Τεράστιο πρόβλημα συμπεριφοράς του σκύλου μου προς εμένα

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Διαβάζω με ενδιαφέρον αλλά έχω απορίες...

ενώ δεν έχω παρατηρήσει ούτε μια σωστή άποψη για το θέμα.
Τόσοι άνθρωποι δηλαδή που δώσανε συμβουλή να ζητήσει η despinatzas βοήθεια από εκπαιδευτή ήταν όλοι λάθος?

Θα σας έλεγα λοιπόν ότι για να αναλύσετε μια συμπεριφορική κατάσταση ενός ζώον οργανισμού θα έπρεπε να διαθέτετε τις απαραίτητες γνώσεις νευρολογίας, ανατομίας, παθολογίας, φυσιολογίας και γενικότερα να είστε μικροί γιατροί,χωρίς βέβαια να φτάνει αυτό, γιατί απλά τότε θα έιχατε την υποδομή,τη σωστή υποδομή.
Επομένως η ειδικότητα του εκπαιδευτή είναι άκυρη επειδή οι εκπαιδευτές δεν είναι μικροί γιατροί?

Θα ήταν χρήσιμο πάντως μιας και έχουμε διαβάσει τόσα για τον σκύλο της despinatzas να μάθουμε και ποια είναι τα συμπεράσματα που θα βγούνε από την αυριανή σας συνάντηση...

12 Μαϊου 2010
15
0
Τόσοι άνθρωποι δηλαδή που δώσανε συμβουλή να ζητήσει η despinatzas βοήθεια από εκπαιδευτή ήταν όλοι λάθος?
Όχι δεν ήταν λάθος η απόδοση βοήθειας από εκπαιδευτή. Όμως δυστυχώς, ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να παέι ένα σκυλί σε κάποιον εκπαιδευτή παίζει ρόλο και σχεδόν όλοι εδώ μέσα δεν γνωρίζουν το γιατί! Απλά γνωρίζουν την υπόσταση του εκπαιδευτη και το γεγονός ότι είναι επιλυτής καταστάσεων. Όμως όπως προείπα πρέπει να ξέρεις τι συμβουλεύεις και αυτό είναι το δύσκολο αλλά και το υπέυθυνο!! Γιατί το να δίνεις συμβουλές αράδα μόνες κομπογιανιτισμό θυμίζει και τίποτε παραπάνω

Επομένως η ειδικότητα του εκπαιδευτή είναι άκυρη επειδή οι εκπαιδευτές δεν είναι μικροί γιατροί?
Θα ήθελα να σου επιστήσω την προσοχή ότι για να γίνει γραφίστας, έχεις δύο μεθόδους: να σχεδιάζεις και ό,τι βγει, όμως κάτι θα βγει στην τελική, αλλά θα είναι κάπως ανορθόδοξο και φυσικά χωρίς υπόσταση και ο άλλος τρόπος είναι να το σπουδάσεις, να το μελετήσεις να βγεις καταρτισμένος επιστήμονας αυτού του είδους. Φυσικά τα αποτελέσματα που θα έχεις σαν επιστήμονας γραφίστας θα είναι έτη φωτός μακρυά από αυτού του εμπειροτέχνη ή αυτού που έχει καθίσει να διδαχθεί κάποια σεμινάρια, διαλέξεις κτλ (όχι κάτι ολοκληρωμένο).

