Σκύλος και συνέδριο

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μπα, δεν είναι κοντά μας το Nashville, αλλά έχω πάει πολλές φορές η ίδια όταν έμενα στη Λουιζιάνα. :) Τότε δυστυχώς δεν είχα το Μουφ, αλλά είναι αλήθεια ότι το αντίγραφο του Παρθενώνα εκεί είναι πάρα πολύ καλό και ακριβές και καταπληκτικό μάθημα αρχαίας αρχιτεκτονικής αφού σου δίνει την αίσθηση του χώρου όταν το μνημείο ήταν ολόκληρο.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αυτή τη φορά έχω συνέδριο στον Καναδά και μάλιστα σήμερα. Για διάφορους λόγους δεν μπορούσα να παρευρεθώ κι έτσι θα κάνω την παρουσίασή μου μέσω Skype, ενώ θα πάρω μέρος και στο panel discussion, άρα θα πρέπει να είμαι online για τρεις-τέσσερεις ώρες.

Σκέφτηκα λοιπόν αν θα έπρεπε να κάνω την όλη φάση στο γραφείο, αλλά εκεί θα έχει θόρυβο από φοιτητές και καθηγητές. Οπότε είπα να το κάνω σπίτι, αφήστε δηλαδή που άρεσε στους συναδέλφους μου και το ντεκόρ με τα άπειρα βιβλία από πίσω μου σα κάδρο όταν κάναμε την πρόβα προχτές.

Ελάτε όμως που στο σπίτι υπάρχει και ένα Μουφ. Και που εγώ μιλάω σε συνέδριο για τους αρχαίους Γαλάτες προφανώς για τους Ατταλίδες και δη τον Άτταλο τον Α' που τους έσφαζε αβέρτα κουβέρτα όταν του τα πρήζανε! Εκεί έχω πρόβλημα διότι το Μουφ ακούει "Άτταλος" και τσιτώνει τ' αυτιά του διότι νομίζει ότι μόνον ένας Άτταλος υπάρχει και επομένως μιλάνε για την αφεντιά του. Παίρνει μάλιστα και ένα μπερδεμένο ύφος και είμαι σίγουρη ότι θα τα 'χει παίξει που ακούει για τα μιλλούνια Γαλάτες που καθάρισε και έσωσε τον παγκόσμιο πολιτισμό και δη τη Μικρά Ασία!!

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η ομιλία μου αλλά όταν θα ακούω τις ομιλίες των άλλων που πιθανώς το Μουφ να θεωρήσει ως αδράνεια και, ως ενεργητικός σκύλος απεχθάνεται την αδράνεια. Λέω να τον πάω πρώτα βόλτα πριν την κάνω για το συνέδριο, θα τον αφήσω λίγο μέσα αν κάτσει ήσυχος, θα κάνω δήθεν ότι δουλεύω κι εγώ για να με παρατήσει ήσυχη διότι το καλό είναι ότι σέβεται τη δουλειά μου. Αν δω τα σκούρα θα του πετάω ένα από αυτά τα σκυλίσια ειδικά κοκκαλοειδή που καθαρίζουν τα δόντια και που τα λατρεύει και στη χειρότερη περίπτωση θα τον κλείσω στο προχώλ του σπιτιού. Ελπίζω μόνο να μην περάσει κανένας απέξω από το παράθυρο που να τον θεωρήσει εισβολέα και αρχίσει να χτυπιέται.

Ευτυχώς που οι συνάδελφοι ξέρουν ότι υφίσταται Άτταλος και στο σπίτι και μάλιστα τον θεωρούν και πολύ ωραίο, που είναι δηλαδή ο παρολίγον μέγας στρατηγός και σφαγέας των Γαλατών που έστησε άγαλμα του εαυτού του, του θείου του του Φιλεταίρου και του στρατηγού του του Επιγένη στη Δήλο!! Για τέτοιο Μουφ μιλάμε!

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αμάν, μόλις τελείωσε η ομιλία μου και πήγε καλά. Το Μουφ έφαγε το κόκκαλο του και κάθισε ήσυχα απέξω τελείως μπερδεμένο για τα τεκταινόμενα. Τώρα μ' αφήνει ήσυχη να ακούσω την τελευταία ομιλία χωρίς να χτυπιέται. Καλού-κακού όμως έκλεισα το μικρόφωνο μην το πιάσει καμιά υστερία και γίνω ρεζίλι.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Έπρεπε να τον κλείσεις στην υπόγα....σαν και αυτά που βλέπουμε σε όλα τα αμερικάνικα σπίτια...που μπορεί να κρύβουν από πτώμα ...έως πτώμα ...(στις ταινίες τουλάχιστον ) χαχαχαχαχαχ!

Last edited: