Συνάντηση dogueros

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
το μέρος είναι αδιάφορο ( τι 180 - τι 200κμ)
θα προτιμούσα σαββάτο απόγευμα ή κυριακλη και ώρα τέτοια ώστε να προλάβω κι εγώ............. μέσα νοεμβρίου καλό μου ακούγεται..

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
εχουμε κ λεμε ... μεχρι στιγμης ειμαστε 6 ... για ελατε για ελατε μην παρετε απουσιες !!!!

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Θα ακολουθήσουν οδηγίες πρόσβασης για το Skipper.

Όσον αφορά στους σκύλους μας, η συνοδεία τους θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, όπως καιρός, ποσότητα συμμετεχόντων κλπ.

mairyk

Well-Known Member
27 Μαϊου 2008
198
1
47
Αθήνα
Και ναι να λέγατε πάλι δεν θα ερχόμασταν με τον Ρόμελ.

Για να είμαστε όοολοι μαζί θα πρέπει να γυμναστούμε καλά. Θέλει μπράτσα ...
Αμαλία αν θέλεις να φέρεις το αγόρι σου είσαι ελεύθερη. Θα χαρούμε. Δεν νομίζω ότι λέει κανένας μας όχι σε φαγητό και dogaki. :D

Last edited:

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
αλλα ξέρω γιατί τα κάνετε αυτά θέλετε να με δείτε στα τηλεοπτικά παράθυρα να δίνω εξηγήσεις πως το skipper έγινε καλοκαιρινό k τον τυφώνα με όνομα "ρομελ" που πέρασε από το κατάστημα !!!

ξεφύγαμε από το θέμα εδώ μέσα !!!

mairyk

Well-Known Member
27 Μαϊου 2008
198
1
47
Αθήνα
Υπερβολές .....
Ο Ρομελάκος δεν είναι τυφώνας.
Είναι ένα γλυκύτατο μεγάλο λευκό σκυλάκι, που δίνει χεράκι και ανεβαίνει ολόκληρος απάνω σου για αγκαλιά.
Άλλωστε ακόμα κουτάβι είναι !
Τώρα αν τρομάξει κάποιος εεε δεν φταίει εκείνος :p :D

Σε καλό μας, γελάσαμε και σήμερα !

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εμενα που ειναι επίσης 9 μηνών κουτάβι ... αντιδράει σα το Ρομελ:rolleyes: Θα σου δώσει το ένα χεράκι θα του πεις το άλλο .. θα στο δώσει και το άλλο... αλλα το πήδημα για ένα φιλί στο στόμα μολις σας δει δε μπορείτε όσο και να το θέλετε να το αρνηθείτε :cool:

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Παρακαλείται ο Admin να μεταφέρει τις αναρτήσεις από #16 κι ένθεν στο θέμα "Συνάντηση dogueros".

Του αλλάξαμε τα φώτα του θέματος!
:)

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
έχουμε k λέμε στην συνάντηση μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει παρουσία
: #1 GRDANE #2 mairyk #3 Amaliaz #4 zafcon_romel
#5 elmejor #6 Promitheas #7 duaz #8 ROTTIE

επίσης θα θελα να τονίσω πως θα υπάρχει άλλη "σκύλο συνάντηση " με τα μικρά μας pony , προς το παρών είναι σημαντικό να βρεθούμε να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά ,δεν χρειάζεται να έχουν όλοι αρτζεντίνο μπορούν να έρθουν όσοι έχουν καλή διάθεση και όρεξη .

:rolleyes:... νομίζω πως λείπουν πολλοί για να βλέπω συμμετοχές,
σας περιμένουμε για ελάτε για ελάτε !!! !!!

Last edited:

zafcon_romel

Well-Known Member
25 Μαϊου 2009
112
1
Αγ. Σύλλας, Ηράκλειο
αλλα ξέρω γιατί τα κάνετε αυτά θέλετε να με δείτε στα τηλεοπτικά παράθυρα να δίνω εξηγήσεις πως το skipper έγινε καλοκαιρινό k τον τυφώνα με όνομα "ρομελ" που πέρασε από το κατάστημα !!!

ξεφύγαμε από το θέμα εδώ μέσα !!!
Άλλωστε όπως πετυχημένα είδα κάπου στο forum τι είναι τα dogo. Μεγαλούτσικα και κοντότριχα Μαλτέζ...:confused: