Τεράστιο πρόβλημα συμπεριφοράς του σκύλου μου προς εμένα

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
*lingua*
δεν αφορουσε εσενα η διευκρινιση αλλα την κοπελα με το προβλημα καλη μου.γιατι απορει και διαφωνει οτι ειναι κακοποιηση τα οσα εχει υποστει ο τετραποδος φιλος μας.
Μετά από τρεις σελίδες ποστ, τί ήθελες να κάνω να μην παρανοήσω*lingua*:D:D:D:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
είναι πασιφανές ότι δεν διαθέτει τα προσόντα να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει και ήδη έχασε μιά μέρα διαβάζοντας τί???

και όλοι μαζί να αρχίσουμε τα "κάνε έτσι" "κάνε αλλιώς" σε συδιασμό με το τί θα καταλάβει και τι θα καταφέρει μόνο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα

πέρασε μιά μέρα ακόμα

όλοι διαβάσατε τι γράφει η Στέλλα και όλοι ξέρουμε ότι ΞΕΡΕΙ πολύ καλά τι λέει

τελεία και παυλα

.-

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Προσωπικα περιμενα με αγωνια να μιλησει η Στελλα, επειδη εχει ασχοληθει με παμπολλες τετοιες περιπτωσεις, και περιμενα να ειναι περισσοτερο αισιοδοξη.
Δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι ειναι τοσο σοβαρο το προβλημα.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Και εγω απο χθες το ποστ της Στελλας περιμενα.

Δεσποινα ,
Οσα σου ειπε η Dr.Zhivago. Δεν θα χασεις.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
συγγνώμη αλλά δημιουργήθηκε μια λάθος εντύπωση!!! η τζίνα δεν είναι επιθετική έξω..ποτέ δεν έχει δώσει τέτοια σημάδια!αντιθέτως είναι ιδιαίτερα φιλική κ με σκυλιά και με ανθρώπους!!!!!!!

Δεν έχει ενηλικιωθεί ακόμη γι' αυτό. Δεν έχει το θάρρος ακόμη να δαγκώσει ξένο. Παιδί βέβαια ΑΝΕΤΑ, αν την ενοχλήσει (ή πάρει το κουκουνάρι της). Το γεγονός παραμένει πως είσαι διαθετημένη να το αφήσεις στην τύχη! Η σκύλα σου θα άλλάξει ΠΟΛΥ ακόμη μέχρι να "γίνει γυναίκα", και αν δεν εκπαιδευτεί, θα χειροτερέψει πολύ (το ξαναείπα αυτό ή μου φαίνεται; ).

παρέλειψα να δώσω μια σημαντική λεπτομέρεια, όσον αφορά την άσχημη συμπεριφορά της που μόλις μου ήρθε στο μυαλό...η συμπεριφορά αυτή, λοιπόν, επιδεινώθηκε αφού φιλοξενούσα στον ίδιο χώρο ένα σκυλάκι που μου το παράτησαν για να του βρω σπίτι..τελικά το σκυλάκι υιοθετήθηκε, αλλά από εκείνην την περίοδο η τζίνα διεκδικούσε περισσότερο τα πράγματά της..δεν ξέρω βεβαια κατά πόσο σχετίζεται αυτό.
ΑΣΧΕΤΟ. Απλά μέχρι τώρα η σκύλα σου ήταν ΚΟΥΤΑΒΙ. Κανένα κουτάβι δεν είναι επιθετικό (εκτός αν είναι άρρωστο). Πολλοί σκύλοι προσπαθούν να "εκπαιδεύσουν" το αφεντικό τους να κάθεται φρόνημα, αλλά πρέπει να μεγαλώσουν πρώτα λίγο!