Last edited by a moderator:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κύριε Κανελλόπουλε, δε διαφωνώ με τα περισσότερα που είπατε και προφανώς είσαστε ειδικός και οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν είμαστε κτηνίατροι. Σοβαρά το λέω. Από την άλλη μεριά όμως, η κτηνίατρος του δικού μου σκύλου που είναι απόφοιτος της κτηνιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου του Μιζούρι, Κολάμπια και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Ιλλινόι στην Ουρμπάνα-Σαμπέιν, δηλαδή από δυο από τις κορυφαίες κτηνιατρικές στις ΗΠΑ, όχι μόνο θα με έγδερνε αν άφηνα το Μουφ σε ταράτσα ή έξω και δε ζούσε μαζί μου στο σπίτι, αλλά θα ειδοποιούσε την αστυνομία να μου τον πάρουνε, καθώς επίσης και όλες τις αμερικανικές ζωοφιλικές οργανώσεις προκειμένου να με εμποδίσει να αποκτήσω σκύλο για το υπόλοιπο της ζωής μου. Χώρια τα δικαστήρια και τα πρόστιμα όπως ορίζει ο νόμος. Για να πάρω και το σκύλο που έχω (από καταφύγιο), άνοιξα ντοσιέ στην κλινική της πρώτα δηλώνοντας ότι θα τον φέρω από το καταφύγιο γραμμή για εξέταση και μετά την πήρανε τηλέφωνο από το καταφύγιο να τη ρωτήσουν αν έχουν έτσι τα πράγματα. Και όντως μόλις τον πήρα είχα ήδη κλείσει ραντεβού μαζί της να τον δει την επόμενη μέρα.

Ναι, σίγουρα έχετε δίκιο για τα περί συμπεριφοράς σκύλων και ευτυχώς θα σχηματίσετε σύντομα ιδία γνώμη για το τι γίνεται με τη σκυλίτσα της Δέσποινας. Όμως σίγουρα έχουν και δίκιο τα παιδιά εδώ ότι το σκυλί δεν πρέπει να μένει χωριστά από την οικογένεια στην ταράτσα. Προσωπικά ελπίζω να μπορέσετε να πείσετε τους πεισματάρηδες και προφανώς άσχετους αυτούς ανθρώπους να πράξουν το σωστό για το σκύλο τους.

despinatzas

Member
11 Μαϊου 2010
23
0
για ποιους νόμους μιλας Σαρα??? υπάρχουνε στην ελλαδα νόμοι περί ζώων???? γι αυτό βάζουν φώλες?? γι αυτό δεν ασχολούνται ούτε κατα διάνοια οι μπάτσοι ???

όσο για το ποιος είναι άσχετος εδω μέσα, θα έλεγα μάλλον οι περισσότεροι..σχετικοί είναι μόνο οι κτηνίατροι κ οι εκπαιδευτές. μη μου πεις οτι θεωρείς τον εαυτό σου σχετικό ....κ ποιος εχει δικαιωμα να μου παρει το σκυλο????? αν το'χει καποιος, ας ερθει!!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!!!!!!

12 Μαϊου 2010
15
0
Καταρχήν το επεσήμανα και παραπάνω ότι το θέμα μας δεν είναι το αν ζει στερεότυπα το σκυλάκι στην ταράτσα, αλλά ο τρόπος που ζει. Ζούμε σε μια χώρα που μας ενδιαφέρει ο τύπος και όχι η ουσία, που η ουσία πια είναι η ποιότητα ζωής του σκύλου. Αν το σκυλάκι καθημερινώς βγαίνει τη μεγαλοπρεπή του βόλτα, επιμένω ότι διατηρεί τις συνθήκες δημόσιας υγείας και υγιεινής , έχει σκιερό μέρος, τροφή και νερό άφθονα τότε συγγνώμη αλλά είναι βασίλισσα. Και επειδή θέλεις να μου το πας και στο τυπικό του νόμου περί ταράτσας (πλάκας) και το αν από την πολεοδομική νομοθεσία είναι έγκυρο, σου λέω ότι επείδη είμαι αι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός Α.Π.Θ. γνωρίζω ότι ο Γενικός Οικοδομικός Κανονισμός σύμφωνα με την ανανέωση του 2000 περί ιδιοκτησίας αναφέρει ότι 1)κατοικίδια απαγορεύονται σε ταράτσες πολυόροφων οικοδομών άνω των 4 ορόφων. Ενώ η κατοικία της Δέσποινας απότι πληροφορήθηκα είναι δυόροφη οικογενειακή ιδιοκτησία, οπότε δεν έγκειται σε αυτό το νόμο, άρα απο το νόμο ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΙ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ!!!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Όμως όπως προείπα πρέπει να ξέρεις τι συμβουλεύεις και αυτό είναι το δύσκολο αλλά και το υπέυθυνο!! Γιατί το να δίνεις συμβουλές αράδα μόνες κομπογιανιτισμό θυμίζει και τίποτε παραπάνω
Μα για αυτόν ακριβώς το λόγο δεν δόθηκαν "συμβουλές αράδα", αλλά προτάθηκε η λύση του εκπαιδευτή. Γιατί το πρόβλημα είναι πολύ πιο σοβαρό από π.χ. ένα κουτάβι που δεν έχει μάθει ακόμα που να κάνει την ανάγκη του όπου θα μπορούσε κάθε μέλος να κάνει προτάσεις για τη λύση του. Και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου ειπώθηκε από πολλούς ότι η despinatzas δεν πρέπει να βασιστεί σε συμβουλές που θα ακούσει από εδώ και από εκεί, αλλά να απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό.

