Συνάντηση dogueros

Blacktan

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2008
69
0
Υπαρχουν ενα σωρο μερη που μπορεις να αγορασεις καφεδακι και να πας σε παρακειμενο παρκακι ...

προσωπικη μου αποψη ειναι να επιλεγει ενα οχι με βαση το τι συμφερει απο πλευρας υποκειμενικων αποστασεων αλλα αντικειμενικα ποιο μερος εχει την πιο ευκολη προσβαση ...

Στου Παπαγου ειναι δραμα να προσεγγισει καποιος Νοτιος η Δυτικος ...

Καλυτερα να βρεθει καποιο μερος σε κομβικο σημειο που να εξυπηρετειται απο διαφορους τροπους συγκοινωνιας ...

ΟΑΚΑ , ΣΕΦ , σε καποιο σημειο κοντα σε σταθμο μετρο , κλπ ....

IMHO ....

mairyk

Well-Known Member
27 Μαϊου 2008
198
1
47
Αθήνα
Xάρη απο την στιγμή που δεν θα έχουμε τα σκυλιά μαζί, εμάς δεν μας ενδιαφέρει η απόσταση.Ούτος ή άλλως μένουμε μακριά απο τα πάντα σχεδών.
Όπου και να κανονιστεί θα έρθουμε.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Η προγραμματισμένη συνάντηση θα γίνει:

Σάββατο 11 Απριλίου και προτεινόμενη ώρα 16:00*
στο Café Verde του Άλσους Αλέξανδρου Παπάγου του Δήμου Παπάγου**

Παρακαλούνται όσοι πρόκειται να παρευρεθούν να μου αποστείλουν Π.Μ. για να δώσω το αναγκαίο τηλέφωνο επικοινωνίας της τελευταίας στιγμής***.

* αν υπάρχουν διαφορετικές προτάσεις για την ώρα (και μόνο για την ώρα), παρακαλώ να κατατεθούν στο παρόν θέμα το αργότερο μέχρι Πέμπτη 9 Απριλίου ώρα 10:00 π.μ.
** οδηγίες για την πρόσβαση θα αναρτηθούν στο παρόν, αύριο Τετάρτη 8 Απριλίου. Ενώ όσοι επιθυμούν να έρθουν με συγκοινωνία θα περάσει αυτοκίνητο να τους πάρει από τον πλησιέστερο κόμβο αστικών συγκοινωνιών, τον σταθμό "Εθνική Άμυνα" (έπειτα από προηγούμενη συνεννόηση).
*** βεβαίως η συνάντηση είναι ανοιχτή σε όλους όσους έχουν προτάσεις ή επιθυμούν να συμβάλλουν στα της φυλής.

Last edited:

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Οριστικά:
Η συνάντηση θα γίνει:
Σάββατο 11 Απριλίου και ώρα 16:00, στο Café Verde του Άλσους Αλέξανδρου Παπάγου του Δήμου Παπάγου (περιβάλλεται από τις οδούς Στρατάρχου Παπάγου, Πεντέλης, Κορυτσάς και Κύπρου).

Πρόσβαση με το αυτοκίνητο:
- όσοι έρθουν από Αττική Οδό, η πλησιέστερη έξοδος είναι η Υ2 της Περιφερειακής Υμηττου (κόμβος "Παπάγου - οδός Αναστάσεως"), η οποία οδηγεί στην οδό Αναστάσεως και αυτή με την σειρά της συναντά κάθετα την οδό Στρατάρχου Παπάγου. Στρίβοντας στην συμβολή των οδών Αναστάσεως - Στρατάρχου Παπάγου αριστερά θα συναντήσουν στα 50μ το Άλσος στο δεξί τους χέρι.
- όσοι έρθουν από Λεωφόρο Μεσογείων με κατεύθυνση Αθήνα προς Σταυρό, θα στρίψουν δεξιά στην διαστάυρωση (φανάρι) μετά το Γ. Κ. Νοσοκομείο "Γ. Γεννηματας" (όσοι έρθουν με κατεύθυνση από Σταυρό προς Αθήνα θα στρίψουν αριστερά στο φανάρι που βρίσκεται στο ύψος της πύλης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας). Αυτή είναι η οδός Κύπρου. ΜΕΤΑ από την πρώτη πλατεία αν στρίψουν αριστερά θα δουν το Άλσος μπροστά τους.

