Σκότωσαν το σκύλο!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Δεν νομιζω οτι φταει ο πιτσιρικας. Του εχουν δωσει το ελευθερο να φερετε ετσι και για αυτον μπορει να ειναι απολυτως φυσικο να βασανιζει και να σκοτωνει ζωα. Καποιος θα επρεπε να του εχει διδαξει την αξια της ζωης ολων των ζωων και τον τροπο που τους φερομαστε.Αν δεν εχει γινει αυτο απο μικρη ηλικια τοτε γιατι να μας φταιει ο πιτσιρικας. Ο μ@λ@κ@ς ο πατερας του και η μητερα του φταινε γιατι το παιδι τους εχει γινει βαρβαρο προς τα ζωα!!!
Και νάσαι σίγουρος, Θοδωρή, ότι το παιδί αυτό δεν είναι βάρβαρο ΜΟΝΟ προς τα ζώα. Το μόνο που τον εμποδίζει να φερθεί με παρόμοιο τρόπο και σε ανθρώπους είναι ο φόβος ότι μπορεί να τον πιάσουν και να του κόψουν τον κ...λ@. Είναι σίγουρο πλέον, από ψυχιατρικές μελέτες, πως τέτοιοι άνθρωποι είναι εν δυνάμει επικίνδυνοι και για τους ανθρώπους.
Και, σε κάθε περίπτωση, φταίμε εμείς οι γονείς για οτιδήποτε παράδειγμα δίνουμε στα παιδιά μας, με λόγια ή με έργα.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Και νάσαι σίγουρος, Θοδωρή, ότι το παιδί αυτό δεν είναι βάρβαρο ΜΟΝΟ προς τα ζώα. Το μόνο που τον εμποδίζει να φερθεί με παρόμοιο τρόπο και σε ανθρώπους είναι ο φόβος ότι μπορεί να τον πιάσουν και να του κόψουν τον κ...λ@. Είναι σίγουρο πλέον, από ψυχιατρικές μελέτες, πως τέτοιοι άνθρωποι είναι εν δυνάμει επικίνδυνοι και για τους ανθρώπους.
Και, σε κάθε περίπτωση, φταίμε εμείς οι γονείς για οτιδήποτε παράδειγμα δίνουμε στα παιδιά μας, με λόγια ή με έργα.
Συμφωνω 100%.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Από την αντίδραση και μόνο του πατέρα καταλαβαίνετε τι αξίες διδάσκεται αυτό το παιδί! Σαφώς και φταίνε οι γονείς του απλά μου κάνει εντύπωση κάθε φορά που μαθαίνω τέτοια περιστατικά από παιδιά σε τρυφερές ηλικίες που όσο να ΄ναι είναι πιο ευαίσθητα με τα ζώα τουλάχιστον! Καταλαβαίνετε πως θα εξελιχθεί με τέτοιες συμπεριφορές που βιώνει

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
η φυλακή δεν θα τον συμμορφώσει όμως...
ένα γερό ξύλο χρειάζεται -και ξαφνικό,να μην το περιμένει ώστε να τρομάξει πολύ-
α και ένα μεγάλο μεγάλο πρόστιμο επίσης...

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
ένα γερό ξύλο χρειάζεται -και ξαφνικό,να μην το περιμένει ώστε να τρομάξει πολύ-
Συμφωνω και επαυξανω.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Εννοείς το παιδί δεν θα συμμορφώσει? Αν ναι συμφωνώ! Θα βγεί "πρύτανης" από εκεί μέσα! Αλλά μια ωραιότατη διαπόμπευση του πατέρα στην τοπική κοινωνία μαζι με ένα βαρβάτο πρόστιμο... (και στο ξύλο δεν θα έλεγα όχι...)

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Φανταστείτε που έχουμε φτάσει..να σκεφτομαστε οτι μόνο το ξύλο μπορεί να συμμορφώσει εναν ανθρωπο...και αντε ο πατερας ειναι όπως ειναι..το θέμα είναι οτι θα διαιωνιστεί το "ειδος"....απο το παιδι στο παιδι...κλπ...το μονο που θα μπορεσει να "σώσει" αυτο το παιδί είναι να γίνει κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή του με ένα ζώο ώστε να καταλάβει την αξία της ζωής όλων των οργανισμών...

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Να καναμε το χρονο να γυρισει πισω.....
Θα συμφωνησω με τον Johnk....
Σε αυτες τις περιπτωσεις, ασχημης συμπεριφορας ανηλικου θα πρεπει να εξεταζονται οι γονεις για την ικανοτητα τους σαν παιδαγωγοι.
Αλλα ρε παιδια δεν ειμαστε.... σε τιποτα και δεν ειμαστε σαν λαος και σαν κρατος!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Έλα μωρέ, και οι Αμερικάνοι έχουνε κάτι μπιζουδάκια που ζούνε σε ημιαγρία κατάσταση... Σάμπως το Μουφ μου ποιος το παράτησε στο χιόνι να πεθάνει πρόπερσυ? Κάποιος "κοκκινολαίμης" βλαμένος! Τούτοι δω είναι μάλιστα και θρήσκοι και βλέπουν παντού συνωμοσίες, τρομάρα τους! Μόλις κόλλησα στον τοίχο ένα μαλάκα που έλεγε διάφορες βλακείες σχετικά με την λεγόμενη μεγάλη τους κυβέρνηση και τους φόρους τους....