και σας πληροφορώ πως το συγκεκριμένο χώρο τον έχω φτιάξει έτσι ώστε να κάθομαι κ εγώ μαζί της κ περνώ πολλές ώρες μαζί της εκεί παίζοντας...και πείτε μου κάτι...δλδ και στο σπίτι να την είχα μέσα όλη μέρα, αν δούλευα 8ωρα κ 10ωρα, μόνο του δε θα'ταν το σκυλί...ε, κάτι παρόμοιο ζει κ τώρα...απλά αντί για το σπίτι μου, όταν λείπω, ζει στο σπιτάκι της επάνω..δε μπορώ να καταλάβω τη διαφορά.
Είναι κρίμα που δεν την καταλαβαίνεις. Το να βλέπει ότι επιτρέπεις τον κάθε βλάκα ξένο μέσα στην φωλιά σου, ενώ εκείνη δεν την καταδέχεσαι, είναι κάτι που την μπερδεύει και την στεναχορεί. Είναι κάτι που καταστρέφει την σχέση σας, και την ψυχική της ισορροποία. Και σε δωμάτιο με κληματισμό να την είχες, με το καλύτερο φαί και τα ωραιότερα παιχνίδια, πάλι το ίδιο θα σου έλεγα. Επίσης, δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν βαριέσαι να κάθεσαι με τις ώρες μαζί της στην ταράτσα (συγνώμη κι όλας, αλλά μου φαίνεται πως προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως δεν αισθάνεται μοναξιά + πλήξη εκεί πάνω).

θεωρώ ανώφελο το να καθίσω να σας αποδείξω το πόσο αγαπώ τη σκύλα μου(και τα σκυλάκια γενικότερα) γτ όλοι νομίζετε πως νιώθω τέλεια που όταν λείπω είναι πάνω...θα μου πείτε να μην το έπαιρνες,,,όμως επειδή είδα το χώρο όπου ζούσε ο πατέρας της , είμαι 1000% σίγουρη πως εδώ περνάει πολύ καλύτερα.

Δεν αμφιβάλλω πως την αγαπάς πολύ. Γι 'αυτό και είμαι σίγουρη πως θα κάνεις το σωστό και θα βρείς έναν καταπληκτικό εκπαιδευτή να σας εκπαιδεύσει και τις δύο και να σε βοηθήσει να της αλλάξεις τον τρόπο που νιώθει εκείνη για εσένα.

όπως κ να'χει, σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις υπερπολύτιμες συμβουλές σας. :)
Όσον αφορά το κούρεμα, ίσως ο κτηνίατρος να κατάλαβε πως δεν την βουρτσίζεις ή να κατάλαβε πως θα σε δαγκώσει αν την βουρτσίσεις. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις, καλύτερα να κουρευτεί. Το ΣΩΣΤΟ είναι να βουρτσίζονται τέτοιοι σκύλοι καθημερινά (να μην κουρεύονται), αλλά εσύ είσαι διαθετημένη να συμβιβαστείς με το να κάνεις απλά κάτι καλύτερο από αυτόν που είχε τον πατέρα της σκυλίτσας σου.

ΑΝ την αγαπάς πραγματικά, θα καταλάβεις πως της ΑΞΙΖΕΙ να την φροντίσεις σωστά (σε όλους τους τομείς) όπως αξίζει σε κάθε σκύλο.
Θα πάθεις πλάκα με το πόσο έξυπνη, υπάκουη και καλή φιλενάδα μπορεί να γίνει, αν σταματήσεις να ψάχνεις εύκολες λύσεις και την εκπαιδεύσεις σωστά. Εκπαιδευμένες (ΚΑΙ οι δυό σας) θα μπορέσετε να ζήσετε και μαζί πια. Όπως είναι τα πράγματα, ΜΗΝ την βάλεις στο σπίτι. Θα τα κάνεις χειρότερα.

@ Samborder. Είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνο να προσπαθήσει μόνη της να την μαλώσει ή να της επιβληθεί με τον οποιονδήποτε τρόπο. Εχουν περάσει το σημείο αυτό. Τώρα μόνο ένας επαγγελματίας μπορεί να βοηθήσει.

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
και η φυλή πολύ θέμα...
και το πάρσιμο απο την μάνα πολύ νωρίς
άσε σου λέω-τι να λέμε εδώ...

