Συμβόλαιο αγοράς σκύλου

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Φίλε Γιόρκι κανείς λάθος.

Στη ζωη ολα περιστρέφονται γυρο απο το χρήμα αλλα η συζήτηση
σε αυτους τους δυο μίτους του dj δεν συνέβη αυτό.

Η αναφορά στο χρηματοοικονομικό και οι περισσότερες ενστάσεις
εχουν να κανουν με το γιατι κάνει στην άκρη ο οραματιστής
και αφήνει τόπο στους ντοσεντεράδες.

Και μην νομίζεται οτι ολοι εμείς οι "άνθρωποι της αγοράς" που
παράγουμε-διακινούμε άψυχα προϊόντα τα θεωρούμε εντελώς
άψυχα. Υπάρχει και στο "άψυχο" συναίσθημα και ξέρουμε να
το "λογαριάσουμε".

• Like
Reactions: matilda

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Σωστα τα λες york , με μια διαφορά: τη σήμερον ημέρα ειναι αδύνατο των αδυνάτων ενας τυχαίος ερασιτεχνης να πουλησει 6 κουτάβια οποιασδήποτε φυλής με 800 ευρώ, χωρίς να έχει χώσει χρήμα σε εκθέσεις, εξετάσεις, γιατρούς και όλα τα συναφή. Δυο τίνα θα συμβούν, ή θα χώσει φράγκα και τότε ναι, μπορει να τα δώσει τόσο ή δε θα χώσει και στην καλύτερη να πάρει 4-5 κατοστάρικα, άντε 6 αν βρεθει κανενα γκραντε κορόιδο. Και στις δύο περιπτώσεις χρήμα δε βγάζει με μία γέννα ο εν λόγω τύπος εκτροφέα, χαρτζιλίκι ίσως, αν είναι τυχερός. Μπορεί κυνολογικά να μην έχει ξυπνήσει ο Ελληνας αλλα όταν πρόκειται να δώσει χρήμα διυλίζει τον κώνωπα ,ασε που με τα φόρα, το φεις, την ελευθερη επικοινωνία κλπ είναι πανεύκολο να βρεις εναλλακτικές πηγές αγοράς.

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
@pouf

Θεωρείς πως είμαι ένας από αυτούς που "προσπαθούν" κάτι τέτοιο;...και δεν το λέω "επιθετικά"...:)

...και αν δεν εννοείς εμένα, υπάρχει λόγος που δεν λες ξεκάθαρα ποιοι νομίζεις πως κάνουν κάτι τέτοιο;
Το ερωτημα είναι τι ακριβως γινεται τις τελεταιες μερες στο φορουμ ?

Την μια το κουταβι που δεν γεννηθηκε από τον φανταστικο και τρομερο εκτροφεα…………
Την άλλη το συμβολαιο παραδοσης του κουταβιου που μονο το βρακι του δεν δινει ο φανταστικος και τρομερος εκτροφεας(που βεβαια δεν υπηρξε ποτε και δεν θα υπαρξει και ποτε) στον σκυλογονιό………….

Ενας εκτροφεας ονειρο, ενας εκτροφεας υποδειγμα, ενας εκτροφεας ιδανικος για κάθε γυναικα !!!

Οτιδηποτε λιγοτερο είναι προβλημα……οτιδηποτε λιγοτερο είναι ¨ανηθικο¨………συνειρμικα παει το πραγμα……….

Παιζουμε με τα ποσά! ¨παρε 50 αν το πας στη εκθεση, παρε 150 αν το λουζεις κάθε σαββατο, παρε 250 αν ζησει μεχρι την δευτερα παρουσια¨……

Συνεχεις αποπροσανατολισμος……… ¨τοσα κονομαει αυτος, να ριξει τις τιμες, δεν μου βγαινουν τα ποσα, αυτος με αυτές τις τιμες παντελονιαζει τοσα, χομπυ είναι, θελει να βγαλει κιολας??¨
¨Το τραπεζι για το γκρουμινγκ εγω θα του το παρω???? Την εκθεση στο εξωτερικο εγω θα του την πληρωσω???? Την σπερματεγχειση από το εξωτερικο εγω θα του την …..τραβηξω ???¨

…….ΑΛΛΑ, αν δεν τα κανει όλα αυτά ¨ελα μωρε με τον BYB…. Που εχει 3 σκυλια και το παιζει εκτροφεας…… παει σε μια εκθεση του ΚΟΕ και κατι τρεχει στα γυφτικα……

