ΣE μια τέτοια εποχή ΔEN μπορεί NA απαιτείς NA EINAI οι σκύλοι ευτυχισμένοι.ΦTANEI MA ζουν όσο ΓINETAI καλύτερα.Καλά απ΄όσα σου είπα αυτό μόνο κατάλαβες; Αυτό μόνο κράτησες; Ας είμαστε ρεαλιστές. Το σκυλί δεν ειναι μέσο προστασίας για έναν ανοιχτό χώρο. Το σκυλί σε έναν ανοιχτό χώρο δεν είναι προστάτης αλλά στόχος. Λυπάμαι που σου είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις. Όσο για τους ανθρώπους που σαπίζουν όπως λες στα νοσοκομεία είναι κάτι εν τραγικό μεν αλλά τελείως άσχετο με τη συζήτηση αυτή.
Για πες μας δηλαδη ποτε οι σκυλοι ειναι ευτυχισμενοι? Και ποτε ζουν οσο γινεται καλυτερα?ΣE μια τέτοια εποχή ΔEN μπορεί NA απαιτείς NA EINAI οι σκύλοι ευτυχισμένοι.ΦTANEI MA ζουν όσο ΓINETAI καλύτερα.
Αυτό κατάλαβες τελικά; Τι έχεις, επιλεκτική όραση; Χέστο σκυλί αν είναι ευτυχισμένο η όχι. Αν το έχεις έξω σε χώρο που επισκέπτεσαι περιστασιακά το πιθανότερο είναι να καταλήξει μακαρίτη. Αυτό μπορείς να το καταλάβεις η αδυνατείς; Μάλλον όχι και έχεις πάρει την απόφαση σου.ΣE μια τέτοια εποχή ΔEN μπορεί NA απαιτείς NA EINAI οι σκύλοι ευτυχισμένοι.ΦTANEI MA ζουν όσο ΓINETAI καλύτερα.
Όταν ασχολείσαι 5 ώρες τη μέρα.Για πες μας δηλαδη ποτε οι σκυλοι ειναι ευτυχισμενοι? Και ποτε ζουν οσο γινεται καλυτερα?
ΣE μια τέτοια εποχή ΔEN μπορεί NA απαιτείς NA EINAI οι σκύλοι ευτυχισμένοι.ΦTANEI MA ζουν όσο ΓINETAI καλύτερα.
Well said. Θενκς και πάλι θενκς!Από τις πιο βλακωδέστερες προτάσεις που έχω διαβάσει.Είναι τόσο απλό να κάνεις ένα σκύλο ευτυχισμένο που ούτε καν σου περνάει από το μυαλό μάλλον.Ο σκύλος δεν είναι υλιστικό ον σαν τον άνθρωπο,η εποχή δεν έχει καμία σχέση με την ευτυχία του.Η μόνη συνάρτηση που θα μπορούσε να γίνει με την εποχή,είναι με τα αδέσποτα,εκεί να το καταλάβω.
Κάθε άνθρωπος μπορεί να ακούσει αυτό που είναι έτοιμος να ακούσει...Είναι δυνατών να γράφεται ότι κάποιος θέλει σκυλιά για να τα αμολήσει στο κτήμα να κάνουν τα μαντρόσκυλα και να μην τον αποτρέπετε όλοι;
Ειναι αστειο και μαλιστα κοκογουστο να θεωρεις οτι παιρνεις σκυλο για το χωραφι, τον εχεις εκει μονο σχεδον ολη μερα ολη νυχτα, ξεχασα εκτος απο 1/2/3/4? ωρες (λεμε τωρα) που πας για τις δουλειες σου γιατι αμφιβαλω αν θα ασχοληθεις με το σκυλο εκτος απο το να του βαλεις φαι και νερο και να θεωρεις οτι του παρεχεις μια καλυτερη ζωη!Όταν ασχολείσαι 5 ώρες τη μέρα.
Όταν ασχολείσαι 1 ώρα τη μέρα.
Έχω γράψει επανειλημμένα ότι σκοπεύω να ασχολούμαι μαζί τους τουλάχιστον 1 ώρα τη μέρα και όταν μένω στο κτήμα τουλάχιστον 2 ώρες τη μέρα(2-3 φορές την εβδομάδα) κ αν χρειαστεί να παρέχω εκπαίδευση ειδικού.Δεν έχω επιλεκτική όραση,απλώς έλλειψη υπομονής να ενημερώνω αυτούς που έχουν χάσει επεισόδια ή δεν έχουν διαβάσει καν το θέμα.Πολλά πράματα έχουν ειπωθεί και απαντηθεί ενώ άλλα είναι προσωπικές απόψεις που δεν έχουν καμία αξία ειδικά όταν αντικρούονται!Αυτό κατάλαβες τελικά; Τι έχεις, επιλεκτική όραση; Χέστο σκυλί αν είναι ευτυχισμένο η όχι. Αν το έχεις έξω σε χώρο που επισκέπτεσαι περιστασιακά το πιθανότερο είναι να καταλήξει μακαρίτη. Αυτό μπορείς να το καταλάβεις η αδυνατείς; Μάλλον όχι και έχεις πάρει την απόφαση σου.
Θα παρακαλέσω τους χρήστες που έχουν κάποια εμπειρία να είναι πολύ προσεκτικοί στις απαντήσεις τους ειδικά σε άτομα με μηδενική εμπειρία γιατί μπορεί να παρερμηνευτούν τα λεγόμενα τους. Είναι δυνατών να γράφεται ότι κάποιος θέλει σκυλιά για να τα αμολήσει στο κτήμα να κάνουν τα μαντρόσκυλα και να μην τον αποτρέπετε όλοι; Και μετά μας χαλάνε τα puppy mils και οι byb. Διυλίζουμε τον κώνοπα και καταπίνουμε την κάληλον. Α ρε Φινλανδές τουρίστριες που χρειάζονται......
Και εγω ειμαι αντιθετος με αυτη τη λογικη ομως για να γινει αυτο που λες θα πρεπει ο αλλος να ειναι στο ιδιο μηκος κυμματος για να πιασει τι του λες, η εστω να εχει ανοιχτο μυαλο για να ακουσει κατι αλλο απο αυτο που θελει να ακουσει, και οχι να το ερμηνευει κατα το δοκουν.Κάθε άνθρωπος μπορεί να ακούσει αυτό που είναι έτοιμος να ακούσει...
Αν νοιάζεσαι για τα σκυλιά, τότε σκέφτεσαι τι μπορείς να πεις για την καλύτερη δυνατή ευζωία τους...και όχι "να του τα πεις"...για να είσαι κυριλέ με την συνείδησή σου ότι είπες την άσπιλη αλήθεια!
Εγώ διάλεξα να απαντήσω αμέσως και να πω αυτά που πιστεύω ΑΚΡΙΒΩΣ για να μην τον πάρει κανένας από τα μούτρα σαν γκρινιάρα γκόμενα...δεν ξαναπατήσει εδώ...και κάνει ότι να ναι με τα σκυλιά του που ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ θα πάρει...
Όταν κάποιος κάνει συγκεκριμένες ερωτήσεις..μπορείς να τον κατευθύνεις με απαντήσεις ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...
Από την άλλη μπορείς να βγάλεις ένα ωραιότατο "σύρε και αναπαράξου" post....για να τα βλέπεις με τους από μέσα και να χαίρεσαι...(όχι εσύ...το λέω γενικά...γιατί είμαι αντίθετος με αυτήν την λογικη)
Εδώ ήρθα για να ακούσω προτάσεις κ επιχειρήματα.Φυσικά το ''εγώ πιστεύω'' δε μου λέει κάτι γιατί δεν ξέρω από ποιον προέρχεται.Δεν νομίζω αυτό που λέω να είναι παράλογο.Όταν ακούω: ''η γνώμη μου είναι πως δε γίνεται'' δεν μπορώ να το δεχτώ.Θέλω ΛΟΓΟ.Θα μ πεις ήρθες σε forum για σκύλους ρε φίλε τι άλλο θέλεις.Ναι,αλλά άκουσα και θετικές προτάσεις.Ειναι αστειο και μαλιστα κοκογουστο να θεωρεις οτι παιρνεις σκυλο για το χωραφι, τον εχεις εκει μονο σχεδον ολη μερα ολη νυχτα, ξεχασα εκτος απο 1/2/3/4? ωρες (λεμε τωρα) που πας για τις δουλειες σου γιατι αμφιβαλω αν θα ασχοληθεις με το σκυλο εκτος απο το να του βαλεις φαι και νερο και να θεωρεις οτι του παρεχεις μια καλυτερη ζωη!
Φιλε μου ειπες στην αρχη οτι δεν ειχες ποτε σκυλο και ειναι σεβαστο ως ενα σημειο για τις αποψεις σου
απο ενα σημειο και μετα και ολα αυτα που εχεις ακουσει (απο σοβαρες αποψεις) η ξερολιαση σου ειναι
αξεπεραστη!
Στην τελικη εδω μπηκες για να μας ανακοινωσεις τι θα κανεις και οχι να ρωτησεις γιατι δεν ξερεις
οποτε τσαμπα το σαλιο μαλλον το γραψιμο!
Δεν ξερω απο που προκυπτει το θετικες παντως καλο ειναι να αναθεωρησεις και να μην ξεκινησει ετσι οπως μας τα λες η σχεση σου με τα σκυλια!Εδώ ήρθα για να ακούσω προτάσεις κ επιχειρήματα.Φυσικά το ''εγώ πιστεύω'' δε μου λέει κάτι γιατί δεν ξέρω από ποιον προέρχεται.Δεν νομίζω αυτό που λέω να είναι παράλογο.Όταν ακούω: ''η γνώμη μου είναι πως δε γίνεται'' δεν μπορώ να το δεχτώ.Θέλω ΛΟΓΟ.Θα μ πεις ήρθες σε forum για σκύλους ρε φίλε τι άλλο θέλεις.Ναι,αλλά άκουσα και θετικές προτάσεις.