Στα κύθηρα δεν θέλουν τα σκυλιά

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.111
1.389
Θα ήθελα να διαβάσετε αυτό

Σκυλιά στην παραλία; Φυσικά και επιτρέπεται! Αλλά... | www.zoosos.gr

Γράφει στο τέλος :

"Συνοψίζοντας, επιτρέπεται η παρουσία και ο περίπατος σκύλων στις παραλίες αρκεί να συνοδεύεται, επιτρέπεται να κάνετε μπάνιο στο σκύλο σας σε απομακρυσμένες παραλίες, εκτός εάν παραπονεθεί κάποιος λουόμενος, οπότε πρέπει να τον βγάλετε από την θάλασσα.Σε κάθε περίπτωση αρμόδιο όργανο για την βεβαίωση της παράβασης είναι, για μεν την παρουσία και τον περίπατο του σκύλου στην παραλία η αστυνομία - εφόσον επιμένει παρά τον νόμο να βεβαιώσει παράβαση - για δε το μπάνιο του σκύλου στη θάλασσα το λιμενικό."

Πηγή: Σκυλιά στην παραλία; Φυσικά και επιτρέπεται! Αλλά... | www.zoosos.gr
ο σκύλος δεν ήταν στην θάλασσα όταν ήρθε η κυρια ο οποια δεν ήταν λουομένη δηλ μέσα στην θάλασσα
απλά το ξανά διευκρινίζω γιατί καταλαβαίνω ότι είναι μεγάλη η ιστορία

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.111
1.389
περιμένω με αγωνία τη συνέχεια. Γνώμη μου πως απολογία ή μη πρέπει να φύγει η κατάθεση σε στυλ εξώδικου
εξώδικο σε ποιον? στο λιμεναρχείο εννοείς?

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλά το έγγραφο είναι γενικώς γελοίο...και παντελώς ανακριβές σε σχέση με το πως μας τα περιέγραψες. Και φυσικά εγώ θα ζήταγα και τα στοιχεία της καταγγέλουσας και δεν θα είχα κανένα απολογητικό ύφος και θα συμπλήρωνα ....επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου...(καλά τα λέω δικηγορίνα ????)

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Ειναι πασιφανες οτι εγινε απο αλλον καταγγελια.
Εσυ φυσικα κ δεν θα γραψεις τπτ απολογητικο.

Σημεια κλειδια:
-ο νομος εν ισχυ που σου επιτρεπει κυκλοφορια σε δημοσιους χωρους (αρα κατ'επεκταση και στην παραλια)
-Ο λιμενικος που ηρθε αλλα δεν βεβαιωσε παραβαση, γιατι φυσικα δεν ειδε καμια.
-Η κυρια που δεν ηταν λουομενη κ εσυ που δεν σου ζητηθηκε να απομακρυνεις το σκυλο -εδω δινεις κ τα στοιχεια των μαρτυρων
-Ζητας στοιχεια απο τον λιμενικο που ηρθε κ απο την τυπισσα που εκανε την καταγγελια "για να πραξω κι εγω απο την μερια μου τα δεοντα, κ να υπερασπιστω τα ατομικα μου δικαιωματα"
(ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουνε τα στοιχεια)

....μετα ετοιμασου να σε παρουνε τηλεφωνο......

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Το δικό μου τηλέφωνο να τους δώσεις...please...please...please...
Χωρις πλακα παιζει το εργο να σε παρουνε τηλ αν εχουνε τοσο διαφορετικες ιστοριες....

Τον κολλητο τον πηρανε οντως τηλ μετα την "εγγραφη απολογια" κ του λεει ο θεος- λιμεναρχης "αληθεια πες τωρα, δεν εισασταν εκει γι'αυτο?"
κ του απανταει ο δικος μου "δεν μου δινεις τα στοιχεια σου λεπτομερως, να δεις εσυ που θα πας κ για ποιον λογο?"

Αν εχει βεβαιωθει προστιμο, δεν σε καλουνε σε απολογια.
Το προστιμο βεβαιωνεται επιτοπου, αφου το αρμοδιο οργανο δει κατι με τα ματια του.
(εκτος κ αν σου πασσαρε επιτοπου κανενα αλλο χαρτακι να του βαλεις υπογραφη κ το εκανες.....)

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.111
1.389
Ειναι πασιφανες οτι εγινε απο αλλον καταγγελια.
Εσυ φυσικα κ δεν θα γραψεις τπτ απολογητικο.

Σημεια κλειδια:
-ο νομος εν ισχυ που σου επιτρεπει κυκλοφορια σε δημοσιους χωρους (αρα κατ'επεκταση και στην παραλια)
-Ο λιμενικος που ηρθε αλλα δεν βεβαιωσε παραβαση, γιατι φυσικα δεν ειδε καμια.
-Η κυρια που δεν ηταν λουομενη κ εσυ που δεν σου ζητηθηκε να απομακρυνεις το σκυλο -εδω δινεις κ τα στοιχεια των μαρτυρων
-Ζητας στοιχεια απο τον λιμενικο που ηρθε κ απο την τυπισσα που εκανε την καταγγελια "για να πραξω κι εγω απο την μερια μου τα δεοντα, κ να υπερασπιστω τα ατομικα μου δικαιωματα"
(ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουνε τα στοιχεια)

....μετα ετοιμασου να σε παρουνε τηλεφωνο......
λοιπόν τα στοιχεια του λιμενικού τα πήραμε επιτόπου!!! τα στοιχεια των μαρτύρων μπορώ να αναφέρω ότι είναι στην διάθεση τους αν τα χρειαστούν?? γιατί δεν έχω διευθύνσεις μονο όνομα και κινητά!!!

όταν λες θα μας πάρουν τηλ τι δηλ μπορεί να μας πούνε?

Το δικό μου τηλέφωνο να τους δώσεις...please...please...please...
πραγματικά mareco πολύ θα το ήθελα!!!

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.111
1.389
Αν εχει βεβαιωθει προστιμο, δεν σε καλουνε σε απολογια.
Το προστιμο βεβαιωνεται επιτοπου, αφου το αρμοδιο οργανο δει κατι με τα ματια του.
(εκτος κ αν σου πασσαρε επιτοπου κανενα αλλο χαρτακι να του βαλεις υπογραφη κ το εκανες.....)
δεν μας έδωσε tpt όταν ήρθε και πήρε στοιχεια μονο την επομενη ότι παραλάβαμε την κλήση σε απολογία και εκεί υπέγραψε ο φάνης ότι το παρέλαβε

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
λοιπόν τα στοιχεια του λιμενικού τα πήραμε επιτόπου!!! τα στοιχεια των μαρτύρων μπορώ να αναφέρω ότι είναι στην διάθεση τους αν τα χρειαστούν?? γιατί δεν έχω διευθύνσεις μονο όνομα και κινητά!!!

όταν λες θα μας πάρουν τηλ τι δηλ μπορεί να μας πούνε?

πραγματικά mareco πολύ θα το ήθελα!!!
Παιρνεις τηλ τους μαρτυρες κ τους λες οτι γραψανε οτι να ναι στην εκθεση του λιμεναρχειου κ εσυ θα απαντησεις με τα πραγματικα γεγονοτα αν εχεις την αδεια τους να τους επικαλεστεις ως μαρτυρες να υποστηριξουνε την ιστορια σου.
Αν σου απαντησουνε ναι, ζητας ονοματεπωνυμο κ στοιχεια επικοινωνιας (εστω τηλ) κ τα γραφεις στην εκθεση.
Μετα ειναι ο λογος σας εναντιον του λογου της τρελλης (αληθεια γιατι παντα υπαρχει μια τρελλη στην ιστορια!?! ρητορικη ερωτηση)

Μπορει να σας παρουνε τηλ να σας ζητησουνε περεταιρω διευκρινησεις, γιατι η ιστοριας της τρελλης κ η δικια σας θα ειναι αλλη ιστορια......

Ζητας εγγραφως τα στοιχεια του αρμοδιου οργανου καθως κ την εκθεση αυτοψιας ΤΟΥ, καθως κ τα στοιχεια της τρελλης που εκανε την καταγγελια.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.111
1.389
να διευκρινίσω κάτι ακόμα μας είπαν να στείλουμε την απολογία στα κύθηρα και μετά tah την στείλουν νεάπολη και από την νεάπολη θα αποφανθούν αν tah μας δοθεί πρόστιμο η θα μας γίνει σύσταση

και να επαναλάβω ότι http://www.dogforum.gr/v3/%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B6%CF%89%CE%B9%CE%BA%CE%AC.%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-44/%CF%83%CF%84%CE%B1.%CE%BA%CF%8D%CE%B8%CE%B7%CF%81%CE%B1.%CE%B4%CE%B5%CE%BD.%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BD.%CF%84%CE%B1.%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%AC-27349/index3.html#post698061

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Συμπληρωματικα βασικα στοιχεια:
Σαφως κ επιβεβαιωνεις οτι ο σκυλος ηταν στην παραλια.
Δεν αρνεισαι οτι μπηκε στο νερο, διευκρινιζεις ομως οτι δεν ειναι παρανομο κ κανεις ΛΟΥΟΜΕΝΟΣ δεν παραπονεθηκε παρα μονο διασκεδαζαν με το σκυλο κι αυτοι.
Κανεις σαφεστατο οτι η "τρελλη" σας απειλησε, κ δεν ηταν λουομενη ουτε εκεινη την στιγμη ουτε κατα την διαρκεια της παρουσιας σας πριν η μετα, ουτε ειχε σκοπο να μπει στην θαλασσα κ την απετρεψε η παρουσια του σκυλου.......

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
να διευκρινίσω κάτι ακόμα μας είπαν να στείλουμε την απολογία στα κύθηρα και μετά tah την στείλουν νεάπολη και από την νεάπολη θα αποφανθούν αν tah μας δοθεί πρόστιμο η θα μας γίνει σύσταση

και να επαναλάβω ότι http://www.dogforum.gr/v3/%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B6%CF%89%CE%B9%CE%BA%CE%AC.%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-44/%CF%83%CF%84%CE%B1.%CE%BA%CF%8D%CE%B8%CE%B7%CF%81%CE%B1.%CE%B4%CE%B5%CE%BD.%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BD.%CF%84%CE%B1.%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%AC-27349/index3.html#post698061

Συσταση = προφορικη (το τηλ που λεγαμε) κ η επιβεβαιωση οτι θα μπει στο αρχειο.
Για να τους δημιουργησεις λιγη χαρτουρα κ λιγη αναστατωση θα εχεις ηδη παρει τα στοιχεια ολων τους!

Τελος σταματα να το λες, γιατι τα Κυθηρα ειναι πολυ μακρια κ δεν εχω χρονο/χρημα να παω μεχρι εκει.....

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.111
1.389
Παιρνεις τηλ τους μαρτυρες κ τους λες οτι γραψανε οτι να ναι στην εκθεση του λιμεναρχειου κ εσυ θα απαντησεις με τα πραγματικα γεγονοτα αν εχεις την αδεια τους να τους επικαλεστεις ως μαρτυρες να υποστηριξουνε την ιστορια σου.
Αν σου απαντησουνε ναι, ζητας ονοματεπωνυμο κ στοιχεια επικοινωνιας (εστω τηλ) κ τα γραφεις στην εκθεση.
Μετα ειναι ο λογος σας εναντιον του λογου της τρελλης (αληθεια γιατι παντα υπαρχει μια τρελλη στην ιστορια!?! ρητορικη ερωτηση)

Μπορει να σας παρουνε τηλ να σας ζητησουνε περεταιρω διευκρινησεις, γιατι η ιστοριας της τρελλης κ η δικια σας θα ειναι αλλη ιστορια......

Ζητας εγγραφως τα στοιχεια του αρμοδιου οργανου καθως κ την εκθεση αυτοψιας ΤΟΥ, καθως κ τα στοιχεια της τρελλης που εκανε την καταγγελια.
μέχρι και ο "αρχιλιμενικος" γύρισε και μας είπε ότι αυτή μπορεί να είναι μια ΤΡΕΛH!!! ok πολύ κατανοητά όλα όσα μου λες και σε υπερευχαριστώ!!! είμαι υπόχρεη

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.111
1.389
μέχρι και ο "αρχιλιμενικος" γύρισε και μας είπε ότι αυτή μπορεί να είναι μια ΤΡΕΛH!!! ok πολύ κατανοητά όλα όσα μου λες και σε υπερευχαριστώ!!! είμαι υπόχρεη
ειλικρινά δεν ξέρω east αν είσαι άντρας η γυναικα αλλα πρώτον σου είμαι υπόχρεη και δεύτερον αν θες να κατέβεις μέχρι at κύθηρα σου κάνω τα εισιτήρια και αεροπορικώς!!!

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
ειλικρινά δεν ξέρω east αν είσαι άντρας η γυναικα αλλα πρώτον σου είμαι υπόχρεη και δεύτερον αν θες να κατέβεις μέχρι at κύθηρα σου κάνω τα εισιτήρια και αεροπορικώς!!!
Το βασικο ειναι να τους πας με λιγο τσαμπουκα.
Στα εγγραφα να εισαι κυρια, στο τηλ πες οτι θες (δεν καταγραφεται- αν θελουνε να το καταγραψουνε, θα πρεπει να εχεις ενημερωθει!)

Κανε την "απολογια σου" κ μετα αν εχεις ορεξη να σου πω πως να περιποιηθεις την κυρια.
Οπως κ να εχει ζητας να σου κοινοποιηθει εγγραφως η αποφαση τους (ακομα κ η συσταση) η οποια εικαζω με μεγαλη σιγουρια οτι θα λεει "δεν διαπιστωθηκε κανενα αδικημα μπλα μπλα"
Μετα το φωτοτυπεις κ ξαναπας στην ιδια παραλια κ περιμενεις την τρελλη!

Αν παλι θες να την περιποιηθεις ειναι ευκολο......(νομικα περιποιηθεις-για μη νομικα, σου ξαναλεω ειναι μακρια τα Κυθηρα *$^^&*#)

Αεροπλανο δεν μπαινω, thanks για την προταση παντως!
Παλιοτερα ειχα φαει ενα πακετο να παω στα Αντικυθηρα (2Χfuck) αλλα ευτυχως καμια 20αρια μερες ειχε τοσο αερα που το καραβι "δεν μπορουσε να δεσει" κ το απεφυγα πλαγιως.......

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.111
1.389
Το βασικο ειναι να τους πας με λιγο τσαμπουκα.
Στα εγγραφα να εισαι κυρια, στο τηλ πες οτι θες (δεν καταγραφεται- αν θελουνε να το καταγραψουνε, θα πρεπει να εχεις ενημερωθει!)

Κανε την "απολογια σου" κ μετα αν εχεις ορεξη να σου πω πως να περιποιηθεις την κυρια.
Οπως κ να εχει ζητας να σου κοινοποιηθει εγγραφως η αποφαση τους (ακομα κ η συσταση) η οποια εικαζω με μεγαλη σιγουρια οτι θα λεει "δεν διαπιστωθηκε κανενα αδικημα μπλα μπλα"
Μετα το φωτοτυπεις κ ξαναπας στην ιδια παραλια κ περιμενεις την τρελλη!

Αν παλι θες να την περιποιηθεις ειναι ευκολο......(νομικα περιποιηθεις-για μη νομικα, σου ξαναλεω ειναι μακρια τα Κυθηρα *$^^&*#)

Αεροπλανο δεν μπαινω, thanks για την προταση παντως!
Παλιοτερα ειχα φαει ενα πακετο να παω στα Αντικυθηρα (2Χfuck) αλλα ευτυχως καμια 20αρια μερες ειχε τοσο αερα που το καραβι "δεν μπορουσε να δεσει" κ το απεφυγα πλαγιως.......

χαχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχχα

μέσα σε όλα μας κανεις και γελάμε εδώ μαζί με τον φίλο μου!!! να είσαι πραγματικά καλά!!!!
όσο για τον τσαμπουκά μην ανησυχείς τους τα είπε μια χαρά ο φίλος μου μέσα στο λιμεναρχείο με την βροντερή του γαϊδουροφωνάρα που και να θέλει να μιλήσει σιγά δεν μπορεί!!!

μια τελευταία απορία... την περίπτωση να παρουσιάσει αυτή ψευδομάρτυρες παίζει?

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.745
7.263
Αν παλι θες να την περιποιηθεις ειναι ευκολο......(νομικα περιποιηθεις
Πες παιδί μου σε όλους να υπάρχει, για πιθανή μελλοντική χρήση!

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Επικοινωνησε αυριο το πρωι με την Γενικη Γραμματεια Λιμενων 210 4064712 κ 210 4064706 και ζητα να σου περασουνε με φαξ το αρθρο 230 κ 296 του Γενικου Κανονισμου Λιμενως Νεαπολης-Βοιων να δεις ακριβως βαση ποιου αρθρου παταει κ σου ζηταει απολογια κ για ποιο πραγμα.

Για να σου μεταφρασω λιγο μπακαλικα το χαρτι που κρατας ο Λιμεναρχης γραφει οτι "ηρθε η τρελλη κ ειπε οτι την στιγμη που ηθελε να κανει μπανιο ειχες το σκυλο σου στο νερο κ δεν τον εβγαζες" καθ'οτι μονο αυτο συνιστα παραβαση.

Τα κρατουμενα ειναι δυο:
-Δεν ηταν λουομενη αρα δεν εχει κανενα δικαιωμα να εχει αποψη για το ποιος ειναι η οχι στο νερο εκεινη την ωρα (αποδικνυεις οτι δεν ειναι λουομενη με μαρτυρες)
[το αρθρο 230 λεει οτι αν δεν υπαρχουνε λουομενοι μπορεις να βαλεις το σκυλο σου στην θαλασσα]

-Δεν σου ζητηθηκε να βγεις απο την θαλασσα με το σκυλο σου, κ οταν ηρθε το "οργανο" να σου βεβαιωσει την παραβαση δεν βρηκε το ζωο να.... "λουζεται" αλλα βρισκοταν συνοδευομενο απο σενα στην παραλια κατα συνεπεια δεν εχει κανενα δικαιωμα ουτε για συσταση (! λεγεται κ παραβαση καθηκοντος αυτο) κ εκει κατι παιζει με το αρθρο 296 που ειναι "περι ζωνης αιγιαλου-παραλιας κ λιμενων" κ οριζει αρμοδιοτητες αλλα δεν μπορω να το βρω.....
Ψαξτο....

Αν οπως υποψιαζομαι το 296 οριζει ζωνη αρμοδιοτητων, τοτε αν αυτη δεν φτανει μεχρι την παραλια (οπως θυμαμαι) κακως ηρθανε κ το μονο στο οποιο πατανε ειναι η αναφορα της τρελλης (η οποια πρεπει να ειναι εγγραφη =αρα μπορεις να την βρεις) οποτε στην ουσια δεν εχουνε τπτ: ουτε αρμοδιοτητα, ουτε βεβαιωση απο το "οργανο" αρα μιλαμε απλα για μια αναφορα πολιτη......

Μετα στρεφεσαι κατα της τρελλης...... απλο!
Τα στοιχεια της κ παμε μετα δευτερο γυρο.....

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
μια τελευταία απορία... την περίπτωση να παρουσιάσει αυτή ψευδομάρτυρες παίζει?
Ου σιγουρα!!
Κ πιθανοτατα αν της κανεις μια μυνηση κ την πας στο δικαστηριο θα παρουσιασει!
Μετα ερχομαστε κ εγω κ το mareco κ λεμε οτι δεν μας ζητησε τπτ αλλα αρχισε να μας βριζει, μιας κ οπως ξερεις κ εμεις εκει ημασταν, αν με πιανεις....