Εν πάση περιπτώσει το Μουφ βγαίνει στον κήπο για τις ανάγκες του και από Δευτέρα θα μπορεί να πηγαίνει και στο σκυλόπαρκο το πρωί που δεν κάνει ζέστη (αυτή τη στιγμή έχει 45 βαθμούς και υγρασία). Εννοείται ότι αν ήμουν χειρότερα θα τον έστελνα σε πανσιόν, προτιμώ όμως να κρατήσω το εικοσάρι-τριαντάρι τη μέρα επί αρκετές βδομάδες μέσα στο κλουβί χωρίς αρκουδίσιο και να το χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή στο μέλλον, κυρίως αν πρόκειται να πρέπει να κάνει το Μουφ εγχείριση για τη δυσπλασία του. Άλλωστε ως γνωστόν του μαζεύω ήδη λεφτά σ' ένα λογαριασμό γι' αυτή τη δουλειά. Στον κήπο μπορεί για την ώρα να τριγυρίσει όταν δεν κάνει εφιαλτική ζέστη με σκυλοκαλώδιο 24 μέτρων. Το ίδιο το Μουφ πάντως φαίνεται να προτιμάει να τη βγάζει δίπλα μου όταν είμαι άρρωστη. Και όπως είπα, από Δευτέρα μου είπανε ότι σίγουρα θα μπορεί να πηγαίνει στο σκυλόπαρκο και να τρέχει όπου μπορώ να κάτσω άνετα και να το επιτηρώ όση ώρα θέλει. Το ζήτημα ήταν να πάρω την άδεια να παρκάρω ακριβώς έξω από το run την οποία και πήρα από το γιατρό, ενώ η τροχαία και ο σερίφης δήλωσαν ότι είναι ευχαριστημένοι από το όλον.