και ο άλλος τρόπος είναι να το σπουδάσεις, να το μελετήσεις να βγεις καταρτισμένος επιστήμονας αυτού του είδους.
Γι'αυτό άλλωστε μίλησα για ειδικότητα εκπαιδευτή... Μπορεί να μην είναι πολλοί, αλλά υπάρχουν εκπαιδευτές στην Ελλάδα που έχουν σπουδάσει το αντικείμενό τους.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Δεν επικαλέστηκα τον ελληνικό νόμο στο μήνυμά μου, ούτε καν οποιοδήποτε νόμο τύποις. Αναφέρθηκα όμως στο γεγονός ότι τουλάχιστον στην Αμερική το να αφήσει κανείς σκύλο να ζει έτσι θεωρείται από τους κτηνιάτρους κακό για το σκύλο και παράπτωμα κατά το νόμο που βασίζεται στη γνώμη του κτηνιατρικού συλλόγου. Οι νομοθέτες εδώ συμβουλεύονται πάντοτε τις μεγάλες κτηνιατρικές σχολές πριν νομοθετήσουν. Δεν ισχυρίζομαι ότι η Αμερική είναι τέλεια, κάθε άλλο, αλλά οι κτηνιατρικές σχολές της, κυρίως οι συγκεκριμένες που ανέφερα, θεωρούνται από τις κορυφαίες στον κόσμο. Αν τα μέλη του ΔΕΠ τους πιστεύουν ότι η ταράτσα κάνει κακό, μάλλον δίκιο θα έχουν. Τα δε συμβόλαια υιοθεσίας αναφέρουν τα της ταράτσας, του έξω μόνο του και του γκαράζ ειδικά, καθώς και το πώς θα ισχύσει η απαγόρευση και στις 50 πολιτείες, άσχετα με το πού έγινε η υιοθεσία. Το ίδιο συμβόλαιο υπέγραψα κι εγώ.

Τελοσπάντων, ελπίζω να μπορέσετε να βοηθήσετε την κατάσταση διότι φοβούμαι ότι η Δέσποινα δεν έχει κατανοήσει καν τι έχει ειπωθεί από τα παιδιά σ' αυτό το νήμα.

Last edited:

12 Μαϊου 2010
15
0
Και πώς είσαι τόσο σίγουρη ότι τα παιδιά εδώ έχουν δίκιο για το ότι πρέπει να μένει μάζι με την οικογένεια της Δέσποινας η σκυλίτσα;Μήπως γνωρίζεις για πολλά σκυλάκια τα οποία εκτελούν χρέη εργασίας σε λαπωνικές χώρες και κατάτη διάρκεια της βραδυάς κοιμούνται ξέχωρα από τους αφέντες τους;Και μη μου πεις ότι έχουν παρέα άλλα σκυλιά, ίσως αν χρειαζόταν κάποιον ο σκύλος θα ταν ο αφέντης του. Υπάρχει δουλική σχέση μεταξύ ανθρώπου και σκύλου,αλλά και υπέρμετρα αγαπητική, όμως σε καμμιά περίπτωση η εξίσωση της σχέσης που έχεις εσύ με έναν συνάνθρωπό σου. Και αυτό πίστεψέ με Σάρα συνεπάγεται τρομερά συμπεράσματα για τις σχέσεις ανρθώπου και σκύλου ζήτημα που έχει διαφθαρεί στις μέρες μας.Λόγω του υπερπροστατευτισμού μας προς τον σκύλο: και τα συμπεράσματα; η ευκολία στην προσβολή ασθενειών!και όπως δείχνουν και έρευνες Νο1 παράγων γι' αυτό ειναι ζωή του σκύλου σε ένα περιβάλλον που δεν είναι οικείο με τον οργανισμό του. Το σπίτι!!

