Σκύλος και συνέδριο

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Λοιπόν σήμερα με καλέσανε να μιλήσω στο συνέδριο της Ένωσης Αρχαίων Ιστορικών που θα γίνει φέτος στη Utah, εκεί με τους ανισόρροπους Μορμόνους. Τους απάντησα ότι έρχομαι μεν, θα φέρω και το Μουφ δε, οπότε καλόν θα ήταν να αρχίσουν από τώρα να κοιτάζουν να μου βρουν dog daycare για να παρακολουθώ το συνέδριο εγώ το πρωί και να παίζει το Μουφ με άλλα σκυλιά και γενικώς να είναι κάποιος να το φροντίζει.

Μου απάντησε η γενική διοργανώτρια του συνεδρίου ότι το αίτημά μου είναι φυσιολογικότατο και ότι βεβαίως να κοπιάσει και το Μουφ διότι κι αυτή έχει, λέει, ΕΞΙ σκύλους, εκ των οποίων τέσσερα τσιουάουα!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek: Δικαιολογήθηκε επίσης ότι γνωρίζει ότι τέσσερα τσιουάουα ίσον ένας σκύλος αλλά να μην την πέρασω για καμιά Πάρις Χίλτον!!!!!:p:p:p:D:D Όχι, δεν την πέρασα αλλά χαίρομαι πολύ που θα έρθει και το Μουφ στη Utah.

Μάλιστα έλεγα να κάνουμε ένα μεγαλύτερο ταξιδάκι να δω και τις υπόλοιπες δυτικές πολιτείες που μου απομένουνε, ξέρετε, εκείνες τις τετράγωνες που είναι σκέτη έρημος πατατών και καλαμποκιών. Δεν ξέρω κατά πόσον είναι εφικτό, αλλά θα είχε πλάκα, θα είναι και Απρίλιος, νομίζω είναι άλλες 14 πολιτείες και έχουν και ένα σωρό εθνικά πάρκα να τρέξει το Μουφ. Θα βγάλω και φωτογραφίες.

Χμμμ, αν καταφέρω να κάνω αυτό το ταξίδι και να φτάσω και Colorado, λέω να πάω και κατά το ράντσο Las Rocosa του Hartnagle που είναι η Μέκκα των Αυστραλέζων Ποιμενικών!:D:D:D:D:D Όχι τίποτ' άλλο αλλά να δω και τους περίφημους δικούς τους, να δουν και κείνοι την κορωνίδα των Αυστραλέζων, δηλαδή το Μουφ!:D:D:D:D:D

Μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσω να εκπαιδεύω το Μουφ με το crate....:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Last edited:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Α, ρε Μουφ...ποιός τη χάρη σου!!
Συγχαρητήρια για τη πρόσκληση Sara...φαντάζομαι ότι είναι μεγάλη τιμή...!!:):):)
Πόσες μέρες ταξίδι είναι με το αυτοκίνητο??

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μέχρι τη Utah το πάω μονορούφι και σε μια μέρα, αλλά θα κάνω το γύρο, οπότε λέω να πάρω περισσότερες μέρες. Δυστυχώς λόγω Μουφ και ξενοδοχείων θα πρέπει να κάνω μεγάλα πλάνα και να ξέρω πόσο θα ταξιδέψω, αλλιώς έχω μια τάση να οδηγώ στα κουτουρού και να σταματώ μόνον αν δεν πάει άλλο. Στη χειρότερη περίπτωση μούρλας μου έχω κάνει μονορούφι Ουάσιγκτων-Νέα Ορλεάνη 17 ώρες!!:eek::eek::eek::eek::eek: Εκεί όμως ήταν και το όριό μου.

Αν τα καταφέρω να το κάνω το ταξίδι, θα ήταν ωραία να δω επιτέλους το Devils Tower (έναν προϊστορικό κορμό δέντρου) στο Wyoming και to Mount Rushmore στη Βόρεια Ντακότα. Και φυσικά τους Αυστραλέζους στο Κολοράντο που θα έπρεπε να ανακηρυχτούν κι αυτοί Μνημείο Εθνικής Κληρονομιάς!;)

Φανταστείτε τώρα τα φοβερά αυτά μνημεία σε φωτογραφία μαζί μέ ένα Μουφ μέσα!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν!:D:D:D:D:D Μάλιστα τώρα που μαθαίνω το Photoshop με τα tutorials θα κοιτάξω να κάνω μια φωτογραφία του Μουφ σα να είναι βράχος και θα την κολλήσω μεταξύ του Theodore Roosevelt και του Lincoln που έχει και χώρο! Ή δεξιά από τον Lincoln που έχει και έτοιμη γούβα!!:p:p:D:D:D Αναρωτιέμαι μάλιστα αν δεν το έχουν σκεφτεί πρώτοι οι Αμερικάνοι και δεν πουλάνε έτοιμες κάρτες εκεί πέρα με τις φάτσες τουριστών!

Ναι, μπορεί να το κάνει κανείς online! http://www.funphotor.com/

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν!:D:D:D:D:D Μάλιστα τώρα που μαθαίνω το Photoshop με τα tutorials θα κοιτάξω να κάνω μια φωτογραφία του Μουφ σα να είναι βράχος και θα την κολλήσω μεταξύ του Theodore Roosevelt και του Lincoln που έχει και χώρο! Ή δεξιά από τον Lincoln που έχει και έτοιμη γούβα!!:p:p:D:D:D Αναρωτιέμαι μάλιστα αν δεν το έχουν σκεφτεί πρώτοι οι Αμερικάνοι και δεν πουλάνε έτοιμες κάρτες εκεί πέρα με τις φάτσες τουριστών!

Ναι, μπορεί να το κάνει κανείς online! http://www.funphotor.com/
Μα για αυτό άφησαν και τη γούβα κενή και έτοιμη...για τους τουρίστες..σε αυτά οι Αμερικάνοι δεν παιζόντουσαν από τότε !!!:D:D:D

macblack

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
157
0
από την πόλη του Ζορό
"Αγαπητή Σάρα, θα ήταν τιμή μας αν δεχόσασταν να έρθετε στο συνέδριο μας ως κεντρική ομιλήτρια με θέμα μπλα μπλα μπλα αλλά θα προτιμούσαμε να αφήσετε το παλιόσκυλο σας να ρημάζει το σπίτι μόνο για όσο διάστημα απαιτείται η παρουσία σας μπλα μπλα" ....θα ήταν μια τυπική ελληνική απάντηση. Άσε μετά το κράξιμο που θα έπεφτε από τους οργανωτές "της είπαμε να έρθει και θέλει να κουβαλήσει και το κοπρόσκυλο μαζί" κτλ κτλ.
Σάρα μείνε εκεί που είσαι......κι αν βρεις και τίποτα για μας σφύριξε

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Αστεία-αστεία, το Μουφ έχει θαυμαστές και ανάμεσα στους συναδέλφους μου. Στο τελευταίο συνέδριο που ήμουν στο Μάντσεστερ είχε καθυστερήσει η πτήση μου και ήρθα κατευθείαν στο συνέδριο σκέτο ράκος. Είχαν να με δουν και μερικά χρόνια μερικοί, οπότε στο διάλειμμα με περιτριγύρισαν συνάδελφοι που με ρώτησαν αν αληθεύει η φήμη που κυκλοφόρησε ότι διαθέτω σκύλο ονόματι Άτταλο!:eek::eek::eek: Τους το επιβεβαίωσα και ένας άλλος δήλωσε κατάπληκτος που δεν τον έβγαλα Ευμένη, όλοι όμως θέλουν να τον δούνε και είχα μόνο φωτογραφίες τότε. Ε, τώρα όσοι κάνουν καμιά βόλτα κατά Utah μεριά θα έχουν την ευχαρίστηση να τον δούνε φάτσα κάρτα. Οι Αμερικανοί είναι γενικά φιλόζωοι αν και φυσικά έχουν κι αυτοί τα καθάρματά τους που βασανίζουν ζώα.

Ένας συνάδελφος πάντως που είδε το Μουφ πρόσφατα εδώ ένοιωθε, λέει, περίεργα που μπόρεσε μια φορά στη ζωή του να φωνάξει ένα ζωντανό ον Άτταλο και να γυρίσει το ζωντανό να δει τι θέλει!:p:p:p:p:p Προφανώς ο τύπος είναι ελληνιστικός ιστορικός, οπότε οι Ατταλίδες γι' αυτόν είναι μακρυνά όντα, χαμένα στο χωροχρόνο..... Καθότι μάλιστα ξένος, δηλαδή όχι Έλληνας, που γνωρίζει όμως την αρχαία και νέα ελληνική, με ρώτησε αν κλίνω το όνομά του κανονικά και τον φωνάζω "Άτταλεεεεεεεεε"!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Η πλάκα είναι στα ξενοδοχεία που πάω και που δέχονται σκύλους μέχρι τόσα κιλά. Είπα σε έναν ξενοδόχο μια φορά πέρσυ ότι θεωρητικά το Μουφ είναι ακριβώς τα κιλά που θέλει αυτός, επειδή όμως έχει μια τάση να χλαπακιάζει και επομένως δεν μπορώ να εγγυηθώ τα κιλά του!:p:p:D:D:D

