Το χοιρινό είναι το πιο κοντινό κρέας στο ανθρώπινο. Για αυτό και ανθρώπινος οργανισμός όταν θα πρέπει να το διαχειριστεί - επεξεργαστεί παθαίνει κοκομπλόκο. Δε ξέρει αν θα πρέπει να το αντιμετωπίσει ως κάτι ξένο, ή κάτι δικό του, με αποτέλεσμα, διάρροιες ή δυσκοιλιότητες. Το παραπάνω ήρθε ράδιο αρβύλα στα αυτιά μου, οπότε επιφυλάσσομαι για την εγκυρότητα της πληροφορίας.Θες να πεις κατι παραπανω Kyveli για αυτο?
Πέραν αυτού όμως, από γιατρούς (όλο και σε κάποια έρευνα θα βασίζονται) έχω ακούσει, ότι κατηγορείται για καρκινογενέσεις, περισσότερο από κάθε άλλο κρέας. Κατά πόσον αυτό θα μπορούσε να επαληθεύει την παραπάνω θεωρία.. Φαντάζομαι για αυτούς που την επινόησαν, ναι.
Ο @ntoulis είναι ο πλέον κατάλληλος για να μας δώσει μια σοβαρή κι εμπεριστατωμένη απάντηση.