εσυ με τον @takisft κατι πρεπει να κανετε με τα αβαταρ σας.... με μπερδευετεYou know nothing Jon Snow! και πάω να δω αν έχω μαγιώ που να μου κάνει
εσυ με τον @takisft κατι πρεπει να κανετε με τα αβαταρ σας.... με μπερδευετεYou know nothing Jon Snow! και πάω να δω αν έχω μαγιώ που να μου κάνει
Αλλιώς τι;Δ) ο νέος ιδιοκτήτης σε περίπτωση που θελήσει να προχωρήσει σε ζευγάρωμα του σκύλου υποχρεούται αυτό να γίνει σύμφωνα με τους όρους που θέτει ο Κυνοφιλικός όμιλος Ελλάδος. Το συγκεκριμένο διασφαλίζει την υγεία του σκύλου που ζευγαρώνει αλλά και την υγεία των νέων κουταβιών που θα υπάρξουν
Νομίζω πως τώρα πια θα είναι εύκολο να μας ξεχωρίζεις.εσυ με τον @takisft κατι πρεπει να κανετε με τα αβαταρ σας.... με μπερδευετε
αυτο που εβαλε ο Nikoscar ? ειναι η απαντηση του admin στο ερωτημα για ποιο λογο εφαγε μπαν ο djsoukis.τι 'ν' τούτο?
τι να σου πω βρε ghelly..εσύ έχεις 9.000 μηνύματα μέσα σε 2 χρόνια. Τι άλλη πληροφορία θες να σου δώσω εγώ ?αυτό το πράγμα, να παλεύουμε τα μέλη να διαβάσουμε πίσω από τις γραμμες!
με το σταγονόμετρο οι πληροφοριες
Και χιντι αμα λάχει!τι να σου πω βρε ghelly..εσύ έχεις 9.000 μηνύματα μέσα σε 2 χρόνια. Τι άλλη πληροφορία θες να σου δώσω εγώ ?
Με την "εμπειρία" και τις διασυνδέσεις σου αποκρυπτογραφείς και σουαχίλη
Έχει ενδιαφέρουσα διαφήμιση στη σελίδα του πάντως...μια 70 χρονών γυναίκα που φαίνεται 40 με σαλιγκάρια στη μούρη (ή το βλέπω μόνο εγώ...και πρέπει να το εκλάβω σαν υπονοούμενο ? ).......να τα βλέπει αυτά ο admin του φόρουμ μας.ήθελε να ασχοληθεί με άλλα πράγματα
Uploaded by djsoukis
Ασε που αν εισαι και ξανθιά άδικος κόπος....αυτό το πράγμα, να παλεύουμε τα μέλη να διαβάσουμε πίσω από τις γραμμες!
με το σταγονόμετρο οι πληροφοριες
συνεχίζουμε και δουλευόμαστε μεταξύ μας....ΣΟΥΚΗΣΣΣ ...έφυγες νωρίς... δεν είχαν και άλλα να σου πουν ?
Έφυγες νωρίς, κομματιασμένες υποσχέσεις
Έφυγες νωρίς, χειρονομίες βιαστικές
!