Συνάντηση dogueros

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
Τωρα που η ανοιξη μπαινει τα μπουφαν σιγα σιγα τα ξεχναμε , οι καμπιες ετοιμαζονται να γινουν πεταλουδες ,
οι φραπεδες ξανα στο προσκηνιο ...οι ποικιλιες και τα ουζα ειναι στο πνευμα των ημερων
τωρα που η ημερα κρατα πιο πολυ ...
τωρα που ολα γυρω μας θυμιζουν και μυριζουν στο προσκηνιο

ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ DOGUEROS !!!

Δωστε ιδεες , προτασεις μερος , μερα κτλ
((( βεβαια να γινει πριν την εκθεση τελος του μηνα εεεε τι λετε ? )))

δλδ οχι αυτο αλλα το επομενο σαββατοκυριακο εγω θα λεγα βεβαια
εμενα κατι μου γρατζουναει το μυαλο να καναμε καμια εξορμηση σε καμια Καισιαριαννη
με τα ταπερακια μας κ τα ψυγειακια μας πικ νικ κατασταση !!!

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
γιατι ρε μαγκες ξηγιεστε ετσι; Αν εμεις θελουμε να ερθουμε με μπουλμαστιφ, και αγαπαμε και τα ντογκο, δε γινεται, εν αναγκη θα φορεσουμε κατι ασπρο

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Χαχαχα μη βαλεις μονο ασπρη ρομπα που να δενει πισω.. θα ταιριαζεις βεβαια με τους dogueros τωρα που το σκεφτομαι:paja1::paja1::paja1:

DIMSAR

Member
21 Φεβρουαρίου 2010
22
0
44
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Πολύ καλή ιδέα...Για το επόμενο ΣΚ είμαι και εγώ μέσα!!Τώρα βουνό η θάλασσα...έχει σημασία??Νομίζω οτι θα διασκεδάσουμε και εμείς και αυτά...Άντε να μαζευτούμε..

bill

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
79
0
Εγω μονο για την επομενη κυριακη μπορω γιατι το επομενο σαββατο θα ειμαι εκτοs αθηνων.
Και εχω να πω οτι συμφωνω απολυτα με την προταση του duaz για καισαριανη.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Και γω τελικα δεν καταλαβα... Θα γινει η εξορμηση? Και εμεις ειμαστε μεσα! Ειχαμε ενα θεμα με το στομαχι μας ( ειναι και ευαισθητος ο μπουταλας!) αλλα το ξεπερασαμε και ειμαστε ready!

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
αντε δηλωστε παρουσιες για να βρεθουμε !!!

AMALIAZ
dogo blanca
kos
dimsar
bill
ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ???

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ναι!!! Και λεω για αυριο καλυτερα όχι Κυριακή γιατι δειχνει βροχες ολη την ημερα...