Συμβίωση με ένα νέο κουτάβι

Gerasimos82

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2010
126
0
View attachment 9495View attachment 9496View attachment 9497View attachment 9498

Αυτό είναι το σκυλάκι... Είναι πολύ καλή , ήρεμη, υπάκοουη και χαδιάρα.Από ρατσα μου φαίνεται για Labrador ..έχει κοντή τρίχα..
Το μόνο πρόβλημα μου είναι οτι έχει αυτή την αρρώστια. Μίλησα με τον γιατρό που έκανε τις εξετάσεις και μου είπε οτι πρέπει να αρχίσει άμεσα θεραπεία .. Επίσης όταν το ρώτησα άν έχει κάτι άλλο δεν μου είπε καθαρά όχι .. Μου τα μασούσε λίγο... Ίσως ο άνθρωπος δεν ήθελε να πεί κάτι χωρίς να είναι τελείως σίγουρος.
Ζήτησα από το παιδί που την έχει όταν θα πάει αύριο μεθαύριο να κάνει τη πρώτη θεραπεία να μου το πεί μήπως καταφέρω να είμαι και εγώ εκεί για να μιλήσω απευθείας με τον γιατρό . Με χαλάει λίγο που έχει αυτή την αρρώστια... αλλα οκ

Πως σας φαίνεται?? Επίσης να κάνω μια ερώτηση δεν είναι κοντή η ουρά της... έτσι μου φάνηκε..
Ακούω γνώμες ;)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Η ερλιχίωση να μη σε απασχολεί, διορθώνεται εύκολα. Να κάνεις και μόνος σου εξετασεις αιματος σε γιατρό που εμπιστεύεσαι, για να ξέρεις στα σίγουρα την κατάσταση της υγείας του σκύλου. Πάντως αν ξέρουν ήδη οτι έχει ερλιχίωση, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει ξεκινήσει ήδη αντιβίωση...... ο κύκλος θεραπειας κρατάει ένα μήνα. Πραγματικά δεν είναι σοβαρό (ειδικά αν είναι στην αρχή), ενημερώσου όμως για να μάθεις οτι χρειάζεται για την ασθένεια.

Αν πάντως σε χαλάει οτιδήποτε σε σχέση με το σκυλάκι, να το ξανασκεφτείς. Να είσαι σίγουρος πριν αποφασίσεις.

Δε ρωτάς όμως τις σωστές ερωτήσεις! :) Το μήκος της ουρας είμαι σχεδόν σίγουρη οτι δε θα επηρεάσει τη μετέπειτα συμβίωση σας! Αυτό που θα την επηρεάσει είναι ο χαρακτήρας του σκύλου! Ρώτησες να μάθεις για την ιδιοσυγκρασία της? Τι σου είπαν? πως τα πάει με τα άλλα σκυλιά? Με γατιά? Με παιδιά? Με ανθρώπους? απο ενέργεια πως είναι? η ιστορία της? Εχει κακοποιηθεί? έχει κοινωνικοποιηθεί?

Την πήγες καμια βολτίτσα να γνωριστείτε οι δυο σας?

Και το σημαντικότερο: την ερωτεύτηκες?

Gerasimos82

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2010
126
0
Ναί ρώτησα .. Είναι πολύ ήρεμο σκυλάκι. Δεν γαυγίζει σχεδόν καθόλου. Μόλις με είδε αμέσως ήλθε πάνω μου και με έγλειψε και ήλθε προς τα μένα.. Δεν την είδα να φοβάται τον κόσμο... Με τα άλλα σκυλιά γατιά δεν ρώτησα... Αύριο - μεθαύριο θα πάνε για τη πρώτη θεραπεία,..... Για την ιστορία της... Είναι οτι τη βρήκαν τα 2 παιδιά σε κάτι σκουπίδια.. Ρώτησαν τη φιλοζωική του Ρέντη η οποία τους είπε οτι το είχαν στειρώσει πριν 1 μήνα (έχει τομή από κάτω). Και τώρα τα παιδια δεν μπορούν να τη κρατήσουν λόγω οικονομικών προβλημάτων. τους έχουν βοηθήσει και από την οργάνωση strayhelp για κτηνίατρο. Η αλήθεια είναι οτι είναι λίγο βρώμικη -- Θέλει μπάνιο. Τους είχε πει ο γιατρός που πήγαν να μη της κάνουν μπάνιο μέχρι να βγούν οι εξετάσεισ... Βόλτα δεν πήγαμε (την επόμενη φορα)... Μού αρεσε πολύ (Δύσκολα ερωτεύομαι... :) ).... Βασικά μου άρεσε που ήταν υπάκουη, κοινωνική , ήρεμη και πολύ φιλική με όλους...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ολα καλά μου ακούγονται! :) Ξαναδες την κι αν το λέει η καρδιά σου, προχώρα!

Η ερλιχίωση μη σ'ανυσηχεί.

Και παρεμπιπτόντως, να πούμε οτι αν σε χαλάειη ερλιχίωση σ'αυτό το σκυλί, μπορείς εύκολα να βρεις αδεσποτάκι που να μην έχει ερλιχίωση. ΑΛΛΑ κανείς δε σου εγγυάται οτι ακόμα και με τις σχολαστικότερες προφυλάξεις απο μέρους σου δε θα κολήσει ο σκύλος αργότερα. Η ερλιχείωση και το καλααζαρ είναι μάστιγες και πρεπει να ενημερωθείς για το πως να προφυλάξεις το σκύλο σου. Αν όμως συμβεί το κακό, πρεπει να μην πανικοβληθείς και να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία.

(στα λέω ως παθούσα που υιοθέτησε σκύλο με ερλιχίωση χωρίς δεύτερη σκέψη... τότε ήμουν ιδιαίτερα προκατηλειμένη για το καλααζαρ.... πλέον ενημερώθηκα και τώρα θα υιοθετούσα σκύλο ακόμα και με καλααζαρ.... η ερλιχίωση πάντως ξαναλέω οτι διορθώνεται με απλή αντιβίωση για ένα μήνα και ισως (αναλογα με τον κτηνίατρο) και με δυο ενέσεις.

ΚωσταςPred

Well-Known Member
21 Απριλίου 2014
51
2
42
καλησπερα...Ωραια τα αρθρα σας...Εχω σκοπο να αποκτησω ενα μποξερ αρσενικο απο εκτροφεα...δουλευω 8 ωρες την ημερα...Και μενω μονος μου...Αυτο που σκεφτομαι μιας και θα το παρω σε κανα μηνα απο τωρα και θα εχει καλο καιρο ειναι να τον εχω σε crate εξω στο μπαλκονι και στην μια γωνια να ειναι το crate και στην αλλη οι πανες του ωστε να μαθει να τα κανει εκει....Εννοειται οτι το μπαλκονι θα το περιφραξω για να μην πεσει αλλα επειδη ειμαι και στον 6ο οροφο φοβαμαι μηπως μπορεσει και σκαρφαλωσει την περιφραξη και μου κανει καμμια βουτια...Απτην αλλη σκεφτομουν να εχω το crate μεσα στο σπιτι αλλα 8 ωρες δεν θα αντεξει το καημενο και το κοβω να κανει την αναγκη του μεσα στο crate...Απτην αλλη σκεφτηκα να εχω ενα <παρκο> οπου θα εχω ΚΑΙ το crate μεσα με ανοιχτη την πορτα και να εχω και τις πανες του μεσα στο παρκο...Ετσι ωστε και να μαθει να κοιμαται στο crate αλλα και να μην το εχω και συνεχεια 8 ωρες στο μπαλκονι και εχω παραπονα απο γειτονες και απο αποψη φασαριας αλλα και απο αποψη δυσοσμιας..Τι με προτεινετε??

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Η λύση πάρκο και μέσα ανοιχτό κρέιτ είναι καλύτερη από την βεράντα. Άλλωστε σε κανά μήνα θα πιάσουν και ζέστες και δεν ξέρω κατά πόσο είναι προφυλαγμένη η βεράντα σου.
Το ότι δουλεύεις 8 ώρες , και ίσως λείπεις 10 είναι λίγο πρόβλημα επειδή μένεις μόνος σου και δεν έχεις κάποιον να τον παρακολουθεί λίγο και να του κάνει παρέα την κουταβοπερίοδο που θα διανύσετε μαζί.
Θα δυσκολευτείς να τον μάθεις την τουαλέτα επειδή θα είναι μόνος πολλές ώρες και θα τα κάνει όπου βρει. Οι πάνες θέλουν προσοχή γιατί μερικά κουτάβια τις τρώνε και είναι επικίνδυνες. Υπάρχουν όμως κάτι τελάρα που στερεωνονται εκεί μέσα και δεν μπορεί να τις φάει το κουτάβι.
Θα πρέπει να υπολογίσεις 2 βδομάδες άδεια όταν θα έρθει το κουτάβι σπίτι, μην το αφήσεις κατευθείαν μόνο του.
Eπιπλέον πρέπει να είσαι έτοιμος για πολύ εκτόνωση πριν και μετά την δουλειά σου καθώς θα μεγαλώνει ο σκύλος σου. Σκέψεις όπως βαριέμαι να τον βγάλω τώρα ή είμαι κουρασμένος ή βρέχει ή δεν ξέρω εγώ τι δεν χωράνε όταν έχεις πάρει την απόφαση να υιοθετήσεις σκύλο.

Πολύτιμες θα σταθούν και οι συμβουλές του εκτροφέα. Σε ποιόν έχεις καταλήξει;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Υπάρχουν όμως κάτι τελάρα που στερεωνονται εκεί μέσα και δεν μπορεί να τις φάει το κουτάβι.
Μια χαρά μπορεί να τις φάει κι έτσι. Απλώς, αν είναι κάπως φυσιολογικό το κουτάβι, του βάζεις έναν βαθμό δυσκολίας στο να τα καταφέρει. Κάπου είχε ποστάρει η xotikouli, κάτι φοβερά τελλάρα, που από πάνω ήταν μόνο σχάρα, όχι πάνα. Αν το βρω...

• Like
Reactions: l.Kyveli

Reinmeister

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2013
301
85
το ιδιο προβλημα εχουμε πολλοι απο εμας...κι εγω λειπω 8ωρο,οποτε δημιουργησα εναν χωρο 4Χ1 (εναν διαδρομο με πλακακια) και τον αφηνω εκει...πανες εφημεριδες και σχετικα δεν χρησιμοποιω μια και ειμαι κατα,οποτε καθε απογευμα παιρνει η γυναικα την σφουγγαριστρα επ ωμου και καθαριζει το χαος...

φροντισε να εχει οπωσδηποτε αρκετο νερο και θα σαι μια χαρα...

για μενα παντα σε εσωτερικο χωρο μη προσβασιμο,διοτι δεν ξερεις ποτε τι μπορει να του πεταξει καποιος(φολα),οποτε καλυτερα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

κοιτα να τον παρεις πριν απο σαββατοκυριακο ετσι ωστε να τον περιορισεις προοδευτικα μεσα στο διημερο για να μην φρικαρει τελειως...

ΚωσταςPred

Well-Known Member
21 Απριλίου 2014
51
2
42
Ευχαριστω παιδια για τις αμμεσες απαντησεις σας!!!Και γω εχω καταληξει στο παρκο με το crate του μεσα...Στο σπιτι τωρα θα μπω και υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μενει μαζι μου και η σχεση μου...Βεβαια δουλευει και αυτη αλλα επειδη δουλευουμε στον ιδιο χωρο μπορουμε να κανονισουμε τις βαρδιες μας να ειναι εναλλαξ...Οποτε οταν δουλευω εγω πρωι αυτη θα δουλευει απογευμα και ουτο καθεξης....Αυτο ειναι ενα καλο αν και δεν θα την βλεπω συνεχεια!!!Αλλο που δεν θελω και γω!!!χαχαχαχαχα...(χιουμορ)..Επειδη εχουμε και ενα βλεγικο(13χρονων τωρα) οταν ηταν μικρος ακομα και λειπαμε ολοι(σπανια) τον βαζαμε σε ενα δωματιο,μαζευοντας οτι ειχε μεσα για να μην τραυματιστει και εκει μεσα ετρωγε κοιμοταν και εκανε την αναγκη του μεχρι που εμαθε να την κανει εξω...Ουτως η αλλως ρε παιδια μεχρι να τελειωσουν και τα εμβολια δεν μπορει να βγαινει εξω...Οποτε και μεχρι τοτε θελουμε δεν θελουμε θα τα κανει μεσα...Αυτο εμενα δεν με ενοχλει...Πιο πολυ φοβαμαι να μην τραυματιστει απο κατι μεσα στο σπιτι...οσο για τις πανες και γω ειχα ακουσει για αυτες που κολλανε με ενα τελαρο αλλα χωρις να το εχω ψαξει και πολυ...Τωρα για τις βολτες πριν και μετα την δουλεια τα γνωριζω αυτα γιατι οπως και σας ανεφερα πιο πανω εχουμε ενα βελγικο λυκοσκυλο...Βεβαια αυτο θα μεινει με τους γονεις μου και οχι μαζι μου με το μποξερ...Εκτροφεα εχω κατασταλαξει σε 2...Fragmabox απο Θερμη και Ghettobox απο Πολυγυρο...Χωρις βεβαια να μειωσω τους αλλους εκτροφεις απο Θεσ/νικη...Αν και πιστευω οι εκτροφεις της Θεσ/νικης που ειναι και εγεγραμενοι στον ΚΟΕ ειναι ολοι αξιοι εμπιστοσυνης για να παρεις κατοικιδιο...Και εννοειται θα παρω εκεινη την περιοδο αδεια τοσο εγω οσο και η γυναικα...(δεν ειμαι παντρεμενος)

• Like
Reactions: l.Kyveli

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Mιά χαρά ακούγονται όλα αυτά!
Με το καλό να γίνεται τρεις λοιπόν..και να προσέχεις τι γράφεις για την γυναίκα σου, μπορεί να τα διαβάζει! :whistle:

ΚωσταςPred

Well-Known Member
21 Απριλίου 2014
51
2
42
χαχαχαχα...εννοειται τα διαβαζει..Ξερω οτι κανω πλακιτσα...Ααααα...και κατι αλλο...Εχω μια φιλη που ειναι εκτροφεας πιτμπουλ στην αθηνα...με ειπε οτι μπορει να με φερει μποξερ απο σωστο εκτροφεα απο τσεχια...Λιγο με αποσχολει αυτο...αλλο να τον εχεις διπλα σου τον εκτροφεα και να μπορεις να τον παιρνεις τηλ η και ακομα να πηγαινεις εκει να σε βλεπει εσενα και τον σκυλο του και αλλο να ειναι στην τσεχια....Τι λετε για αυτο???Εγω την εμπιστευομαι οτι θα μου το φερει απο καλο εκτροφεα της τσεχιας αλλα οσο ναναι με προβληματιζει...και ναι σκεφτομαι απο εκει για λογω του οικονομικου....
αυτο ειναι και το site του http://www.de-salgo-s.com/

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Τι σχέση έχει η φίλη σου με τον εκτροφέα της Τσεχίας;
Επίσης, το δικό της εκτροφείο, ποιό είναι; Πως λέγεται;

ΚωσταςPred

Well-Known Member
21 Απριλίου 2014
51
2
42
ο πατερας της εχει σχεση με το εκτροφειο συγκεκριμενα και δεν ρωτησα παραπαω πραματα....λαθος δικο μου...εκπαιδευτρια ειναι ΚΑΙ εκτροφεας!!!κυριως dogo canario...Τα μπερδεψα τελειως και ζητω συγνωμη,...Ειχα και καιρο να μιλησω μαζι της απο τα φοιτητικα μου χρονια....Παντως την εμπιστευομαι οτι θα το ψαξει πριν με βρει ενα κουταβι...Απλα ανησυχω για τους εκτροφεις του εξωτερικου

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Koίτα υπάρχουν πολύ καλοί εκτροφείς στο εξωτερικό αλλά δεν πάει έτσι το πράγμα. Όταν μεσολαβεί τρίτος, όσο καλός άνθρωπος και εμπιστοσύνης να είναι, κάπου μπερδεύεται το θέμα.

Κατά πάσα πιθανότατα βγάζει κέρδος από την συναλλαγή, και ας μην το φαντάζεσαι, και το κουτάβι δεν θα είναι από εκτροφέα του εξωτερικού αλλά από puppy mill (google it) . Ένας εκτροφέας είτε του εσωτερικού είτε ξένος δεν θα δώσει ποτέ κουτάβι σε μεσάζοντα. Θέλει να γνωρίσει προσωπικά την οικογένεια που θα πάει το κουτάβι του.
Μην πέσεις στην παγίδα του να κάνεις λάθος μεγάλο για να εξοικονομήσεις λίγα χρήματα και επειδή δεν γνωρίζεις. Επέλεξε τον εκτροφέα που θα γνωρίσεις προσωπικά, που θα δεις τις εγκαταστάσεις του, τα σκυλιά του, τις εξετάσεις τους και θα σε δυσκολέψει στο να σου δώσει κουτάβι. Δεν θα το μετανοιώσεις.

ΚωσταςPred

Well-Known Member
21 Απριλίου 2014
51
2
42
Koίτα υπάρχουν πολύ καλοί εκτροφείς στο εξωτερικό αλλά δεν πάει έτσι το πράγμα. Όταν μεσολαβεί τρίτος, όσο καλός άνθρωπος και εμπιστοσύνης να είναι, κάπου μπερδεύεται το θέμα.

Κατά πάσα πιθανότατα βγάζει κέρδος από την συναλλαγή, και ας μην το φαντάζεσαι, και το κουτάβι δεν θα είναι από εκτροφέα του εξωτερικού αλλά από puppy mill (google it) . Ένας εκτροφέας είτε του εσωτερικού είτε ξένος δεν θα δώσει ποτέ κουτάβι σε μεσάζοντα. Θέλει να γνωρίσει προσωπικά την οικογένεια που θα πάει το κουτάβι του.
Μην πέσεις στην παγίδα του να κάνεις λάθος μεγάλο για να εξοικονομήσεις λίγα χρήματα και επειδή δεν γνωρίζεις. Επέλεξε τον εκτροφέα που θα γνωρίσεις προσωπικά, που θα δεις τις εγκαταστάσεις του, τα σκυλιά του, τις εξετάσεις τους και θα σε δυσκολέψει στο να σου δώσει κουτάβι. Δεν θα το μετανοιώσεις.
Συμφωνω μαζι σου αλλα δεν νομιζω να με φερει κουταβι απο puppy mills η απο μη καλο εκτροφεα...Ε δεν νομιζω να εψαξε,και καλα,εναν εκτροφεα απο τσεχια στο ιντερνετ για να με πει ψεμματα οτι και καλα θα φερει απο αυτον....Αμα θα θελησω να παρω απο τσεχια ξερω και την εμπιστευομαι οτι θα το φερει απτον συγκεκριμενο και οχι απο καπου αλλου ενδεχομενως επειδη θα ειναι πολυ πιο φτηνο για να βγαλει λεφτα...Απλα δεν ξερω τι παιζει με τον συγκεκριμενο εκτροφεα...Σαφως και το οτι δεν το ψαχνει ο εκτροφεας που το δινει ειναι ενα μειον αλλα αμα το παρεις ετσι κανενας δεν θα μπορει να παρει κουταβι απο εξωτερικο αν δεν παει ο ιδιος εκει...Πραμα δυσκολο

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Συμφωνω μαζι σου αλλα δεν νομιζω να με φερει κουταβι απο puppy mills η απο μη καλο εκτροφεα...Ε δεν νομιζω να εψαξε,και καλα,εναν εκτροφεα απο τσεχια στο ιντερνετ για να με πει ψεμματα οτι και καλα θα φερει απο αυτον....Αμα θα θελησω να παρω απο τσεχια ξερω και την εμπιστευομαι οτι θα το φερει απτον συγκεκριμενο και οχι απο καπου αλλου ενδεχομενως επειδη θα ειναι πολυ πιο φτηνο για να βγαλει λεφτα...Απλα δεν ξερω τι παιζει με τον συγκεκριμενο εκτροφεα...Σαφως και το οτι δεν το ψαχνει ο εκτροφεας που το δινει ειναι ενα μειον αλλα αμα το παρεις ετσι κανενας δεν θα μπορει να παρει κουταβι απο εξωτερικο αν δεν παει ο ιδιος εκει...Πραμα δυσκολο
Κοίτα εγώ σου εξέθεσα απλά την πραγματικότητα. Μπορείς να το δεις όπως θέλεις, και η τελική απόφαση είναι δική σου. Εγώ σου λέω ότι αυτός που θα της δώσει κουτάβι για να σου το δώσει δεν είναι εκτροφέας, κουταβέμπορας είναι. Αν θες να πάρεις από κουταβέμπορα έχουμε και ντόπιους, θα το βρεις και πιο φθηνά...Γιατί θες μεσάζοντα; Pedigree δεν θα έχει το κουτάβι σου , όχι γνήσιο τουλάχιστον . Θα σε δυσκολέψει λέγοντας σου ότι αν θες pedigree θα στο χρέωσει καμιά κατοστάρα ακριβότερο και μετά θα αρχίσει τις αμπελοφιλοσοφίες, τι το χρειάζεσαι μωρέ, σε έκθεση θα κατέβεις κλπ κλπ. Το χουμε δει το έργο.
Και ναι όποιος πάρει από σοβαρό εκτροφέα του εξωτερικού πάει ο ίδιος στο εξωτερικό και το παίρνει ή αναπτύσει σχέσεις με τον εκτροφέα πολύ πριν του το εμπιστευτεί έστω και από απόσταση.

