Σκότωσαν το σκύλο!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.394
10.569
Athens
Tα ΜΜΕ θα κάνουν τρελό πάρτυ με την είδηση!
Είναι μεγάλη ευκαιρία για ξεμπρόστιασμα και παραδειγματισμό των υπολοίπων!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Εσείς galazio κάνατε μύνηση ότι κινδύνευσε κι άνθρωπος και χάθηκε στα συρτάρια τους;:eek:
ναι, φυσικα και για την αδερφη μου εγραψα και γνωματευση απο τον κτηνιατρο ειχα, ολα κομπλε.
ημουν μικρη ομως τοτε- 19? δεν θυμαμαι -και δεν τους κυνηγησα οπως επρεπε.

samsok, οντως, ηξερε καλο σημαδι αλλιως δεν θελω να σκεφτω τι θα γινοταν...τον ειχε αγκαλια κανονικοτα και με τα δυο της χερια, 7-8 χρονων ηταν τοτε.

Πανος-Βολος

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2009
97
0
Βολος
Τον βουτας τον ΜΑΓΚΑ και τον πετας σε περιφραγμενο χωρο με κανενα πιτ η ροτι μεσα η αλλο μπουλ για να μαθει να μην αφαιρει ζωες ετσι για να περασει η ωρα!Και για τον αλλον τον μαγκακο τον πατερα του αξιζει ενα τηλ στον STAR η σε αλλο καναλι!!!

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
αν ειναι δυνατον το κα8αρμα.ας σου δανισει καποιος απο ο φορουμ κανα ροβαιλερ που δεν τα παει καλα με τετοιους τυπους να του κανεις μια επισκεψη(γρρρρ)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Τον βουτας τον ΜΑΓΚΑ και τον πετας σε περιφραγμενο χωρο με κανενα πιτ η ροτι μεσα η αλλο μπουλ για να μαθει
δαγκανουν πολυ αυτα ε?........

αν ειναι δυνατον το κα8αρμα.ας σου δανισει καποιος απο ο φορουμ κανα ροβαιλερ που δεν τα παει καλα με τετοιους τυπους να του κανεις μια επισκεψη(γρρρρ)
δανειστε του για καμια ωρα ρε τσιγγουνηδες, τοσοι εισαστε εδω μεσα..πφ...

Last edited by a moderator:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Φρόντισε να έχεις αποδείξεις, όταν θα κάνεις τη μήνυση. Μπορεί να χρειαστεί και νεκροψία με κατάθεση γραπτή κτηνιάτρου.
ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ ΜΉΝΥΣΉ...
Επίσης, να ρωτήσω κάτι. Είναι νόμιμο το αεροβόλο σε ανήλικα παιδιά? Αν όχι, κάνε και για αυτό μήνυση.
Στειλε και το περιστατικό στη Ζούγκλα, με το όνομα του πατέρα, δεν χάνεις τίιποτα.
Πάντως ότι και να κάνεις...ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
"Η μόνη περιοριστική συνθήκη που ισχύει με βάση την ελληνική νομοθεσία (Ν.2168/03.09.93 Φ.Ε.Κ. 147) είναι να είναι ο κάτοχος του αεροβόλου άνω των 18 ετών. Ωστόσο τα αεροβόλα δεν είναι παιχνίδια και ούτε υπηρετούν τέτοιο σκοπό. Είναι όπλα και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΒΟΛΟΥ ΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΣΚΟΠΑ. (λ.χ να αποφεύγει την οπλοφορία κυρίως σε μέρει υψηλού κινδύνου όπως τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες). Όταν το μεταφέρει για να αποφύγει οποιαδήποτε παρεξήγηση με τα αρμόδια όργανα, θα πρέπει με βάση τον νόμο, να το έχει στο κουτί του, χωρίς τον γεμιστήρα και ασφαλισμένο. "

Αν ο μικρός είναι κάτω των 18....μπορεις να κάνεις και μήνυση για παράνομη κατοχή όπλου....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Άρθρα που υπαρχουν στο παραπάνω νόμο που παρέθεσα...

Άρθρο 10: Οπλοφορία.

