Για πεμμμμ.να σου πω εγω τι να κανεις?
φτιαχνεται ευκολα σχετικα απλα θελει αντερα!
Για πεμμμμ.να σου πω εγω τι να κανεις?
φτιαχνεται ευκολα σχετικα απλα θελει αντερα!
Τι περισσότερο; Σχεδόν καθόλου δεν είναι δουλεμένος ο σκύλος.Αν με διορθωση δε μαζευεται θα πρεπει να δουλεψετε περισσοτερο την υπακοη του. Μη του χαριζεις καστανα...
Με μονομαχία;πρεπει να το λυσεις μεταξυ σας,αφου δεν εχει βασικη
Δεν έχει θέμα μαζί μου και αν κάνω αυτό που λες πολύ φοβάμαι ότι θα αποκτήσει. Είναι εύκολο να προκαλέσεις επιθετικότητα σε έναν σκύλο με τέτοιο background εάν ακολουθήσεις βία. Νομίζω. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά δεν έχω τα άντερα για μονομαχίες!πρεπει να το λυσεις μεταξυ σας,αφου δεν εχει βασικη
ναι και εγώ αυτή σκέφτομαι ως επόμενη κίνηση του και απορώ πως δεν έχει συμβεί ακόμη.ναι μαρια μονομαχια θα ειναι οταν ειναι κλειδωμενος κ η κυβελη διορθωνει και αυτος σεληνιαζεται απο στρες και διορθωση.
σκεψου ποια θα ναι η επομενη κινηση του.
μολις μπει ο πνιχτης θα γινει.ναι και εγώ αυτή σκέφτομαι ως επόμενη κίνηση του και απορώ πως δεν έχει συμβεί ακόμη.
Εγώ προσωπικά μακάρι να έκανα αλλά τι εννοείς;Βρε παιδιά...πλάκα κάνετε;
Mαρία όταν είναι σε φάση που είναι τόσο εξιταρισμένος αν εγώ εκείνη την ώρα του μπω πολύ έντονα μπορεί να γίνει και αυτό. Αλλά όχι δεν συζητάμε αυτό τώρα γιατί δεν έχει γίνει και δεν είναι αυτό το πρόβλημα.Εσείς βρε Μυρτώ τι εννοείτε;
Οτι η επόμενη κίνηση, θα είναι να γυρίσει να σε δαγκώσει;
Αυτό συζητάμε;
Ωραίο ακούγεται όλο αυτό αλλά πως γίνεται;ολο αυτο το προβλημα το σπας σε κομματια κ στην πορεια το καθε κομματι σε επιπλεον κομματια κ δουλευεις το καθενα ξεχωριστα ετσι ωστε ο τζιμακος να καταλαβει τι ακριβως ζητας απ αυτον, για πιο ακριβως λογο τον επιβραβευεις κ για πιο ακριβως λογο τον τιμωρεις. εσυ τωρα αγχωνεσαι, στρεσαρεσαι (κοινως πελαγωνεις) κ οτζιμακος αναλαμβανει δραση.