Αχχχχχ! Θα πρέπει να τον αφήσω σπίτι όμως τώρα, δηλαδή στο νοσοκομείο σκύλων, τώρα που θα πάω στο San Diego όπου με βλέπω να κλαίω μαύρο δάκρυ αγκαλιά με τους ιδιοκτήτες του Κυρίου Μιγιάγκι που θα τον έχουνε αφήσει στην Ουάσιγκτων...:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Και η εποχή του συνεδρίου πλησιάζει. Είχα αρχίσει να το σκέφτομαι το περί Μουφ για να μην το ταλαιπωρήσω, αλλά τελικά είπα ότι έχω ανάγκη από διακοπές και δεν αντέχω χωρίς το Μουφ έτσι κι αλλιώς, οπότε ο δυστυχής θα πρέπει να φάει 19 ώρες με το αυτοκίνητο από δω στη Utah. Λέω να πάμε και στα βουνά που είπε τ' αφεντικό μου ότι είναι πολύ ωραία. Μόνο που μου είπε να προσέχω επίσης διότι τώρα είναι και η εποχή των tornado (ανεμοστρόβιλων), μη μας πάρει και μας σηκώσει και βρεθώ εγώ στο Wyoming, το Μουφ στη Montana και το αυτοκίνητο στη Nevada....

Φεύγουμε την άλλη βδομάδα και θα σας γράφω από το δρόμο με Μουφο-φωτογραφίες στην άγρια φύση της Άγριας Δύσης... :D:D:D:D:D

Αν φτάσουμε μέχρι τις Ντακότες λέω να κολλήσω τη φάτσα του στο Mount Rushmore....:p:D:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Η κατάκτηση της αμερικής απο τον Ατταλο
ή
once upon a moof in the west

Να περάσετε υπέροχα και να μας ενημερώνεις όχι για τα του συνεδρίου μα για τα του μουφίου

:lol:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ενδροπή! Κανονικά θα έπρεπε να πεθαίνετε να μάθετε τι θα πούμε όλοι οι σύνεδροι για τους αρχαίους ημών προγόνους!!:p:p:D:D:D Κι έχουμε και ΔΥΟ sessions, ένα για το Μεγαλέκο και ένα για τη Μακεδονία!!:eek::eek::D:D:D:D:D

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
Sara εχεις δικιο ...ομως εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερουν τα των προγoνων, αυτοι καλα τα πραξανε ....συγνωμη ......με απασχολουν μονο τα των παρων και των μελλοντων που τα κανουν καθημερινα μπαχαλο

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
ποπο! ζηλεύω! ο γύρος του κόσμου!
εγώ, το γάμο της ξαδέρφης μου στη Ζάκυνθο έχω και τα έχω βάψει μαύρα με τα ξενοδοχεία!
κι εσείςςςς! ποπο!
τέλεια! καλά να περάσετε!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.409
10.605
Athens
ποπο! ζηλεύω! ο γύρος του κόσμου!
εγώ, το γάμο της ξαδέρφης μου στη Ζάκυνθο έχω και τα έχω βάψει μαύρα με τα ξενοδοχεία!
κι εσείςςςς! ποπο!
τέλεια! καλά να περάσετε!
Τόσους βρωμοάγγλους κοιμίζουν στο Λαγανά και τους τα κάνουν μπ....έλο - οι σκύλοι τους μάραναν? Α ρε βούρδουλα που χρειάζεται ο ελληνικός τουρισμός!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Βεβαίως. Και για να δείτε ότι η φήμη του Μουφ έφτασε στα πέρατα του κόσμου, στη Νότια Ντακότα μας έχουνε ΗΔΗ στρώσει το κόκκινο χαλί::p:p:D:D:D:D:D

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Τόσους βρωμοάγγλους κοιμίζουν στο Λαγανά και τους τα κάνουν μπ....έλο - οι σκύλοι τους μάραναν? Α ρε βούρδουλα που χρειάζεται ο ελληνικός τουρισμός!
καλά ναι! είναι απελπισία το καλοκαίρι, όσες φορές έχω πάει! :eek:

Sara! συγγνώμη κιόλας, δεν σε ξέρω αλλά είσαι αφασία! πολύ σε χαίρομαι! :D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλά, βγάλανε και ειδική έκδοση του δεκαδόλλαρου μπας και συγκινηθεί το Μουφ και δε με πρήξει σ' όλο το δρόμο.:p:p:p:D:D:D:D:D Μίλησα μόλις με την πρόεδρο του σωστικού ομίλου που μου τον έδωσε και είπε ότι αυτή έκανε δεκάωρο ταξίδι με δυο Αυστραλέζους δικούς της και δυο κουτάβια του ομίλου και δεν βγάλανε κιχ σ' όλο το δρόμο! Τα κατέβαζε όμως για κατούρημα και βόλτα...:cool: