Προσπαθώ συνήθως,από υπερβολική αδυναμία στα σκυλιά,να τους δίνω δίκηο και να τα υπερασπίζομαι!Θα ήθελα σχολιασμό από άλλους για το αν αυτό συνιστά επίθεση.
Βλέπω βέβαια σκύλο που δεν είναι για να είναι λυτός και που δε μπορεί να διαχειριστεί την ενέργειά του όπως πρέπει και ανθρώπους που πανικοβλήθηκαν γιατί οκ, δεν ήταν τρόπος συμπεριφοράς αυτός του σκυλιού, τι να κάνουν κι αυτοί. Αλλά επίθετική συμπεριφορά, σόρυ δε βλέπω.
Ήταν όντως πολύ κακός ο χειρισμός αλλά δε μπορείς να περιμένεις από κάποιον που δεν ξέρει να μην πανικοβληθεί.Τον κακό χειρισμό τόσων ανθρώπων που δε τολμούν να απωθήσουν το σκύλο?
Ευτυχώς ήταν νέοι άνθρωποι και κατάφεραν να τον κρατήσουν μακρυά.Αν ήταν ηλικιωμένοι ή αδύναμοι,δεν είμαι σίγουρος ότι δεν θα συνέβαιναν,αυτά που εσύ λογίζεις ως επίθεση. Δεν νομίζω ότι έπαιζε,ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Το μόνο που επαναλαμβάνω, δεν ξέρω τι προηγήθηκε. Μπορεί να του έκαναν κάτι,που και εγώ θα τους πλάκωνα μαζί του!!@Ran Tan Plan
Θα σου εξηγήσω. Ως επιθετική συμπεριφορά λογίζω το να έχεις σκοπό να τραυματίσει, να κλείσει το στόμα δηλαδή και να μην το ανοίξει, να τινάξει το λαιμό κτλ. Τώρα άρπαξε ένα ρούχο και το τραβούσε λες και ήταν το παιχνίδι του, έριξε έναν κάτω από την ορμή και έφυγε και ψευτοδάγκωσε μία στο πόδι και έκανε πίσω την ίδια στιγμή χωρίς να έχει απωθηθεί, από μόνο του, σαν πρόκληση. Αυτό το λογίζω ως πολύ κακή συμπεριφορά, όχι όμως ως επιθετική.
Συμφωνω, δε μου φαίνεται για επιθετική συμπεριφορά (ίσως να κάνω και λάθος). Σε καμια περίπτωση όμως δεν φταίνε και οι άνθρωποι..για τον ανευθυνο ιδιοκτητη.. τωρα που το ξαναβλέπω η αληθεια ειναι πως μου φαίνεται και λιγο αστειοΘα ήθελα σχολιασμό από άλλους για το αν αυτό συνιστά επίθεση.
Βλέπω βέβαια σκύλο που δεν είναι για να είναι λυτός και που δε μπορεί να διαχειριστεί την ενέργειά του όπως πρέπει και ανθρώπους που πανικοβλήθηκαν γιατί οκ, δεν ήταν τρόπος συμπεριφοράς αυτός του σκυλιού, τι να κάνουν κι αυτοί. Αλλά επίθετική συμπεριφορά, σόρυ δε βλέπω.
Το πήρες απ' το στόμα μου!...Επίσης τώρα που το ξαναβλέπω μου φαίνεται πώς μια χαρά το μάζεψε το κοπαδάκι του και τι σκυλί είναι δεν είναι και ποιμενικής φυλής λολ
Αναρωτιόμουν για αυτό αλλά δε μου φάνηκε ότι ήταν δικό της εκ πρώτης όψεως. Σαν εκείνου με την άσπρη μπλούζα μου φάνηκε. Η κυρία μου φάνηκε ότι πήγε να βοηθήσει.Την κυρία με τα σκυλάκια που προφανώς της άνηκε και ο ανεξέλεγκτος σκύλος , είναι να την πάρεις από το μαλλί και την βουτήξεις στην ωραία και δροσερή θάλασσα .
μου θυμισε αυτο το βιντεακι, ειναι και επικαιρο (σε 3 μερες, τη δευτερα)Το πήρες απ' το στόμα μου!
Το σκυλί αυτό είναι "άσσος" στο hearding (να μαζεύει και να καθοδηγεί το κοπάδι)...
Και τι δε θάδιναν οι Εγγλέζοι - Αυστραλοί τσοπάνηδες για να τον έχουν !!!