ενώ με μία δύο φορές σε έναν εκπαιδευτη και πολύ δουλειά στο σπίτι κάτι μπορεί να γίνει

για οικονομία τώρα
δεν υπάρχουν γκρουπάκια για ΒΥ πουθενά?

despinatzas

Member
11 Μαϊου 2010
23
0
το συμπέρασμα είναι ΕΝΑ!!!! το σκυλί μου είναι κακοποιημένο......:p :p :p :p πραγματικά έχω ακούσει ό,τι να'ναι εδω μέσα...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Δεν ειναι λαθος οι αποψεις.

Απλα ο ορος κακοποιηση στο ''σκυλισιο'' κοσμο ειναι διαφορετικος ;) .

despinatzas

Member
11 Μαϊου 2010
23
0
Niko έχω έρθει σε επαφή σήμερα με 2 εκπαιδευτές κ τον κτηνιατρό μου..κ ο λόγος???? οτι όλοι εδω μέσα με τρομοκράτησαν ότι 1ον το σκυλί μου κακοποιείται, 2ον ότι μπορεί ανα πάσα στιγμή να δαγκώσει τον οποιονδήποτε στη βόλτα, 3ον ότι πρέπει να πάει για ευθανασία κ οοο,τι άλλο έχει ειπωθεί τέλοσπάντων εδώ μέσα...

η ουσία είναι ότι έχω κλείσει με εκπαιδευτή (κ ο λόγος που απευθύνθηκα σε 2 διαφορετικούς εκπαιδευτές είναι για να έχω 2 απόψεις κ μια του κτηνιάτρου μου 3)...κ οι 3 ήταν αισιόδοξοι κ όταν τους είπα τι ειπώθηκε εδώ μέσα γελούσαν...πως είναι δυνατόν εδω οι περισσότεροι να με κατηγορούν για κακοποίηση κ να με αποθαρρύνουν κ μάλιστα να λένε πως ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΗ να κάνω το σωστό (δλδ να βαλω εκπαιδευτη), ενω ΟΥΔΕΠΟΤΕ εγώ ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο..αντιθέτως μάλιστα σεβάστηκα την άποψη όλων εδώ μέσα κ ήρθα ΑΜΕΣΑ σε επαφή με εκπαιδευτες...βιάζεστε όλοι να βαρέσετε κ να κολλήσετε στον τοίχο!!! απορώ τι καταλαβαίνετε!!!!...(υπάρχουν βεβαια κ οι εξαιρέσεις, ας με συγχωρέσουν που τους βάζω στο σύνολο)
μάλιστα σήμερα με επισκέφθηκαν 2 άνθρωποι ειδικοί για να ελέγξουν το περιβάλλον του σκύλου, τους δέχτηκα με πολλή χαρά..το τι μου είπαν δε θα το γράψω εδώ..όποιος θέλει να μάθει, ας έρθει να δει ο ίδιος!!!! επαναλαμβάνω δε, ότι αυτό δε σημαινει ότι δε φερω ευθύνη (κ το λέω για να μη βιαστούν μερικοί!!! ) κ όποιος θέλει να κρίνει τη ζωή του σκύλου μου, ας έρθει πρώτα να το δει από κοντά!!!! εγω ζήτησα συμβουλή κ όχι να με κρίνετε!!!!

