Σκύλος δάγκωσε άνθρωπο όντας ελεύθερος σε παραλία!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.918
Εγώ απορώ γιατί κάποια δευτερόλεπτα στην αρχή του βίντεο δείχνει τα κύματα η κάμερα..:p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Απ'το πρωί, περίμενα να γυρίσω σπίτι, να καταφέρω να δω το βίντεο με τον επιθετικό σκύλο!!!
Ειλικρινά...έχω ξελιγωθεί στα γέλια...

Σοβαρολογείτε ότι προσπαθείτε να βγάλετε συμπέρασμα απ'ότι βλέπετε;
Σοβαρολογείτε ότι αυτό που βλέπετε, είναι επίθεση;

Εγώ, το μόνο που βλέπω επιβεβαιωμένα, είναι ένας υπερβολικά ενοχλητικός και ανεξέλεγκτος σκύλος, που είναι εκπληκτικός στο μάντρωμα, όντως :D και βέβαια, ανθρώπους τρομοκρατημένους [όχι άδικα] που δεν ξέρουν που να κρυφτούν και τι να κάνουν.

Απαράδεκτος ο ιδιοκτήτης, όποιος είναι, γιατί δεν μπόρεσα να καταλάβω, αλλά...επίθεση...ούτε γι' αστείο.

Εμένα πχ, αυτή είναι η καθημερινότητά μου, με τον Μαρκούλη :rolleyes:

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Τωρα προσεξα οτι και τα δυο ποδια του ανθρωπου ειναι δαγκωμενα.και μια αλλη ερωτηση,ηθελε να μαντρωσει μονο τον παππου; Γιατι ειχε στοχο μονο αυτον; Ειχε ξεφυγει απ το κοπαδι; Ολοκληρη παραλια γιατι αυτον;εγω παντως δε γελασα μαρεκο οταν το ειδα. Και πιστεψε με ειμαι πολυ ανεκτικη με τα σκυλια και προσπαθω να δικαιολογησω και καταστασεις οταν βλεπω τετοια.οταν ηταν μικρη η κορη μου ενα σκυλι τη πηρε ετσι στο κατοπι αλλα θελοντας να παιξει,απλα της γρατζουνισε τα ποδια.γελασαμε,προσπαθησαμε να μη τη κανουμε φοβικη και ολα μια χαρα. Φαντασου ναταν τωρα σαυτη παραλια ενα μεγαλοσωμο ποιμενικο και νακανε το ιδιο ε ; Θα λεγατε οτι μαντρωνει; Εγω παρεμπιπτοντως ενα πιτμπουλοειδες βλεπω,εχουν ποιμενικες ικανοτητες;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Αν οι ερωτήσεις / προβληματισμοί σου, απευθύνονται σε μένα, δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο, απ'ότι έχω ήδη γράψει.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Τωρα προσεξα οτι και τα δυο ποδια του ανθρωπου ειναι δαγκωμενα.και μια αλλη ερωτηση,ηθελε να μαντρωσει μονο τον παππου; Γιατι ειχε στοχο μονο αυτον; Ειχε ξεφυγει απ το κοπαδι;
Ναι ηθελε να μαντρωσει τον συνταξιουχο παππου για να μην ψηφισει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τωρα στις εκλογες βρε !!!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Ναι ηθελε να μαντρωσει τον συνταξιουχο παππου για να μην ψηφισει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τωρα στις εκλογες βρε !!!
Αχα!! Δικιο εχεις!! Μαντρωνει,,,προβατα,,,εχει μια λογικη.:D

Phantom11

Active Member
10 Μαρτίου 2014
29
3
μου φαινεται πρέπει να παραδώσει μαθηματα και σε αλλους σκυλους γιατι οι παππουδες ψηφιζουν ανεξελεγκτα.;)

hailander

Well-Known Member
2 Μαϊου 2008
425
15
1. Μου φύγαν τα σφραγίσματα από τα γέλια βλέποντας τον παππού με τα πράσινα να κρύβετε πίσω από την θεία....Χα..Χα...Χα....

2.Ο ιδιοκτήτης θέλει πολύ ξύλο.

3.Ο άλλος με το παπούτσι τι έκανε ρε.....Χα...Χα...Χα.....