Το ερωτημα είναι τι ακριβως γινεται τις τελεταιες μερες στο φορουμ ?
Την μια το κουταβι που δεν γεννηθηκε από τον φανταστικο και τρομερο εκτροφεα…………
Την άλλη το συμβολαιο παραδοσης του κουταβιου που μονο το βρακι του δεν δινει ο φανταστικος και τρομερος εκτροφεας(που βεβαια δεν υπηρξε ποτε και δεν θα υπαρξει και ποτε) στον σκυλογονιό………….
Ενας εκτροφεας ονειρο, ενας εκτροφεας υποδειγμα, ενας εκτροφεας ιδανικος για κάθε γυναικα !!!
Οτιδηποτε λιγοτερο είναι προβλημα……οτιδηποτε λιγοτερο είναι ¨ανηθικο¨………συνειρμικα παει το πραγμα……….
Παιζουμε με τα ποσά! ¨παρε 50 αν το πας στη εκθεση, παρε 150 αν το λουζεις κάθε σαββατο, παρε 250 αν ζησει μεχρι την δευτερα παρουσια¨……
Συνεχεις αποπροσανατολισμος……… ¨τοσα κονομαει αυτος, να ριξει τις τιμες, δεν μου βγαινουν τα ποσα, αυτος με αυτές τις τιμες παντελονιαζει τοσα, χομπυ είναι, θελει να βγαλει κιολας??¨
¨Το τραπεζι για το γκρουμινγκ εγω θα του το παρω???? Την εκθεση στο εξωτερικο εγω θα του την πληρωσω???? Την σπερματεγχειση από το εξωτερικο εγω θα του την …..τραβηξω ???¨
…….ΑΛΛΑ, αν δεν τα κανει όλα αυτά ¨ελα μωρε με τον BYB…. Που εχει 3 σκυλια και το παιζει εκτροφεας…… παει σε μια εκθεση του ΚΟΕ και κατι τρεχει στα γυφτικα……
Κυνηγαμε την ουρα μας και δεν καταλαβαινω γιατι………
Την μια λες ότι (ουσιαστικα)δεν τολμησες να γινεις ο (ιδανικος)εκτροφεας (και)γιατι θα εμπανες μεσα και δεν το αντεχες…………από την άλλη δεν είναι ελιτιστικο αθλημα η εκτροφη……εεε, μπερδευομαι…….
ακομα και οι επαγγελματιες του χωρου το λενε ξεκαθαρα, ¨την εκτροφη την εχουμε για κραχτη, δεν αφηνει τιποτα, από τα αλλα επιβιωνουμε¨, καποιοι που δεν εχουν ασχοληθει ποτε με την εκτροφη κανουν εκτροφη με το κομπιουτερακι και το ταμειο τους βγαινει θετικο…… τι να πει κανεις………
Ειμαι ξεκαθαρος, τις τελεταιες μερες, εσυ και καποιοι αλλοι που σε σιγονταρουν αποπροσανατολιζετε(όχι σκοπιμως βεβαιως) συνεχως την κουβεντα, την ουσια, τον στοχο του κάθε ιδιοκτητη, αυτό που πραγματικα πρεπει να τον ενδιαφερει, το σωστο και υγειες κουταβι που πρεπει να παρει από τον εκτροφεα., όχι το πόσα θα δωσει και το ΑΝ θα κονομησει ο εκτροφεας…………
Μαζεψτε το !!
Και ναι, αν καποιος δεν σας ηξερε ή αν ηταν της …….προβοκατσιας θα ελεγε ¨ποιος τους εβαλε ρε παιδια??¨
Υ.Γ.1.πριν λιγο καιρο σου εγραψα ότι το κλιμα για τους εκτροφεις στο φορουμ δεν είναι θετικο(και δεν σου αρεσε)………
Υ.Γ.2. Και δεν επιτιθεμαι ουτε εγω.......