Συμβίωση με ένα νέο κουτάβι

ΚωσταςPred

Well-Known Member
21 Απριλίου 2014
51
2
42
Κοίτα όταν ξεκινάμε να γράφουμε σε ένα φόρουμ και παραθέτουμε μία ιστορία και μετά στην πορεία την ψιλοαλλάζουμε και προσθέτουμε και άλλα στοιχεία παύουμε να είμαστε αξιόπιστοι. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι η ιστορία σου μπάζει λίγο και δεν θα σπαταλήσω άλλο χρόνο να σου απαντήσω.
τι Εννοεις???Δεν ψιλλοαλαξ τπτ...Ακομα εχω σκοπο να αποκτησω κουταβι απο τους εκτροφεις που ανεφερα πιο πανω...Απλα ειπα και την εμπειρια μου με την φιλη μου και τον εκτροφεα απο τσεχια...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Δεν εννοούσα αυτές τις αλλαγές, αλλά τα νέα δεδομένα που εμφανίζεις σιγά σιγά όσον αφορά τον εκτροφέα στην Τσεχία. Όπως και να χει μπορεί να κάνω λάθος και να σε παρεξήγησα, ωστόσο ότι ειχα να σου πω πάνω στο θέμα στο έχω πει ήδη ούτως ή άλλως. Καλή επιλογή.

ΚωσταςPred

Well-Known Member
21 Απριλίου 2014
51
2
42
Tα νεα δεδομενα τα λεω σιγα σιγα γιατι τωρα μιλησα και με την φιλη μου αλλα και με τον τσεχο εκτροφεα...Και τα λεω κατευθιαν εδω ενα ενα...Η επιλογη μου θα γινει απο τους 2 εκτροφεις πιο πανω που ανεφερα...Απλα ειπα να παρω και την γνωμη μιας φιλης που ξερω οτι ασχολειται με το θεμα και το ειπα εδω για να ξερετε ενδεχομενως τι παιζει με τους εκτροφεις του εξωτερικου αλλα και για να παρω την γνωμη σας...Οπως ειπα και πιο πανω ειναι πολλα τα υπερ του να αποκητσεις κουταβι απο εκτροφεα της περιοχης σου και οχι απο εξωτερικο...Οποτε δεν αλλαζει η αποψη μου για το απο που θα το αποκτησω!