παιδια εγω προχθες εβαλα την δικια μου στο αεροπλανο.στο αεροδρομιο ειχε πολυ πλακα.....περπατουσε καμαρωτη καμαρωτη!!!!! επειδη ειναι 2,8 κιλα την ειχα σε κλουβακι μεσα στην καμπινα.πληρωσα και 4 ευρω εισητηριο (για πτηση εσωτερικου).μου εκαναν 3 φορες ελεγχο οχο αναφορα το βιβλιαριο και το αν εχει τσιπ.το γελιο ειναι στο τσεκ ιν που τσεκαραν καλα καλα το κλουβι μην εχω κανενα πριονι μεσα.μεσα στην τσαντα μου ειχα εναν σουγια μπρελοκ (σουβενιρ απο την ελβετια) και ενω η τσαντα περασε μεσα απο τον ελεγχο που βλεπουν τι εχει μεσα.....αυτοι χαμπαρι......αλλα το κλουβι το ξεσκονισαν!!!!!!! πωωωωω ελεος
περιμενα η ιντη να κλαιει.τελικα οταν ανεβηκα στο αεροπλανο εκλαψε λιγο οταν ακουσε τον θορυβο απο τις τουρμπινες και ετρεμε.μολις μπηκαμε μεσα στο αροπλανο κοιμοταν του καλου καιρου.φροντισα να εχει κανει την τουαλετα της και δεν την ταισα μηπως κανει εμετο
confused
.οταν κατεβηκα απο το αεροπλανο παλι ετρεμε απο τον θορυβο αλλα μολις μπηκα στο αεροδρομιο και την αβγαλα της περασε αμεσως.
σε γενικες γραμμες τα πηγε πολυ καλα και ηθελς απλως να μοιραστω την εμπειρια μας.