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
ένα γερό ξύλο χρειάζεται -και ξαφνικό,να μην το περιμένει ώστε να τρομάξει πολύ...
Αν συνεχήσει και ξανακάνει κάτι παρόμοιο... που θα πάει δεν είναι όλοι οι ιδιοκτήτες ψύχραιμοι.Εγώ αν και δεν είμαι της βίας ένα τέτοιο (επαναλαμβάνω) ****παιδο θα το είχα σακατέψει!Άντε πες ότι οι γονείς του είναι ό,τι είναι,αυτό δεν έχει προτοβουλία;Δεν έχει μυαλό για να σκεφτεί αν όλα αυτά που του διδάσκουν οι γονείς του για τα σκυλιά ή ό,τι άλλο του διδάσκουν είναι σωστό;Δν λέω να μην ακούει τους γονείς ένα παιδί αλλά να μην κάνει ό,τι του λένε χωρίς να έχει ψαχτεί αν αυτό είναι το σωστό!Εγώ τους γονείς μου τους ακούω γιατί ξέρω ότι μου λένε το σωστό.Ένα παιδί δεν πρέπει να είναι μια μηχανή που ό,τι του λες κάνει αλλά ένας ανθρωπος ο οποίος έχει και δικιά του κρίση (πάντα προς το σωστό).

Υ/Γ:Εύχομαι κάποια στιγμή αυτός ο ''ανθρωπος'' να καταλάβει πως αυτό που κάνει δεν είναι το σωστό πριν βρεθεί κάποιος ο οποίος να τον τουλουμιάσει στο ξύλο.Αν και πιστεύω πως θα χρειαστεί το ξύλο γιατί από την στιγμή που το έκανε έστωκαι μία φορα αυτο σημαίνει πως αυτο που κάνει το υποστηρίζει!

Last edited:

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Δεν ξέρω τι να πρωτοσκεφτώ κ να νιώσω με αυτά που διάβασα... Να λυπηθώ ή να τα σπάσω όλα... Ακραία συναισθήματα.
Μερικοί γονείς πώς κάνουν έτσι τα παιδιά τους....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πάντως μήνυση για παράνομη κατοχή όπλου μπορεί να κάνει σύμφωνα με τον νόμο...και να φάει 6 μήνες ο μικρός...
Και θα έπρεπε ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ και να μη το αφήσει...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Το ξύλο-η αποκάλυψη δηλαδή ότι είσαι ένας ευάλωτος οργανισμός-ότι πονάς και δεν είναι καθόλου ωραία-ότι ο κόσμος γύρω σου δεν είναι μια ταινία αλλά μια πραγματικότητα-οτι υπάρχει δράση και αντίδραση
γενικά το ξύλο είναι πολύ παιδαγωγικό
-στα χέρια έμπειρου εκπαιδευτή
και ποτέ σε σκύλους-δεν είναι σε θέση να κάνουν συνειρμούς τέτοιου βάθους ούτε και φτάνουν ποτέ σε τόσο βάρβαρες καταστάσεις (για το γεγονός του πυροβολισμού λέω)

Εγώ τα δικά μου τα σαπίζω μιλάμε :)

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
.. Δυστυχώς ο τύπος είναι φίλος με συγγενικό μου πρόσωπο που με ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ να μην εμπλακώ...
Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σας, αλλά μιλάς για ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΟΥ!!!
Όχι απλά πρέπει να εμπλακείς αλλά και να πρωτοστατήσεις στη διεκδίκηση παραδειγματικής τιμωρίας!
Συμβούλεψε δε το συγγενή σου να επιλέγει προσεκτικότερα τους φίλους του αντί να παρακαλάει για κουκούλωμα εγκληματικών ενεργειών.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σας, αλλά μιλάς για ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΟΥ!!!
Όχι απλά πρέπει να εμπλακείς αλλά και να πρωτοστατήσεις στη διεκδίκηση παραδειγματικής τιμωρίας!
Συμβούλεψε δε το συγγενή σου να επιλέγει προσεκτικότερα τους φίλους του αντί να παρακαλάει για κουκούλωμα εγκληματικών ενεργειών.
+1000 έτσι ακριβώς!!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κι εγώ συμφωνώ.... Βαρεθηκα τέτοιες ατάκες...κι επειδή είναι γνωστός τι έγινε....

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
καλα,αφου το βρηκε διασκεδαστικο να πυροβολησει ενα ζωακι χωρις να υποστει συνεπειες,την επομενη φορα μπορει να δοκιμασει με κανεναν ανθρωπο.Ετσι για να δειξει οτι δεν μασαει... προσεχτε μονο μην ειναι το παιδακι του συγγενικου σου προσωπου.

kostas.larisa

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2010
156
0
Σε χωριο εξω απο τη Λαρισα
Δυστυχώς ο τύπος είναι φίλος με συγγενικό μου πρόσωπο που με ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ να μην εμπλακώ.
Ο σκυλος δεν ηταν του συγγενισου, ας παρακαλαει οσο θελει.

Δεν χαριζουμαι σε τετια θεματα.

Βουρ στον πατσα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eφόσον είχε το θράσος να πει κάτι τέτοιο έπρεπε τουλάχιστον να τον πλακώσεις στο ξύλο..
Δεν ξέρω αν μπορεί να αποδειχτεί κάτι τέτοιο και να του κανεις μήνυση.., αλλα κάτι του κανεις..δεν τον αφήνεις..