despinatzas

Member
11 Μαϊου 2010
23
0
μάλλον εσείς δεν έχετε καταλάβει τι έχει γίνει...Έχω τονίσει πως έχουν αρχίσει οι διαδικασίες που αφορούν στη συνεργασια μου με τον εκπαιδευτή.

όσον αφορά την Αμερική, σιγουρα είναι 100 χρόνια πιο μπροστά από την Ελλάδα σ'αυτό το θέμα..όχι μόνο η Αμερική , αλλλά κ η Ευρώπη. στην Ελλάδα δυστυχως δεν ισχύει τπτ..δεν εφαρμόζεται κανένας νόμος περι δικαιωμάτων των ζώων κ αυτό είναι λυπηρό..πραγματικά αν υπήρχε νόμος που απαγορεύει να κοιμάται το σκυλακι μου τη νύχτα στο σπιτακι του στην ταράτσα, θα έκανα κάτι γι'αυτό. αλλά απ'όσο μίλησα κ προσωπικώς με τον κ.Κανελλόπουλο(κ όχι μόνο), κατι τετοιο δεν ισχύει τουλάχιστον στην Ελλάδα κ μάλιστα για κατοικίες σαν κ τη δική μου..

εγώ από τις συζητήσεις αυτές έχω κρατήσει μονο ότι το σκυλάκι μου πρεπει επειγοντως να παει σε εκπαιδευτη...τα υπολοιπα δε με αφορουν...αλλα κοντος ψαλμος αλληλουια..αυριο θα εχετε κ πιο εμπεριστατωμενη γνωμη απο τον κ. Κανελλοπουλο...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Η Δέσποινα όμως δεν έχει σκύλο για λαπωνική χώρα, ούτε καν εργασιακό. Έχει κατοικίδιο ζώο το οποίο, τουλάχιστον στην Αμερική, ορίζεται διαφορετικά από το εργασιακό. Έχω δει πολύ κόσμο εδώ που κατοικώ και στα πέριξ πώς αντιμετωπίζουν τους σκύλους τους και δεν τους περιορίζουν στην ταράτσα ή έξω. Μιλάω δε τόσο για ανθρώπους που έχουν κατοικίδια όπως εγώ, όσο και για όσους έχουν εργασιακούς σκύλους διότι κατοικώ σε θεωρούμενη ως αγροτική περιοχή των Μεσοδυτικών Πολιτειών και υπάρχουν πολλοί που έχουν φάρμες εδώ γύρω. Μέχρι και μερικοί συνάδελφοί μου, καθηγητές πανεπιστημίων, έχουν φάρμες και φυσικά εργασιακούς σκύλους. Και ο δικός μου ο σκύλος που ήταν σε ανάδοχο φάρμα μέχρι να βρεθεί άτομο να τον υιοθετήσει έμενε σε φάρμα αγρότη με άλλους έξι σκύλους. Όλοι οι άνθρωποι αυτοί επέτρεπαν στους σκύλους τους να μένουν μέσα στο σπίτι τους, ή τουλάχιστον να κυκλοφορούν ελεύθερα μέσα και έξω, αλλά δεν τους περιόριζαν, ούτε τους απαγόρευαν το σπίτι. Από τέτοιους ανθρώπους μάλιστα πήρα το σκύλο μου που με έβαλαν να υπογράψω το συγκεκριμένο στάνταρ συμβόλαιο.

Και πάλι, η ουσία δεν είναι τι λέει ο ελληνικός νόμος αλλά το τι είναι σωστό για το σκύλο. Εδώ τυχαίνει να ξέρω γιατί υπάρχει ο συγκεκριμένος αμερικανικός νόμος διότι έχει συζητηθεί το σκεπτικό του και το ότι οι νομοθέτες πάντοτε συμβουλεύονται τον κτηνιατρικό σύλλογο. Επιπλέον δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα κατά τη γνώμη μου από το να είναι ο σκύλος μου μέρος της ζωής μου.

Last edited:

12 Μαϊου 2010
15
0
Για να σου πω και το γράμμα του νόμου. Οι ταράτσες αποτελούν ένα άσχημο παράγων λόγω των αποβλήτων (αερίων και υγρών) που εναποτίθεται σε αυτήν και για κανένα άλλο λόγω,αλλά φυσικά που να ασχοληθεί να ψάξει κανείς!!!Έτσι μια ταράτσα πολυόρφοφης οικοδομής ή ουρανοξύστη στην Αμερική έχει πάρα πολλές καπνοδόχους, επίσης παραμένει ασυντήρητη, έχει πολλάπλα όμβρια ύδατα και πολύ διοξέιδιο του άνθρακα γιατί είναι ψηλά!Όμως ένα δυόρωφο κτήριο με μια καπνοδόχο, με αμελητέα όμβρια, με καθημερινό σχεδόν πλύσιμο δεν ενέχει κανένα κίνδυνο για το σκυλί. Θα σε συμβούλευα λοιπόν άλλη φορά όταν πιάνεις κομμάτια του νόμου να έχεις και κάποια γνώση. Ευχαριστώ για τη συζήτηση!Πρέπει να κοιμηθώ κιόλας!Καλό σας βράδυ!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μέχρι σήμερα δεν έχω δει ουρανοξύστη στο Καλαμποκιστάν. :) Και οι περισσότερες κατοικημένες περιοχές στην Αμερική δεν είναι τύπου skyline με ουρανοξύστες σαν τη Νέα Υόρκη, το Σικάγο και το Λος Άντζελες, παρά τα όσα πιστεύουν οι Ευρωπαίοι... :) Όσο για τη νομοθεσία, έχει τέτοιες παραλλαγές από περιοχή σε περιοχή λόγω πολιτικού συστήματος, που αν ο συγκεκριμένος νόμος αφορούσε κυρίως το skyline, θα υπήρχαν άλλοι για τις υπόλοιπες περιοχές. Το κλασσικό αμερικανικό σχέδιο πόλεως είναι suburbia και με μονοκατοικίες...

despinatzas

Member
11 Μαϊου 2010
23
0
αν διάβαζες προσεκτικότερα Σαρα μου, θα έβλεπες ότι ανέφερα πως το σκυλί μου δεν είναι αποκλεισμένο από το σπίτι μου...απλα το βράδυ κοιμάται στο σπίτι του...κ όταν λείπω από το σπίτι, επειδή οι γονείς μου δεν ασχολούνται μένει π'αλι πάνω γτ είναι ζωηρό κ κανει ζημιές....όμως μπαίνει κ στο σπίτι μου κανονικα κ βγαίνει κ τις καθιερωμένες 5ωρες, 6ωρες βόλτες(λογω πολυ ελευθερου χρόνου μου) του καθημερινα.

τα'χω πει πολλές φορές...καλό θα ήταν ή να τα διαβάζουμε ΟΟΟΟΛΑ για να εκφέρουμε ασφαλή άποψη ή αν βαριόμαστε να τα διαβάσουμε όλα γτ έχει φτασει τις 7 σελίδες, να μη σχολιάζουμε καθόλου....

