Στα κύθηρα δεν θέλουν τα σκυλιά

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Λεπτομεριες που λειπουνε:
-Τι ακριβως λεει κ αν εχει στα χερια της το εγγραφο του λιμενικου.

-Ποσο θελει να το τραβηξει γιατι τσαμπουκα κ μονο με την απολογια μπορει να στειλει κανα δυο απο κει μεσα για παραβαση καθηκοντος........
εγω αλλη απορια εχω... τι καταγγελια εκανε η αλλη? οτι την ενοχλει το σκυλι? αφου δεν ηταν στην παραλια
οτι το σκυλι ήταν στο νερό? δεν αποδεικνύεται
δεν μπορώ να φανταστώ να κινειται ολη η διαδικασία επειδη το σκυλι εβρεχε τα πόδια του παιζοντας με το φρισμπι

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.111
1.389
επομενη μέρα στο λιμεναρχείο

μας έδωσαν ένα χαρτί που καλεί τον φάνη σε απολογία εμφανίζοντας 2 νομους της λιμενικής αρχής... φυσικά ο λιμενικός που ήρθε και πήρε στοιχεια ούτε καν ενημέρωσε πως ο σκύλος μας δεν ενόχλησε κανέναν λουόμενο όπως του ζητήθηκε από την κοπέλα.

αν θέλετε μπορώ να σας σκανάρω το έγγραφο που αναφέρει τα γεγονότα μονόπλευρα

επίση μάθαμε από παραθεριστή που πάει στο νησί εδώ και 10 χρονια ( ο υποβολέας mareco) πως τα τελευταία 5 χρονια δεν τα θέλουν οι ντόπιοι τα σκυλιά στο νησί και πως είχε γίνει ένα περιστατικό με κάτι σκύλε που επιτέθηκαν σε ένα μικρό κοριτσάκι και έτσι ξεκίνησαν όλα!!! και πως (έβαλλε και τον εαυτό του μέσα τα έχουμε κυνηγήσει...αλλα αυτά τα σκυλιά δεν ήταν λέει ο ηλίθιος πειθαρχημένα σαν το δικό μας...

και από άλλο παδι που μένει η αδερφή του στο νησί και έχει σκύλο πως της έχουν κάνει την ζωή κόλαση εδώ και 6-7 χρονια

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Σε παραλιες οχι σε αιγιαλους ναι.
(εχει μεγαλη διαφορα το ενα απο το αλλο)
Αιγιαλος υπαρχει παντα οταν υπαρχει νερο!
Η παραλια ειναι σχετικη!

Το λιμενικο σε καλει σε απολογια ακομα κ αν ειναι υπο αμφισβητηση η τα στοιχεια ειναι ελλειπη για να κατηγορηθεις για κατι.
(καλεσανε προσφατα κολλητο για αλλο ποιο γελοιο θεμα κ εμαθα διαφορες λεπτομεριες)
χωρις να αποδώσουν κατηγορια, απολογια???????πρωτοτυπο πραγματικα. Αν και να πω την αληθεια εχω δει και χειρότερα για να εκπλήσσομαι.

Το θεμα της αρμοδιότητας χωλαινει γερά.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Να το σκαναρεις ναι, κ αν θες να σου δωσω την "ανταπαντηση" του πριν το διημερο.....

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.111
1.389
να σημειωθεί επίσης ότι μάθαμε από γνωστό γνωστού πω στα έγγραφα έχουν ήδη φύγει για απέναντι (νεάπολη) και έχει κοπεί και πρόστιμο 50 e αυτό το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
επομενη μέρα στο λιμεναρχείο

μας έδωσαν ένα χαρτί που καλεί τον φάνη σε απολογία εμφανίζοντας 2 νομους της λιμενικής αρχής... φυσικά ο λιμενικός που ήρθε και πήρε στοιχεια ούτε καν ενημέρωσε πως ο σκύλος μας δεν ενόχλησε κανέναν λουόμενο όπως του ζητήθηκε από την κοπέλα.

επίση μάθαμε από παραθεριστή που πάει στο νησί εδώ και 10 χρονια ( ο υποβολέας mareco) πως τα τελευταία 5 χρονια δεν τα θέλουν οι ντόπιοι τα σκυλιά στο νησί και πως είχε γίνει ένα περιστατικό με κάτι σκύλε που επιτέθηκαν σε ένα μικρό κοριτσάκι και έτσι ξεκίνησαν όλα!!! και πως (έβαλλε και τον εαυτό του μέσα τα έχουμε κυνηγήσει...αλλα αυτά τα σκυλιά δεν ήταν λέει ο ηλίθιος πειθαρχημένα σαν το δικό μας...

και από άλλο παδι που μένει η αδερφή του στο νησί και έχει σκύλο πως της έχουν κάνει την ζωή κόλαση εδώ και 6-7 χρονια
νομους ή εγκυκλίους της λιμενικής αρχής?
Στο χαρτί αυτό που εδωσαν στον Φανη ουσιαστικά δλδ πρεπει να απαντησετε. Εκει ειναι η καταγγελια.
Επ ουδενι μην παραλειψεις να επικαλεστείς, ονοματεπώνυμα και διευθυνσεις των μαρτύρων σου.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.111
1.389
Να το σκαναρεις ναι, κ αν θες να σου δωσω την "ανταπαντηση" του πριν το διημερο.....
επίσης πρέπει αν steilouem την απολογία έντσο 5 ημερών από χαίτς που το παραλάβαμε :p

το σκανάρω και το ανεβάζω!!!

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
χωρις να αποδώσουν κατηγορια, απολογια???????πρωτοτυπο πραγματικα. Αν και να πω την αληθεια εχω δει και χειρότερα για να εκπλήσσομαι.

Το θεμα της αρμοδιότητας χωλαινει γερά.
Ας πουμε οτι εισαι σε μια παραλια, οτι σε ειδα να αδειαζεις μεσα ενα μπουκαλι κ ΥΠΕΘΕΣΑ οτι ειναι τοξικο.
Καλω το λιμεναρχειο οτι κ λεω οτι εσυ μολυνεις την θαλασσα.
Το λιμεναρχειο ερχεται βλεπει (το πιθανοτερο τπτ δεν θα δει) παιρνει τα στοιχεια σου κ φευγει.
Συντασσει ενα εγγραφο, οπως λεει η κοπελα μονοπλευρο.
Μετα σε καλει σε απολογια, να ανταπαντησεις σε αυτο το κειμενο οπου εσυ γραφεις την αλλη πλευρα της μονοπλευρης εκθεσης.
Μετα αναλογως αν μπορει να στοιχειοθετηθει αδικημα η οχι προχωραει η μπαινει στο αρχειο.
Καταλαβες τωρα τι εννοια της απολογιας???

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
επίσης πρέπει αν steilouem την απολογία έντσο 5 ημερών από χαίτς που το παραλάβαμε :p

το σκανάρω και το ανεβάζω!!!
Δωσε πονο.....
...... το μονο μου παραπονο ειναι γιατι ποτε εμενα δεν μου την εχουνε πεσει, αλλα λενε μονο 'συγνωμη για την ενοχληση' κ φευγουμε.....](*,)
Διαολε, κ ειναι μακρια τα Κυθηρα για να παω μεχρι εκει με την μικρη για μπανιο.....

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει αν κατηγορείσαι βάση της καταγγελίας ή της αυτοψίας του αρμόδιου οργάνου. και αν και εφόσον έχει κοπεί πρόστιμο γιατί σε καλούν να απολογηθείς ?
Γενικά νομίζω ότι δεν είναι και πολύ δόκιμος ο όρος απολογία.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.745
7.263
Γενικά νομίζω ότι με έναν καλό δικηγόρο (αχεμ αχεμ και γκουχου γκουχου στην κυρία που συμμετέχει ενταύθα) μια καταγγελιούλα στα όργανα που χωλαίνουν από παντού παίζει κ να μην είναι δύσκολη υπόθεση. Αναμένουμε τα σκαναρισμένα!

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει αν κατηγορείσαι βάση της καταγγελίας ή της αυτοψίας του αρμόδιου οργάνου. και αν και εφόσον έχει κοπεί πρόστιμο γιατί σε καλούν να απολογηθείς ?

Ετσι αναγραφεται πανω στο εγγραφο του λιμενικου "κληση σε απολογια"
Βαση της αυτοψιας σε καλουνε, κ επειδη η αυτοψια συνηθως δεν μπορει να στοιχειοθετησει κατηγορια, γι αυτο θελουνε την απολογια για να την βαλουνε στο αρχειο (συνηθως)
Εγινε σαφεστερο τωρα?

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
east...sorry τώρα, αλλά...παίζει να είσαι και το άλλο μου μισό...
Ενταξει, σορρυ τωρα, αλλα παιζει να εχουμε μεγαλυτερο προβλημα με αυτο που γραφεις παρα με ενα απλο περιστατικο του "σκυλος στην θαλασσα" :cool:

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.111
1.389
αχ δεν ανεβαίνει η βλακεία κράτησα το αρχείο μεγάλο να σας στείλω mail η να το βάλλω στο fb???

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Βαλτο στο FB αν το εχεις ανοιχτο, η να σου στειλω το μαιλ σε πμ

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Θα ήθελα να διαβάσετε αυτό

Σκυλιά στην παραλία; Φυσικά και επιτρέπεται! Αλλά... | www.zoosos.gr

Γράφει στο τέλος :

"Συνοψίζοντας, επιτρέπεται η παρουσία και ο περίπατος σκύλων στις παραλίες αρκεί να συνοδεύεται, επιτρέπεται να κάνετε μπάνιο στο σκύλο σας σε απομακρυσμένες παραλίες, εκτός εάν παραπονεθεί κάποιος λουόμενος, οπότε πρέπει να τον βγάλετε από την θάλασσα.Σε κάθε περίπτωση αρμόδιο όργανο για την βεβαίωση της παράβασης είναι, για μεν την παρουσία και τον περίπατο του σκύλου στην παραλία η αστυνομία - εφόσον επιμένει παρά τον νόμο να βεβαιώσει παράβαση - για δε το μπάνιο του σκύλου στη θάλασσα το λιμενικό."

Πηγή: Σκυλιά στην παραλία; Φυσικά και επιτρέπεται! Αλλά... | www.zoosos.gr

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.791
20.102
Yorkaddict...απ'έξω το έχουμε μάθει :rolleyes:

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο σκύλος δεν ήταν στην θάλασσα. Αν ήταν και αν του είχε ζητηθεί να βγει, ασφαλώς και θα γινόταν. Ούτε ο λιμενικός, τον είδε μέσα στην θάλασσα.

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
περιμένω με αγωνία τη συνέχεια. Γνώμη μου πως απολογία ή μη πρέπει να φύγει η κατάθεση σε στυλ εξώδικου