Στους 5 δρόμους με το σκύλο μου... :(

Elpidaki

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2012
205
0
Πειραιάς
Να σου πω και την δικη μου ιστορια οταν πηρα τον πρωτο μου σκυλο ημουν 15 χρονων,μου τον εφεραν "εκπληξη" δωρο (ειχα πρηξει οοοοολο τον κοσμο).η μανα μου εκανε την τρελη!!!!!οτι τις εφιερα την βρωμια στο σπιτι.Αν και μικρη πηγα με τα νερα της και την αφηνα οταν λειπαμε απο το σπιτι να την εχει δεμενη στην κουζινα και την λυναμε οταν γυριζαμε.Εκανα να βγω απο το σπιτι (εκτοσ απο το να πηγαινω σχολειο) 6 μηνες!!!ξυπνουσα στις 5 μαζευα οτι ειχε κανει η μικρη γιανα ξυπνησει η μανα μου και να τα βρει ολα καθαρα.Ημουν συνεχεια μαζι της γιατι δεν σου κρυβω οτι ειχα ικανη την μανα μου να της ριξει και καμια κλωτσια αμα κατουρησει μεσα.6 μηνες και δεν λυγιζε με τπτ!!!να σφουγγαριζο ολη μερα μην τυχων και δει κατι η μανα μου,και απο το πρωι εως το βραδυ την ελεγε κοπροσκυλο και βρωμοσκυλο και τετοια.
Μεχρι που μια μερα γυριζω σπιτι και βλεπω την μανα μου στο καναπε με το σκυλο διπλα της και να εχει το χερι στην πλατυ της να την ψιλοχαιδευει,της λεω μαμα χαιδευεις την ναλα??και την σπρωχνει και μου λεει παρτο απο εδω δεν το θελω!!!
Ηταν η αρχη ενος μεγαλου ερωτα αλλα πολυυυυυυ μεγαλου!!!η ναλα μου (αγγελουδι πια) ετρωγε κοτοπουλα και εγω σουβλακια!!!
με τον δευτερο σκυλο ειχαμε παλι τα ιδια σκηνικα γιατι πιστευε οτι αντικατεστισα την ναλα αλλα τωρα εχει λυγισει πια.
Απλα θελω να σου πω οτι αμα θες καποιος να δει αυτο που θες να δει υπαρχει τροπος να το καταφερεις.εγω ημουν πιτσιρικι τοτε αλλα καταφερα την μανα μου να ξεχασει τα κατρουλια του σκυλου και να δει πιο μεσα απο αυτο.
Το θέμα είναι τι περιθώρια σου δίνουν οι δικοί σου. Εμένα δε μου δίνει. Κλείνω τη Λίζα στο δωμάτιο, την ενοχλεί που γαυγίζει, την αφήνω ελεύθερη μπορεί να τα κάνει. Κι εγώ δουλεύω, δε γίνεται να είμαι συνέχεια εκεί. Εγώ προσπάθησα να βρω εναλλακτικές αλλά δε είδα κανέναν να τις εκτιμάει και να προσπαθεί μαζί μου.

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Η αλήθεια είναι οτι οι πρώτοι μήνες με το σκύλο είναι λίγο "δύσκολοι" μέχρι να μάθει τουαλέτα και να μην κάνει ζημιές στο σπίτι, θέλει υπομονή και επιμονή. Κι εγώ είχα "θέματα" τον πρώτο καιρό στο σπίτι (είχα φθάσει κι εγώ πολύ κοντά στο να μετακομίσω). Τώρα πια όμως έχουμε ηρεμήσει. Χρόνος χρειάζεται και δεν φαντάζεσαι πόσο διαφορετικό θα είναι το σκυλί μετά από λίγο καιρό...
Είναι κρίμα να μην σου δώσουν αυτόν τον χρόνο οι δικοί σου...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Προσωπικά πιστεύω πως όταν δουν ότι αυτό το δίλημμα σκυλί ή σπίτι δεν βγάζει πουθενά όλα θα μαλακώσουν. Κανένας άνθρωπος δεν ειναι τελειος, οπότε δεν εχουν νόημα οι αφορισμοί "ποια μάνα θα το ελεγε αυτό/εκείνο κλπ" ή "δεν αναλαμβάνεις σωστα τις ευθύνες σου"
Απλά μαθαίνουμε να προσαρμοζόμαστε και να συνυπάρχουμε. Αν τώρα υπάρχει και εγωισμός στη μέση, ή φυτιλιές από άλλους παράγοντες, η προσαρμογή θα ερθει απλά όχι τόσο γρήγορα όσο αν δεν υπήρχαν αυτά.
Ελπιδάκι, μη μπεις στη διαδικασία να μαλώσεις αλλο για το σκυλι. Θα τους κάνεις να σε βλέπουν ως ανώριμη και ξεροκέφαλη. Ασε τους να ηρεμήσουν και όταν γινει αυτό άνοιξε κουβέντα. Και αν δεν χτυπά όπως λες το τηλεφωνο, σήκωσε το εσύ και παρε να δεις τι κάνει η μητέρα σου. Αυτό θα το εκτιμήσει όσο δεν φαντάζεσαι!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Θα συμφωνήσω με τη Mareco....τι περιμένεις δεν μπορώ να καταλάβω....
Τό ότι δεν τον πειράζει τον φίλο σου δεν σημαίνει ότι αυτό που την αφήνεις να κάνει είναι σωστό. Αν αύριο του φάει τα αγαπημένα του παπούτσια η τα καλώδια της τηλεόρασης η κάτι που θα τον ενοχλήσει πολύ ? Πρέπει λίγο να την εκπαιδεύσεις και να την ελέγχεις στο θέμα των ζημιών....

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
συγνωμη βρε ελπιδα αλλα που ζουμε στο μεσαιωνα?δλδ οκ σκυλος ειναι εκανε ζημια,αυτο το πατατρακ που επαθε η μανα σου η πετας το σκυλο η σε πεταμε με το σκυλο δε μου φαινεται και πολυ φυσιολογικο,με συγχωρεις κιολας που σου το λεω αυτο αλλα αν ηθελε και αυτη θα εψαχνε να βρει λυση στο θεμα μαζι σου οχι να σε πεταξει εξω...λυπαμαι πολυ για οσα σου συμβαινουν και λυπαμαι που δεν υπαρχει καταννοηση απο τους δικους ανθρωπους,θεωρω απαραδεκτη και ανωριμη την συμπεριφορα τους και ναι δεχομαι οτι ειναι σπιτι τους εκει αλλα και εσυ δεν εισαι φιλοξενουμενη ειναι και δικο σου σπιτι,παιδι της εισαι και προφανως το εχει ξεχασει η καπου το εχει "χασει".... καλα εκανες και εφυγες και προτεινω να μην υποχωρησεις,γιατι μετα θα σε πατησουν..........!!!
καλυτερα να περασεις τωρα δυσκολα αλλα να ορθωσεις το αναστημα σου και να τους δειξεις πως εσυ παρολα τα οσα σε υποβαλλουν μενεις πιστα στις αποψεις σου και τις ακολουθεις υπευθυνα.... στειλε και ενα γραμμα στη μαμα σου και πες της για ολα αυτα τα οποια σε υποβαλλει και καντην να αισθανθει ασχημα λεγοντας της με παραπολυ ωραιο τροπο αλλα και με παραπονο το ποσο λαθος ειναι που ανοιγει πολεμο στο παιδι της και ποσο πολυ σε εχει απογοητευσει αυτη της η συμπεριφορα,δεν παιρνεις και ναρκωτικα,ενα σκυλο εχεις σιγα το πραγμα πια.... ευχομαι ολα να πανε καλα στη ζωη σου και ευχομαι καποια στιγμη να μπορεσεις να εχεις οτι θελησεις στην ζωη σου χωρις να εχεις αναγκη κανεναν..εγω εφυγα στα 18 απο το σπιτι μου και οχι με τις καλυτερες συνθηκες τοτε,ενα στρωμα ειχα μονο να κοιμαμαι αλλα οι καλυτερες μερες ηρθαν και δε μετανοιωσα ποτε γιατι ειχα στοχους,πεισμα,δυναμη και ηξερα ακριβως τι ειναι αυτο που θελω να κανω!!! να σαι καλα και μην στεναχωριεσαι σε ολους μας συμβαινουν ασχημα πραγματα και αυτο που λεω παντα ειναι να προσπαθουμε απο το καθε κακο που μας συμβαινει να βγαζουμε καλα πραγματα..."καλη αρχη" :p

Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο! Ευχομαι ολοψυχα να φτιαξει η σχεση με τη μαμα σου γιατι σιγουρα ειναι πολυ σημαντικη για σενα οπως εισαι κι εσυ για εκεινη, αλλα ευχομαι επισης ολοψυχα να της δειξεις οτι τις επιλογες σου τις στηριζεις οποιες και να ειναι οι συνεπειες! γιατι? Γιατι ειναι δικες σου δεν στις επιβαλει κανεις! Αν ειναι να ''φας τα μουτρα σου'' πιστεψε με ειναι καλυτερα να κατηγορησεις αργοτερα τον εαυτο σου παρα τον οποιοδηποτε αλλο! Γιατι τοτε θα λες ''και αν εκανα αυτο που ηθελα μηπως θα ηταν καλυτερα?'' Και αν φτασεις να πεις ''εσυ (μαμα,μπαμπα,θειε,φιλη) φταις που εκανα αυτα τα λαθη στη ζωη μου'', δεν θα τους θελεις εσυ κοντα σου και θα ειναι χειροτερα!
Οπως ειπε και η Deliaki: ''Καλη αρχη'' :) Και εννοειται οτι περιμενουμε εν αγωνιως νεα σου...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Kopritis, υπάρχει κάποιος λόγος που μου τη μπαινεις συνέχεια; Έχω αναλάβει τις ευθύνες μου και αυτό φαίνεται από τη συμπεριφορά του εδώ που μένουμε. Κι επίσης δε μπορείς να ξέρεις τι αναλαμβάνω και τι όχι.
Την άποψη μου σου λέω με βάση αυτα που γράφεις. Αυτό συμβαίνει όταν ανοίγεις ένα θέμα. Ο κόσμος σου λέει την άποψη του (δυστυχώς δεν μπορείς να διαλέξεις τις απόψεις που θέλεις....). Αντιλαμβάνομαι ότι βρισκεσαι σε δύσκολη θέση, αλλά εδώ δεν θα ακούσεις μόνο απόψεις που χρυσώνουν το χάπι.

(Και φυσικά δεν μπορώ να ξέρω τίποτα για σένα..... μπορεί να είσαι μουσάτος γέρος με 10 εγγόνια!:) Στο διαδίκτυο βρισκόμαστε. Απαντώ στα γραφόμενα σου, όχι σε σένα).

Για μένα στη συγκεκριμένη περίπτωση η υπεύθυνη στάση είναι να προωθήσεις για υιοθεσία το σκύλο (δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσεις, ούτε καν να απαντήσεις), αν δεν μπορείς να τον κουλαντρίσεις.

Ρωτάω για τρίτη φορά: πόσες ώρες λείπεις από το σπιτι συνεχόμενες? μπορεί το crate να αποτελέσει προσωρινή λύση, οπως σου πρότειναν παραπάνω?

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
οσο για το crate ειναι η καλυτερη λυση για ολους και θεωρω οτι καλυτερο για τον ιδιο τον σκυλο να εχει εναν χωρο δικο του(γιατι εσυ θα τον κανεις να αγαπησεις το crate,αυτο που θα του περασεις εσυ,ενας χωρος ο οποιος θα γλυτωνει και αυτον αλλα και εσενα εν συνεχεια απο προβληματα).ολα τα πραγματα μπορουν να χρησιμοποιουντε για καλο η κακο σκοπο ανεξαρτητα απο το τι αντιπροσωπευουν,ετσι και με το crate μπορει να ειναι ενα μεταλλικο η και πλαστικο κουτι που θα ειναι μεσα ο σκυλος σου για καποιο χρονικο διαστημα ομως εσυ θα φροντισεις να ειναι ευχαριστη η διαμονη του εκει,αλλωστε εχει ξεφυγει απο το κλουβι οπως λες οταν αποφασισες να τον παρεις εσυ....

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Το θέμα έχει ανοιχτεί από ότι βλέπω 26/4...από την αρχή σου λένε πάρε crate..προφανώς δεν το έχεις πάρει....και έχουμε ακόμα μια τρύπα στον καναπέ.
Καθόμαστε και αναλύουμε την μαμά...τον πατριό ..τις σχέσεις ....και όλη την ιστορία....Δεν νομίζω οτι μπορεί κανείς να εκφράσει άποψη για αυτά και δεν έχει και λόγο.
Αυτό που μας <ενδιαφέρει> είναι το θέμα του σκύλου και πως θα λυθεί. Δεν απαντάς στην kopritis ...για να σου πεί κάποιος αν το crate μπορεί να είναι λύση.
Κατ' εμέ τα πράγματα είναι απλά (όσο μας αφορά στο θέμα του σκύλου και όχι στις σχέσεις σου με την οικογένειά σου)...μπορείς να την βγάλεις με τα χρήματα που παίρνεις απο την δουλειά σου ? αν ναι do it..αν όχι πρέπει να βρεις λύση ...που μπορεί να μην σου αρέσει. Άλλά για πόσο θα είσαι ακόμα φιλοξενούμενη? Τουλάχιστον μπορείς να συγκατοικήσεις με τον φίλο σου και να μοιράζεστε τα έξοδα (αυτό δεν σημαίνει οτι το σκυλί πρέπει να συνεχίσει να κάνει τρύπες) ...θέλει?

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Καλά τα λέει η Σταματία...
α) Αν έχεις τα μπαλάκια μην γυρίσεις...
β) Εξήγησε ότι αυτό δεν σημαίνει απόρριψη της μάνας σου, αλλά άνοιγμα των φτερών σου...
γ) Δες αν ο φίλος σου έχει όρεξη να μείνετε μαζί...
δ) ΠΑΡΕ CRATE

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Καλά τα λέει η Σταματία...
α) Αν έχεις τα μπαλάκια μην γυρίσεις...
γ) Εξήγησε ότι αυτό δεν σημαίνει απόρριψη της μάνας σου, αλλά άνοιγμα των φτερών σου...
β) Δες αν ο φίλος σου έχει όρεξη να μείνετε μαζί...
γ) ΠΑΡΕ CRATE
Συμφωνώ απόλυτα..
Ειδικά με το πάρε κρέιτ...Δεν είναι σκληρότητα προς τον σκύλο το κρέιτ elpidaki αντίθετα είναι αναισθησία να αφήνεις να καταστρέφει πράγματα...μην περιμένεις να φτάσει ο φίλος σου στα όρια του και να χαλάσετε την φιλία σας...

Elpidaki

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2012
205
0
Πειραιάς
Ένας λόγος υπάρχει που δεν παίρνω crate... Πείτε μου αν είμαι λάθος σε αυτό φυσικά! Η Λίζα δεν κάνει ποτέ ζημίες όταν μένει μόνη της. Αντίθετα την πέφτει για ύπνο. Και όταν γυρίζω σπίτι τη βρίσκω κοιμισμένη και όλα στην εντέλεια. Η ζημιές γίνονται όταν την πιάνει η τρέλα της κι αρχίζει να δαγκώνει από δω και από κει και να τρέχει σα δαιμονισμένη. Εκεί δηλαδή πρέπει να τη χώνω στο κλουβί; Αφού τα crate δεν είναι για τιμωρία! Η τρύπα στον καναπέ του φίλου μου έγινε επειδή είχε χωθεί ένα κόκκαλο από κατω και στην προσπάθειά της να το βγάλει, την πλήρωσε ο καναπές. Θέλω να πω ότι δεν χρειάζεται να λέιπουμε για να κάνει ζημιά.

Επίσης... χθες πήγα από το σπίτι μου ώσπου άνοιξε ένας ωραιότατος καυγάς από το πουθενά... Μου είπαν 200 φορές "ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!" και ότι τους εγκατέλειψα για το σκύλο. Είπα κι εγώ 2-3 πραγματάκια, μάζεψα περισσότερα ρούχα από ότι είχα υπολογίσει κι έκλεισα την πόρτα του σπιτιού μου χωρίς να αφήσω πια κανένα ενδεχόμενο συγκατοίκησης με τους γονείς μου πια.
Αργότερα το απόγευμα πήρα τη μάνα μου τηλέφωνο η οποία μου πρότεινε να πάμε για καφέ για να τα πούμε και της είπα κι εγώ ότι συμφωνώ. Μιλήσαμε αρκετή ώρα, της εξήγησα ό,τι έχω πει και σε σας, της έιπα ότι ένας καναπές είναι, ότι μπορώ να τον πληρώσω αν έχει τόση σημασία, ότι η Λίζα χρειάζεται χρόνο, ότι υπήρχαν λύσεις και δε με άφησε να τις εφαρμόσω. Γενικά ηρέμησαν τα πράγματα, όμως μου έδωσε να καταλάβω ότι η Λίζα δε θα ξαναμπεί στο σπίτι μας. Και ότι αν αποφασίσω να πιάσω δικό μου σπίτι θα με βοηθήσουν κτλ κτλ...

Το συμπέρασμα είναι ότι στο σπίτι μου με το σκύλο δε θα μπορέσω να ξαναγυρίσω. Στενοχωριέμαι πάρα πολύ, δεν ξέρω με τη λόγια να σας το περιγράψω. Και παρά τα όσα μου προτείνατε για να γυρίσω πίσω, ήξερα ότι η μάνα μου ποτέ δε θα το δεχόταν. Κάποια στιγμή στη ζωή μας απομυθοποιούμε τους γονείς μας. Εμένα μου έπεσε μαζεμένο. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο από τη στιγμή που εγώ δεν ήθελα να φύγω από το σπίτι μου ακόμη, δεν ένιωθα έτοιμη για αυτό. Από τη στιγμή που δε δήλωσα κτηνιατρική γιατί δεν είχε σχολή στην Αθήνα.

Ο φίλος μου μου είπε να μείνω όσο θέλω. 2,3,5,10 χρόνια. Έχω άνθρωπο να μείνω. Χρειάζομαι όμως πολύ χρόνο για να το ξεπεράσω. Και δε λέω ότι θα εκμεταλλευτώ και τα 10 χρόνια. Όμως για να δημιουργήσω προυποθέσεις για το δικό μου σπίτι, πρέπει να αφήσω την ιππασία. Στη φάση που βρίσκομαι δε μπορώ. Θα μου πέσουν όλα μαζεμένα. Γενικά χρειάζομαι χρόνο. Ποτέ δεν πίστευα ότι τα πράγματα θα έρχονταν έτσι, ούτε ήμουν έτοιμη γι' αυτό, ούτε προετοιμασμένη. Σας ευχαριστώ για όλες τις λύσεις σας. προσπαθώ να δικαιολογήσω τους δικούς μου για να μην τρελαθώ και προσπαθώ επίσης να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι το σπίτι μου από εδώ και πέρα θα είναι ένα σπίτι που θα μπορώ να πηγαίνω επίσκεψη για καφέ ή για φαγητό... Μακάρι να μπορούσα να σας περιγράψω πόσο στενοχωρημένη και πληγωμένη νιώθω, όμως αν άφηνα το σκύλο, δε θα μπορούσα ποτέ να κοιταχτώ στον καθρέφτη και να νιώσω καλά με τον εαυτό μου.

Οπότε... όποιοι μπορείτε πείτε μου για το crate. Δεν έχω πρόβλημα να το πάρω, ούτε σημαίνει ότι δε σας ακούω. Αλλά αν είναι για τις ώρες που λείπουμε από το σπίτι, μου φαίνεται λίγο περιττό...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Σχετικά με το crate θα σου κάνω τον εξής παραλληλισμό.
Δεν ειχε τύχει να ειναι η μάνα σου σπιτι και να θες την ησυχία σου οποτε να πας να κλειστείς στο δωμάτιο σου? Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τη Λιζα. Μπορεί να είστε εκει, αλλά και αυτή θελει την ηρεμια της, όχι απαραίτητα υπνο, αλλά ηρεμία. Το crate δεν ειναι τιποτα περισσότερο από το δωμάτιο της. Και σκέψου πως μπορεί να την πιάνουν τα τρελά της, ίσως και γιατι στρεσάρεται και δεν μπορεί να το διαχειριστεί!

Elpidaki

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2012
205
0
Πειραιάς
Φαντάζομαι ότι πρέπει να είναι τεράααααστιο αυτό το crate?? Μάλλον ε; Αφού κι αυτή είναι μεγάλη. Που σκατά θα μπει;; :Ρ

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Ένας λόγος υπάρχει που δεν παίρνω crate... Πείτε μου αν είμαι λάθος σε αυτό φυσικά! Η Λίζα δεν κάνει ποτέ ζημίες όταν μένει μόνη της. Αντίθετα την πέφτει για ύπνο. Και όταν γυρίζω σπίτι τη βρίσκω κοιμισμένη και όλα στην εντέλεια. Η ζημιές γίνονται όταν την πιάνει η τρέλα της κι αρχίζει να δαγκώνει από δω και από κει και να τρέχει σα δαιμονισμένη. Εκεί δηλαδή πρέπει να τη χώνω στο κλουβί; Αφού τα crate δεν είναι για τιμωρία! Η τρύπα στον καναπέ του φίλου μου έγινε επειδή είχε χωθεί ένα κόκκαλο από κατω και στην προσπάθειά της να το βγάλει, την πλήρωσε ο καναπές. Θέλω να πω ότι δεν χρειάζεται να λέιπουμε για να κάνει ζημιά.
Αρα το κανει παρουσια σας σωστά ? Αν ναι διορθωση.... πρεπει να ξερει το μη ή το οχι πλεον ( μην την λυπασαι σε αυτο το θεμα )

Πριν πας στην διορθωση θα πρεπει να βγαινει μεγαλες βολτες να εχει εκτονωση αρκετή
Μιλα με εκπαιδευτή

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Συνεπώς η τρύπα στον καναπέ του φίλου σου έγινε κατά λάθος. Παράπλευρες απώλειες που λέμε. Σε ένα μαγαζί με ραφτικά θα σου πουν πώς να μη φαίνεται.
Το crate είναι μια φωλίτσα. Η Βερόνικα δεν έκανε ζημιές ποτέ πέρα από καναδυο καλτσάκια που έσκισε λόγω δοντιών. Στην αρχή που ήταν κούτσικο της είχα ένα κουτί μεταφοράς με δυο παιχνίδια και ένα μπλουζάκι μου. Την έβλεπα ότι πήγαινε και ξάπλωνε για νάνι. Μετά της πήρα μια σκηνή dogbag που βολευτήκαμε αμέσως και την έχω παντού μαζί μου. Θα σε βολέψει κι εσένα.
Για τα άλλα μη στεναχωριέσαι. Οι γονείς λένε περίεργα πράγματα που δεν τα εννοούν πολλές φορές. Δώσε χρόνο και στους δυο σας. Είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε τα πράγματα πιο ώριμα.

posavats

Well-Known Member
19 Απριλίου 2012
59
1
Μια συμβουλή .Δυστυχώς δεν γινεται να τα κάνουμε όλα οσο καλές προθεσεις και να έχουμε. Εχω δει γνωστή μου να αρρωσταινει με σοβαρό αυτοάνοσο γιατι στεναχωριοταν για τους αστεγους αν και έκανε οτι μπορουσε και ταιζε αρκετους.Φιλοζωη με καταθλιψη απο αυτά που έβλεπε δηλαδή απο τα τραυματισμένα ζωάκια και απο την αγωνία της για το τι θα απογινουν τα ζώα. Παιδιά μεχρι εκει που αντέχει ο καθένας μας και σωματικά και ψυχολογικά και οικονομικά. Γιατι οταν εμεις αρρωστήσουμε ή δυστυχίσουμε δεν κερδιζει κανένας. Και την επανάστασή μας θα κάνουμε και θα βοηθήσουμε γιατι η απραξία για μένα ισουτε με αμαρτία αλλά όσο αντέχουμε.

Ελπιδάκη μην κατηγορεις τη μητέρα σου μπορει μέχρι εκει να αντεχε. Δεν μπορεις να κατηγορησεις κάποιον γιατι οι αντοχες του φτάνουν μεχρι εκει και οχι μέχρι εκει που θες εσυ. Και επειδη καθε εμποδιο για καλό μπορει το να μεινεις με τον φιλο σου να ειναι για καλυτερο

Last edited:

Elpidaki

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2012
205
0
Πειραιάς
Δεν την κατηγορω. Ισα ισα θελω και προσπαθω να τη δικαιολογησω. Απλα στενοχωριεμαι γιατι στενοχωριεται. Και στενοχωριεμαι γιατι μου λειπει το σπιτι μου. Παντως ναι μακαρι ολα να γινονται για καλο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97