Κυνηγαμε την ουρα μας και δεν καταλαβαινω γιατι………

Την μια λες ότι (ουσιαστικα)δεν τολμησες να γινεις ο (ιδανικος)εκτροφεας (και)γιατι θα εμπανες μεσα και δεν το αντεχες…………από την άλλη δεν είναι ελιτιστικο αθλημα η εκτροφη……εεε, μπερδευομαι…….
ακομα και οι επαγγελματιες του χωρου το λενε ξεκαθαρα, ¨την εκτροφη την εχουμε για κραχτη, δεν αφηνει τιποτα, από τα αλλα επιβιωνουμε¨, καποιοι που δεν εχουν ασχοληθει ποτε με την εκτροφη κανουν εκτροφη με το κομπιουτερακι και το ταμειο τους βγαινει θετικο…… τι να πει κανεις………

Ειμαι ξεκαθαρος, τις τελεταιες μερες, εσυ και καποιοι αλλοι που σε σιγονταρουν αποπροσανατολιζετε(όχι σκοπιμως βεβαιως) συνεχως την κουβεντα, την ουσια, τον στοχο του κάθε ιδιοκτητη, αυτό που πραγματικα πρεπει να τον ενδιαφερει, το σωστο και υγειες κουταβι που πρεπει να παρει από τον εκτροφεα., όχι το πόσα θα δωσει και το ΑΝ θα κονομησει ο εκτροφεας…………

Μαζεψτε το !!

Και ναι, αν καποιος δεν σας ηξερε ή αν ηταν της …….προβοκατσιας θα ελεγε ¨ποιος τους εβαλε ρε παιδια??¨

Υ.Γ.1.πριν λιγο καιρο σου εγραψα ότι το κλιμα για τους εκτροφεις στο φορουμ δεν είναι θετικο(και δεν σου αρεσε)………
Υ.Γ.2. Και δεν επιτιθεμαι ουτε εγω....... :)

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
@pouf

Οπότε καλά κατάλαβα πως εμένα εννοούσες όταν έγραφες:

Ειναι μάλιστα περίεργο τις τελευταίες μερες που κάποιοι "προσπαθούν" να μειώσουν ουσιαστικά την σωστή ερασιτεχνική εκτροφή…
Αν μάλιστα κάποιος ήταν …εμπαθής θα έλεγε οτι κάποιοι ειναι βαλτοί να απαξιώσουν την ερασιτεχνική εκτροφή. Τωρα με την κρίση οι επαγγελματίες του χώρου εχουν ζοριστει(επαγγελματίες εκτροφεις και παπιμιλαδες εννοώ), δεν ειναι κρυφό οτι "πιέζουν" να εξαφανιστεί η ερασιτεχνική εκτροφή …
:D

Last edited by a moderator:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Γιατι πρεπει σε μια συζητηση να πιανουμε τα 2 ακρα παντα?
Γιατι η σωστη ερασιτεχνικη εκτροφη νιωθει οτι πρεπει να υπερασπιστει την εκτροφη εν γενει?
Ο DjSoukis ειναι επαγγελματιας ή παπι μιλλας τελικα?
Καλημερα.

• Like
Reactions: sea-mol

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Γιατι πρεπει παντα σε μια συζητηση να πιανουμε τα 2 ακρα παντα?
Γιατι η σωστη ερασιτεχνικη εκτροφη νιωθει οτι πρεπει να υπερασπιστει την εκτροφη εν γενει?
Ο DjSoukis ειναι επαγγελματιας ή παπι μιλλας τελικα?
Καλημερα.

o Dj είναι ο Προκόπης; (n):p

• Like
Reactions: vagelis_ras

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
124
λατρευω τα υποθετικα σεναρια...ας πω κι εγω την μαλακια μου λοιπον..

τετοιου ειδους συμφωνιες παιζουν μονο σε πολυ εξειδικευμενα αγαθα,αψυχα ειτε εμψυχα και καποιοι ελαχιστοι τις υπογραφουν,κακιστα κατ εμε...

η φερραρι πουλαει με τετοιου ειδους συμφωνητικα τις enzo...ειχα την τυχη να διαβασω ενα απο αυτα και να φασκελωσω τον γιο γνωστου εφοπλιστη,τοτε κολλητο ,εν δυναμει ιδιοκτητη μιας απο αυτες...θα σας γραψω την ελευθερη μεταφραση του συμφωνητικου,το οποιο μου "βγαζει" ακριβως αυτα που μου "βγαζουν" και τα σκυλοσυμφωνητικα που παραθεσατε...

δηλαδη...
"σε εσενα τυχαιε τελευταιε πελατακο της δεκαρας ,που εχεις αγορασει και χρησιμοποιησει τουλαστιχον(σωστα γραμμενο ειναι),10 δικα μας ρημαδια κατα την διαρκεια της αυτοκινητιστικης σου καριερας,κανουμε την τιτανοτεραστια τιμη και χαρη να σου παρεχουμε το τεχνολογικο κοσμημα,που παρηΓΑΜΑΝ σε ελαχιστα κομματια...
υποχρεουσαι να του βαζεις πυραυλικο καυσιμο που θα προμηθευεσαι αυστηρως απο τα εργαστηρια της νασα,να το πηγαινεις σε 5 φερραροιβεντς το μηνα,διαφημιζοντας μας καργα,να το πλενεις με σαμπουαν με πρωτο συστατικο την σκονη απο παπαρια αρσενικου καστορα συγκεκριμενου ποταμου του καναδα και να το φυλαττεις σε κλειστο χωρο με ιδιο συστημα συναγερμου με το φορτ νοξ και επιπροσθετη ομαδα φυλαξης 25 ατομων ,πρωην σικρετσερβισαδων της ασφαλειας του προεδρου των ενωμενωνε πολιτειωνε τς αμερικης...
εαν δεν κανεις τα παραπανω θα στο παρουμε πισω και θα βαλουμε και 10 αλβανους να σε στειλουν ενα μηνακι στο νοσοκομειο...
στελνεις λοιπον λευκη επιταγη και περιμενεις απο 1 μηνα εως 3 χρονια για να παραλαβεις...

δεν θα το υπεγραφα ουτε για πλακα και λαβετε υπ οψιν οτι μιλαμε για enzo κατι ,αντιστοιχο δηλαδη με τον seabisquit η τον manowar σε σκυλι...

πολλω δε μαλλον για σκυλι της σειρας απο τον οποινδηποτε "ερασιτεχνη"...

στον επαγγελματια με τις εγκαταστασαρες των χιλιαδων ευρω και τις πιστοποιησεις γεννεαλογικου ιστορικου και υγειας απο τις απαρχες της φυλης θα τα εσταζα αδροτατα και αβασανιστα και θα υπεγραφα υποχρεωση χρησης του σκυλου πανω στο σκεπτικο δημιουργιας της φυλης,ειτε αυτη ηταν φυλαξη,ειτε οτιδηποτε αλλο εργασιακο κομματι,με κυρωση επιστροφης του ζωου καθως και αποζημιωση...

για πετ δεν θα υπεγραφα απολυτως τιποτε,πλην της επιστροφης του ζωντανου,αν ηταν να το παρατησω στον δρομο...

υ.γ.καμια προσωπικη επιθεση η κριση του σκεπτικου του οποιουδηποτε...προσωπικη αποψη απλα...

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.449
12.876
Aθήνα
Επέτρεψέ μου Iskender να γνωρίζω πολύ καλά πως όταν κάποιος έχει μια τρέλα για κάτι - ό,τι και να είναι αυτό - μόνο όσοι έχουν την ίδια τρέλα είναι σε θέση να κατανοήσουν τα κίνητρα που τον οδηγούν να κάνει ό,τι κάνει.
Και αυτό είναι ίσως το λιγότερο.
Το χειρότερο είναι η απαξία, η ισοπέδωση και η υποβάθμιση.
Και αυτό ισχύει σε όλα όσα γουστάρουμε να κάνουμε, σε όλα αυτά που με μια λέξη τα ονομάζουμε "χόμπυ".
Είτε είναι αυτοκίνητα που δίνεις περιουσίες ολόκληρες για να αγοράσεις τουρμπίνες wastegate, αναρτήσεις, εγκεφάλους και ό,τι θες, είτε είναι για μηχανές, είτε για χρυσόψαρα, είτε για γραμματόσημα, είτε για ό,τι θέλει ο καθένας.
Σε ένα χόμπυ δεν σκέφτεσαι πως θα πάρεις πίσω όλα όσα έδωσες. Δίνεις, δίνεις και ξαναματαδίνεις για ΣΕΝΑ.
Για κανέναν άλλον.

