Αν θέλουμε να εξαφανίσουμε κάθε ίχνος DNA προτείνω οξύΟ ασβέστης είναι καυστικός... λιώνει πράγματα (κυρίως μαλακά)...
Τα γουρούνια είναι παμφάγα... μέχρι και πέτρες... τρώνε τα πάντα και δεν αφήνουν τίποτα...
Αν θέλουμε να εξαφανίσουμε κάθε ίχνος DNA προτείνω οξύΟ ασβέστης είναι καυστικός... λιώνει πράγματα (κυρίως μαλακά)...
Τα γουρούνια είναι παμφάγα... μέχρι και πέτρες... τρώνε τα πάντα και δεν αφήνουν τίποτα...
Με το οξύ, θεωρώ ότι θα βγούμε (τουλάχιστον! ) off-topic...Αν θέλουμε να εξαφανίσουμε κάθε ίχνος DNA προτείνω οξύ
ενώ με τον ασβεστη θα κάνουμε ένα πέρασμα και στα δεντράκια μας μετάΜε το οξύ, θεωρώ ότι θα βγούμε (τουλάχιστον! ) off-topic...
Αν όχι για μπάνια...
Και για να σοβαρευτώ λίγο......Αν πω ότι δεν κοιμάμαι πιο ήσυχος με τον Ερμή δίπλα μου (και ας μην ανήκει στην ομάδα 2),, ψέματα θα πω.
Αλλά δεν βασίζομαι σε αυτό. Μάλλον στο ότι δεν ξέρω το λόγο βασίζομαι περισσότερο
Ομάδα 1: Γερμανικά Ποιμενικά, Μαλινουά, Γκρένενταλ, Μποσερόν κλπ............ "εκπαιδεύσιμα"...Μου εξηγείτε και μένα τις ομάδες 1 και 2?
Αν δεν κάνω τραγικό λάθος, Ομάδα 3... λέμε τώρα...εμεις σε ποιά κλπ ανήκουμε;;;
Θα το κάνω ευχαρίστως...@johnk Αυτό το πιο ρομαντικοι θα ήθελα να το αναλύσεις λιγάκι...
ΣωστόςΑν δεν κάνω τραγικό λάθος, Ομάδα 3... λέμε τώρα...
Κάποιος, πιο σχετικος, ας επιβεβαιώσει...
Πόσα ξενύχτια πια!!! Και μέχρι πότε...Θα το κάνω ευχαρίστως...
Αύριο, όμως, γιατί τώρα ετοιμάζομαι να βγάλω βόλτα τον ακατανόμαστο και τη Μόκα...