συγγνώμη αλλά δημιουργήθηκε μια λάθος εντύπωση!!! η τζίνα δεν είναι επιθετική έξω..ποτέ δεν έχει δώσει τέτοια σημάδια!αντιθέτως είναι ιδιαίτερα φιλική κ με σκυλιά και με ανθρώπους!!!!!!!
Δεν έχει ενηλικιωθεί ακόμη γι' αυτό. Δεν έχει το θάρρος ακόμη να δαγκώσει ξένο. Παιδί βέβαια ΑΝΕΤΑ, αν την ενοχλήσει (ή πάρει το κουκουνάρι της). Το γεγονός παραμένει πως είσαι διαθετημένη να το αφήσεις στην τύχη! Η σκύλα σου θα άλλάξει ΠΟΛΥ ακόμη μέχρι να "γίνει γυναίκα", και αν δεν εκπαιδευτεί, θα χειροτερέψει πολύ (το ξαναείπα αυτό ή μου φαίνεται; ).
παρέλειψα να δώσω μια σημαντική λεπτομέρεια, όσον αφορά την άσχημη συμπεριφορά της που μόλις μου ήρθε στο μυαλό...η συμπεριφορά αυτή, λοιπόν, επιδεινώθηκε αφού φιλοξενούσα στον ίδιο χώρο ένα σκυλάκι που μου το παράτησαν για να του βρω σπίτι..τελικά το σκυλάκι υιοθετήθηκε, αλλά από εκείνην την περίοδο η τζίνα διεκδικούσε περισσότερο τα πράγματά της..δεν ξέρω βεβαια κατά πόσο σχετίζεται αυτό.
ΑΣΧΕΤΟ. Απλά μέχρι τώρα η σκύλα σου ήταν ΚΟΥΤΑΒΙ. Κανένα κουτάβι δεν είναι επιθετικό (εκτός αν είναι άρρωστο). Πολλοί σκύλοι προσπαθούν να "εκπαιδεύσουν" το αφεντικό τους να κάθεται φρόνημα, αλλά πρέπει να μεγαλώσουν πρώτα λίγο!
και σας πληροφορώ πως το συγκεκριμένο χώρο τον έχω φτιάξει έτσι ώστε να κάθομαι κ εγώ μαζί της κ περνώ πολλές ώρες μαζί της εκεί παίζοντας...και πείτε μου κάτι...δλδ και στο σπίτι να την είχα μέσα όλη μέρα, αν δούλευα 8ωρα κ 10ωρα, μόνο του δε θα'ταν το σκυλί...ε, κάτι παρόμοιο ζει κ τώρα...απλά αντί για το σπίτι μου, όταν λείπω, ζει στο σπιτάκι της επάνω..δε μπορώ να καταλάβω τη διαφορά.
Είναι κρίμα που δεν την καταλαβαίνεις. Το να βλέπει ότι επιτρέπεις τον κάθε βλάκα ξένο μέσα στην φωλιά σου, ενώ εκείνη δεν την καταδέχεσαι, είναι κάτι που την μπερδεύει και την στεναχορεί. Είναι κάτι που καταστρέφει την σχέση σας, και την ψυχική της ισορροποία. Και σε δωμάτιο με κληματισμό να την είχες, με το καλύτερο φαί και τα ωραιότερα παιχνίδια, πάλι το ίδιο θα σου έλεγα. Επίσης, δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν βαριέσαι να κάθεσαι με τις ώρες μαζί της στην ταράτσα (συγνώμη κι όλας, αλλά μου φαίνεται πως προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως δεν αισθάνεται μοναξιά + πλήξη εκεί πάνω).
θεωρώ ανώφελο το να καθίσω να σας αποδείξω το πόσο αγαπώ τη σκύλα μου(και τα σκυλάκια γενικότερα) γτ όλοι νομίζετε πως νιώθω τέλεια που όταν λείπω είναι πάνω...θα μου πείτε να μην το έπαιρνες,,,όμως επειδή είδα το χώρο όπου ζούσε ο πατέρας της , είμαι 1000% σίγουρη πως εδώ περνάει πολύ καλύτερα.
Δεν αμφιβάλλω πως την αγαπάς πολύ. Γι 'αυτό και είμαι σίγουρη πως θα κάνεις το σωστό και θα βρείς έναν καταπληκτικό εκπαιδευτή να σας εκπαιδεύσει και τις δύο και να σε βοηθήσει να της αλλάξεις τον τρόπο που νιώθει εκείνη για εσένα.
όπως κ να'χει, σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις υπερπολύτιμες συμβουλές σας.