Πρόσβαση με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Μ.Μ.Μ.):
- Πλησιέστερος κόμβος Μετρό είναι ο σταθμός "Εθνική Άμυνα" της γραμμής 3 του Μετρό με πρόσβαση από αρκετές γραμμές λεωφορείων (για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.oasa.gr --> "Συγκοινωνιακή Πληροφόρηση" --> "Γραμμές" --> "Τον Δήμο που εξυπηρετούν" και δώστε "Παπάγος" στο πεδίο "Δήμος"). Όσοι χρησιμοποιήσουν Μ.Μ.Μ. παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μου για να περάσει αυτοκίνητο να τους πάρει από τον σταθμό "Εθνική Άμυνα".

Παρακαλούνται όσοι δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου μέσω Π.Μ. να το πράξουν για να λάβουν τηλέφωνο επικοινωνίας.

GIANNHS17

Active Member
3 Απριλίου 2009
26
0
42
Το περιμενα τοοοοσο καιρο να γινει αυτη η συναντηση και να γνωριστουμε καλυτερα μεταξυ μας και να συζητησουμε....μολις χθες εμαθα οτι το Σαββατο εχω 24ωρη υπηρεσια (ειμαι δοκιμος πυροσβεστης) και δεν μπορειτε να καταλαβετε ποσο εχω στεναχωρηθει...(ο Σωτηρης ξερει :().
Ελπιζω να γινει μια νεα και καλη αρχη με ολους και να πανε ολα καλα γιατι η φυλη αξιζει και με το παρα πανω εναν δραστηροποιημενο ομιλο.
Καλα να περασετε παιδια και ανυπομονω να μαθω πως θα παει η αυριανη συναντηση σας.Ελπιζω στην επομενη συναντηση να δωσω και εγω το παρων....
καλη συνεχεια σε ολους!!

Blacktan

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2008
69
0
Μολις επεστρεψα απο εξωτερικο....
προφανως και θα βρισκεστε στην συναντηση ...

εν αναμονη σχολιων και εντυπωσεων .... :)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
ο όμιλος τουλάχιστον θα επανεργοποιηθεί? γραφεία? τηλέφωνα? πληροφορίες? καταλήξατε κάπου ή αναβλήθηκε? κάποια ενημέρωση..?

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
από άλλο thread, κατ'αλαβα ότι ο όμιλλος επαναδραστηριοποιείται...
τηλέφωνα, νέα του πως γινόμαστε μέλη...? καταστατικό?
σωτήρη..?

elmejor

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2009
71
2
Moschato-Athens
θερμα συνγχαρητηρια για την επανεκλογη.......οποτε βρεις χρονο επικοινωνουμε για τα υπολοιπα...(εγγραφη κτλ.)

elmejor

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2009
71
2
Moschato-Athens
Μαιρη αν σου πω οτι εκπλησομαι θα ειναι ψεμα....θα χαρω πολυ να τα λεμε συχνοτερα και απο κοντα για τις βολτες που ειπαμε ..¨)
;)

zafcon_romel

Well-Known Member
25 Μαϊου 2009
112
1
Αγ. Σύλλας, Ηράκλειο
Μαιρη αν σου πω οτι εκπλησομαι θα ειναι ψεμα....θα χαρω πολυ να τα λεμε συχνοτερα και απο κοντα για τις βολτες που ειπαμε ..¨)
;)
:eek:ΟΠΑ...... :mad:
Τι βόλτες είπατε?????
Μάλλον η Μαίρη δε θα μπορέσει να έρθει....:D:D:D

Πέραν της πλάκας (ελπίζω), όντως ώρα είναι να οργανωθούμε..

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Προσεχώς θα κανονιστεί συνάντηση με όλους όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για τον Όμιλο η να εγγραφούν σε αυτόν.

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
Nομίζω πως η ώρα ήρθε να ορίσουμε σιγά σιγά ένα νέο τόπο συνάντησης ... κατά τις 15 Nοεμβρίου εγώ θα πρότεινα, ώστε να έχουμε όλοι μας το χρόνο να κανονίσουμε λίγο χρόνο ελεύθερο και να είμαστε όσοι πιο πολλοί μπορούμε ...

εγώ αυτήν την φορα προτείνω σαν μέρος το skipper στο Φάληρο ..

όσο για την ημερομηνία το συζητάμε !!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ε, ναι! Αυτή τη φορά μας χρωστάτε συνάντηση στα νότια προάστια!

Σταμάτη, επιλήψου! :D