Λυπάμαι, αλλά γίνεται. Είναι το μόνο σκυλί που όταν ρίχνουν φόλες κυκλοφορεί χωρίς λουρι. Τα τελευταία 7 χρόνια.Σόρυ, αυτό δε γίνεται.
Δεν κατάλαβες τι υποστηρίζω ότι δεν γίνεται, το ξεκαθάρισα και το τόνισα όμως στο προηγούμενο ποστ.Λυπάμαι, αλλά γίνεται.
Δεν το αμφισβήτησα. Δεν θα το θεωρούσα και δεδομένο όμως για να μαι και ανετίλα, ένα φόβο θα τον είχα εγώ προσωπικά, εσύ πάλι πράττεις όπως νομίζεις, δικό σου το σκυλί, εσύ αποφασίζεις.Είναι το μόνο σκυλί που όταν ρίχνουν φόλες κυκλοφορεί χωρίς λουρι. Τα τελευταία 7 χρόνια.
και εμενα δεν τρωει απο κατω η απο αλλο χερι αλλα ειναι λιγο κουτο μαλλον να περπαταω και να τον εχω λυτο χωρις φοβο μην φαει κατι.Λυπάμαι, αλλά γίνεται. Είναι το μόνο σκυλί που όταν ρίχνουν φόλες κυκλοφορεί χωρίς λουρι. Τα τελευταία 7 χρόνια.
και εμενα δεν τρωει απο κατω η απο αλλο χερι αλλα ειναι λιγο κουτο μαλλον να περπαταω και να τον εχω λυτο χωρις φοβο μην φαει κατι.
την πρώτη φορά δεν έκανα απολύτως καμμια εκπαίδευση. μετά σκέφτηκα να την εκπαίδευση για να διατηρήσω αυτήν την συμπεριφορά. όσο για το ανορεκτικη, έλα σπίτι μου να παραγγειλουμε σουβλάκια να σου πω τι θα γίνει. να σε ενημερώσω επίσης ότι από το στόμα της δεν της παίρνεις το κόκαλο με τίποτα. Όχι, δεν είναι ανορεκτικη. είναι σκεπτόμενο ον και επέλεξε να μην τρώει έξω από το σπίτι και από αγνωστους.[/QUOTE]η αρνηση τροφης θεωρειται μια απο τις δυσκολες εντολες και ειλικρινα θα ηθελα να μου εξηγησεις τον τροπο με τον οποιο το καταφερες τόσο ευκολα όσο λες. Η μόνη λογικη εξήγηση που μπορω να δώσω είναι οτι ειναι ανορεκτικός
Αυτό πάλι...τι σημαίνει; Σε χάνω λίγο. Ποιός είναι ο νικητής στην συγκεκριμένη "μάχη" και ποιανού την αλαζονεία, έχει δεχθεί;Έτσι γίνεται συνήθως... ο νικητής μιας μάχης, είναι επιρρεπής στην αλαζονεία...
Καλά το πας! :x:Καφρίλα λίγο το παραδέχομαι αλλά το απόλαυσα! Άρα οι καφρίλες είναι απολαυστικές?
το ποστ του estranged
Άλλαξε την επιλογή από 10 posts/σελίδα σε 20 posts/σελίδα!οχι.. δεν θα με κανετε να κατσω να διαβασω 40 σελιδες...
Παίζει να ήταν και το μοναδικό που απόλαυσα. Και...διδακτικό!!!Κορίτσια, καλά καϊδια είστε και του λόγου σας που κάτσατε και διαβάσατε το πανωκατωσεντονο!
Συνοπτικά...σκυλιά τύπου Μαρκούλη και πάνω, που θεωρητικά είναι light περίπτωση, ίσως...ίσως...σε ηλικία 5-6 χρονών, να έχουν μάθει να συνεργάζονται, έστω στα βασικά. Και στο ενδιάμεσο, που εγώ πχ, θα έχω κάνει το σπίτι μου φαρμακείο, για να ελέγχω την πίεση, τα νεύρα και όλα όσα θα έχουν προκύψει απ'την συμβίωσή μας, να πληρώνω και σκυλοψυχίατρο, να ανακαλύψει ΓΙΑΤΙ ο Μαρκούλης, είναι αυτός που είναι. Τα βαθύτερα αίτια της ψυχοσύνθεσής του, δηλαδή. Γιατί εννοείται, ότι υπάρχει κάποιος λόγος, που συμπεριφέρεται έτσι. Οχι ότι έχει γεννηθεί με σχεδόν όλα τα εγκεφαλικά του κύτταρα καμμένα και την καταβρίσκει να κάνει του κεφαλιού του. Κι εγώ οφείλω, να βρω τον λόγο αυτόν, για να είναι η σχέση μας σωστή.οχι.. δεν θα με κανετε να κατσω να διαβασω 40 σελιδες...