12 Μαϊου 2010
15
0
Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Κανελλόπουλος Γιάννης και είμαι Διδάκτωρ Κτηνιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η έδρα μου αφορά κύκλους μαθημάτων που αφορούν ψυχολογία και ψυχοσύνθεση των ζώων και πώς επιδρά στην καθημερινότητα των ίδιων των ζώων και των κατόχων τους,αλλά και των ανθρώπων που πα περιβάλλει. Κάτι παρόμοιο δηλαδή με την συμπεριφορά αυτής της πανέμορφης σκυλίτσας. Με χαρά μου βλέπω καθημερινά να διογκώνεται ο αριθμός των κοινοτήτων πρόσβασης των ανθρώπων στη γνώση, όπως για παράδειγμα αυτό εδώ το forum που αποστολή του σαφώς και δεν είναι η εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων, κατάδειξη της εκάστοτε αρτιότερης για δόλιο σκοπό άποψης και φυσικά "σταύρωσης" του συνανθρώπου και λογομαχίας,αλλά η προάσπιση των φιλοζωικών συμφερόντων και πάνω απ' όλα η αγάπης μας για τα σκυλάκια,αφού για σκυλάκια αναφέρεται η κοινότητα αυτή. Με δέος παρατηρώ το πώς έχετε επικεντρωθεί σε όλα τα αρνητικά άνωθεν προαναφερθέντα όσον αφορά το χρήστη despinatzas, ενώ δεν έχω παρατηρήσει ούτε μια σωστή άποψη για το θέμα. Αντιθέτως παρατηρώ μια συστάδα ανυπόστατων εμπειρικών απόψεων,γιατί μόνο απόψεις μπορεί να είναι που ουσία δεν δίνουν στο πρόβλημα. Θα σας έλεγα λοιπόν ότι για να αναλύσετε μια συμπεριφορική κατάσταση ενός ζώον οργανισμού θα έπρεπε να διαθέτετε τις απαραίτητες γνώσεις νευρολογίας, ανατομίας, παθολογίας, φυσιολογίας και γενικότερα να είστε μικροί γιατροί,χωρίς βέβαια να φτάνει αυτό, γιατί απλά τότε θα έιχατε την υποδομή,τη σωστή υποδομή. Από κει και πέρα ας κάνατε κάποια μετεκπαίδευση σε θέματα συμπεριφοράς και ψυχοσύνθεσης ζώων για να έχετε κάτι το χειροπιαστό. Πολλοί θα ήθελαν να εκφέρουν μια άποψη για την στατική επάρκεια ενός κτιρίου,λίγοι διαθέτουν γνώσεις για τη δυναμική του.Για να πάω στο προκείμενο της σκυλίτσας,εγώ βρίσκομαι εδώ και δύο βδομάδες στη Λάρισα για να ενισχύσω σε παρόμοια θέματα τη σχολή της Ζωικής Παραγωγής του Τει Λάρισας,τμήμα συγγενές.Μόλις κάθισα στον υπολογιστή μου και είδα αυτό το θέμα.Ακριβώς επειδή στο Dortmund σαν μεταπτυχιακός και υποψήφιος διδάκτορας και μετέπειτα ενασχολούμουν εντόνως με θέματα εκπαίδευσης σκύλων θα ήθελα από τη Δέσποινα να μου αποστείλλει κάποιο μέσω επικοινωνίας ούτως ώστε αύριο που έχω ένα κενό το απόγευμα από τη σχολή να περάσω, εφόσον συμφωνεί και αυτή να δω τη σκυλίτσα.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Το θεμα ειναι οτι υπαρχει θεληση και ενδιαφερον απο σενα(το ξερω καλα αυτο).

Αν δουλεψεις εσυ την Τζινα με την βοηθεια του εκπαιδευτη θα υπαρξει βελτιωση.

Σχετικα με το που ζει η Τζινα θεωρω πως ειναι εμποδιο στην σχεση σας.Το δεσιμο με την ''αγελη'' γινεται απο την συνεχη επαφη στο χωρο του σπιτιου.Βλεποντας που κοιμασε,που τρως,πως συμπεριφερεσαι στον χωρο σου θα μπορεσει να σε κατανοησει περισσοτερο και να δεθει.

1ον το σκυλί μου κακοποιείτα
Σου λεω,κακοποιηση θεωρειται το να μην της επιτρεπεις να ερχεται στην ''φωλια'' σου. ;)
Αν παρατηρησεις του λυκους ή ακομα και μια αγελη απο αδεσποτα θα δεις οτι πανε παντου μαζι και κανουν τα παντα μαζι με την καθοδηγηση του κυριαρχου ζωου.
2ον ότι μπορεί ανα πάσα στιγμή να δαγκώσει τον οποιονδήποτε στη βόλτα,
Εγω αυτο δεν μπορω να σου πω οτι το αποκλειω.
Ειναι ακομα μικρη.Μεγαλωνοντας μπορει να βγαλει κ κατι τετοιο.Η Χιονα στα 2μιση της χρονια βγαζει καινουρια χουγια και συμπεριφορες.Αλλαζουν συνεχως αναλογως το τι θεμελια κ βασεις εχουν.