ΚωσταςPred

Well-Known Member
21 Απριλίου 2014
51
2
42
Επικοινωνησα και ο ιδιος με τον εκτροφεα αυτον της τσεχιας...Με εστειλε τα χαρτια των γονιων του κοταβιου πεντιγκρη και εξετασεις υγειας επισης...Δεν ειχε θεμα να μου το στειλει Ελλαδα...Ισως αυτο να ακουγεται καπως...Αλλα και παλι εννοειται καλυτερα να εχεις τον εκτροφεα στην ιδια πολη με σενα ωστε να εχεις και επικοινωνια μαζι του τοσο τηλεφωνικη ποσο μαλλον και face 2 face

ΚωσταςPred

Well-Known Member
21 Απριλίου 2014
51
2
42
Κοίτα εγώ σου εξέθεσα απλά την πραγματικότητα. Μπορείς να το δεις όπως θέλεις, και η τελική απόφαση είναι δική σου. Εγώ σου λέω ότι αυτός που θα της δώσει κουτάβι για να σου το δώσει δεν είναι εκτροφέας, κουταβέμπορας είναι. Αν θες να πάρεις από κουταβέμπορα έχουμε και ντόπιους, θα το βρεις και πιο φθηνά...Γιατί θες μεσάζοντα; Pedigree δεν θα έχει το κουτάβι σου , όχι γνήσιο τουλάχιστον . Θα σε δυσκολέψει λέγοντας σου ότι αν θες pedigree θα στο χρέωσει καμιά κατοστάρα ακριβότερο και μετά θα αρχίσει τις αμπελοφιλοσοφίες, τι το χρειάζεσαι μωρέ, σε έκθεση θα κατέβεις κλπ κλπ. Το χουμε δει το έργο.
Και ναι όποιος πάρει από σοβαρό εκτροφέα του εξωτερικού πάει ο ίδιος στο εξωτερικό και το παίρνει ή αναπτύσει σχέσεις με τον εκτροφέα πολύ πριν του το εμπιστευτεί έστω και από απόσταση.
Mεσαζοντα εννοειται δεν θελω και δεν χρειαζεται..Απλα επειδη θυμαμαι οτι η φιλη μου ασχολειται με εκροφη ζητησα την γνωμη της...Και αυτη απο μονη της με προτεινε για τον εκτροφεα της τσεχιας...Οταν καποιος δεν μπορει να παει εξωτερικο να αποκτησει κουταβι και ξερει τον εκτροφεα η εχει εμπιστοσυνη στον μεσαζοντα,οπως και επισης ο εκτροφεας εμπιστευεται τον μεσαζοντα σε ποιον να δωσει το κουταβι του γιατι να μην το κανει??

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Κοίτα όταν ξεκινάμε να γράφουμε σε ένα φόρουμ και παραθέτουμε μία ιστορία και μετά στην πορεία την ψιλοαλλάζουμε και προσθέτουμε και άλλα στοιχεία παύουμε να είμαστε αξιόπιστοι. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι η ιστορία σου μπάζει λίγο και δεν θα σπαταλήσω άλλο χρόνο να σου απαντήσω.