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Δέσποινα, διάβασα τα πάντα που έγραψες, καθώς επίσης και τα περί ζημιών. Πολλά σκυλιά κάνουν ζημιές όταν είναι μικρά για διάφορους λόγους. Εκπαίδευση θέλει και θα διορθωθούν όλα. Το να το κρατάτε έξω δε διορθώνει τα πράγματα. Το δικό μου Μουφ δεν κάνει γενικά ζημιές. Στο παρελθόν ανέβαινε καμιά φορά στους πάγκους της κουζίνας, αλλά το εκπαίδευσα να σταματήσει με την περίφημη καραμούζα (δες σχετικό νήμα). Τώρα δεν ανεβαίνει καθόλου. Άντε να εξαιρέσω το γεγονός ότι μόλις μου έφερε το κοκκαλάκι για τα μαλλιά μου (χωρίς να το καταστρέψει όμως) που σημαίνει στη γλώσσα του "ανασκουμπώσου, μωρή, να πάμε για τρέξιμο που έχεις σαπίσει στον καναπέ με το λάπτοπ και βλέποντας μπούρδες θρίλλερ στην τηλεόραση!" Δεν είναι όμως σοβαρό. :)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Και πού να δεις που μου έφερε και την ποδιά που βάζω τις λιχουδιές διότι θέλει να πάρω κι από δαύτες μαζί ώστε να περπατήσει αυτός σχετικά καλά με του λουρί!! :) Αλλά γι' αυτό είναι αξιαγάπητο το Μουφ! :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Μάλιστα...
Μόλις άνοιξα τα ματάκια μου και είπα να ρίξω μια ματιά πριν πάρω τους δρόμους...
Τον αρχικό υπέρμετρο ενθουσιασμό μου για την επικείμενη συμμετοχή στο φόρουμ του κου.Κανελλόπουλου, διαδέχτηκε μια τεράστια απογοήτευση από τα γραφόμενά του.
Αρα, για να ξαναδώσουμε αυτές τις οποιεδήποτε συμβουλές μπορούμε να δώσουμε από την οθόνη μας, θα πρέπει να έχουμε διδακτορικό κτηνιατρικής, master εκπαίδευσης, πτυχίο νομικής και φυσικά να επισκεπτόμαστε τον κάθε ρωτούντα ανά την Ελλάδα, στον χώρο του, για να διαπιστώνουμε πρώτα το ποιά είναι η πραγματική κατάσταση και μετά να έχουμε το δικαίωμα να πούμε την γνώμη μας και να προτείνουμε λύσεις. Και αν...
Συγγνώμη κε.Κανελλόπουλε, αλλά θα μπορούσατε να έχετε πει και έναν καλό λόγο για μια χούφτα ταλαίπωρους, που προσπαθούν να βελτιώσουν την ζωή των σκυλιών, σ' αυτή την ελεεινή σε νοοτροπία χώρα. Ασχετα με το συγκεκριμένο θέμα και τελείως άσχετα με την Δέσποινα (ή ίσως και όχι... :rolleyes: ) τα 8 στα 10 νέα μέλη αυτού του φόρουμ, δεν έπρεπε να έχουν αποκτήσει σκύλο. Οταν πρωτοδιάβασα το θέμα της, σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να ανοίξουμε ένα καινούργιο, όπου να κατατάσσουμε στην κατηγορία των pet shops και των bybs, ως απαγορευμένων μέσων απόκτησης σκύλου, και την ηλικία ή μάλλον την οικογενειακή κατάσταση του κάθε ενδιαφερόμενου ιδιοκτήτη. Και αυτό γιατί τον τελευταίο καιρό, έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι γράφοντες με προβλήματα συμπεριφοράς των σκυλιών τους, είναι μικρής ηλικίας, με γονείς που δεν θέλουν το σκυλί στο σπίτι τους και οι νεαροί, έχουν δώσει μάχη γι' αυτό. Στην πορεία βέβαια, παρά την προσωρινή τους νίκη, πάντα, ο μόνος ηττημένος είναι ο φουκαριάρης άμαχος πληθυσμός - το σκυλάκι. Οι περισσότεροι, μετά τις συμβουλές, θίγονται γιατί δεν τους αρέσει βεβαίως αυτό που ακούνε.
Τελοσπάντων, Δέσποινα λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να έρθω στο σπίτι σου να τσεκάρω το πως ζει το σκυλί σου. Γι' αυτό λοιπόν κρίνω από όσα μας λες. Αυτή είναι η "δουλειά" του φόρουμ. Εσύ, εκτός από όσα δεν σου αρέσουν, καλά θα κάνεις να κρατήσεις στο μυαλό σου, τα γραφόμενα ανθρώπων, που έχουν όλη την πρακτική εκπαίδευση και εμπειρία που απαιτείται για να έχουν το δικαίωμα να ανοίγουν το στόμα τους και να ξέρουν τι λένε. Θα το ξεχωρίσεις, αν δυσκολεύεσαι και από το πρόσθετο Dr. επίσης στο nickname τους... Τους υπόλοιπους μπορείς και να μας αγνοήσεις. Δεν θα θιχτούμε... Το μόνο ζητούμενο είναι να περάσει το σκυλάκι σου (και εσύ μαζί του) την ζωή που του αξίζει.
Κε.Κανελλόπουλε, προσωπικά θα ήμουν ιδιαίτερα ευτυχής, να μας τιμούσατε με την άποψή σας, στα θέματά μας. Μπορεί να μην έχουμε ένα βουνό πτυχία, αγαπάμε όμως πολύ τα σκυλιά, τα δικά μας και των άλλων και παλεύουμε γι΄αυτά. Ο καθένας μας όπως μπορεί.