3ον ότι πρέπει να πάει για ευθανασία
Λογικο δεν ειναι? Ζωο ανεξελεγκτο εκει καταληγει.
Γιατι τωρα εχεις εναν καποιον ελεγχο πανω της,οταν ενηλικιωθει και θα εχει τον ιδιο αερα πως θα επιβληθεις? Και αν δεν σεβαστει εσενα που την ταιζεις γιατι να σεβαστει εμενα ή το παιδακι που λεγανε οτι μπορει να της παρει το κουκουναρι?

Το υφος εδω μπορει να ειναι λιγο κρυο/απομακρο/θα τα ακουσεις κατακεφαλα αλλα χαζομαρες δεν λενε :D .
Μην ξεχναμε παντα οτι η ιδεολογια του φορουμ στηριζει τις ιδανικες συνθηκες που μπορει να ζησει ενας σκυλος κοντα μας.

Υ.Γ.Θα μου τα πεις κ στο παρκο. Αν εισαι ακομα στην αναζητηση εκπαιδευτη μπορω να ζητησω και το τηλεφωνο εκεινου που εκπαιδευει τον Λουκας της Ρανιας.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
εγώ βρίσκομαι εδώ και δύο βδομάδες στη Λάρισα για να ενισχύσω σε παρόμοια θέματα τη σχολή της Ζωικής Παραγωγής του Τει Λάρισας
Πολυ ευχαριστο αυτο κ.Κανελλοπουλε!
Ειμαι φοιτητης του τμηματος Ζωικης Παραγωγης του Τει Λαρισας με ιδιαιτερη συμπαθια στα σκυλια απ οτι καταλαβαίνεται .

Θα δωσετε καποια διαλεξη στον χωρο του Τει μηπως?

despinatzas

Member
11 Μαϊου 2010
23
0
καλησπέρα κύριε κανελόπουλε! όπως ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ, είμαι ανοιχτή σε οποιαδήποτε επίσκεψη στο χώρο όπου μένει το τζινάκι μου αλλά κ εγω! πείτε μου όμως...παράλληλα με την κτηνιατρική , ασχολείστε και με την εκπαίδευση σκύλων?? έχετε κάποια εμπειρία ή απλά θέλετε να βεβαιωθείτε πως αυτά που γράφω αληθεύουν κ θέλετε να δείτε κατά πόσο ''κακοποιημένο'' είναι το σκυλάκι μου...

όσον αφορά την επικοινωνία, θα προτιμούσα να επικοινωνήσετε μαζί μου, στέλνοντας μου ένα e-mail [email protected]

Last edited:

12 Μαϊου 2010
15
0
Νίκο καλησπέρα και σε σένα, χαίρομαι που έχω ένα συνομιλητή από το τμήμα της ζωικής παραγωγής. Όχι δεν θα δώσω διάλεξη, επικουρικά ήρθα για θέματα διοικητικά και επαγγελματικών δικαιωμάτων, για τα οποία όμως δυστυχώς δεν είμαι καθόλου υπεύθυνος γιατί ενώ θα επιθυμούσα μια ανέλιξη από μέρους σας, άλλοι φορείς δεν το επιτρέπουν.

despinatzas

Member
11 Μαϊου 2010
23
0
σ'ευχαρίστω πολύ νίκο...η αλήθεια είναι πως έχω κανονίσει με έναν εκπαιδευτή κ θα 'ρθει μεθαυριο να μας δει κ να μιλήσουμε εκτενέστερα, να δει τη τζινα κ όλα όσα πρέπει να δει...η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να εμπιστευτώ κάποιον που δεν ξέρω, οπότε θα'ταν καλό(αν η ράνια είναι ευχαριστημένη με τον εκπαιδευτή thw), να επικοινωνήσω και μαζί του, να πάρω κ άλλη γνώμη..δεν έχω να χάσω κάτι...ο,τ ιήταν να χάσω το έχασα, κ αυτό ήταν χρόνος...:)

δεν είπα ότι είναι σωστό να μένει στην ταράτσα, αλλά όχι κ να μου λένε ότι πρέπει να βρεθεί νέος ιδιοκτήτης!!! τέλοσπάντων, το θέμα έληξε...το μόνο που με νοιάζει είναι να κάνει σωστά τη δουλειά του ο εκπαιδευτης!!! θα τα πουμε :)

