Σκύλος Φύλακας

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Λιγοι τα διαθετουν ειναι η αληθεια,το τσουβαλιασμα δεν μπορω.

Ο σκυλος ειναι και φυσικη παρουσια ....μπορει να μετριαζει τον φοβο καποιου.
Και εγώ βγάζω καντυλες με τα τσουβαλιασματα και τα έχω κραξει πολλές φορές εδώ μέσα. Πάντως δεν νομίζω να τσουβαλιασα. Αλλά για να μην με "κατηγορεις" άδικα θα κκάνω ένα τσουβαλιασμα.
Πόσα από τα νέα μέλη που ανά 2 τρεις μέρες γράφονται στο φόρουμ και η πρώτη τους ερώτηση είναι τι ράτσα έχετε να μου προτείνετε για σκύλο φύλακα; τα διαθέτουν; κανένα μήπως;

Όσο για την φυσική παρουσία του σκύλου που μετριαζει τον φόβο κάποιου συμφωνώ απόλυτα γιαυτό έγραψα πως οι περισσότεροι δεν έχουν την ανάγκη σκύλου φύλακα αλλά απλού σκύλου ίσως μεγαλοσωμου.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Πόσα από τα νέα μέλη που ανά 2 τρεις μέρες γράφονται στο φόρουμ και η πρώτη τους ερώτηση είναι τι ράτσα έχετε να μου προτείνετε για σκύλο φύλακα;
:ROFLMAO::D Κρύβε λόγια, κάπως έτσι είχα κάνει είσοδο.

• Like
Reactions: Orilis and vek

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
@manolo,
το τσουβαλιασμα δεν πηγαινε για σενα!

Αφησες και ενα παραθυρακι βρε αδερφε......εγραψες οτι τα περισσοτερα σπιτια δεν χρειαζονται....ε υπαρχουν και καποια λιγα που χρειαζονται.

Για τα νεα μελη που θελουν σκυλο φυλακα μονο αποτρεπτικη μπορει να ειναι η απαντηση μου!

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
και εγω αν θελω σκυλο φυλακα η οπλο γιατι να ειναι κακο βασιιλη;

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
και εγω αν θελω σκυλο φυλακα η οπλο γιατι να ειναι κακο βασιιλη;
Εγώ δεν θα απαντήσω γιατί τον Βασίλη ρώτησες. Το μόνο που θα πω είναι πως δεν απαντάτε με ένα ναι η ένα όχι (γιατί είναι η δεν είναι στην περίπτωση αυτη)

Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Πρώτα απο όλα, Όταν κάνεις την ερώτηση Σκύλος ή Όπλο κατευθείαν βάζεις στην θέση του όπλου τον σκύλο..

Πάμε τώρα στην δική μου λογική:

Όπλο:

Όπλο σημαίνει ότι όταν το βγάλεις πρέπει να πατήσεις την σκανδάλη.
Είσαι έτοιμος για αυτό και τις συνέπειές του; (και δεν εννοω τις νομικές μόνο). Έχω δει επαγγελματίες να τρέμουν σε ώρα ανάγκης και να κάνουν άλλα αντί άλλων. Έχω δει αστυνομικό να έχει τραβήξει όπλο έξω απο τράπεζα να περιμένει τον ληστή να βγει και να τρέμει ολόκληρος.
Είσαι σίγουρος ότι αν τραβήξεις θα ρίξεις ή απλά θα τρομοκρατήσεις περισσότερο ένα υποψήφιο κλέφτη ο οποίος θα σε σκοτώσει;;
Να πάμε σε μέτρα ασφάλειας; Που και πως θα το φυλάς; Πότε και σε ποιές περιπτώσεις θα το έχεις έτοιμο; Καραμπίνα δίπλα στο κρεβάτι;; Είσαι σίγουρος ότι θα ακούσεις τον κλέφτη ή θα ξυπνήσεις με την δική σου καραμπίνα να σε σημαδεύει στο πρόσωπο;;
Πιστόλι;
Ξέρεις τι εκπαίδευση θέλει; Θα το βάλεις κάτω απο το μαξιλάρι σου; Είσαι σίγουρος ότι είσαι εκπαιδευμένος να το χρησιμοποιήσεις χωρίς να σκοτώσεις κάποιο μέλος της οικογένειάς σου, ή ένα χαζο κλεφτρόνι που μπήκε για τα ψιλά και θα φας τα επόμενα 20 χρόνια στην ψειρού;

