Lara_kouklara;575551Ο said:
παππούς μου είχε μια ζωή "σκύλους φύλακες" στο κτήμα του, δεν έμενε εκεί, πέρναγε όμως μεγάλο κομμάτι της μέρας του. Μη σου πω καλύτερα πόσα σκυλιά άλλαξε. Θα πω απλά ότι ελάχιστα κατάφεραν να ζήσουν πάνω απο 2-3 χρόνια. Και πάντα πέθαιναν από ανθρώπινο χέρι. Και μιλάμε για μέχρι και πριν 15 χρόνια, που τα επίπεδα εγκληματικότητας ήταν πολύ μικρότερα.
Ετσι ειναι!!
Ενας σκυλος, μονος σε ενα χωραφι- σε καμια περιπτοση δεν προσφερει προστασια.
Εγω θα περασω απο κει μια φορα την ημερα, του δινω λιχουδιες, του μιλαω γλυκα και τον χαιδευω- και γινομαστε "best Friends forever'' σε λιγες μερες μονο. Τοτε μπαινω ανενοχλητη και σου κλεβω οτι θελω- και τον σκυλο μαζι.
Εαν παλι δεν εχω αυτην την υπομονη και ισως ουτε "το καλο χερι με τα σκυλια", περναω την μια μερα και του ριχνω φωλα- και ερχωμαι την αλλη και κλεβω οτι θελω.
Ο παλιος μου σπιτονοικοκηρης ειχε σκυλο να του φυλαει το εξωχικο. Λυκο!!
Μεσα σε 4 χρονια αλλαξε 6 σκυλους. τα 5 πηγαν απο φωλα, το ενα το βρηκαν παγωμενο, οταν λογο εντονων καιρικων συνθηκων δεν μππρουσαν να πανε για καμια εβδωμαδα. Ο σκυλος εμεινε χωρις νερο και φαι, επειδη ειχαν παγοσει κατω απο 2 μετρα χιονια- και μαλλον επαθε και υποθερμια.
Το σπιτι το ειχαν ανοιξει σε αυτο το χρονικο διαστημα 10 φορες σιγουρα.