Το πρόβλημα ξεκινάει από τη στιγμή που διαθέτεις προς πώληση κομμάτια του χόμπυ σου. Τα δίνεις, όχι με σκοπό το χρήμα που θα πάρεις, αλλά για να σε βοηθήσουν να το συνεχίσεις.
Οταν είσαι απ' εξω αυτό που βλέπεις είναι μια ψυχρή συναλλαγή. Γιατί όπως πολύ σωστά είπε ο East η πρόθεση, ο σκοπός, είναι αέρας. Δεν είναι μετρήσιμα. Συνεπώς άνετα οποισδήποτε και στο όνομα ενός χόμπυ, μπορεί να κάνει φαινομενικά την ίδια δουλειά (για τους επ'έξω). Μόνο όμως ο πραγματικός χομπίστας ή όσοι ασχολούνται σοβαρά είναι σε θέση να βρουν τις διαφορές. Διαφορές που κάνουν μπαμ για αυτούς, αλλά είναι δυσδιάκριτες για τους "απέξω".
Και στο ίδιο το "αντικείμενο" του χόμπυ τους, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο κάνουν το υποτιθέμενο χόμπυ τους .

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Ειμαι ξεκαθαρος, τις τελεταιες μερες, εσυ και καποιοι αλλοι που σε σιγονταρουν αποπροσανατολιζετε(όχι σκοπιμως βεβαιως) συνεχως την κουβεντα, την ουσια, τον στοχο του κάθε ιδιοκτητη, αυτό που πραγματικα πρεπει να τον ενδιαφερει, το σωστο και υγειες κουταβι που πρεπει να παρει από τον εκτροφεα., όχι το πόσα θα δωσει και το ΑΝ θα κονομησει ο εκτροφεας…………

Μαζεψτε το !!
Το πόσα θα δώσει σαφώς και τον ενδιαφέρει. Τα αποτελέσματα χρήσης του εκτροφέα σίγουρα δεν πρέπει να τον αφορούν.

o Dj είναι ο Προκόπης; (n):p
Δεν θα μπορέσει να σου απαντήσει Τάκη. Μόλις είδα το όνομά του σε λίστα για μπάνια:whistle:

Last edited by a moderator:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
ιστ με συγχωρεις αλλα εξεγειρεσαι υπερ της ιδιωτικευσης..
εσυ οταν προτεινεις το μεγαλωμα του σκυλου συμφωνα με την ισχυουσα νομοθεσια πως θα το παρακολουθησεις αυτο κατα ποσο ισχυει?
εγω απλα προτεινω συμβωουλες για το σωστο μεγαλωμα του ωστε να μπορω να εγγυηθω την μελλοντικη απο κληρονομικοτητα υγεια του...
ναι μεν να εχω κανει εξετασεις στα σκυλια μου να μην ειναι δυσπλασικα... αλλα να αφησω τον καθε σκυλογονιο ελευθερο ν χαντωκωνει ενα σκυλι και μετα να ειμαι και υποχρεωμενος να δωσω εγγυησεις για τα δυο χρονια?
και η πιτα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος δεν γινεται...
αλλα στη τελικη ειπαμε...
αν δεν συμφωνησουμε σε ορισμενα βασικα πραγματα
υπαρχουν πολλοι αλλοι εκτροφεις χωρις συμφωνητικα στο χωρο που πουλανε...
εγω δεν κτυπησα την πορτα κανενος να του δωσω κουταβι...
αν μου ελεγες να αλλαξω κατι αλλο ναι..
αλλα τις οδηγιες για το σωστο μεγαλωμα του οχι...
νομιζα οτιμιλαμε για συμβολαια αγορας εδω μεσα... και το βασικο νοημα να ηταν το κουταβι...
οχι τα συμφεροντα του εκτροφεα η του ιδιοκτητη

προς το παρον εγω δεν εχω χρησιμοποιησει ακομα κομπιουτερακι...
πλακα θα ειχε αν το εκανα ομως...

αν καταλαβα σωστα το πνευμα σου παντα υπαρχει η περιπτωση να παρανοησα..

• Like
Reactions: ghelly

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Πάντως αν δεν γνώριζα πρόσωπα και καταστάσεις θα μπορούσα άνετα να πω πως όλη αυτή η περιγραφή μοιάζει με προμόσιον σε εν δυνάμει εκτροφέα .

PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
Πάντως αν δεν γνώριζα πρόσωπα και καταστάσεις θα μπορούσα άνετα να πω πως όλη αυτή η περιγραφή μοιάζει με προμόσιον σε εν δυνάμει εκτροφέα .
Εγώ που δεν γνωρίζω, είμαι σίγουρος.