ναι, φυσικα και για την αδερφη μου εγραψα και γνωματευση απο τον κτηνιατρο ειχα, ολα κομπλε.Εσείς galazio κάνατε μύνηση ότι κινδύνευσε κι άνθρωπος και χάθηκε στα συρτάρια τους;
δαγκανουν πολυ αυτα ε?........Τον βουτας τον ΜΑΓΚΑ και τον πετας σε περιφραγμενο χωρο με κανενα πιτ η ροτι μεσα η αλλο μπουλ για να μαθει
δανειστε του για καμια ωρα ρε τσιγγουνηδες, τοσοι εισαστε εδω μεσα..πφ...αν ειναι δυνατον το κα8αρμα.ας σου δανισει καποιος απο ο φορουμ κανα ροβαιλερ που δεν τα παει καλα με τετοιους τυπους να του κανεις μια επισκεψη(γρρρρ)
Το (ανθρωποι) δεν υπαρχει εδω.τι σόι "ανθρωποι" είναι αυτοί??? Δίποδα κτήνη...
Κουνουσε με οργη την ουρατου κυριε προεδρε.φοβαμαι οτι ο θυτης θα πει οτι ο σκυλος πηγε να του επιτεθει για αυτο βρειτε μαρτυρες , :shock:
Δεν νομιζω οτι φταει ο πιτσιρικας. Του εχουν δωσει το ελευθερο να φερετε ετσι και για αυτον μπορει να ειναι απολυτως φυσικο να βασανιζει και να σκοτωνει ζωα. Καποιος θα επρεπε να του εχει διδαξει την αξια της ζωης ολων των ζωων και τον τροπο που τους φερομαστε.Αν δεν εχει γινει αυτο απο μικρη ηλικια τοτε γιατι να μας φταιει ο πιτσιρικας. Ο μ@λ@κ@ς ο πατερας του και η μητερα του φταινε γιατι το παιδι τους εχει γινει βαρβαρο προς τα ζωα!!!Εύχομαι ο,τι το χειρότερο για το ****λυκειόπεδο!!!Καλή τύχει!!!
Τι λες, ρε Γαλάζια! ΤΕΤΟΙΑ μαλακία πια τους δέρνει?! Καλά, δεν επιτρέπεται να ξανακάνεις μήνυση? Εκτός από το σκύλο, θα μπορούσε να τραυματίσει ή να σκοτώσει την αδερφή σου!!εχει συμβει και σε μενα παραπλησιο περιστατικο, οταν καποιος εριξε με αεροβολο στον σκυλο μου που εκεινη την ωρα ηταν αγκαλια με την μικρη αδερφη μου, στον κηπο της μονοκατοικιας μας...του εριξε απο το απεναντι διαμερισμα...ευτυχως αν και σημαδεψε στην καρδια, του εκανε μονο μια τρυπα , οποτε την γλιτωσαμε.
η μυνηση μου παντως..'χαθηκε"..δεν την βρηκαν ποτε, οσες φορες και να ρωτησα στο τμημα.
Λοιπόν, ΔΕΝ σας κάνω πλάκα, αλλά τα ίδια ακριβώς είχε κάνει και ο Καλιγούλας! Μάθαινε στην κόρη του να βασανίζει ζωάκια!!Δεν νομιζω οτι φταει ο πιτσιρικας. Του εχουν δωσει το ελευθερο να φερετε ετσι και για αυτον μπορει να ειναι απολυτως φυσικο να βασανιζει και να σκοτωνει ζωα. Καποιος θα επρεπε να του εχει διδαξει την αξια της ζωης ολων των ζωων και τον τροπο που τους φερομαστε.Αν δεν εχει γινει αυτο απο μικρη ηλικια τοτε γιατι να μας φταιει ο πιτσιρικας. Ο μ@λ@κ@ς ο πατερας του και η μητερα του φταινε γιατι το παιδι τους εχει γινει βαρβαρο προς τα ζωα!!!