!!!!!
Και αν το κουταβι είναι οκ;(πραγμα απίθανο αλλά λέμε τωρα)
Εγω λέω να το πάρω,να το παω στον κτηνίατρο και αν έχει κατι,μου είπε οτι ή παιρνω άλλο κουταβι(με τιποτα) η χαλαω αλλιώς τα χρήματα!
Να σημειώσω οτι αυτό δεν μου το είπε σήμερα αλλά την προηγούμενη βδομαδα που είχα περάσει για να μου πει την τελική ημερομηνία παραλαβής!
τα σοβαρα εκτροφεια δεν δινουν κουταβια σε πετ σοπ ! τα πετ σοπ απο puppy mills τα προμηθευονται!Να πω βεβαια οτι είναι ένας ακόμα κύριος ο οποίος πήρε μαλτεζ από το ίδιο πετ σοπ και συγκεκριμένα από το ίδιο εκτροφείο και είναι πολύ ευχαριστημένος από το κουτάβι του!
Μακάρι να είμαι τι ίδιο τυχερή και εγώ!!!
Σε ευχαριστώ πολυ stitch και από εδώ και πέρα θα είμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πιο προσεκτική στις επιλογές μου!δεν ειναι απιθανο να ειναι ειναι οκ το κουταβι δεν εισαι η μονη που παιρνεις απο πετ σοπ αλλα υπαρχει και μεγαλη πιθανοτητα να σου βγαλει κατι!ελπιζω να πανε ολα καλα
Συγνώμη,ξέχασα να βάλω την λέξη εκτροφείο σε "..."τα σοβαρα εκτροφεια δεν δινουν κουταβια σε πετ σοπ ! τα πετ σοπ απο puppy mills τα προμηθευονται!
Τι δουλεια εχει το εκτροφειο με το πετ σοπ?Να πω βεβαια οτι είναι ένας ακόμα κύριος ο οποίος πήρε μαλτεζ από το ίδιο πετ σοπ και συγκεκριμένα από το ίδιο εκτροφείο και είναι πολύ ευχαριστημένος από το κουτάβι του!
Μακάρι να είμαι τι ίδιο τυχερή και εγώ!!!
Το έμαθα πολύ αργά αυτό!!!!!!!!Τι δουλεια εχει το εκτροφειο με το πετ σοπ?
Δεν αγοραζουμε σκυλια απο πετ σοπ οχι μονο για να μην αντιμετωπισουμε προβληματα υγειας ή συμπεριφορας με το σκυλι μας αλλα και για να μην υποστηριζουμε αυτο το εμποριο ζωων που ζουν μια ζωη σε ενα κλουβι γεννωντας αβερτα.
Kαι απο τη στιγμη που το εμαθες τι εκανες?Το έμαθα πολύ αργά αυτό!!!!!!!!
Αρχικά τίποτα,ηλπιζα μόνο να μην τύχει σε μένα!Kαι απο τη στιγμη που το εμαθες τι εκανες?
Νομίζω ότι δεν κατάλαβες τι σου είπα (ακριβώς το αντίθετο), αλλά δεν μπορώ να κάνω μάθημα νομικών μέσω post... ο νοών νοείτο!Αμα την πάρω,δεν βλέπω να την δίνω πίσω!
Και αυτή ψυχούλα έχει και θα την φροντίσω όσο καλύτερα μπορώ!
Εκτος από αυτο,έχουμε και άλλο θέμα!Αν έχω καταλάβει θα το κρατήσεις το σκυλάκι σωστά ? Αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμη you are running out of time.. αποφάσισε.
Θεληση υπαρχει αλλα απο την αλλη υπαρχει και η εληψη χρονου και ο λαθος χειρισμος μου και οτι το κουταβι ειναι ελλαδα και πως το εχω ηδη αγαπησει!!!!!!Stamatia μου αν γίνομαι λίγο κακιά σο πιο πάνω post είναι γιατί από όλο το thread αυτό που κατάλαβα είναι ότι μάλλον το θέλει το σκυλάκι.
Τρόπος υπάρχει, θέληση???
θα προσπαθησω να το κανω την δευτερα που ειναι και η μερα παραλαβης του κουταβιου!Επειδή τα έχω πάρει άγρια με αυτόν το "κύριο" που έχει το pet shop στο ξαναλέω ότι μπορείς να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου να σου δώσει τα χρήματα χωρίς να πάρεις ένα κουτάβι αμφιβόλου ποιότητας. Πριν πας να το παραλάβης περνάς από την εφορία της περιοχής και βρίσκεις έναν έφορο.Του εξιστορείς τι συμβαίνει και ότι αυτός ο κύριος πήρε τα χρήματα και δεν σου έδωσε αλλά και δεν θέλει να σου δώσει απόδειξη και του ζητάς μια λύση για να τιμωρηθεί.
Είμαι σίγουρος ότι θα την βρεις την άκρη αν βάλεις στη μέση την εφορία. Στην τελική ζήτα από τον εφοριακό να στείλει κάποιον να παρακολουθήσει που παίρνεις το κουτάβι. Κάποιος τρόπος θα υπάρχει δεν μπορεί.
Κάνε μια ύστατη προσπάθεια γιατί είναι κρίμα να ανέχεσαι να γίνετε ότι θέλουν οι άλλοι και μάλιστα με τα λεφτά σου.θα προσπαθησω να το κανω την δευτερα που ειναι και η μερα παραλαβης του κουταβιου!
Eκει ηθελα να καταληξω...Fifi, νομίζω άνοιξες θέμα και έκανες τόσους ανθρώπους να ασχολούνται μαζί σου χωρίς λόγο. Το κουταβάκι δεν είχες ποτέ σκοπό να μην το πάρεις από κει τελικά, πριν καν γράψεις το πρώτο σου ποστ είχες πάρει την απόφασή σου. Μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας σε παρακαλώ..