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Νίκο καλησπέρα και σε σένα, χαίρομαι που έχω ένα συνομιλητή από το τμήμα της ζωικής παραγωγής. Όχι δεν θα δώσω διάλεξη, επικουρικά ήρθα για θέματα διοικητικά και επαγγελματικών δικαιωμάτων, για τα οποία όμως δυστυχώς δεν είμαι καθόλου υπεύθυνος γιατί ενώ θα επιθυμούσα μια ανέλιξη από μέρους σας, άλλοι φορείς δεν το επιτρέπουν.
Mαλιστα.
Φτανει που σας εχουμε στο φορουμ! Καθε βοηθεια και αποψη για τα θεματα που μας απασχολουν εδω ειναι επιθυμητη! :D

12 Μαϊου 2010
15
0
Δέσποινα, όπως σου προανέφερα είμαι μετεκπευδευθείς σε θέματα εκπαίδευσης σκύλων και πιο συγκεκριμένα τα μελετώ στη βάση τους, δηλαδή στη ψυχοσωματική διάσταση, γι΄αυτό και τα συμπεράσματα συνήθως είναι ασφαλή, ενώ όταν γίνεται μια επιτόπια έρευνα, μια επιτόπια επίσκεψη τότε αποκτούν και ρεαλιστική βάση. Έτσι εγώ επιθυμώ με κάποια ειδικά τεστ να "τσεκάρω" ας το πούμε τις αντδράσεις της σκυλίτσας για να το κατατάξω σε συμπεριφορικά κριτήρια και κανόνες, όπως ορίζουν διεθνείς βιβλιογραφίες. Από κει και περα θα δούμε το τι μπορεί να γίνει με την περίτπωση, που όπως περιγράφεται είναι αρκετά απλή. Να μην ανησυχείς καθόλου, καθώς το σκυλάκι σου όπως περιγράφεις πληροί όλες τις συνθήκες υγιεινής και δημόσιας υγείας, ενώ επίσης δεν μπορεί να θεωρηθεί παραμελημένο ή (αν είναι δυνατόν) κακοποιημένο εφόσον στην ταράτσα απλά το ζωάκι ζει σαν βασίλισσα. Μα δεν μας νοιάζει αν ζει σε ταράτσα και είναι βασίλισσα και έχει και άπλετες ώρες τη βόλτα της, αλλά το αν ζει μέσα σε σπίτι και δεν βγαίνει βόλτα....Η ταράτσα είναι το μέσο,αλλά αν το μέσο πληροί όλες τις συνθήκες υγιεινής, δημόσιας υγείας και πολυτέλειας του ζώου τότε αυτό μπορεί εκεί να κατοικεί!!!

despinatzas

Member
11 Μαϊου 2010
23
0
θα προτιμούσα να ερχόσασταν πρώτα από το χώρο μας(εφόσον υπάρχει αυτή η πολυτέλεια) και μετά να κρίνετε καλύτερα κ πιο ασφαλή..τώρα είναι λίγο υποκειμενικό αυτό που λέτε γτ δεν έχετε προσωπική εμπειρία κ κρίνετε μόνο από τα ποστ των φίλων μας εδώ(αν κ θα μου πείτε όλοι όσοι γράφουν εδώ δεν έχουν προσωπική εμπειρία κ επαφή με το προβλημά μου). απλά σας παρακαλώ μην ξεχάσετε να μου στείλετε email γτ είναι λίγο δύσκολο να το κανονίσουμε απο'δω.

12 Μαϊου 2010
15
0
Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο, απλά εγώ είμαι και πιο μεγάλος σε ηλικία και δεν πολυασχολούμαι με αυτά!Οπότε προφανώς θα χάσω πολλέεεεες συζητήσεις σας. Ελπίζω πάντως αυτό το οποίο διάβασα σήμερα να μην το ξαναδιαβάσω διότι πλήττει το κύρος ενός μεγάλου forum για τα σκυλάκια και εκθειάζει και εσάς του ίδιους.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97