11. Απαγορεύεται να φέρουν αεροβόλα όπλα και τουφέκια αλιείας άτομα που δεν συμπλήρωσαν το 18ο και 16ο έτος της ηλικίας τους, αντίστοιχα. Η μεταφορά αυτών επιτρέπεται μόνο από τον τόπο κατοικίας στο χώρο άσκησης στη σκοποβολή και αλιεία και αντίστροφα. Η χρήση των όπλων αυτών έξω από τους ειδικούς χώρους που προορίζονται για την άσκηση στη σκοποβολή ή την αλιεία απαγορεύεται.

Άρθρο 14: Οπλοχρησία.

Όποιος με χρήση όπλου ή άλλου αντικειμένου αναφερόμενου στον παρόντα νόμο διαπράξει κακούργημα ή πλημμέλημα από δόλο ή αμέλεια και καταδικασθεί, ανεξάρτητα από την ποινή που επιβάλλεται γιʼ αυτό, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Και φυσικά φροντίστε να μην ψηφιστεί ξανά ο πολιτικοποιημένος! Καθάρματα που είναι μερικοί! Καλά, τόσοι πολλοί ψυχασθενείς υπάρχουν?

vasoul

Active Member
8 Μαρτίου 2010
38
0
Δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς θα νιώσατε. Η δικαιοσύνη πρέπει επιτέλους να "διδάξει" ότι δεν κάνουμε στους άλλους αυτό που δεν θέλουμε να μας κάνουν.Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα και πόσο μάλλον όταν ο πατέρας του ξύπνιου γυρνάει και λέει"και τι θα μου κάνετε;" μπροστά σε μια τέτοια απώλεια.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
φοβαμαι οτι ο θυτης θα πει οτι ο σκυλος πηγε να του επιτεθει για αυτο βρειτε μαρτυρες , ερχομαι αν θελετε :mad:

Σαρα για τους ψυχασθενεις που λες

οταν ειμουν μικρος παιζαμε με πιστολια με καψουλια στην γιαγια μου στην Ροδο με κατι αλλα παιδια , ξαφνικα ερχεται και ενα αλλο παιδακι να παιξει με το αεροβολο ψαροντουφεκο του αδερφου του με την τριαινα που του το εδωσε η γιαγια του ή ο αδερφος του για να παιξει :eek: :shock:

Damhs

Member
18 Αυγούστου 2009
7
0
Το πως ένιωσα να μην το νιώσει κανένας. Το κακό που θέλεις να κάνεις είναι σε τέτοιο βαθμό που φοβάσαι εσύ ο ίδιος με αυτά που σκέπτεσαι. Τι να πω........ πετάχτηκε έξω να κατουρήσει όταν μπήκε μέσα μια γειτόνισα.
Αν δεν "εκδικηθώ" νιώθω ότι τον προδίδω. Δυστυχώς ο τύπος είναι φίλος με συγγενικό μου πρόσωπο που με ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ να μην εμπλακώ. Κάτι τέτοιο φυσικά δε θα γίνει, απλά οι μηνύσεις θα γίνουν από άλλους.
Η απάντηση του "μάγκα" ..."ε και τι θα μου κάνετε?" είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!
Δεν ξέρω ποιος το ανέφερε αλλά εγώ ροτβάιλερ έχω.Τον μικρό τον είχα στη κοπέλα μου στο σπίτι των γονιών της.
Το τι απίστευτο συναίσθημα να πας βόλτα ένα πίντσερ και ένα ροτβάιλερ δε περιγράφετε!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Ελεοςςς!!!!Ελεγα οτι οσο περνανε οι εποχές ολο κια κατι αλλάζει αλλα μάλλον λάθος κάνω....Πριν 11 χρόνια είχε συμβεί ενα παρόμοιο περιστατικό στη γειτονιά μου...Οτι είχε γινει ο σεισμός του '99 κια η πλατεία απέναντι απο το σπιτι μου ήταν γεμάτη απο σκηνές...Στην πλατεία απο το 94 ήταν ένα αδέσποτο το οπόιο το φρόντιζε ολη η γειτονιά,είχε το σπίτι του τα κουπάκια του κ για το νερό κ το φαγητό του.Μια μέρα ενας απο τις σκηνές είχε αφήσει το παιδί του (2 χρονών) να παίζει ανέμελο στη πλατεία και αυτός με το φραπέ του απλά καθόταν...ώσπου το μικρό πήγε και ήπιε νερό απο το μπολ του Ρόκυ....εκεί να δείτε τι έγινε...παει ο τύπος παίρνει μια σανίδα με καρφιά κ αρχίζει να κοπανάει το σκυλί στο κεφάλι...Λες και ο σκύλος έφταιγε που αυτος δεν έλεχγε το μωρό...Ευτυχώς το σκυλί το προλάβαμε...Από οτι ξέρω τον έτρεξε η γειτονια στα δικαστήρια αλλά δεν ξέρω τπτ παραπάνω γιατί τότε ήμουν μόλις 11...Με ολα αυτά απλά λέω 2 πράγματα...Εμείς είμαστε τα ζώα χωρίς την υποτιθέμενη λογική...και επίσης...οτι χρειαστείς θα είμαστε μαζί σου,σαν μάρτυρες σαν οτιδήποτε...