(Αν συνεχιστεί η συζήτηση, θα σκάσω, γιατί εγώ μπορώ να ξαναμπώ, κατά τα μεσάνυχτα πάλι...:mad::) )

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κοίταξε, και η κτηνίατρος του Μουφ έχει βουνά τα πτυχία αλλά συμφωνεί με την πλειοψηφία του φόρουμ περί εκπαίδευσης και ταράτσας! :) Επίσης με παρέπεμψε στον καινούριο εκπαιδευτή του Μουφ (αυτόν που ονομάζω φροντιστή) και γενικώς όταν πρόκειται για εκπαίδευση με παραπέμπει σε εκπαιδευτές. Η μόνη φορά που με έκραξε ήταν τότε με τη μάρκα μουφο-σκυλόφαγου.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Κανελλόπουλος Γιάννης και είμαι Διδάκτωρ Κτηνιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η έδρα μου αφορά κύκλους μαθημάτων που αφορούν ψυχολογία και ψυχοσύνθεση των ζώων και πώς επιδρά στην καθημερινότητα των ίδιων των ζώων και των κατόχων τους,αλλά και των ανθρώπων που πα περιβάλλει.
Εγώ να ζητήσω απο το Γιάννη (συγνώμη αλλά εγώ εδώ μιλάω σε όλους και μου μιλάνε όλοι στον ενικό) να μας πει σε ποιο τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών διδάσκει?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ο κυριος Κανελλόπουλος μας τα εχωσε κανονικοτατα, γιατι προφανως δεν γνωριζει ποσους νεους ιδιοκτητες με σοβαρα προβληματα με τον σκυλο τους εχει βοηθησει αποτελεσματικοτατα τοσα χρονια αυτη η κοινοτητα.

Εγω, μελος ενος μονο ετους, εχω δει απειρα παραδειγματα, με πρωτο φυσικα εμενα.

Θα ηθελα να του ζητησω την χαρη να μας αναλυσει, μετα απο την επισκεψη του στην φιλη Δεσποινα, τα συμπερασματα του και να μας πει τις λυσεις που προτεινει.

Οχι να τα πει μονο στην Δεσποινα και να φυγει. Το δικαιουμαστε κι εμεις μετα απο τις κριτικες που δεχτηκαμε.
Περιμενω με αγωνια! :)

Επισης, πριν τους χαρακτηρισμους του τυπου "κομπογιαννιτες", καλο θα ηταν να κανει τον κοπο να μαθει ποιοι ειναι καποιοι ανθρωποι που εγραψαν στο θεμα. Νομιζω ειναι ευκολο να εστιασει με ποιων μελων το βιογραφικο και την αποψη αξιζει να ασχοληθει!!

Κυριε Κανελλοπουλε, κι εγω ειμαι αποφοιτος της Πολυτεχνικης του ΑΠΘ, τμημα μηχανολογων μηχανικων. Στην δουλεια μου τα προβληματα συνηθως τα επιλυουν οι παλιοι, μπαρουτοκαπνισμένοι και εμπειροι μηχανικοι και οχι οι δοκτορες.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97