Σκότωσαν το σκύλο!

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
σκύλος ράτσας πίντσερ βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι της κοπέλας μου που της τον είχα πάρει εγώ ως δώρο. Αρχικά πιστέψαμε ότι ήταν αυτοκίνητο αλλά δυστυχώς δεν ήταν.
γιατι ο σκυλος ηταν εξω απο το σπιτι μονος του χωρις συνοδο ?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αρχικό μήνυμα απο Damhs

Δυστυχώς ο τύπος είναι φίλος με συγγενικό μου πρόσωπο που με ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ να μην εμπλακώ.
Αχουουού!!! Κλασσική ελληνική απάντηση!! 'Οπως και η αγαπημένη μου όταν ξέρει κάποιος ότι γνωστός του διέπραξε έγκλημα "έλα τώρα, ΔΕΝ κάνει!!"

Αν ήμουν αγαπητέ μου η κοπέλα σου (που δε θα ήμουν ποτέ, αλλά λέω τώρα), θα σου είχα δώσει τα παπούτσια στο χέρι!! Ποια κοπέλα δέχεται ο φίλος της να υποστηρίξει το δολοφόνο του σκύλου της ή να δικαιολογεί τη δολοφονία ζωντανού πλάσματος και τον κρατάει?!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Επειδη ελειπα λιγες μερες, ειδα τωρα το θεμα και επειδη προκειται για πινσερακι καταλαβαίνετε πώς αισθανθηκα.

Επειδη τυχαινει να ειμαι αεροβολιστης όμως, θα σας πω τι θα γινει.
Καταρχην δεν μπορει να αποδειξει κανεις ότι ο συγκεκριμενος πιτσιρικάς εριξε στο σκυλακι. Οι σφαιρες είναι ανωνυμες και φυσικα δεν θα γινει βαλλιστικη εξεταση.

Εκτος βεβαια αν υπηρχε αυτοπτης μαρτυρας που ειδε τον συγκεκριμενο αλαταρά να ριχνει στο συγκεκριμενο σκυλακι και το σκυλακι να πεφτει νεκρο.

Και να ομολογησε ο πιτσιρικάς σε καποιες συζητησεις, μπορει καλλιστα να το αρνηθει στις επισημες κατηγοριες. Αεροβολα κυκλοφορουν πολλά. Ο δικηγορος θα συμβουλεψει καταλληλως.

Ο πατερας θα πει ότι το αεροβολο είναι δικο του και όχι του γιου. Μαρτυρες μπορουν να βεβαιωσουν ότι εχουν δει και τον μικρο με το οπλο, αλλά θα πει ο πατερας ότι ηταν κατω από την δικη του επιβλεψη.

Το μονο που μπορει να γινει είναι καταγγελια γενικα για τοποθετηση / χρηση διοπτρας σε αεροβολο οπλο. Η διοπτρα απαγορευεται. Το αναφερω γιατι μαλλον το οπλο εφερε διοπτρα και ο μικρος παριστανε τον ελευθερο σκοπευτη.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ο πατέρας ομολόγησε όμως μπροστά σε μάρτυρες: είπε "ε, και τι θα μου κάνουν?" Πάντως όντως, αν κάποιος πείραζε το Μουφ και ο φίλος μου δε με βοηθούσε να τον καταστρέψω τελείως, θα είχα πρώτον παρατήσει το φίλο μου και δεύτερον θα κατέστρεφα και τους δυο τους!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ο πατέρας ομολόγησε όμως μπροστά σε μάρτυρες: είπε "ε, και τι θα μου κάνουν?" Πάντως όντως, αν κάποιος πείραζε το Μουφ και ο φίλος μου δε με βοηθούσε να τον καταστρέψω τελείως, θα είχα πρώτον παρατήσει το φίλο μου και δεύτερον θα κατέστρεφα και τους δυο τους!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
+1000!!!

Damhs

Member
18 Αυγούστου 2009
7
0
Μέγα λάθος......

Καταλαβαίνω την οργή σας για το χαμό του σκύλου αλλά θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν συγκρίνετε με τη δική μου.
Εγώ ήμουν αυτός που πίεσα ΑΦΟΡΗΤΑ τους γονείς της κοπέλας για μήνυση και καταγγελία!!!!
Εγώ σκίστηκα να μάθω ποιος ήταν ο φονιάς.
Εγώ τσακώθηκα με τους γονείς της κοπέλας όταν μου είπαν ότι προτίμησαν να ΜΗΝ έρθουν σε ρήξη με τον ¨αγαπητό¨ γείτονα.
Εγώ ήμουν σε επικοινωνία με δικηγόρους για το τι θα κάνουμε.
ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Διαβάστε το τι γράφει ο harryf3 που έχει αεροβόλο και πάρετε μία γεύση το τι θα αντιμετωπίσω αν πάμε στα δικαστήριο. Ο πατέρας μου είναι δικηγόρος εξάλλου...
Sara kai elli μην πυροβολείτε αδιακρίτως με τα κατηγορώ σας...
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται παγωμένο. Ο χρόνος κυλάει με το μέρος μου.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Sara kai elli μην πυροβολείτε αδιακρίτως με τα κατηγορώ σας...

Εγώ προσωπικά δεν σε κατηγόρησα σε σε καμία περίπτωση. Συμφώνησα με την πρόταση ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ και προσωπικά δεν αναφερόμουν σε σενά!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται παγωμένο. Ο χρόνος κυλάει με το μέρος μου.
Μόνο μην κάνεις κάτι που θα βγει εις βάρος σου!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε χρειάζεται να περιμένεις. Απλώς πας στην αστυνομία και κάνεις αγωγή. Γι' αυτό και δεν υπάρχει δικαιολογία. Τι να τους κάνω τους τσακωμούς και τη νεκροψία αν δεν κάνεις ό,τι μπορείς να τιμωρηθεί νόμιμα ο μαλάκας?