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
Αχχχ εύχομαι να μην βρεθώ ποτέ στην θέση σου, γιατί εκτός από το γεγονός το ότι το σκυλί που αγαπώ θα έχει ένα τέτοιο τέλος αλλά και γιατί θα μπώ και μέσα για ξυλοδαρμό αν όχι για φόνο.:mad:Εύχομαι ο,τι το χειρότερο για το ****λυκειόπεδο!!!:mad::mad::mad:Καλή τύχει!!!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Εύχομαι ο,τι το χειρότερο για το ****λυκειόπεδο!!!:mad::mad::mad:Καλή τύχει!!!
Δεν νομιζω οτι φταει ο πιτσιρικας. Του εχουν δωσει το ελευθερο να φερετε ετσι και για αυτον μπορει να ειναι απολυτως φυσικο να βασανιζει και να σκοτωνει ζωα. Καποιος θα επρεπε να του εχει διδαξει την αξια της ζωης ολων των ζωων και τον τροπο που τους φερομαστε.Αν δεν εχει γινει αυτο απο μικρη ηλικια τοτε γιατι να μας φταιει ο πιτσιρικας. Ο μ@λ@κ@ς ο πατερας του και η μητερα του φταινε γιατι το παιδι τους εχει γινει βαρβαρο προς τα ζωα!!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
εχει συμβει και σε μενα παραπλησιο περιστατικο, οταν καποιος εριξε με αεροβολο στον σκυλο μου που εκεινη την ωρα ηταν αγκαλια με την μικρη αδερφη μου, στον κηπο της μονοκατοικιας μας...του εριξε απο το απεναντι διαμερισμα...ευτυχως αν και σημαδεψε στην καρδια, του εκανε μονο μια τρυπα , οποτε την γλιτωσαμε.
η μυνηση μου παντως..'χαθηκε"..δεν την βρηκαν ποτε, οσες φορες και να ρωτησα στο τμημα.
Τι λες, ρε Γαλάζια! ΤΕΤΟΙΑ μαλακία πια τους δέρνει?!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: Καλά, δεν επιτρέπεται να ξανακάνεις μήνυση? Εκτός από το σκύλο, θα μπορούσε να τραυματίσει ή να σκοτώσει την αδερφή σου!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Γράφει επίσης ο Ricos:

Δεν νομιζω οτι φταει ο πιτσιρικας. Του εχουν δωσει το ελευθερο να φερετε ετσι και για αυτον μπορει να ειναι απολυτως φυσικο να βασανιζει και να σκοτωνει ζωα. Καποιος θα επρεπε να του εχει διδαξει την αξια της ζωης ολων των ζωων και τον τροπο που τους φερομαστε.Αν δεν εχει γινει αυτο απο μικρη ηλικια τοτε γιατι να μας φταιει ο πιτσιρικας. Ο μ@λ@κ@ς ο πατερας του και η μητερα του φταινε γιατι το παιδι τους εχει γινει βαρβαρο προς τα ζωα!!!
Λοιπόν, ΔΕΝ σας κάνω πλάκα, αλλά τα ίδια ακριβώς είχε κάνει και ο Καλιγούλας! Μάθαινε στην κόρη του να βασανίζει ζωάκια!!