Σκύλος:

Τι φοβάσαι ώστε να έχεις σκύλο φύλακα αντί ενός απλού που θα σε προειδοποιήσει;
Είσαι σίγουρος ότι εισαι τόσο απομονωμένος ώστε ο σκύλος σου δεν θα τραυματίσει (στην καλύτερη) ένα παιδί που ήθελε να πιάσει την μπάλα του, την καθαρίστρια της πολυκατοικίας ή ένα επισκέπτη (τύπου κοζάνης);
Νοιώθεις οτι κινδυνεύει τόσο πολύ η σωματική σου ακεραιότητα που θα βάλεις μπροστά τον σκύλο σου αντί για σένα τον ίδιο; Θα θυσιάσεις δηλ τον σύντροφό σου και για ποιό λόγο;;
Τι γίνεται με τον σκύλο-φυλάκα αν θες να πας διακοπες, να βρεθεις με κοσμο πολύ, σε περιοχή με παιδιά που έχουν περιέργεια, που θέλουν να παιξουν μαζί του (κι ας μην το θέλεις εσυ)...
κλπ κλπ Που σίγουρα έχουν υποθεί σε πολλά άλλα ποστ εδω μέσα..

christoss

Member
24 Μαρτίου 2016
24
7
38
σκυλος φυλακας ναι γιατι οχι

απλα φυλακας για τους τσιγκανογυφτους που μπαινοβγαινουν στις αυλες μας χωρις αδεια και αρπαζουν οτι θελουν να του κοψει το βηχα

για τον επαγγελματια κλεφτη οχι φυσικα δεν μπορει ο σκυλος να τα βγαλει περα μαζι του.

christoss

Member
24 Μαρτίου 2016
24
7
38
σκυλος φυλακας σωστος ειναι ασπρο μαυρο ξεκαθαρα . δεν εχει τα παω λιγο καλα με ολους . μεγαλη ευθυνη για τον ιδιοκτητη.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Πρώτα απο όλα, Όταν κάνεις την ερώτηση Σκύλος ή Όπλο κατευθείαν βάζεις στην θέση του όπλου τον σκύλο..

Πάμε τώρα στην δική μου λογική:

Όπλο:

Όπλο σημαίνει ότι όταν το βγάλεις πρέπει να πατήσεις την σκανδάλη.
Είσαι έτοιμος για αυτό και τις συνέπειές του; (και δεν εννοω τις νομικές μόνο). Έχω δει επαγγελματίες να τρέμουν σε ώρα ανάγκης και να κάνουν άλλα αντί άλλων. Έχω δει αστυνομικό να έχει τραβήξει όπλο έξω απο τράπεζα να περιμένει τον ληστή να βγει και να τρέμει ολόκληρος.
Είσαι σίγουρος ότι αν τραβήξεις θα ρίξεις ή απλά θα τρομοκρατήσεις περισσότερο ένα υποψήφιο κλέφτη ο οποίος θα σε σκοτώσει;;
Να πάμε σε μέτρα ασφάλειας; Που και πως θα το φυλάς; Πότε και σε ποιές περιπτώσεις θα το έχεις έτοιμο; Καραμπίνα δίπλα στο κρεβάτι;; Είσαι σίγουρος ότι θα ακούσεις τον κλέφτη ή θα ξυπνήσεις με την δική σου καραμπίνα να σε σημαδεύει στο πρόσωπο;;
Πιστόλι;
Ξέρεις τι εκπαίδευση θέλει; Θα το βάλεις κάτω απο το μαξιλάρι σου; Είσαι σίγουρος ότι είσαι εκπαιδευμένος να το χρησιμοποιήσεις χωρίς να σκοτώσεις κάποιο μέλος της οικογένειάς σου, ή ένα χαζο κλεφτρόνι που μπήκε για τα ψιλά και θα φας τα επόμενα 20 χρόνια στην ψειρού;

