Δεν τα ήξερα αυτά?? Κρίμα που είμαι παντρεμένος. Μια "κλαρινονύφη", θα μου ταίριαζε "γάντι"!!
Δεν τα ήξερα αυτά?? Κρίμα που είμαι παντρεμένος. Μια "κλαρινονύφη", θα μου ταίριαζε "γάντι"!!
αμα θες υπαρχει λιστα αναμονης για ΕξαρχειαΔεν τα ήξερα αυτά?? Κρίμα που είμαι παντρεμένος. Μια "κλαρινονύφη", θα μου ταίριαζε "γάντι"!!
Καλά τα συγκεκριμένα παλικάρια είναι Καμμένα Βούρλα....Βουρλα
το εχω προτεινει πρωτος,να περιμενεις στην σειρα σου παρακαλωδιοαμα θες υπαρχει λιστα αναμονης για Εξαρχεια
ποτε δεν ειναι αργα.Δεν τα ήξερα αυτά?? Κρίμα που είμαι παντρεμένος. Μια "κλαρινονύφη", θα μου ταίριαζε "γάντι"!!
Που να τρέχω τώρα...! Εσείς οι "λεύτεροι" μην χάσετε τα κελεπούρια για οικογένεια!ποτε δεν ειναι αργα.
οι δικηγοροι κλεφτες θα γινουν;;
Άρα να κοτσάρει το ίδιο το κορσο;;;να μου πει κάποιος κατι που μπορώ να κάνω ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕΙ ,
ΚΑΝΕΝΑΝ περα απο αυτα τα 2 που έτυχαν σε μένα και τυχαίνουν ίδιας ράτσας, δεν ήταν τόσο κοντα στο να πηδήξει! Και αυτό γιατι πορώνονται με την αίσθηση να σκοτώσουν...
Σε περίπτωση που πήδηξει θα σου προτείνω αυτο που εκανε ενας
παππούς στην γειτονιά μου δεν του το έκοψε κορσο αλλα
κανονική κούρσα και επειδή δεν του πήγενε να γυρίσει στο
σπιτι με άδειο λουράκι κοτσάρισε το πρώτο που βρήκε μπροστά
του και γύρισε με το άλλο.
Άρα να κοτσάρει το ίδιο το κορσο;;;
Θα το γλυτώσει και από τα ανεύθυνα ζευγαρώματα.
Υ.Γ: Ο παππούς στην γειτονιά σου πρέπει να το αγαπούσε πάρα πολύ το σκυλί του.
Και πάνω από όλα δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει τον χαμό του.
η αστυνομία είναι αρμόδια αρχή γιατί το να ειναι μόνιμα δεμένο το ζώο είναι κακοποίηση, επίσης νομίζω πως υπάρχει και κάποιος περιορισμός σχετικά με την εκτροφή πλέον αλλά δεν είμαι σίγουρη, μπορείς να το ψάξειςΑ γεια σου κατι τέτοιο ψάχνω! Που μπορώ να απευθυνθώ? Πρεπει να γίνει γρήγορα πριν τα ζευγαρώσουν (αν δεν το εκαναν ίδη)!
Δεν έχω την εμπειρία που έχετε, και οι βόλτες που έκανα στο χωριο με την σκυλίτσα μου είναι μετρημένες στο ενα χέρι, συνήθως πηγαιναμε προς τα χωράφια αλλα λόγο των αμέτρητων ψύλλων και τσιμπουριων αποφάσησα να πηγαινουμε μεσα στο χωριό , μηπως και δεν είμαστε τόσο εκτεθειμένοι! Αφου μου λετε οτι και εσεις συναντάτε και δεν έχει πηδήξει ποτέ κανένα , για μένα είναι απάντηση σε αυτό που ρώτησα δλδ τι κάνετε. Αρα δεν ανυσηχώ και δεν δίνω σημασία που μου την πέφτει έτσι! Αλλα διευκρινίζω και παλι τα μπροστινά του πόδια και το μισό του σώμα το έιχε βγάλει έξω απο το τοίχος και μου έδινε την εντύπωση οτι θα δώσει ενα σάλτο και μπαμ πανω μας!