μα πως μπορείς να απαξιώνεις την ανακάλυψη οταν δεν ξέρεις κάν περι τίνος πρόκειται? αν δεν σένδιαφέρει, πες δε μ'ενδιαφέρει, αλλά όχι δεν ξέρω και παρολα αυτά απαξιώνω! (δε μιλάω για τα βραβεία, αλλά για την ανακάλυψη που βρίσκεται από πίσω τους)ναι,και το παραδεχτηκα οτι δεν γνωριζω και οτι εκρινα βαση του αποτελεσματοςεαν με ενδιεφερε θα το εψαχνα περαιτερω για να εξυμνησω κι εγω με την σειρα μου σαν ανθρωπος/πολιτης τον Χ επιστημονα,δεν με ενδιαφερει,εφοσον απαξιωνω τα ανθρωπινα αυτα βραβεια!
Προσπαθώ να μη θυμώσω για να κρατήσουμε τη συζήτηση σε ένα επίπεδο, αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω για πολύ...... είσαι τόσο σίγουρη οτι κάποιος έριξε στον "κοσμάκη" ιο? αν έχεις οποιαδήποτε απόδειξη ή έστω ένδειξη, σε παρακαλώ να την παραθέσεις.με 1000!!!
εφοσον για την θεραπεια 1 ιου ξεφυτρωνουν αλλοι 10 σαν τα μανιταρια ,τους οποιους ο ιδιος ο ανθρωπος ο επιστημονας με ή χωρις νομπελ εχει σπειρει στον πλανητη..........
τρανταχτη αποδειξη η νοσοι αγελαδων,πουλερικων και τωρα των χοιρων
ποιος ξερει παλι τι ξαμολησανε παλι στον κοσμακη το ριξανε στα γουρουνια !!!
τα παράπονά σου γι'αυτο στους πολιτικούς, οχι στους επιστήμονες. Τοποιοι τελικά οφελούνται δεν έχει σχέση με τον άνθρωπο που έχει φάει τη ζωή του στα εργαστήρια ψάχνοντας καινούρια γνώση.να βελτιωθει ποιας ομαδας ανθρωπων το επιπεδο ζωης?
της δικης μας?θα συμφωνουσα αν ισχυε για ολους το ιδιο αλλα δυστυχως το ολοζωντανο παραδειγμα των ανθρωπων στην Αφρικη που ειναι καθημερινα πειραματα ανθρωπινα δεν με βοηθαει καθολου!!!
Την επόμενη φορά που θα αρρωστήσεις να σκεφτείς αν θα πάρεις φάρμακο ή αν θαπάς στο γιατρό.πιστεψε με πως θα το προτιμουσα,περισσοτερο κακο κανουν παρα καλο,ακομη και οι ανθρωπιστικες βοηθειες ολων των ειδων κακο κανουν,
Εγώ μιλάω καθαρά για την αξία της ανακάλυψης.... και αυτή είχε αξία από τότε που υπήρξε ο άνθρωπος..... από το σπήλαιο ακόμα.... (από τότε έψαχνε να βρει φυτά και ουσίες που να τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει τα ιατρικα του προβλήματα)καποτε οι ανθρωποι ειχαν γνωση περισσοτερη απ'οση εμεις σημερα που τους ονομαζουμε "ανθρωπους των σπηλαιων"
τουλαχιστον μπορουσαν και συνυπηρχαν με τη φυση τους
δεν προσπαθουσαν να την αλλαξουν
εμεις ειμαστε απλα κορεσμενοι!
Αν αισθάνεσαι κορεσμένος/η, ισως θα έπρεπε να πάρεις τα "βουνα".... (υπάρχουν στην αμερική κάτι τέτοιες κοινότητες). Εγώ θα προτιμήσω τα πανεπιστήμια, με όλα τους τα προβληματα....