Ταγαραδες ιδιοκτήτες σκύλων στο χωριό μου

Ghost

Well-Known Member
28 Απριλίου 2014
105
27
38
τελικα ειναι και ο σκυλος ταγαρας μαλλον.
20 ατομα τωρα γυρω του και αυτος δεν βγαζει αφρους μονο σε εσενα βγαζει.

ε να πουμε και καμια χοντρη,να σπαει η μονοτονια
1.δεν ήταν στο σπιτι του για να το ''προστατευει'' επομένως ποιος ο λόγος ?
2. να πηδήξει ήθελε

Δεν μπορώ να καταλάβω γτ τόσο χολή... λυπάμαι, κραταω με τα παραπάνω τα προσχήματα αλλα η ειρωνία παει συννεφο....

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
βρε τι χολη χαχαχχαχαχα συγνωμη αν σε εκανα να νιωσεις οτι εβγαλα χολη αλλα καπως ετσι γραφω παντα.
χοντρη ειπα εγω οχι χολη.

• Like
Reactions: ntoulis

Ghost

Well-Known Member
28 Απριλίου 2014
105
27
38
βρε τι χολη χαχαχχαχαχα συγνωμη αν σε εκανα να νιωσεις οτι εβγαλα χολη αλλα καπως ετσι γραφω παντα.
χοντρη ειπα εγω οχι χολη.
Το διαβασα απο άλλη οπτική γωνία και έχει δίκιο το παρεξήγησα , εγω συγνώμη!

Εχω επιρεαστεί πολύ απο το ζευγάρωμα που είδα! Νόμιζα οτι τα σκυλια ζευγαρώνουν απο τον πρώτο οίστρο αλλα μετά διαβασα οτι πρεπει να φτάσουν 3+(οχι απο προσωπικό ενδιαφέρον αλλα αν θυμαστε έπαιζε πολυ σαν θέμα προσφατα), και νιώθω σαν να είδα βιασμό ανηλίκου!

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
μωρε τι συγνωμη χωσε,νιωσε ανετα.

ελα τωρα πηρες και το ματακι σου και σε εμας βιντεο δεν εβαλες.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Τι είναι ο ταγαρας ρε παιδια;
Γράφοντας το στο γκουγκλε, μου έβγαλε έναν υπουργό, μια μεταφορική και κάτι φίλτρα νερού.
καλα στα εβγαλε.
πως λενε συνηθως τους υπουργους;;ε καπως ετσι.

• Like
Reactions: vek

Ghost

Well-Known Member
28 Απριλίου 2014
105
27
38
χααχχα ετσι ακριβώς! Ταγαράς είναι ο κλαρινογαμπρός κάπως, έτσι τους λεμε εμεις στα καρντάσια (β.ελλαδίτες) ανέκαθεν :p

Ghost

Well-Known Member
28 Απριλίου 2014
105
27
38
μωρε τι συγνωμη χωσε,νιωσε ανετα.

ελα τωρα πηρες και το ματακι σου και σε εμας βιντεο δεν εβαλες.
αν σου πω οτι έβγαλα θα με πιστέψεις? για την ακρίβεια σχεδον έβγαλα γιατί φοβόμουν μην με περάσουν εμένα για ανώμαλο , οι ανώμαλοι! Δεν φαίνεται κάτι , μονο η αμαρτωλή αυλή και μια κοπέλα (κοριτσάκι βασικα) που κάθεται μαρμαρομένη... άργησα να το σκεφτώ και ήταν στο τέλος!!

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
αν σου πω οτι έβγαλα θα με πιστέψεις? για την ακρίβεια σχεδον έβγαλα γιατί φοβόμουν μην με περάσουν εμένα για ανώμαλο , οι ανώμαλοι! Δεν φαίνεται κάτι , μονο η αμαρτωλή αυλή και μια κοπέλα (κοριτσάκι βασικα) που κάθεται μαρμαρομένη... άργησα να το σκεφτώ και ήταν στο τέλος!!
δικο μας παιδι εισαι και εσυ

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
χααχχα ετσι ακριβώς! Ταγαράς είναι ο κλαρινογαμπρός κάπως, έτσι τους λεμε εμεις στα καρντάσια (β.ελλαδίτες) ανέκαθεν :p
Και "κλαρινογαμπρός" τι είναι φίλε? Μία κοινή ελληνική λέξη, να περιγράφει αυτό που εννοείς, δεν υπάρχει?

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
ταγάρι το εχουμε πιο νότια
Με προλαβες.

Και "κλαρινογαμπρός" τι είναι φίλε? Μία κοινή ελληνική λέξη, να περιγράφει αυτό που εννοείς, δεν υπάρχει?
Υπαρχει. ταγαρας :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.028
Νεότερο μέλος
panagiotopk