Να είναι καλά ο άνθρωπος! Ξέρεις, μπορεί και να σου τύχει και να απαντήσουν τώρα που είσαι πιο χαλαρή και δεν τρέχεις.
Ranja μη στεναχωριέσαι,δεν ήταν φαίνεται τυχερό να είναι μαζί σου! Ξέρεις πόσα σκυλάκια περιμένουν να υιοθετηθούν? Σένα άλλο θέμα που άνοιξα για δεύτερο σκύλο, και μου πρότειναν τα παιδιά διάφορα σκυλάκια,το ένα ήταν ωραιότερο απο το άλλο.Ξετρελάθηκα με όλα!!!!!Λοιπόν παιδιά, έχω νεότερα: To σκυλάκι που ήθελα πάει στο καινούργιο του σπίτι από την ερχόμενη εβδομάδα (το οποίο σπίτι δυστυχώς δεν είναι το δικό μου). Ας κλείσει λοιπόν το θέμα εδώ, δεν θα πω τίποτα άλλο πέρα από το πόσο στενοχωρήθηκα, κι ας ήταν δικό μου το λάθος που έδωσα στην κοπέλα λάθος εντύπωση. Εύχομαι το καινούργιο σπίτι της σκυλίτσας να είναι για πάντα και να βρει εκεί αστείρευτη αγάπη (αν και ό,τι λέω το λέω με δάκρυα στα μάτια). Αυτά.
χαχχα lol, ρε συ να'σαι καλά!Δεν ξέρω πως θα μοιάζει...με σκυλί πάντως σίγουρα
Κι εγώ αυτό νόμιζα (οτι δηλαδή πρεπει να σου'ρθει και να μη σου προτείνει κάποιος), αλλά τελικά πήρα σκύλο που μου προτεινε η φίλη xotikouli!! (Γενικά) δεν το'χω μετανιώσει! χεχεεκαλυτερα να μην της προτεινετε, θα της ξαναρθει μονο του πιστευω!!!
Είσαι πολύ γλυκιά, φτάνει μόνο να δει κανείς πώς μεγαλώνεις τα νεογέννητα. Αυτά είναι τελείως "από σπίτι" και "του καναπέ"!Για να ξεχαστεί το κάνουμε!
Ranja συγγνώμη άμα το παράκανα
Αν δεν το παράκανα, έχω κι άλλα να σου δείξω