Εγώ θα είμαι καθημερινά εκεί και κάποιες μέρες την εβδομάδα θα διανυκτερεύω κι όλας.Το χωράφι θα έχει κίνηση.Ο σκύλος λειτουργεί αποτρεπτικά όχι μόνο γιατι μπορεί να βλάψει τον κλέφτη ,αλλά και γιατί μπορεί να ειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη.Ο φίλος sea-mol εφαρμόζει εν μέρει αυτή την ιδέα οπότε αναφέρεστε και σ αναποτελεσματικότητα της δικής του ιδέας.
Έχεις δει τι δουλειά έχει κάνει ο sea-mol με τον σκύλο του? Καμία σχέση η δική σου ιδέα με τη δική του.
Αν ζούσες και εσύ στο κτήμα, θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα. έστω αν πέρναγες τη μισή σου μέρα στο κτήμα.
Το ότι θα πηγαίνεις καθημερινά, για 1-2 ώρες για να κάνεις τις δουλειές σου, δεν αρκεί. Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να στο πω.
Ο παππούς μου είχε μια ζωή "σκύλους φύλακες" στο κτήμα του, δεν έμενε εκεί, πέρναγε όμως μεγάλο κομμάτι της μέρας του. Μη σου πω καλύτερα πόσα σκυλιά άλλαξε. Θα πω απλά ότι ελάχιστα κατάφεραν να ζήσουν πάνω απο 2-3 χρόνια. Και πάντα πέθαιναν από ανθρώπινο χέρι. Και μιλάμε για μέχρι και πριν 15 χρόνια, που τα επίπεδα εγκληματικότητας ήταν πολύ μικρότερα.