Σκύλος:

Τι φοβάσαι ώστε να έχεις σκύλο φύλακα αντί ενός απλού που θα σε προειδοποιήσει;
Είσαι σίγουρος ότι εισαι τόσο απομονωμένος ώστε ο σκύλος σου δεν θα τραυματίσει (στην καλύτερη) ένα παιδί που ήθελε να πιάσει την μπάλα του, την καθαρίστρια της πολυκατοικίας ή ένα επισκέπτη (τύπου κοζάνης);
Νοιώθεις οτι κινδυνεύει τόσο πολύ η σωματική σου ακεραιότητα που θα βάλεις μπροστά τον σκύλο σου αντί για σένα τον ίδιο; Θα θυσιάσεις δηλ τον σύντροφό σου και για ποιό λόγο;;
Τι γίνεται με τον σκύλο-φυλάκα αν θες να πας διακοπες, να βρεθεις με κοσμο πολύ, σε περιοχή με παιδιά που έχουν περιέργεια, που θέλουν να παιξουν μαζί του (κι ας μην το θέλεις εσυ)...
κλπ κλπ Που σίγουρα έχουν υποθεί σε πολλά άλλα ποστ εδω μέσα..
αυτη η απαντηση ειιναι για εμενα λογικα
οποτε να το πω καλυτερα
γιατι ειναι κακο να εχω συνδιασμο σκυλου/οπλου στο σπιτι μου;
ονυως οσοι εχουν μπορει να μην ο χρησιμοποιησουν ποτε
ενας σκυλος ομως οσο ηπιοςκαι να ειιναι λογικα δεν θα σε αφησει ναν μην καταλαβειςοτι καποιιος σε σημαδευει με οπλο στο κεφαλι ενω κοιιμασαι πχ.

εγω ρωταω γιατι ειναι κακο;;;εφοσον ννομιμα ειναι και τα δυο εν νμερη
ειναι κακο να εχειςισκυλο φυλακα να νιωθεις πιο ανετα;πιο σιγουρα.......εστω και αν ειναιιμον ιδεα σου.

που θα τον αφησεις ηπως θα κυκλοφορησειςμεσασε κοσμο αν πας πχ διακοπες λες...πιστεψε με πολλα σκλια που δεν ειναι φυλακες ειναι πιο δυσκολο να κανεις κατι απο αυτα..

μπορεις να σκοτωσεις με τα χερια,με στυλο,με μαχαιρι,ολα υπαρχουν στο σπιτι...αν το λεει η περδικουλα σου το κακνεις,το ιδιιο και με το οπλο.

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
αυτη η απαντηση ειιναι για εμενα λογικα
οποτε να το πω καλυτερα
γιατι ειναι κακο να εχω συνδιασμο σκυλου/οπλου στο σπιτι μου;
ονυως οσοι εχουν μπορει να μην ο χρησιμοποιησουν ποτε
ενας σκυλος ομως οσο ηπιοςκαι να ειιναι λογικα δεν θα σε αφησει ναν μην καταλαβειςοτι καποιιος σε σημαδευει με οπλο στο κεφαλι ενω κοιιμασαι πχ.

εγω ρωταω γιατι ειναι κακο;;;εφοσον ννομιμα ειναι και τα δυο εν νμερη
ειναι κακο να εχειςισκυλο φυλακα να νιωθεις πιο ανετα;πιο σιγουρα.......εστω και αν ειναιιμον ιδεα σου.

που θα τον αφησεις ηπως θα κυκλοφορησειςμεσασε κοσμο αν πας πχ διακοπες λες...πιστεψε με πολλα σκλια που δεν ειναι φυλακες ειναι πιο δυσκολο να κανεις κατι απο αυτα..

μπορεις να σκοτωσεις με τα χερια,με στυλο,με μαχαιρι,ολα υπαρχουν στο σπιτι...αν το λεει η περδικουλα σου το κακνεις,το ιδιιο και με το οπλο.
Την απάντηση λοιπόν την έδωσες μόνος σου!

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
γιατι ειναι κακο να εχω συνδιασμο σκυλου/οπλου στο σπιτι μου;.
Και σκύλο έχω και όπλο σπίτι μου.
Το όπλο το έχω λυμένο στο χρηματοκιβώτιο και το χρησιμοποιώ μόνο σε πεδία σκοποβολής με τον σύλλογο που είμαι εγεγραμμένος.
Τον δε σκύλο τον έχω να με συντροφεύει στις βόλτες μου. Για το σπίτι μια απλή προειδοποίηση μου αρκεί και δεν τον θέλω επαγγελματία φύλακα, γιατί θέλω να τον χαίρομαι εγώ και όλοι οι άλλοι γύρω μου.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

• Like
Reactions: Kotzak

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
το κακο του να εχει καποιος σκυλο φυλακα η οπλο η και συνδιασμο αυτων δεν καταλαβα.
το γιατι να ειναι κακο.
κατα τα αλλα και εγω εχω 3 σκλια και 2 οπλα..αυτο δεν λεει κατι ομως απο μονο του.

• Like
Reactions: Siegfried

christoss

Member
24 Μαρτίου 2016
24
7
38
επισης θα πω κατι απο αυτα που ξερω και εχω δει καθαρα εμπειρικα. ο σκυλος φυλακας δολοφονος ειναι για το σπιτι του για το χωρο που φυλαει και το νιωθει ιδιοκτησια του. στη βολτα εξω που θα βγει αυτος ο σκυλος ειναι λες και ειναι αλος σκυλος καμια σχεση με τον φονια που δεν σε αφηνει να πλησιασεις.

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
το κακο του να εχει καποιος σκυλο φυλακα η οπλο η και συνδιασμο αυτων δεν καταλαβα.
το γιατι να ειναι κακο.
κατα τα αλλα και εγω εχω 3 σκλια και 2 οπλα..αυτο δεν λεει κατι ομως απο μονο του.
αν τα όπλα ειναι κυνηγετικά να σου στείλω το κυνηγόσκυλο εσένα :) (σορι για το οφ)

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
αν τα όπλα ειναι κυνηγετικά να σου στείλω το κυνηγόσκυλο εσένα :) (σορι για το οφ)
το ενα μονο
οποτε δεν λεει να εχω εγω και ματουλα να παει για κυνηγι ετσι σκετη.

• Like
Reactions: vek

Kotzak

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
252
99
το γιατι να ειναι κακο.
Τάσο δε κρινεσαι, προφανώς θα έχεις τους λόγους σου. Δε πιστεύω να έφτιαξες κάστρο από χαβαλέ... Και δεινοσαυρο να βάλεις... Μαζί σου εγώ...Απλά και μόνος σου καταλαβαίνεις ότι δεν αποτελείς τον κανόνα. Πριν καμμιά εικοσαρα χρόνια παιδί από μακρινό μου περιβάλλον, πυροβολισε στο παιδικό του πάρτι ένα φίλο του. Παιδί δημοτικού... Δύο φαμιλιες κομμάτια και ένα αγγελουδι νεκρό. Από τότε δε χωράει όπλο στο μυαλό μου ακόμα και κλειδωμένο άδειο, διαλυμενο. Αυτό ως προς τα όπλα. Για τους σκύλους φυλακές ενισταμαι για το κατά πόσο ο επαγγελματίας θα τα καταφέρει.